среда, 8. јун 2016.

Vodi me gde padaju zvezde .....DANAS NA NEBU...

DOBAR DAN ZVEZDICE...
Sunčan je dan....kroz otvorenu terasu do mene dopire snažan miris lipa...Život je lep...ko to pre shvati sve mu je u životu lakše....

“Sanjar je onaj koji pronalazi put po mesečini. 
Njegova kazna je što ugleda zoru pre svih drugih.” 
Oskar Vajld (Mesec u Lavu)


DANAS NA NEBU:
Mesec je u Lavu....
U Lava je ušao u 8:47 CET...
Današnji aspekti Meseca:
Mesec danas nema neke važnije aspekte...u tragovima su tu
Mesec trigon Kiron (od noćas)
Mesec trigon Mars (od noćas)
Mesec se danas polako navikava na energiju Lava....Dok ovo pišem Mesec je stigao na 1* Lava....
Posebno će biti interesantan za Lavove rođene u prvoj dekadi...jer će prelaziti preko našeg Sunca :). Narvno i svima vama koji imate neke planete na prvim stepenima Lava (konjukcija). Tek od sutra možemo očekivati neke zaista dobre aspekte Meseca u Lavu.... Dobro bi mogli da se osećaju i svi koji imaju planete na prvim stepenima Blizanaca, Vage (sekstil), Ovna i Strelca (trigon). Malo ili više napetosti mogli bi da osete svi oni koji imaju planete na prvim stepenima Bika i Škorpije (kvadrat), Vodolije (opozicija).

Ovaj Mesec nosi energiju Sunca (Sunce vladar Lava)...
Sunce danas na 18* Blizanaca i dalje je u konjukciji sa Venerom  na 18* Blizanaca i dalje su u zagrljaju, (konjukciji) možda ne tako čvrstom kao pre neki dan. Sunce je nešto dominantnije, neda se ni Venera :))
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2016/06/sunce-se-devojkom-zenisunce-konjukcija.html 
I dalje dominiraju neki aspekti na zvezdanom nebu...ne popuštaju T-Kvadrati ali neće to doveka....
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2016/06/zvezde-u-junu.html 

Mesec u Lavu, Sunce u Blizancima...
Mesec je u Lavu, Sunce vladar Lava u Blizancima... Emocije obojene toplinom Sunca....Blizanci nude izbor....komunikaciju, kretanje, radoznalost, društvenost... Sve ukazuje na moguće dobro raspoloženje. Energije Lava i Blizanaca se slažu (sekstil)!!! Ljubav je danas lajtmotiv, osmeh je danas lajtmotiv :-))), srce - Lav u rukama - Blizanci na dlanu.....I energija Lava i Blizanaca vole humor :-))....Smej se smej samo se smej....:-)))))

U astrologiji smeh, osmeh je predstavljen Venerom. Što ima smisla...Sve ono što inače predstavlja Venera već izaziva osmeh na licu...lepota, ljubav, estetika, umetnost, ljupkost, dobrota, finoća, nežnost, partnerstvo, i novac...što da ne nekom će i taj preko potreban životni elemenat izazvati osmeh na licu...Naravno ovo sve uglavnom kada su aspekti dobri... Venera je u konjukciji sa Suncem..osmeh može biti i širi i topliji :-))).



"Osmeh ne košta ništa, ali daje mnogo."
"Postoje stotine jezika u svetu, ali osmeh govori sve njih."
"Osmeh počinje na usnama, širi se na oči. Cerekanje dolazi iz stomaka, 
ali rafal smeha kreće iz duše, preliva se i pravi mehuriće po celom telu."

 

Od egzaktnih aspekata danas:
Danas nemamo ni jedan egzaktni aspekt na nebu. Koliko već sutra imaćemo dva. Merkur vladar Blizanaca (Sunce i Venera u Blizancima), je u Biku i biće najpre u sekstilu sa Kironom u Ribama i u opoziciji sa RxMarsom u Škorpiji!!!
 
 

 
 

3 коментара:

  1. Mesec nije od nocas u trigonu, nego na zalost u kvadratu sa Marsom :-).
    Keep up the good work!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. T Dz.....na žalost možda niste dobro videli....u noći 8.Juna tačnije u 02:19 Mesec u Raku je bio u trigonu sa RxMarsom u Škorpiji....u vreme kada je pisan tekst Mesec je bio na 2* Lava i dalje je bio u trigonu sa RxMarsom (dozvoljen orbis delovanja)
      Moja greška je samo što nisam napisala da je u noći 8.Juna Mesec još bio u Raku, mada pažljiv čitaoc može to da zaključi jer piše kada je Mesec ušao u Lava 8:47 CET!!!

      Избриши
    2. ****mali dodatak Mesec će biti u kvadratu sa RxMarsom kasno včeras....u egzaktnom tek 10.Juna u 7:39 CET, dakle burna noć i burno jutro....

      Избриши