четвртак, 12. јануар 2017.

Pun Mesec u Raku i Veliki krrst......

⭐⭐⭐



Samo da dočekam Jun,

Sve je drugo pod razno,
Samo je još mesec pun,
Sve je ostalo prazno...
Samo da dočekam leto,
Sve mirno i ćutke,
Samo je još mesec pun,
Na trenutke... (s' vremena na vreme...)


Četvrtak je....Jupiterov dan...Jupiter u Vagi na 22*, danas učesnik dešavanja oko Punog Meseca u Raku koji samo što se nije dogodio 12:33 CET!!! Jupiter u Vagi danas u kvadratu sa Mesecom u Raku na 22*  u kvadratu sa Suncem 22* i Plutonom u Jarcu 17* i u opoziciji sa Uranom u Ovnu na 20*....Jupiter u Vagi deo Velikog Krsta i deo dva T-Kvadrata!!!


Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Raku
Mesec opozicija Pluton 04:05
Mesec trigon Mars 05:07
Mesec kvadrat Uran 09:33
Mesec trigon Kiron 10:56
Mesec kvadrat Jupiter 12:07
Mesec opozicija Sunce (Pun Mesec) 12:33
Mesec u praznom hodu od 12:33 do 01:07 (13.Januar)

Sunce kvadrat Jupiter 05:42
Merkur ulazi u Jarca 15:03
Venera konjukcija Neptun 22:53

Pun Mesec u Raku 12:33 CET

Mesec je u Raku, sada je na 21*
Do Punog Meseca je nekih sat ipo...taman onoliko koliko je Mesecu potrebno da stigne do 22* Raka, Sunce je već na 22* Jarca...Sunce je već u kvadratu sa Jupiterom u Vagi na 22*, Mesec će uskoro u podne biti u kvadratu sa Jupiterom u Vagi na 22*
Mesec je od jutros bio (i sada je) u kvadratu sa Uranom u Ovnu na 20*. Sunce je u kvadratu sa Uranom u Ovnu na 20* od 10.Januara!!!
Mesec je noćas bio u egzaktnoj opoziciji sa Plutonom u Jarcu na 17*, Sunce i Pluton su u konjukciji (još uvek) od 7.Januara!!! Mesec će biti u opoziciji sa Suncem u Jarcu na 22* tačno u 12:33 CET

Veliki krst

Svi učesnici današnjeg događaja (Pun Mesec) su tu:
Mesec u Raku 22*, Sunce u Jarcu 22*, Jupiter u Vagi 22*, Uran u Ovnu 20* i Pluton u Jarcu 17* - Energija Punog Meseca u konfiguraciji Veliki krst!!!
Pisala sam na ovu temu ranije:

Venera konjukcija Neptun

Od ostalih značajnih dešavanja danas:
Merkur menja znak i prelazi u ozbiljnog i odgovornog Jarca u 15:03
Noćas posle svega...Venera u konjukciji sa Neptunom u Ribama na 10*
Juče smo imali (i danas) Mars u Ribama sekstil Pluton u Jarcu na 17*


Saturn sekstil Jupiter, trigon Uran

Od svih planeta svi su tu (nabrojani) ostao je samo Saturn u Strelcu na 22*!!!
Za kraj ali vrlo bitan Saturn u Strelcu sekstil Jupiter u Vagi na 22* i trigon Uran u Ovnu na 20*!!!
Uticaj Saturnovih aspekata iz Decembra 2016. je srećom i dalje tu....u "pozadini" svih dešavanja danas i ovih dana!!!



Završavam ovaj tekst, nadam se da ću ga i postaviti neki minut pre Punog Meseca....
Pišem, odgovaram na pozive, odgovaram i na neke poruke....pa opet pišem....nisam nervozna samo pomalo usplahirena....u smislu sve bih htela a nemoguće je....Uživam što imam posla....ali me muči nedostatak vremena....Mene je ovaj Veliki krst i "razapeo" na potezu: 3/9 - 6/1 kuća....
Ovaj Pun Mesec u Raku predstavlja naš balans između doma, porodice, porodičnih dešavanja, prošlosti, korena, ognjišta, jednog roditelja (energija Raka)....i profesije, karijere, položaja u društvu, statusa, ega, drugog roditelja (energija Jarca)....Zapravo Pun Mesec je opozicija između ovih energija....a potreba ove energije je balans!!! Što je lakše reći nego učiniti!!! Ne birati ni jednu od "ponuđenih" strana....već obe strane ove opozicije uklopiti ili izbalansirati! U naredne dve nedelje saznaćemo i da li smo uspeli!!!
Ovaj Pun Mesec je kulminacija svega onog od Mladog Meseca  u Jarcu 29.Decembra 2016.!!!
Ovaj Pun Mesec u Raku dešava se na 22* Sunca i Meseca....Najviše će ga osetiti: Rakovi, Jarčevi, Ovnovi i Vage ali i svi mi koji imamo neke planete na oko 22* ovih znakova!!!

Na jednoj strani zemaljske kugle zima na drugoj leto....ekstremna zima i ekstremno leto....Mi ovde se smrzavamo oni tamo se tope od vrućine....Pada sneg i tamo gde nikada nije pao ili je padao jako retko....Politička situacija ni malo lepa....čak vrlo neizvesna...Teško je da će se desiti da političari nađu balans...i da li uopšte pokušavaju... Vremenska prognoza je optimističnija za naredne dane, nadam se da će i neki zahladneli politički odnosi da otople :)).



Нема коментара:

Постави коментар