понедељак, 6. јун 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 6.Juna do 13.Juna...

06.Jun 23:49: Sunce konjukcja Venera
09.Jun 19:00: Merkur opozicija Mars
12.Jun 17:12: Venera sekstil Uran


Nedelja koja počinje sa Venerinim aspektom i završava se sa Venerinim aspektom!!!
Dan posle Mladog Meseca u Blizancima (Sunce i Mesec u egzaktnoj konjukciji) i Sunce i Venera će se naći u egzaktnoj konjukciji...
  
Na sredini nedelje...Merkur vladar Blizanaca u akciji..
Merkur u Biku u egzaktnoj opoziciji sa RxMarsom u Škorpiji. Skoro da smo zaboravili na RxMarsa neko vreme, posebno zbog aktivnosti Venere. Nije on zaboravio nas :))). Kada se ovako Merkur i Mars nađu na "nišanu" (opozicija),  očas posla dođe do povišenog tona, svađe, nervoze i fizičke i mentalne...Reči "izlete" bez predhodnog razmišljanja :))
Iz ZVEZDA U JUNU...
"Ovaj aspekt može doneti brzopletost, nervozu, nemir, rasprave, džangrizavost...Moguća impulsivnost, nepromišljeni zaključci, odluke... Velika radoznalost ali do te mere da može mentalno da iscrpi... Potrebno je više koncentracije nego obično. Borbenost u stavovima, rečima, komunikaciji....Greške se traže kod drugih... Mars je retrogradan... pa je sve ovo još napetije, burnije, strastvenije...destruktivnije. Reči ovde mogu da "ubiju"! Otrovna žaoka Škorpije može da načini veliku štetu ako se ne kontrolišete... Reči se teško mogu povući....Znam postoje reči kao što su: izvini, oprosti...i sl., ali reči izgovorene pod uticajem ovog kvadrata zaista mogu da zabole... Pripazite se i u saobraćaju....suzdržite se od pokazivanja srednjeg prsta :)), ne psujte i sl., ali pazite i kako vozite (Merkur - saobraćaj).... Izbrojte do ____, pre nego što nešto kažete, probajte da budete smireni, staloženi ma u kakvoj se situaciji zatekli....bes prođe, reči ostaju".....
Na samom kraju nedelje....opet Venerin aspekt...
Ovom aspektu mnogi će se obradovati :)). Posebno oni koji vole iznenađenja, neočekivane stvari, originalne, neobične....jednom rečju.....oni koji vole rečenicu "očekujte neočekivano" :))))

Iz ZVEZDA U JUNU... 
"Posle vrlo burne prve nedelje Juna, kada je Venera u pitanju, u jednoj nedelji nekoliko Venerinih aspekata koji će mnoge sludeti, dolazi jedan koji možda popravi stvari :-)). Kratkotrajan aspekt sa kojim se obično: rizikuje, prihvataju neobične, drugačije stvari, situacije, ljudi (Uran). Neobično, drugačije, originalno (Uran) povezano sa emocijama (Venera), ljubavnim dešavanjima (Venera), ali i sa vrednostima, novcem (takođe Venera). 
Mnogi će osetiti potrebu da eksperimentišu. Odličan period za tehniku, kompjutere, internet, elektroniku, umetnost, grupna dešavanja. Uživanja, zabava, druženje, emocije.....pojavljuju se tamo gde se najmanje nadate ili očekujete. Neko će se iznenada zaljubiti, naravno ako ima podršku ostalih planeta u svom horoskopu, neko će promeniti nešto u izgledu, ofarbati kosu u neku ludu boju, neko će kupiti cipele ali ne obične već one koje koje skreću pogled na sebe, neko će kupiti karmin ali ne onaj u trendu... već onaj koji zove na poljubac... Ali većina bi uglavnom mogla da doživi neko ljubavno uzbuđenje, radost... Čula i osećanja su pojačana... Neko će da "vodi ljubav preko žice".... Internet ljubav cveta"....Pink!!!
Devica/Strelac, sa Sunce konjukcija Venera, Sunce konjukcija Saturn....
Sunce, Venera, Saturn SEKSTIL URAN!!!


Нема коментара:

Постави коментар