петак, 13. јануар 2017.

"A Thousand Kisses Deep"....Mesec je u Lavu, Venera u konjukciji sa Neptunom...


⭐⭐⭐

Petak je....Venerin dan....Venera je u Ribama u konjukciji sa Neptunom na 10* (12.Januar 22: 53 CET)!!!
Posle priče o Punom Mesecu i Velikom krstu http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/01/pun-mesec-u-raku.html da se malo opustimo i prepustimo nekim nešto drugačijim energijama.... prošle noći (ali i jutros) susreli su se Venera i Neptun....Venera planeta lepote, ljubavi, uživanja, kreativnosti, i novca (što da ne :), Neptun viša oktava Venere...Mogućnosti su razne...Od romantike, mašte i snova do na žalost razočarenja!!! Razočarenje srazmerno očaranosti koju ste imali!!! Nadam se da će vam se "zalomiti" ono prvo 💗😍😀Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Lavu
Mesec je u praznom hodu od 12:33 (12.Januar) do 01:07
Mesec je prešao u Lava u 01:07

Venera konjukcija Neptun 22:53 (juče)


Dan posle Punog Meseca u Raku:


Mesec je u Lavu, od jutros na 5*
Danas Mesec neće imati aspekte...prvi Mesečev aspekt je sutra u 12:25 je trigon sa Uranom u Ovnu...
Danas za mnoge od nas počinje vikend....Poslednji egzaktni aspekt je aspekt konjukcije Venere i Neptuna u Ribama na 10*....biće aktuelan sigurno tokom vikenda 😍💓. Sledeći egzaktan aspekt nas očekuje tek 19.Januara i to ne baš aspekt koji bi poželeli Mars u Ribama u kvadratu sa Saturnom u Strelcu....

Mesec u Lavu, Venera konjukcija Neptun

I šta reći...Mesec u Lavu....ljubav, romansa i romantika 💓, drama u vazduhu :)))....ko će to danas biti u nekom centru...centru pažnje...reflektori i bine danas će raditi punom parom! I stvarne i zamišljene...Neka vam osmeh danas bude lajt motiv 😀! Ovo je i energija gde se srce "nosi na dlanu", ljubav cveta....Ali ne samo ljubav...već potreba da se uživa, zabavi...Kako? Već prema vašem horoskopu i položaju Tran Meseca u Lavu u vašem horoskopu i prema aspektima koje Tran Mesec u Lavu pravi sa vašim planetama!!! Evo mog primera: Mesec je od jutros na mom Nat Suncu i Nat Merkuru 👀....pogledajte samo ovaj tekst kako se samo šareni 😁!!! U pauzi između dva horoskopa ja ću da "skoknem" do frizera....Lav sam Mesec je u Lavu treba mi frizura za večeras....moj frizer je Lav 😊....Već sam smislila šta ću obući....malo mi smeta bljuzgavica....sneg se od jutros topi ubrzano jer je temperatura u plusu!!! 
Venera i Neptun u Ribama na 10* su mojoj 5.kući 💓💓....i "preko" mog Nat Jupitera u Ribama....joj biće zanimljivo!!! Pogledajte gde vam se ova konjukcija nalazi! Gde vam nebo nudi magiju, čaroliju, uzvišena osećanja....Jer Venera u Ribama je upravo to uzvišena! Neptun je viša oktava Venere i sve je nakako uzvišeno, ushićeno....Ribe ovde nude maštu, fantaziju, snove, duboka osećanja....međutim nude i iluzije, obmane, ružičasti pogled na svet i ljubav....😍😎

Vi i vaš Džordž Kluni :))))

Venera konjukcija Neptun
Šta god danas radili.....nadam se da ćete uživati!!! Mi ovde slavimo Novu Godinu....blago nama dva puta je slavimo!!! Vi ostali...."uživajte za sve pare". Bilo da ćete negde izaći "petak veče sedam u meče", bilo da se odlučite za kućnu varijantu....Bilo da ste u paru ili ste sami....uživajte uz "sveće i cveće"....i čašu vina što da ne!!! Povežite se duhovno sa ljudima koje volite...ako imate svoju idealnu polovinu blago vama, ako je nemate možda je pronađete...ako je ne pronađete budite u ljubavi sa sobom!!! Ova konjukcija negde (mada vam to nikako ne želim) donosi razočarenje...ako vam se realnost koju živite ne dopada...Ne očavajte....već svoj svet i život ulepšajte tako što ćete ili "pobeći" negde gde vam je lepo ili tako što ćete raditi nešto što vas može usrećiti....pogledajte neki dobar film, slušajte muziku, meditirajte...napunite baterije!!!

Kućna varijanta :-)))

Leonard Cohen....Venera konjukcija Neptun!!!
Нема коментара:

Постави коментар