понедељак, 26. јануар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 26.Januara do 1.Februara


U poslednjoj nedelji Januara zvezde su pripremile razna dešavanja. U prvom planu su svakao ljubav, emocije, ljubavni život. Ulaskom Venere u Ribe sve ovo je dublje, šire, magičnije, čarobnije. Sa Venerom u Ribama moguća je očaranost, ali na žalost i razočaranost. U Ribama ove nedelje: Venera, Neptun, Mars i Kiron...I svako priča svoju priču, ali pričaju i neke zajedničke priče. Mnogima će ova bajkovita energija prijati, neko će pobeći negde na neki oblak, možda bude i gužve na oblacima ovih dana. Biće i onih kojima ova energija neće prijati, posebno kada Saturn krene u svoju priču ograničavanja, hlađenja, postavljenje granica. Ko još sa takvom energijom može da veruje u princa na belom konju ili u priču o idealnoj ljubavi. Kraj nedelje doneće priliku svima da uz pomoć ružičastih naočara sve izgleda bar nogo lepše i ljubavnije. Ko ne može da podnese realnost Saturna, njegove strahove i ograničenja može da krene put nekog maštovitog i kreativnog rešenja. Snaga Marsa i Plutona će pomoći da krenete u neke suštinske promene, a Sunce i Merkur da se vratite nekim starim i nedovršenim pričama i razgovorima...Pronađite vaše istomišljenike, i zajedno jer je u društvu sve bolje i lakše dočekajte i kraj ove nedelje i karja ovog prvog meseca u godini....


Ovan nedeljni horoskop
Ovnovi ove nedelje bićete preplavljeni osećanjima, ali daleko od očiju drugih, negde iza zatvorenih vrata, nežno, nežnije... Sa Venerom u zoni skrivenog i tajni ili ćete svoju ljubav sakriti od drugih ili ćete uživati daleko od drugih. Ograničenja, neka hladnoća ili postavljanje granica mogu doći iz pravca višeg uma, životne filozofije, morala i Saturna u toj zoni. Ali iste te granice Neptun će pomeriti i mnogi bi mogli da budu zbunjeni. Biće onih koji će se neko vreme povući i pritajiti, negde će ovo biti ljubavna bajka, negde razočarenje. U svakom slučaju možete se neko vreme povući i napuniti baterije sami ili u društvu. Posao i karijera ove nedelje će biti izvor energije, jer Mars vaš vladar i Pluton ovde mogu da pomognu svojom moćnom energijom. Druženje, prijateljstvo, grupne aktivnosti  ove nedelje će biti vaš izvor novih ideja, sa retrogradnim Merkurom ovde možda i obnavljanje starih prijateljstava.

Bik nedeljni horoskop
Bikovi ove nedelje moguća su razna ljubavna iznenađenja. Ako ste u ljubavi možda više romantike, nežnosti, više ljubavi. Međutim negde i ograničenja sa Saturnom iz zone intimnosti, zajedničkih resursa i promena. Nekome ide neko razočarenje, nekome promena koja možda dolazi neočekivano. Međutim Neptun zajedno sa Venerom vašim vladarem može vas odvesti u svet mašte i čarolije i sve je moguće. I da se granice Saturna rastoče, rasplinu i da ljubav dobije novu dimenziju. Ako ste sami potraga za srodnom dušom mogla bi biti uspešna. Imaćete ove nedelje snage da neke ideje, planove, želje i realizujete zahvaljujući Marsu i Plutonu. Karijera, vaš položaj, status biće pod jakim uticajem Sunca i Merkura, vreme je za obavljanje nekih razgovora, posebno sa onim "iznad" vas. Merkur je retrogradan pa će možda i neka prošlost biti aktuelna. Ideje su tu samo za njih je potrebno vreme. Finasije će možda biti redefinisane.

Blizanci nedeljni horoskop
Sa Venerom i Marsom u zoni karijere, položaja, statusa, možda će neke od vas zbuniti, položaj u društvu ili ljubav, pitanje je sada. Ili možda može i jedno i drugo. Neka ograničenja, granice, hladnoća mogla bi da dođe iz pravca partnerstva, braka, veza zajedno sa Saturnom iz te zone. Neko razočarenje, negde i tuga zbog partnerstva. Neptun zajedno sa Venerom vas možda odvede u svet mašte i fantazije ili vam pruži utočište u karijeri i statusu. Mars i Pluton će vam doneti potrebnu snagu i odlučnost da nešto promenite u vašoj karijeri i da bar neko vreme zaboravite na ljubavne brige posebno vi koji ste u nekoj dužoj vezi ili braku. Vi koji ste sami imćete priliku da neko vreme zaboravite zašto ste sami i posvetite se vašem položaju u društvu. Možda je tu i neko rešenje, možda je tu negde vaša srodan duša, vaša ljubavna bajka. I tako neko će ostvariti svoj san u karijeri, neko ljubavni san negde preko karijere. Sa Suncem i Merkurom u zoni višeg uma i razmišljanja, životne filozofije i daljina, krenuće neke nove ideje, komunikacija sa prijateljima, grupama kojima možda pripadate. Imajte ne umu da je Merkur retrogradan, da će nešto možda morati da sačeka, ili da se revidira, roarganizuje.

Rak nedeljni horoskop
Rakovi ove nedelje sa Venerom i Marsom u zoni daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika vaše misli, ali i želje mogle bi biti izrazito ljubavne, osećajne i maštovite. Nekome od vas neka ljubav iz daljina, neko bi možda mogao i na neki put zbog ljubavi. Međutim sa Saturnom iz zone posla i zdravlja mogu stići i neka ograničenja, neke granice i hladnoća. Ovo se posebno odnosi na one u dužim vezama. Negde je to i neko razočarenje, neka tuga, neko bi mogao i da oseti neku vrstu manjka energije. Čuvajte zdravlje. Ipak Venera zajedno sa Neptunom bi mogla da pomogne, ili da vas ako ste srećni odvede na neki put, neko da pobegne neko da ljubav obnovi u zajenčkom putovanju. Sve zavisi u kom ste raspoloženju i kakvih ste mogućnosti. Ono što svako može je beg od stvarnosti u neku maštu, fantaziju, bajku. Mars i Pluton će doneti potrebnu snagu posebno onima koji su u dužim vezama, da obnove energiju veze, bilo  nekim maštovitim potezom bilo putovanjem, tek mogućnosti su razne. Sunce i Merkur u zoni intimnosti, zajedničkih resursa, promena doneće energiju novih ideja, komunikacije. Merkur je retrogradan pa će neke stvari čekati bolje vreme. Zpamtite sve mogućnosti jer kada Merkur krene napred sve će krenuti napred.

Lav nedeljni horoskop
Lavovi, vas ove nedelje očekuju velika ljubavna iskušenja. Sa Venerom i Marsom u zoni intimnosti, zajedničkih resursa, promena i Saturna iz zone emocija, ljubavi, dece, uživanja, mogla bi doći neka ograničenja, neke granice i neka hladnoća, negde i tuga. Pitanja intimnosti, zajedničkih resursa, podrške i promena ove nedelje bi mogla da budu aktivirana samim položajem Venere i Marsa u ovoj zoni. Saturn iz zone ljubavi sve ovo može da iskomplikuje posebno ako ste u nekoj dužoj vezi. Vreme je za promene. Možda je vreme da postavite neke granice bez obzira koliko je vaše razočarenje. Sa Venerom i Neptunom zajedno bićete u mogućnosti da neke stvari popravite ali na vrlo maštovit i kreativan način. Ako ste sami ovo je energija sa kojom možete uploviti u strasnu vezu. Neko bi dakle vezu mogao da oživi, neko da uđe u novu vezu. Sa Marsom i Plutonom dobićete neku novu i snažniju energiju, energiju za svakodnevni život, posao, zdravlje. Ovo je energija koja će pomoći onda kada vam i ako bude teško. Ako emocije posustanu da bar zdravlje ne trpi, a posao bude izlaz iz neke teže situacije. Sa Suncem i Merkurom u zoni partnerstva moguće je obnoviti neku komunikaciju, ali to su uglavnom neke stare priče, jer je Merkur retrogradan. Razgovarajte ipak, rešite neke nedoumice od ranije.

Devica nedeljni horoskop
Sa Venerom i Marsom u zoni partnerstva, veza i odnosa ovde bi moglo da bude vrlo interesantno u narednoj nedelji. Vaše potrebe mogu biti veće, za ljubavlju, nežnošću, davanjem i primanjem. Više emocija, više ljubavi, više osećajnosti u svakom slučaju. Međutim sa Saturnom iz zone porodice, porodičnih odnosa, privtnog mogu doći i neka ograničenja, hladnoća, neke granice. Nekome i neka vrsta razočarenja. Sa Venerom i Neptunom u zoni partnerstva moguće je granice prevazići, na maštovit i kreativan način. Moguće je u vezu uneti čaroliju, fantaziju, bajku. Sa ovom energijom sve je moguće. Moguće je i ostvariti neke snove, posebno ako imate zajednički san. Sa Marsom iz zone partnerstva i Plutonom iz zone ljubavi dobićete i potrebnu energiju za promene, za suštinske promene. Iskoristite ovu priliku i popravite i promenite sve ono što se može popraviti. Sa Suncem i Merkurom u zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja, mogu stići neke nove ideje, planovi, želje. Poslovna komunikacija nešto intezivnija. Međutim Merkur je retrogradan, pa sve ovo može da "vuče" na prošlost neku. Dovršite sve započeto, zapamtite sve nove ideje, jer kada Merkur krene napred i sve će krenuti napred.

Vage nedeljni horoskop
Ove nedelje sa Marsom i Venerom u zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja vi bi mogli da očeujete i želite više, više posla, bolje zdravlje, više ljubavi. Ako su vaše emocije i posao pomešani ovo je prilika da se to još više proširi. Ako to nije slučaj možda će vaš posao biti povezan sa nekom kreativnošću i maštovitim ideajma. Međutim kako je Saturn u zoni misli i komunikacija, moguće su neke tužne i melanholične misli, posebno one ljubavne prirode. Ako ste u vezi i neka vrsta teže komunikacije. U svakom slučaju neko iskušenje je pred vama ili emotivne ili poslovne prirode ili i jedno i drugo. Moguće su neka ograničenja, granice, hladnoća neka. Ipak sa Venerom i Neptunom u zoni posla moguć je izlaz, izlaz u poslu ili kroz posao. Možda neka ljubavna priča, možda samo kreativan i maštovit posao koji vam može skrenuti misli ovih dana. Sa Marsom i Plutonom dobićete i dodatnu snagu i energiju opet iz pravca posla, zdravlja ali i iz pravca doma i porodice. Neke promene će vam dobro doći, opet da skrenete misli. Sa Suncem i Merkurom u zoni ljubavi, dece, uživanja imaćete priliku da razgovarate, komunicirate, možda da dobijete drugu šansu za neki razgovor, jer je Merkur retrogradan i moguće je da neke nerešene stvari iz prošlosti sada rešavate.

Škorpija nedeljni horoskop
Ove nedelje vaš ljubavni život, u prvom planu. Ali i pitanje dece, uživanja, kreativnosti. Sa Marsom i Venerom u ovoj zoni vašeg života mnogi će poželeti više, više ljubavi, nežnosti, više osećanja. Za one koji su u vezi moguće je i neko razočarenje jer Saturn iz pravca finansija i materijalnih prilika može doneti neke neprilike. Nešto povezano za vrednosti, novac, materilani status. Neka vrsta ograničenja, neke granice i hladnoća. Venera i Neptun zajedno u zoni ljubavi sve ovo mogu da poboljšaju ako u vaš ljubavni odnos unesete više mašte, kreativnosti, čarolije i fantazije, možda i neku bajku. Ako ste sami ovo je prilika da u potrazi za srodnom dušom imate uspeha. Mars i Pluton vaši vladari svakako će vam pomoći, sa nekom novom energijom i snagom. Ova energija ide iz pravca komunikacije, tako da bi mogli kroz komunikaciju sa partnerom da napravite neku suštinsku promenu u vašem odnosu. I komunikacija u porodici bi mogla da bude življa zahvaljujući Suncu i Merkuru. Samo Merkur je retrogradan pa bi na dnevni red mogle da dođu neke stare priče, neke priče iz prošlosti. Rešite to jer kada Merkur krene napred moguće je i da će neke ideje i planovi vezano za porodicu krenuti napred.

Strelac nedeljni horoskop
Sa Saturnom u vašem znaku i njegovim kvadratom sa Venerom vi bi ove nedelje mogi da budete u nekoj vrsti emotivnog iskušenja. Venera i Mars u zoni dom, porodica, porodični odnosi mogu emotivnu i porodičnu priču izmešati. Negde će doći do nekog ograničenja, zastoja, postavljanje nekih granica, negde i do nekog razočarenja. Potreba za ljubavlju je velika, za više emocija, za više nežnosti, davanja i primanja. Saturn u vašem znaku vas pak ograničava, možda i negde hladi odnose. Sa Venerom i Neptunom u zoni doma i porodice moguće je ljubav osnažiti na vrlo krativan i maštovit način. Mogli bi da uneste malo mašte, fantazije, čarolije i u ljubavni i u porodični život. Sa Marsom i Plutonom dobićete novu energiju i snagu, ali i bolje finansijske prilike. Mogućnost da nešto popravite, promenite. Možda bolji materijalni položaj u porodici smiri neke strasti. Možda je tako lakše maštati i širiti emocije. Možda vam materijalna sigurnost pruži više emotivne sigurnosti. Sa Suncem i Merkurom u zoni misli, komunikacija stići će i neke nove ideje, neki razgovori vezani za neku prošlost, stare prijatelje. Rešavajte sve što niste stigli a nove ideje neka malo sačekaju, kada Merkur krene napred sve će i ideje i komunikacija krenuti napred.

Jarac nedeljni horoskop
Ove nedelje sa Marsom i Venerom u zoni misli i komunikacija vi ćete želeti više, vaše potrebe će biti jače, za ljubavlju, nežnošću, davanju i primanju. Vaše misli bi mogle da budu obojene emocijama. Ljubav u svakoj misli, reči, svakoj komunikaciji. Više emotivne komunikacije u svkom slučaju. Ali sa Saturnom u zoni skrivenog, podsvesti, tajni mogu doći i neki strahovi, ograničenja, postavljanje nekih granica. Negde su to i tužne i melanholične misli. Negde i neko razočarenje, posebno ako naeka tajna ima udeala u vašem životu. Venera i Neptun zajedno ovde mogu pomoći, mogu vaše misli obojiti bojama, maštom, fantazijom, čarolijom. Možete ovu energiju iskoristiti kao beg od stvarnosti ili za jedan ili više vrlo emotivnih razgovora sa partnerom ako ste u vezi. Ako ste sami možda je vreme da krenete u potragu za srodnom dušom i da u tome imate uspeha. Sa Plutonom u vašem znaku i Marsom dobićete jednu novu i snažnu energiju, energiju vezanu za komunikaciju pre svega. Komunikaciju koja može doneti suštinsku promenu u nekom odnosu, vezi. Sa Suncem i Merkurom u zoni finansija, vrednosti, materijalnog statusa imaćete prilike za neke nove ideje, neke stare razgovore na ovu temu. Kako je Merkur retrogradan možda je dobro da najpre rešite neke nedovršene stvari vezano za finanasije, a kada Merkur krene napred da i ova priča krene punom parom napred.

Vodolije nedeljni horoskop
Sa Suncem u vašem znaku vi osim što možda neki od vas slave rođendan ove nedelje, imate energiju na vašoj strani, energiju i vitalnost. Sa Marsom i Venerom u zoni ličnih finansija, odnosa prema vrednostima, možda ćete nešto više biti okupirani tim temama. Da li je materijalna situacija povezana sa emotivnom pričom, da li je materijalna sigurnost u nekoj vezi sa emotivnom sigurnošću, tek ove nedelje ljubav i finasije povezani na neki način. Ili možda ljubav trpi zbog finasija, samim tim i posla. Možda je potrebno da utvrdite prioritete, možda i saznate šta je vredno u vašem životu a šta više nije i u finansijskom i u ljubavnom smislu. Sa Saturnom iz zone društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja i iznenadnih dešavanja mogu doći i neka ograničenja, neka iskušenja na ljubavnom i materijalnom planu. Sa Venerom i Neptunom zajedno postoji izlaz, on je u nekom kreativnom i maštovitom rešenju i vaše ljubavne i vaše materjalne situacije. Negde je to neki poklon, negde je to samo jače samopouzdanje kada su vrednosti u pitanju. Sa Marsom i Plutonom stići će nova energija i snaga da nešto suštinski promenite kada je vaš odnos prema vrednostima u pitanju. Negde je to i neka tajna, neka tajna akcija, tajni prihodi, negde tajna veza, veza koja bi mogla da vam "napuni baterije". Sa Suncem i Merkurom u vašem znaku moguće je i obnoviti neku komunikaciju, nešto vezano za neku prošlost. Nove ideje i planovi su tu, ali sve zapamtite ili zapišite, kada Merkur krene napred biće prilike da ih sprovedete u delo.

Ribe nedeljni horoskop
Sa ovoliko planeta u vašem znaku vi ste ove nedelje miljenici neba. Gužva ili žurka je u vašem znaku: Venera, Neptun, Mars i Kiron. I svi pričaju svoju priču. A vi možda samo želite više ljubavi, više prave ljubavi, želite svoju srodnu dušu. Da li će sve ovo pokvariti uticaj Saturna iz zone karijere, statusa, položaja? Možda ova energija pokrene priču ljubav ili karijera, možda neko u ovom odnosu trpi. Možda saturn donosi neka ograničenja, strahove, granice neke. Možda. Međutim sa Venerom i Neptunom zajedno u vašem znaku moguće je da oživite romansu, ljubav vašu, unesete više mašte, čarolije, bajku neku. Sve je sa ovom energijom moguće. Zato ne oklevajte, posebno ako ste u nekoj dužoj vezi koja ne funkcioniše neko vreme. Ako ste sami ovo je prilika da krenete u potragu za svojom srodnom dušom i da u tome imate uspeha. Sa Marsom i Plutonom dobićete i dodatnu energiju i snagu da izvršite neke promene, da donesete neke bitne odluke, nešto što će iznenaditi i vas i one oko vas. Sa Suncem i Merkurom u zoni skrivenog, tajni, podsvesti, imaćete priliku da obavite neke tajne razgovore, pregovore, i sami sa sobom ali sa drugima. Kako je Merkur retrogradan potrebno je i da obratite pažnju na vaše snove i intuiciju. Kada Merkur krene napred krenuće i mogućnost realizacije svih zamisli i obavljenih razgovora.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 26.Januara do 1.Februara...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

Tvoj Neko


Нема коментара:

Постави коментар