уторак, 28. јун 2016.

"Zar se nismo shvatili"....Danas na nebu....

DOBAR DAN ZVEZDICE...
Danas je Utorak, a on (Grašo) peva: 
"Bože daj da budem jak
Da mi prođe utorak..."
Od jutros gomila slika jučerašnjeg nevremena a ja sve to propustila jer sam radila....videla sam da su se nebo i zemlja skoro dotakli....čula kišu....videla barice...šta videla, gazila u letnjim baletankama....ali ništa više....
Lepo je bilo spavati posle kiše....Od jutros "pucam" od energije :)). Mesec mi je u 6.kući, da imam vremena "prevrnula" bih kuću....ali mora da se radi :)). Meni je Ovan preko puta 1.kuće....dakle energija ide od onih "preko puta mene"....Danas ću da pevam i radim :))).


DANAS NA NEBU:
Mesec trigon Saturn 04:37 CET
Mesec kvadrat Venera 06:59 CET
Mesec kvadrat Pluton 13:13 CET 
Noćas je Mesec bio u trigonu sa ozbiljnim RxSaturnom u Strelcu....emotivna ravnoteža, spremnost da se nešto započne što može da traje...ovaj aspekt je i od jutros prisutan...i sve bi bilo u redu da Mesec u vatrenom Ovnu nije u kvadratu sa osetljivom Venerom u Raku....sukob želja i potreba, nagoveštaj nešto težih odnosa (Venera) sa vama bliskim ljudima. Mogu vas nervirati (kvadrat) sve u vezi doma, porodice, žena i iz porodice i bilo koje druge žene...Ljubavne (ne)dogodovštine! Neko bi mogao svađu da započne od samog jutra....pa nervozan da ode iz kuće i tu nervozu prenese u okolinu....Problem i sa novcem. Odmah posle podneva još nervoze....Mesec kvadrat Pluton... emotivna kriza, posesivnost, ljubomora....manipulacije. Pre nego što se započne nešto novo (Mesec u Ovnu) potrebno je da se nešto završi, dovrši, ostavi....(RxPluton u Jarcu). Sumnje, tajne, skrivanje....neke tajne neće više da budu tajne...Višak energije koja se pogrešno koristi.
Danas nemamo egzaktnih aspekata...ali...
Jedna vest od juče koja je stigla u vreme sekstila Merkura u Blizancima i Urana u Ovnu je zaista više nego interesantna i za mnoge iznenađujuća: "NEOČEKIVANO Erdogan se izvinio Putinu zbog smrti ruskog pilota".... Merkur - vest, Uran - iznenada, Uran - pilot, Ovan - uniforma!!! Zašto je ova vest iznenađenje? Stigla je posle sedam meseci! Još jedno čudo se dogodilo ili iznenađenje pobeda Islanda nad Engleskom u fudbalu! Verujem na reč jer se u fudbal ne razumem :)).
Danas je i veliki srpski praznik Vidovdan....i pitanje ima li ko da slavi ovaj praznik na Kosovu? Ova energija je energija T-Kvadrata, između Jupitera, RxNeptuna i RxSaturna!!!
Svet još uvek šokiran odlukom Britanaca da napuste EU!
A mi? Sa ovakvim Mesečevim aspektima danas....mogli bi da se "držimo" još jedne jučerašnje energije (prisutne i danas), a to je trigon Venere i RxNeptuna!!! Ali i da se radujemo Marsovom skorašnjem kretanju napred!!

Zdravko Čolić (Blizanac/Škorpija sa Mesecom u Ovnu):


Нема коментара:

Постави коментар