уторак, 7. јун 2016.

Jednom kada prođe sve..... DANAS NA NEBU....

DOBAR  DAN ZVEZDICE...
Opet sam neko vreme više pisala na FB...i shvatila da nisam bila pravedna :)). 

DANAS NA NEBU:
Današnji aspekti Meseca:
Mesec opozicija RxPluton u 10:05 CET
Mesec kvadrat Uran u 21:20 CET
Mesec sekstil Merkur u 21:44 CET
Mesec trigon Kiron u 00:10 CET (8.Jun)
Od jutros Mesec prilično napet...energija opsesivnosti, posesivnosti, želje za kontrolom, energija manipulacije, nametanja moći... Tajne nisu sigurne... Problemi sa ženama, majkama...(opozicija Pluton); iznenadne promene raspoloženja, iznenadne akcije i reakcije...velika impulsivnost, nervoza..Želja za promenama ali kada im vreme nije!!! Nije najbolje vreme za iznenadne odluke i poteze (nadam se da ovo čita neko sa kim sam jutros pričala). Porodični problemi (Mesec), problemi sa prijateljima (kvadrat Uran); ipak na kraju dana dobra komunikacija, ona gde vas slušaju šta imate da kažete ili vi nekoga slušate, duša, emocije i um povezani u skladu...kada telefon zazvoni ili zvono na vratima moguće su lepe stvari (sekstil Merkur)...Na spavanje idemo sa energijom izbalansiranih osećanja, smirenih osećanja...bilo da vam je neko pomogao ili ste sam svoj terapeut...ali san, spavanje ovde su nešto kao lek (trigon Kiron).


Od egzaktnih aspekata danas:
*Venera i Sunce u Blizancima u kvadratu sa Mesečevim Čvorovima RxSMČ i RXJMČ!  
Sa jedne strane prošlost (RxJMČ u Ribama) sa druge strane izlaz (RxSMČ u Devici). I ako su u pitanju kvadrati ovde se radi o izboru!!! U "igri" su Sunce i Venera - emotivni odnosi, muško - ženski odnosi, ali i svi drugi odnosi (sa vama bliskim ljudima), tu je i finansijska situacija (Venera - vrednost, novac, materijalne stvari...).
*Drugi današnji aspekt takođe bitan su inkonjukcija Venere i Sunca sa RxPlutonom u Jarcu...neprilagođenost, zapravo ovo je energija potrebe za prilagođavanjem nastale situacije!
Venera u Blizancima, vesela i opuštena, Pluton u Jarcu opterećen prošlošću (Rx), pomalo težak u nastojanju "sve ili ništa" energije (Pluton).... Neke stare (emotivne, ali i finansijske) priče mogu izaći na površinu, mogu se i pojaviti oni već zaboravljeni ili oni koje smo hteli da zaboravimo....Odjednom kao da se svi "zaboravljeni" javljaju (Blizanci - može i više od jedan), javlaju se na razne načine, "samo" u glavi....ti posetioci su najteži :-))), javljaju se stvarno, porukama, pismima, telefonom..... ali i pojave se odnekuda.... Iskreno, ovde mi se javlja :-))), ona rečenica: "Da je valjalo ne bi bilo prošlost".... Ali....znam, nije lako to sa prošlošću. Sve ovde ide u fazonu "Pustio bih ja njega ali neće on mene". Nije to opravdanje, ali nije baš ni zgodno. Kada ste rešili čvrsto da prošlost bude prošlost....a ono međutim.....ona ispliva od negde i zbog nečeg....eto kao danas preko ovog aspekta.....
Konkretne priče, ipak ne zavise samo od ovog tranzitnog aspekta.... Bitno je i kako je on položen u vašem horoskopu. U kojim kućama se nalaze Venera i Pluton, ali i koje aspekte oni prave sa vašim ostalim planetama.
 
Energija T-Kvadrata i dalje prisutna...on možda malo popušta ali je i dalje tu...negde da oteža, negde da olakša...kako ko vidi i oseti energiju kvadrata. Neko je oseća kao težinu, bes, nervozu, neko kao akciju, pokretačku energiju!!! 
Sunce i Venera u Blizancima nude lepu energiju....druženja, upoznavanja, ljubavi, poljubaca :)). Nudi često i izbor, više od jednog :))...opozicija sa RxSaturnom negde nameće odgovornost prema onom što već imate, ali baš to što već imate očigledno nije ono što vas ispunjava ako već birate nešto drugo...Bili u vezi ili ne, ova opozicija vas zapravo čini nezadovoljnima pa ste željni promena (Sunce i Venera u Blizancima)... kvadrat sa Neptunom donosi nejasnoće, sumnje, haotičnost...ružičaste naočari i pogled na svet i ljubav...Razne su kombinacije i moguća "scenarija"...sumnja u partnera, posebno šta vam govori, možda postoji i sumnja u to što osećate...Kod novih veza nejasno sagledavanje osobe koju upoznajete....ovaj aspekt može doneti i razna razočarenja... kvadrat sa Jupiterom uvodi nas u raznorazna preterivanja, najpe se ovde radi o preteranim očekivanjima....

Jaka je energija Blizanaca na delu! 
Blizanci takođe izbor, dva...ili više! Vladar Blizanaca Merkur u Biku lagano ide ka egzaktnoj opoziciji sa RxMarsom u Strelcu 9.Juna....

ZVEZDE U JUNU

Šta rade zvezde u periodu od 6.Juna do 13.Juna..

"Sunce se devojkom ženi"......Sunce konjukcija Venera

Usamljena srca...

 

 

 


Нема коментара:

Постави коментар