понедељак, 19. јануар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 19.Januara do 25.Januara

Za sve znake
Ove nedelje nekoliko važnih događaja na zvezdanom nebu. Mars i Neptun u Ribama će na samom početku nedelje mnogima zamagliti vid... Negde je to konfuzija u najavi, negde je to ples mašte i kreativnosti. Njihov kvadrat sa Saturnom celu priču otežava. Obratite pažnju na energiju i sve zamke u koje ovaj trio može da vas uvede. Mars želi akciju, Neptun mu zamagljuje prostor, Saturn donosi neke strahove. Pre nego donesete neku odluku najpre dobro razmotrite sve što se dešava. I Venera će biti u svojoj priči, nasuprot retrogradnom Jupiteru u Lavu biće u iskušenju da preteruje i mi sa njom. Njen moto bi mogao da bude: "Uživaj danas, platićeš sutra." Onda će najpre Sunce pa za njim i Mesec preći u Vodoliju. I tako zajedno u energiji Mladog Meseca doneti energiju Novog Početka. Ovo nije običan Mlad Mesec ovo je Super Mesec, osim što će biti jako blizu naše planete Zemlje mnogima od nas će doneti jaku potrebu za promenama. Poseban je i po tome što ćemo imati još jedan Mlad Mesec u Vodoliji u Februaru. I sve bi bilo jako dobro da nije šestog po redu kvadrata Urana i Plutona koji još od kraja prošle godine unosi nemir i svetu oko nas ali i nama samima. On bi ponovo mogao da bude aktiviran baš oko Mladog Meseca. I na kraju podsetićemo se prvi put ove godine na Marfijev zakon. Da, Merkur u Vodoliji krenuće u retrogradni hod. Sa jedne strane jaka energija i potreba da se nešto menja i krene ispočetka, sa druge strane tu je Merkur koji svojom energijom vraća u prošlost. Osim što bi mogao da vrati neke prijatelje u naš život, posebno one koji nam duguju neki novac, može da donese i neka kašnjenja, zabune, sve u stilu magla, magla, svuda oko nas.


Ovan nedeljni horoskop
Vaš vladar Mars ove nedelje u zagrljaju sa Neptunom u zoni tajni može vas ili odvesti u svet mašte i kreativnosti ili u neku zabludu, vi ste tu da odlučite kuda ćete. Možete izbeći razna razočarenja tako što ćete ovu energiju iskoristiti da pomognete drugima, budite saosećajni ili ovu energiju istrošite negde uz cveće i sveće. Ljubavni život ove nedelje buran zahvaljujući Jupiteru i Veneri. Veća potreba za ljubavlju, zabavom, uživanjem ali i za trošenje novca. Kod nekih od vas privremeni rastanak zbog nekog puta, ili školovanja. Ostali sleduje vam ljubavno ili finansijsko preterivanje. Ovo je i energija klasičnih afera, "zabranjenih" veza sa moralnim dilemama. Severni Mesečev čvor u zoni partnerstva biće aktiviran u vreme Mladog Meseca, i neke promene su moguće. Mlad Mesec u Vodoliji u vašoj zoni društvenosti, doneće energiju novog početka. Lepa energija da razmenite ideje, nadanja, želje sa drugima ako pripadate nekoj grupi ili sa prijateljima, i da zajedno krenete u nešto novo i drugačije. Imate priliku da ostvarite neka nadanja i snove, zajedno sa vašim istomišljenicima. Sa energijom retrogradnog Merkura možda ćete morati da neke ideje revidirate, ili sačekate neko vreme. Ne odustajte samo pripremite sve za vreme u kome će Merkur ponovo ići napred. Možda će se u vaš život vratiti neki prijatelj, ili ćete razmotriti neka sadašnja prijateljstva. Ne žurite nigde, obratite pažnju u naredne tri nedelje na vaš društveni život, vaše nade, želje i ideje. Što se vaše karijere tiče ona će ove nedelje biti pod uticajem kvadrata Plutona i Urana i moguća je neka nervoza ili stres. Kada se bura stiša onda menjajte ako treba nešto da se menja. Sa novcem budite oprezni jer ste pod uticajem energije eumerenog trošenja, moguće su i neke novčane kazne, pa pripazite. Energiju obnavljajte kroz neku vrstu meditiranja, ili kroz plivanje, ples.

Bik nedeljni horoskop
Sa Jupiterom i Venerom ove nedelje moguće neko preterivanje, ili ćete kupiti nešto za kuću što vam baš i ne treba u ovom trenutku ili će vam vaša deća izvući "poslednji dinar" iz džepa. Možda su tu i neke prispele kazne, neplaćeni računi i sl. Zaprav svima vam predstoji neko preterivanje koje ide od euforije do lenjosti. Neko će biti možda i u dilemi posao ili porodica ili kako uklopiti te dve strane vašeg života. Nekima od vas možda neka ljubavna afera na poslu. Sa Marsom i Neptunom u zoni društvnosti, nekih grupa, prijateljstva mogli bi ili biti u nekoj iluziji i možda čak i da se razočarate ili da tu energiju iskoristite maštovito i kreativno. Izbegnite druženja koja vode u neku zavisnost, izbegnite ljude koji bi mogli da budu pasivnoagresivni i družite se sa umetnicima ili sa ljudima koji imaju maštu i kreativnost. Ne gubite nergiju na ljude koji nisu iskreni, koji vas mogu zamajavati i zamagliti vaše ideje, nade i želje. Ovu energiju istrošite na ples, plivanje, meditiranje. Ako niste do sada sada je vreme da se upišete na neki kurs plesa ili ako imate gde da krenete na plivanje. Ili zajedno sa nekim prijateljima meditirajte, idite na masažu, u neki SPA centar. Sunce će narednih četiri nedelje biti na vrhuncu vašeg neba u zoni karijere, uspeha, položaja. Zajedno sa Mesecom u energiji Mladog Meseca dolazi vam energija novog početka. Budite spremni za nove poslovne ideje, mogućnosti, ostvarivanja nekih nada i želja. Sve u nekoj grupi ili sa prijateljima ili preko prijatelja. Sa energijom retrogradnog Merkura moguće je neko revidiranje, neki zastoj, vraćanje nekog šefa ili direktora u vaš život. Ako ste u potrazi za novim poslom obratite se nekom iz prošlosti nekom bivšem šefu ili je to možda vaš otac. U naredne tri nedelje bavite se stvarima koje su vezane za vašu karijeru, pripremajte teren za vreme kada Merkur krene napred.

Blizanci nedeljni horoskop
Nedelja počine sa energijom Jupitera i Venere u vašim zonama komunikacije sa nekom dozom preterivanja. Ljubavna komunikacija takva da bi vas neko preterivanje moglo odvesti u emotivno razdvajanje. Neki od vas i trpe zbog razdvojenosti, neko će tek da krene na neki put i da zbog tog puta ljubav trpi. Pripazite se moguće su neke novčane kazne vezane za sva saobraćajna sredstva, ako putujete možda potrošite više novca nego što ste planirali. Sa Marsom i Neptunom u vašoj zoni karijere, uspeha, statusa ove nedelje neke profesionalne granice mogu doći u pitanje. Moguća su neka razočarenja u kolege ili pretpostavljene, možda ćete imati utisak da vam neko crpi energiju i snagu. Pokušajte da se pozabavite svojom karijerom na što kreativniji način, da u svoje radno okruženje unesete neku energiju koja će vas smiriti, ako to nije izvodljivo pravo posle posla na neki ples, plivanje ili sa partnerom istrošite tu energiju negde uz cveće i sveće. Mlad Mesec u Vodoliji u vašoj zoni daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika doneće vam energiju nekog novog početka. Neko bi mogao na neki put negde kod nekog prijatelja, neko bi mogao da se priljuči nekoj grupi istomišljenika radi zajedničkih ideja, nadanja, želja. Možda je to energija koja će vas navesti da otvorite neki Blog, da budete aktivniji na društvenim mrežama, ili da krenete u neku vrstu obrazovanja, kurs neki i sl. Međutim energija retrogradnog Merkura ovde može doneti neki zastoj ili kašnjenje, neki nesporazum i sl. Možda ćete biti okupiraani nekom prošlošću sve vezano za inostranstvo, obrazovanje, pogled na život. Uradite back up za sve podatke koje negde imate na nekom tehničkom uređaju i ne nervirajte se ako ponekad veze (posebno internet) ne budu sjajne. U naredne tri nedelje bavite se stvarima koje su vezane za vašu životnu filozofiju i svim daljinama, pripremite se za vreme kada Merkur krene napred.

Rak nedeljni horoskop
Nedelja bi mogla da počne sa nekim finansijskim poteškoćama, nešto povezano sa emocijama zahvaljujući Veneri i Jupiteru u sektoru ličnih i zajedničkih finasija. Nešto na relaciji moje - tvoje. U svakom slučaju moguće je neko preterivanje. Negde ovaj položaj Venere nagoveštava neku ljubavnu aferu, nešto što u osnovi ima strast. Sa Marsom i Neptunom u zoni životne filozofije i vidika, daljina, obrazovanja moguća su neka razočarenja, nešto kao izbubljeni u prevodu. Put do neke istine ide kroz maglu i nejasnoće. Negde je to otkrivanje neke neprijatne istine pa otud razočarenje. Možda je bolje da tu energiju iskoristite na maštovit i kreativan način, ako niste u mogućnosti da putujete možda je vreme da se na drugačiji način upoznate sa drugim kulturama, možda da upišete neki jezik ili da ako nemate energiju za učenje tu energiju usmerite na nešto drugo, recimo na neki ples ili samo na neku vrstu duhovne nadgradnje. Mlad Mesec u Vodoliji u vašoj zoni intime, strasti, promena, ali i zajedničkog novca i resursa, može vam doneti neku vrstu novog početka. U prvom planu su vaši intimni odnosi ali takozvani tuđi novac i podrška. Imaćete priliku za neke nove ideje, planove i želje u vezi nekog zajedničkog ulaganja, nekretnina i sl. Negde je ovo povezano sa partnerom, negde sa prijateljima. Međutim energija retrogradnog Merkura bi ovo mogla donekle da uspori. Pre nego krenete u neki finansijski poduhvat dobro istražite sve vezano za bilo koji takav posao. Posebno ako se radi o nekretninama ili bilo kojoj prodaji ili kupovini. Obratite pažnju i na kredite, kreditne kartice, dugovanja, poreze i sl. Moguća su neka odlaganja u pregovorima, kod papirologije. U intimnim pitanjima nešto vezano za prošlost, neka vrsta preispitivanja. U naredne tri nedelje imaćete priliku da dovršite neke stvari, da kada Merkur krene napred zaista i krene priča o novom početku.

Lav nedeljni horoskop
Uzbudljiva nedelja pred vama. Posebno na emotivnom i partnerskom planu. Već na početku nedelje sa Jupiterom u vašem znaku i Venerom preko puta mogućnost nekog emotivnog preterivanja. Želje i potrebe su veće i jače. Veća potreba za ljubavlju, zabavom, uživanjem ali i za trošenjem novca. Kod nekih od vas moguć je privremeni rastanak zbog nekog puta, ili školovanja. Ostali sleduje vam ljubavno ili finansijsko preterivanje. Ovo je i energija klasičnih afera, "zabranjenih" veza sa moralnim dilemama. Saturn u vašoj zoni emocija u saradnji sa Marsom i Neptunom dodatno otežava ljubavnu situaciju. Mars i Neptun u zoni strasti i intime pa moguća su razočarenja. Ovde je teško napraviti razliku između osećanja i strasti. Mogu se pojaviti čudne želje, osećanja i nagoni. Možda je najbolje ovu energiju potrošiti na maštovit i kreativan način, uz cveće i sveće ili ako je to ne izvodljivo onda samo neki vaš vid regeneracije, nešto što će vam obnoviti energiju. Ovo je doba godine kada je Sunce preko puta vašeg znaka, mnogi će osetiti manjak energije, odmarajte se više. Sa energijom Mladog Meseca u vašem sektoru partnerstva imaćete priliku za neki novi početak. Postojeći odnosi bi mogli da dobiju sasvim novu energiju, a ako ste sami ovo je prilika da upoznate nekog i da započnete novu vezu sa nekim vrlo posebnim. Međutim energija retrogradnog Merkura ovde bi mogla da unese neke zabune, nejasnoće, nesporazume, pa budite oprezni u svemu što započinjete. Ova energija bi mogla u vaš život i da vrati nekog iz prošlosti nekog sa kim ste bili u partnerskoj vezi. U naredne tri nedelje preispitajte neke odnose, vratite se u prošlost koliko je to potrebno i sačekajte da Merkur krene napred krenuće i priča o novom početku.

Devica nedeljni horoskop
Nedelja počinje sa dilemom raditi ili zabaviti se, što je za neke od vas obično nemoguća misija jer rad je ono što vas pokreće. Venera i Jupiter svojom energijom bi mogla da vas ulenji, da malo zabušavate i sl. Vi obično radite puno i teško nekoliko ovakvih dana vas neće "ubiti". Budite samo oprezni oko finansija da vas ova energija ne povuče i potrošite i ono što nemate. Što se emocija tiče ova energija donosi neke tajne priče, možda vezane za vaš posao ili preko posla. Što se ove energije tiče bilo bi dobro da budete oprezni u preterivanju u hrani i piću, zbog zdravlja koje je vama pored posla takođe jako bitna priča. Mogli bi ove nedelje da budete i prilično konfuzni i zbunjeni jer preko puta vašeg znaka u Ribama su Mars i Neptun. Ko to oduzima energiju? Partner ili neko sa kim ste u nekom odnosu. Nekima od vas možda i neko razočarenje posebno sa vrlo bliskim ljudima, partner, neko iz porodice i sl. Najbolje je da ovu energiju iskoristite maštovito i kreativno za obnavljanje romantike, možda uz cveće i sveće. Neki od vas bi ipak mogli da se suoče sa nečijim odlaskom, napuštanjem. Sve ovo može ići uz praštanje i samilost jer takve su ovo energije, ili to ili bi ova energija mogla da vas odvede u neku vrstu pasivneagresije i ljutnje. Ne upadajte u takve priče obmane i konfuzije. Ove nedelje vi ćete ipak najviše biti okupirani vašim poslom ili ako ne radite vašim svakodnevnim životom i rutinom. Mlad Mesec će svojom energijom ovde uvesti vas u neku priču o novom početku. Da li je to novi posao ili pronalaženje posla ako ne radite ili nešto u vezi vaših zdravstvenih navika, saznaćete uskoro. Tek imate priliku da nešto promenite u vašem poslovnom svetu ali i u vezi svakodnevnih navika posebno onih u vezi zdravlja, ishrana, vežbanje i sl. Učlanite se u neku grupu, neku teretanu ili nešto slično, krenite sa prijateljima jer lakše je u društvu. Ili je to možda novi posao sa prijateljem ili preko prijatelja. Međutim sa energijom retrogradnog Merkura novi očetak možda neće ići glatko, već sa nekim kašnjenjem i zastojem. Bez panike, polako u naredne tri nedelje pripremite sve jer novi početak je izvestan.

Vage nedeljni horoskop
Nedelja počinje vrlo uzbudljivo, Venera u zoni emocija, ljubavi, zabave, uživanja sa Jupiterom preko puta doneće vam energiju ljubavnog preterivanja.Veća potreba za ljubavlju, zabavom, uživanjem ali i za trošenje novca. Kod nekih od vas privremeni rastanak zbog nekog puta, ili školovanja. Ostali sleduje vam ljubavno ili finansijsko preterivanje. Ovo je i energija klasičnih afera, "zabranjenih" veza sa moralnim dilemama. Možda se ovde radi i o onoj priči ko daje više, o davanju i primanju, ako se pretera u merenju može doći do nezadovoljstva i nevolje. Tu je i neko finansijsko preterivanje. Mars i Neptun borave u vašoj zoni posla i zdravlja, pa su tu moguće konfuzije, nejasnoće. Nekima od vas neko razočarenje na poslu i u poslovnim odnosima. Pokušajte da tu energiju iskoristite kreativno i maštovito i tako razbijete maglu. Trudite se da ne postanete žrtva neke neraščišćene poslovne situacije. Možda će vam biti teško da budete u nekoj rutini, ili će vaše zdravlje biti osetljivije, zbog svega toga pokušajte da nadoknadite manjak energije. Plivanje, ples, meditiranje, joga, ili nešto drugo tek potrudite se. Sa Mladim Mesecom u zoni emocija, ljubavi, zabave imaćete priliku za neki novi početak. Vi koji ste u vezi možda je vreme za neki novi korak, da vašu vezu možda podignete na viši nivo ili za proširenje porodice. Ako ste sami vreme je za novi početak i novu vezu. Ovo je jaka energja, energija super Meseca. Vi koji ste u dužim vezama i brakovima posebno ovo je nešto komplikovaniji period, jer nasuprot vašeg znaka je Uran koji je već neko vreme u izazovnom aspektu sa Plutonom. Mnoge veze proživljavaju teške trenutke. Biće vam potrebno i dodatno strpljenje jer će Merkur u naredne tri nedelje u zoni emocija biti retrogradan. Pre novog početka biće potrebno i razrešiti neke dileme iz prošlosti, možda u svemu ovome bude kašnjenja, zastoja. Možda se vrati neko iz neke vaše emotivne prošlosti ili samo neka priča iz prošlosti. Ne paničite, samo polako korak po korak, jer kada Merkur krene napred krenuće i priča o novom početku.

Škorpija nedeljni horoskop
Sa Marsom i Neptunom u zoni emocija, ljubavi, zabave, dece, moguće su neke konfuzije, nejasnoće, negde i neko razočarenje. Emotivno raspoloženje sa ovom energijom vrlo promenljivo, vi možda preosetljivi, pripazite neko vreme na komunikaciju jer bi mogli rečima nekog da povredite, ali i vi bi mogli da budete povređeni. Bolje razmislite kako ovu energiju da kanališete a mogućnosti su razne. Budite kreativniji i maštovitiji, unesite u vaš emotivni život više romantike, možda pomogne ples, ili nešto drugo što bi mogli da radite zajedno sa partnerom, nešto uz cveće i sveće. Ako ste sami ovo je dobra energija da probudite kreativnost u sebi i sve vaše skrivene talente. Sve je bolje nego da upadnete u pasivno agresivnu zamku ove energije. Sa energijom Venere u zoni doma i porodice i Jupiterom preko puta moguća su neka preterivanja ili vaša ili nekog člana porodice. Možda zbog nekog finansijskog preterivanja dođe do nesporazuma. Međutim sa energijom Mladog Meseca baš tu u zoni doma i porodice i porodičnih odnosa imaćete priliku za neki novi početak. Od ovog trenutka pa u narednih šest meseci nova i sveža energija. Ovo je dobra energija za okupljanje porodice, za nešto novo u priči o vaših "četiti zida", renoviranje, preselenje, ili kupovina novog stambenog prostora. I ne samo to nešto novo u vašim porodičnim odnosima posebno ako nešto nije bilo kako treba neko vreme unazad. Međutim budite još malo strpljivi, jer retrogradni Merkur ovde može doneti energiju kašnjenja, zastoja, neko vraćanje u neku porodičnu prošlost ili neko porodično okupljanje zbog prošlosti. U naredne tri nedelje ove energiju možete iskoristiti da sve nedovršeno dovršite, da rešite neke nerešene situacije i kada Merkur krene napred krenete u priču o novom početku zajedno sa svojom porodicom. U poslu ove nedelje i dalje možda nemir i stres jer je već neko vreme aktiviran kvadrat Urana i Plutona. Budite oprezni i komunikaciji pre svega, poslovnoj, u pregovorima u donošenju poslovnih odluka. Finansijska priča ne baš najjasnija, sačekajte da magla prođe. Zdravlje pod uticajem stresa moglo bi da bude predmet razmišljanja, zato probajte da kontrolišete stres.

Strelac nedeljni horoskop
Od ako je Saturn ušao u vaš znak kao da više ništa nije isto u vašem životu. Sada još sa energijom Marsa i Neptuna u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa neka konfuzija, neke nejasnoće, nekima od vas i neko razočarenje u člana porodice ili generalno u porodične odnose. Možda su i isplivali neki vaši strahovi u vezi porodice. Najbolje je ovu energiju što bolje kanalisati, uneti nešto više mašte i kreativnosti u vaš dom. Umesto da upadnete u pasivnoagresivnu zamku ove energije potrudite se da uradite nešto za svoju porodicu sve je bolje nego da izigravate ili postanete žrtva. Možda tu energiju iskoristite za neko ulepšavanje doma, nešto što svi zajedno možete da radite, ili ako je tako bolje neko vreme budite van kuće, negde ovu energiju možete da istrošite. Ples, plivanje, meditiranje ili nešto drugo tek uradite nešto. Početkom nedelje sa Venerom u zoni komunikacije i Jupiterom prek puta možete ući u neku vrstu preterivanja. Veća potreba za ljubavlju, zabavom, uživanjem ali i za trošenjem novca. Kod nekih od vas privremeni rastanak zbog nekog puta, ili školovanja. Ostali sleduje vam ljubavno ili finansijsko preterivanje. Ovo je i energija klasičnih afera, "zabranjenih" veza sa moralnim dilemama. Sa energijom Mladog Meseca ovde prilika za novi početak. Ova energija će vaše misli, komunikaciju pokrenuti i oživeti. Nešto novo kada je reč o putovanjima, pregovorima, razgovorima sa najbližima, ali i sa svima ostalima sa kojima ste u nekoj vezi. Bolja komunikacija i sa prijateljima ili sa nekom grupom kojoj pripadate. Vaš društveni život dobija zamah. Međutim sa retrogradnim Merkurom ovde može doći do nekog zastoja, kašnjenja, zabune. Ova energija vas može vratiti i u neku prošlost. Na vaša vrata može zakucati neki prijatelj ili neka stara ljubav. Sve ono što inače donosi energija retrogradnog Merkura ovde u ovoj priči je jače i prisutnije. Ako poznajete priču o Marfijevom zakonu sve će vam biti jasnije. Primirite se u naredne tri nedelje i kada Merkur krene napred krenuće i vaša priča o novom početku.

Jarac nedeljni horoskop
Sa Plutonom u vašem znaku već neko vreme nije onako kako bi vi želeli da bude. Kvadrat Plutona i Urana mnoge od vas je protresao i kod mnogih testirao vaše nivoe izdržljivosti. Sa Marsom i Neptunom u vašoj zoni komunikacije na sve ovo i neka konfuzija, nejasnoća, nesporazumi, negde i neko razočarenje. Misli konfuzne, reči i razgovor takođe. Bolje je da ovu energiju iskoristite na kreativan i maštovit način, da popravite vašu komunikaciju sa ljudima, možda je vreme da unesete dozu humora u vaš život, ili da krenete na ples, plivanje ili možda u neki vid meditiranja. Ako ste talentovani pišite, pomoći će i neka dobra knjiga, film. Radite na sebi, radite na vašim strahovima i ne upadajte u zamku pasivne agresije. Početkom nedelje moguća su finansijska preterivanja, nešto povezano sa emocijama. Venera u zoni ličnih finasija nasuprot Jupiteru može vas uvesti u neke troškove radi ljubavi. Možda je tu u pitanju i odnos davanja i primanja bilo emocija bilo nečeg materijalnog. Sa energijom Mladog Meseca ovde dobićete priliku za neki novi početak. Kako su finansije, novac bitne u životu, jer novac je sloboda, ovo je prilika da na duže staze rešite neke bitne stvari i krenete novim putem. Ovo su nove ideje, nove poslovne prilike, nove mogućnosti zarade, možda i da se nešto ostavi sa strane. Ovo je i prilika da promenite nešto u vazi vašeg odnosa prema vrednostima generalno, šta je vredno a šta više nije, kao i pitanje vaše emotivne sigurnosti, smopoštovanja. Novac je ovde sa ovom energijom povezan sa nekim grupama, ali možda i sa prijateljima. Međutim energija retrogradnog Merkura u sve ovo može uneti neku zabunu, nejasnoće, kašnjenja, odlaganja. Budite strpljivi i u naredne tri nedelje rešite sve što je nedovršeno, svu pairologiju vezanu za novac i finansije, ugovore, pregovre.

Vodolije nedeljni horoskop
Sa Venerom u vašem znaku i Jupiterom preko puta ljubavni život ove nedelje može početi vrlo uzbudljivo.Veća potreba za ljubavlju, zabavom, uživanjem ali i za trošenjem novca. Kod nekih od vas privremeni rastanak zbog nekog puta, ili školovanja. Ostali sleduje vam ljubavno ili finansijsko preterivanje. Ovo je i energija klasičnih afera, "zabranjenih" veza sa moralnim dilemama. Moguće su i neke novčane kazne pa pripazite. Neki od vas bi mogli da upadnu u neku vrstu euforije drugi u lenjost. Sa Marsom i Neptunom u zoni vrednosti, vašeg odnosa prema vrednostima ali i ličnih finansija možete ući u neku konfuziju, nejasnoće, nesporazume, obmane. Moguća su i neka razočarenja. Pripazite malo, posebno ako su novac i prijateljstvo na neki način povezani. Bolje je da tu energiju iskoristite na kreativan i maštovit naćin. Potražite skrivene talente u vama i neko vreme se pozabavite energijom novca na drugačiji način. Sa energijom Mladog Meseca u vašem znaku imaćete priliku i šansu za neki sasvim nov početak. U narednih šest meseci sa energijom ovog super Meseca imaćete priliku da vaš život generalno reorganizujete i krenete u novu budućnost, nešto vezano za vaš način života (imidž), za vašu profesiju, karijeru, nastup, izgled, ličnu energiju. Vreme je za nove poslove, nove projekte, sasvim novu energiju. Međutim sa energijom retrogradnog Merkura sve ovo može biti obeleženo nekim zastojem, kašnjenjem, zabunama. U vreme ove energije završavajte započeto, nešto što bi sada moglo da oživi, nešto što ste pokušali pa nije uspelo. Ova energija bi mogla u vaš život da vrati neke saradnike iz prošlosti. Usporite malo, novi početak je izvestan ali u naredne tri nedelje budite samo više oprezni jer je Merkur retrogradan u vašem znaku, pa ćete vi više nego ostali imati "posla" sa ovom energijom. Ako poznajete priču o Marfijevom zakonu sve će vam biti jasnije. Malo humora i strpljenja i kada Merkur krene napred krenuće i energija novog početka. U narednih Mesec dana Sunce će boraviti u vašem znaku što je jako dobro iskoristite ovu energiju na najbolji mogući način. Kada je vaše zdravlje u pitanju energija Mladdog Meseca će vam pomoći i da tu nešto krene na bolje.

Ribe nedeljni horoskop
Ove nedelje sa Venerom u zoni tajni, skrivenog i Jupiterom preko puta vaš emotvni život bi mogao da bude povezan sa nekom tajnom. Ako ste sami možda neka tajna veza. Ako ste u vezi, veća potreba za ljubavlju, zabavom, uživanjem ali i za trošenjem novca. Kod nekih od vas privremeni rastanak zbog nekog puta, ili školovanja. Ostali sleduje vam ljubavno ili finansijsko preterivanje. Ovo je i energija klasičnih afera, "zabranjenih" veza sa moralnim dilemama, to što je Venera u zoni tajni sve bi dodatno moglo da iskomplikuje. Sa Marsom i Neptunom u vašem znaku, moglo bi da vam bude teško da napravite razliku između strasti i osećanja. Ovde sa ovom energijom biće više senzualnosti manje praktičnosti. Sve što je u kreativne svrhe imaće i veći značaj. Ako maštu i energiju konstruktivno koristite i kanališete sve ovo može da bude dobro za vas. Mogu se pojaviti čudne želje, osećanja, nagoni, koje ni vi sami nećete razumeti. Možete biti uvučeni u svet idealizacije, snova, fantazije. Negde je moguće i neko razočarenje. Najbolje je da ovu energiju iskoristie kreativno i maštovito. Usmerite ovu energiju ka služenju drugih a ne samo sebe. Istošite je na ples, plivanje, jogu, aerobik ili već nešto prema talentima i interesovanju. Sa Mladim Mesecom u zoni skrivenog, daljina, tajni, podsvesti i sl. dobićete energiju novog početka. Ovde se radi o vašim skrivenim, potisnutim potencijalima i talentima. Ako ste do sada radili na sebi vreme je za nove početke. Međutim ovde sa retrogradnim Merkurom i sa tome energijom možda će biti potrebno da se još neko vreme pritajite, rešite sve što je nerešeno, posebno u vezi neke vaše prošlosti dalje i skorašnje sve jedno je. Sa energijom retrogradnog Merkura dolaze zabune, zastoji, nejasnoće, ovde u ovoj zoni sve to se još i više pojačava. Shvatite to kao uvod u novi početak, kao nešto što treba razrešiti da bi kasnije za tri nedelje mogli ziasta i da krenete u priču o novom početku. Suočite se sa svim onim što ste nekada gurnuli pod tepih ili u neki orman, sa svim svojim strahovima i dilemama. Radite još i više na sebi, na svim tajnama ako ih imate. Ovde mogu pomoći sve tehnike meditiranja ili nešto što ima veze sa duhovnošću. Uspostavite mir i ravnotežu sa sobom i u narednih šest meseci mogu stići i rezultati.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 19.Januara do 25.Januara...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.Нема коментара:

Постави коментар