недеља, 22. јануар 2017.

Mesec u Strelcu, Sunce u Vodoliji....danas je poseban dan :)

Serećan rođendan Ljubi ga majka :-)

⭐⭐⭐
Nedelja je...Sunčev dan...Sunce u Vodoliji na 2*....Mesec samo što nije prešao u energiju u Strelca, to će se dogoditi tačno u 11:45 CET!!! Neće se danas sresti Mesec i Saturn ali i sama činjenica da su u istom znaku govori puno!!! U ovom trenutku mogu samo da se setim Saturnovih zaista lepih aspekata: sekstil sa Jupiterom u Vagi (22*), trigon sa Uranom u Ovnu (20*)...Naspram ostalih (dugotrajnih) aspekata ovi aspekti bude nadu da možemo reći.....ipak...biće sve u redu! Bez obzira što nas uskoro (relativan pojam) u Februaru i Martu opet "zaskočiti" aspekti iz "čuvenog" T-kvadrata! Jednostavno, ne treba da se previše opterećujemo tom činjenicom, ali opett ne treba ni da zaboravimo.....već da se pripremimo!!! Sunce je od pre neki dan u Vodoliji sada na 2*, kasnije popodne biće u sekstilu sa Mesecom u Strelcu na 2*!!! Lepa energija!!!
Venera je i dalje u Ribama (19*) i dalje je u sekstilu sa Plutonom u Jarcu (17*), dakle i ova energija je danas prisutna!!! Sasvim lepa energija za kraj vikenda!!!
Meni je danas poseban dan....nekome je rođendan 💗🎈🎉

Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Škorpiji
Mesec trigon Mars 02:24
Mesec u praznom hodu od 02:24 do 11:45
Mesec prelazi u Strelca 11:45
Mesec sekstil Sunce 17:29
Mesec kvadrat (SMČ) 21:58

Mesec je u Škorpiji, od jutros na 29*
Mesec je noćas bio u punoj snazi, u trigonu sa Marsom u Ribama na 25*...intezivna energija za noćne sate :)), pa ko je kako iskoristio :)). Dok ovo pišem Mesec je na 29* pred sam ulazak u Škorpiju, Mesec je i posle ovog trigona u praznom hodu....i sve ukazuje da će neki minut pre podneva u vreme prelaska Meseca u Strelca mnogi od nas biti u posebnom raspoloženju...
Kada Mesec pređe u Strelca u 11:45 CET...krenuće jedna posebna energija, energija optimizma, avanturizma, entuzijazma....Kasnije popodne Mesec u Strelcu biće u sekstilu sa Suncem u Vodoliji na 2*....Duša (Mesec) i volja (Sunce) u skladu, saradnji...(sekstil), lepa energija za nedelju popodne ali i kraj dana....
Međutim pred spavanje Mesec u Strelcu u kvadratu sa ☊ (SMČ)...Mesečev Čvor u Devici na 5* retrogradan!!! Moguća je neka vrsta nervoze, napetosti....Ima smisla....za mnoge od nas pred nama je radna nedelja, ali i da nije....na spavanje se odlazi sa mislima o praktičnim stvarima (Devica), misli na svakodnevne stvari, rutinu, posao, zdravlje, ishranu, garderobu......Нема коментара:

Постави коментар