понедељак, 12. јануар 2015.

Nedeljni horoskop (12.Januar - 18.Januar)

Nedelju pred nama obeležiće ulazak Marsa u Ribe, i njegov nešto napetiji odnos sa Saturnom u Strelcu, kao da nam nije bilo dosta napetosti u nedelji iza nas.
Drugi bitan događaj je Venerina i Merkurova konjukcija i njihov lep odnos sa Uranom u Ovnu. Ko voli iznenađenja ovo je energija kao poručena za vas. Nove veze ili nešto novo u postojećim, novo, neobično, originalno. Ljubav u vazduhu. Još ako Marsovu energiju u Ribama iskoristite na kreativan i maštovit način...ako pronađete samo vaš ventil za oslobađanje od moguće slabosti, besa, ljutnje, pasivne agresije (Mars u Ribama) kroz muziku, ples, glumu, meditiranje ovo može da bude jedna interesantna nedelja... 

Uz tekst: 

Šta rade zvezde u periodu od 12.Januara do 18.Januara...


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Mars će ove nedelje zaplivati u Ribama u vašoj zoni tajni, skrivenog, potisnutog. Neke tajne ili nešto što ste skrivali i od sebe i od drugih želeće na površinu, mada nije vreme za tako nešto. Vreme je da u miru krenete u čišćenjei oslobodite se onoga što vas je pritiskalo ili što je višak. Saturn će zajedno sa Marsom pokrenuti neke dileme, možda moralne, možda više filozofske, kako god tek nije vreme za odluke. Ljubav možda u drugom planu ove nedelje. Mada Venera i Merkur u vašem sektoru druženja i dalje šire pozitivnu energiju i potrebu za druženjem. Zajedno sa Uranom u vašem znaku imaćete priliku da komunicirate, razmenjujete emocije i ideje. Slobodni Ovnovi možda iznenada pronađu nekog ko je drugačiji, originalan ili preko prijatelja ili je to baš prijatelj koji će se ohrabriti i pokazati osećanja.
POSAO: Prošlo je vreme praznika, vreme je da se radi, međutim čeka vas neka tenzija, i ovde su neke tajne, nešto skriveno na dnevnom redu, pa pripazite neko vreme. Dobra energija za komunikaciju, neke nove ideje i poslove će pomoći, mada pre toga rešite se onoga što ne valja i što vas je opterećivalo. Novac i materijalno ove nedelje kreće sa dobrom energijom.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, negde možda pojačan apetit na nervnoj bazi. Izbegavajte slatko neko vreme.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Sa Marsom u Ribama u vašem društvenom sektoru, sektoru prijatelja i iznenadnih dešavanja, možete svašta očekivati. Zajedno sa Saturnom mogao bi vas uvesti u neke nezgodne situacije sa prijateljima ili grupama kojima pripadate, a sve zbog nekog novca ili materijalnih stvari. Pripazite ova energija kratko traje ali može da bude nezgodna. Praznici su prošli vreme je da se radi, sa Merurom i Venerom to će vam biti mnogo lakše nego što mislite. Ljubavni život će biti ili po strani ili ćete povezati lepo i korisno. Slobodnim Bikovima iznenadne ljubavi na poslu ili preko posla, nekima možda i neka tajna veza.
POSAO: U poslu sa Merkurom i Venerom zajedno i uz malu pomoć Urana, nove ideje, novi poslovi u najavi, ali sve sa nekom dozom tajni, bar na samom početku, ono u stilu "kuc, kuc, da ne ureknemo", ili je bolje pripremiti sve u pozadini pa kada dođe vreme otvoriti sve karte. Finasije od ove nedelje bolje sa boljom energijom i ovim ideajama, možda i manjim prilivom sredstava.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mada su moguća i neka iznenađenja, sve na nervnoj bazi. Ne posežite za slatkišima ili stvarima koje goje.
_____________________________________
BLIZANCI:

LJUBAV: Sa Venerom i Merkurom i Uranom moguća su razna iznenađenja u sektoru ljubavi, dece, uživanja, zabave. Nekim Blizancima nove iznenadne ljubavi. Da li je to neko iz inostrastva, ili sa fakulteta, ili samo iste talasne dužine, možda je to neki prijatelj koji se odvažio da pokaže osećanja ili je upoznavanje preko prijatelja. Nekima su moguće i neke tajne veze. Oni sa dužim stažom u vezi, ili oni u braku mogu očekivati turbulenciju. Saturn i Mars mogu pokrenuti neke strahove, možda tu bude i besa, ljutnje, nervoze. Suzdržite se neko vreme, ne donosite nagle odluke i izbegavajte konfrontaciju. Ipak neke promene ovde su na vidiku, pripremite se i čekajte. Budite strpljivi i smireni.
POSAO: Sa Marsom u Ribama u sektoru karijere i statusa moguća su razna dešavaja, zajedno sa Saturnom sve to može imati određenu težinu. Nije vreme za drastične odluke, ali nešto očikledno treba da se menja. Neki Blizanci bi mogli da promene status, poslovni ili privatni. Mada ako do toga dođe, budite orezni i smireni, bolje sačekajte ako neke odluke zavise od vas.
ZDRAVLJE: Zdravlje u skladu sa osećanjima, nešto bi trebalo da menjate da bi se bolje osećali.
_____________________________________
RAK:

LJUBAV: Vi koji ste u dužim vezama ili brakovima, možda već neko vreme osećate pritisak potrebe da nešto menjate. Mnogi od vas bi mogli da budu u fazi promene statusa, a možda samo nemate vremena za partnera i njegove potrebe ili je obrnuto. Merkur i Venera zajedno sa Uranom nekima od vas doneće iznenadne emotivne promene, ili bolji odnos posebno u komunikaciji sa postojećim partnerom ili ćete ući u iznendnu vrlo strastvenu ali tajnu vezu. Sa Marsom u zoni životne filozofije i vidika isplivaće neke nejasnoće, i još više napraviti negde jaz između emocija i poslovnih potreba i obaveza. Sa Saturnom sve ovo će možda biti i teže, ne birajte strane pokušajte da napravite ravnotežu i mir i u emocijama i u poslu.
POSAO: Sa Saturnom u ovoj zoni i Marsom u zoni životne filozofije, vidika, inostranstva moguće su neke nevolje. Primirite se i ne donosite važne odluke. Sa druge strane imajte sluha za neke nove ideje, nove poslove, nova ulaganja, nove izvore finasiranja.
ZDRAVLJE: Manjak energije zbog kontakta Saturna i Marsa, pad imuniteta, ali i mogućnost povreda, zato budite oprezni, ne žurite nigde, mir i meditacija ovde mogu da pomognu.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Sa Saturnom neko vreme unazad u ovoj zoni komplikovanija situacija, on traži obaveze i odgovornost, od ove nedelje sa Marsom zajedno očekivaće i neke promene. Mada ova energija nije ni malo laka i možda i nije vreme za drastične promene, bolje je da sačekate da dođu bolja vremena. Sa Marsom u Ribama u zoni kriza i promena neće biti lako, zato je potrebno da se umirite, i posvetite se više sebi i svojim potrebama. Mir i suzdržavanje će pomoći, kao i neki vid meditiranja. Oni koji su u dužim vezama ili brakovima slede lepa iznenađenja a za to će se potruditi Merkur i Venera i Uran u nekom trenutku. Veza može da oživi, komunikacija takođe, razmenite lepe reči sa partnerom. Slobodni Lavovi bi ove nedelje mogli da uđu u iznenadnu vezu, pomalo neobičnu, originalnu. Nešto ili povezano sa daljinama ili nekim savremenim sredstvima komunikacije. Možda ovde i prijateljstvo može da ima neku bitnu ulogu.
POSAO: Ovde već neko vreme vlada nervoza, negde je to manji negde veći stres. Promene su neophodne, ali sada nije idealno vreme. Ipak ove nedelje energija novih ideja i novih poslova će ovu priču popraviti, posebno ako su vaši poslovi vezani za obrazovanje, inostranstvo, zakon, internet i sl.
ZDRAVLJE: Zdravlje ne baš najbolje i to neko vreme unazad. Ovo je ona priča da sve "ide iz glave", možda je stiglo upozorenje da je potrebno da menjate neke životne navike.
_____________________________________
DEVICA:

LJUBAV: Nestabilno i nervozno je ovde već neko vreme unazad, posebno od poslednjeg Punog Meseca. Ulaskom Marsa u Ribe i u vašu zonu partnerstva sve bi moglo da bude teže. Osetljivost i neka doza razočarenja su mogući, a "verovi duvaju" iz pravca porodice, doma i porodičnih odnosa. Neka nerešena pitanja od ranije sada su tu, negde da opterete još više, negde tek da opomenu. Partnerstvo i porodica su neka pitanja koja će tražiti odgovore. Slobodnim Devicama zahvaljujući Merkuru i Veneri nove ljubavi ali nešto u okviru posla i prijateljstva.
POSAO: Ovih dana vi bi mogli da "bežite" u posao, posao je priča koja vam nudi bolju energiju i izlaz iz nekih možda težih trenutaka kada su emocije i porodica u pitanju! Nove ideje, novi poslovi, bolja komunikacija u poslovnom svetu sve su to mogućnosti ove nedelje. Mnogo bolja finansijska situacija, i tu neke novosti povoljne po vas. Neke Device bi mogle da se prihvate još jednog posla pored već postojećeg. Nezaposlene Device imaju više mogućnosti nego do sada da to više ne budu.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, možda nešto veće potreba za slatkišima, ako je umereno neće škoditi.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Sa Merkurom i Venerom u ovoj zoni vi ste ove nedelje povlašćeni. Energija dobra za komunikaciju, osveženje veze, kroz neku dozu mašte i kreativnosti. Zajedno sa Uranom moguća su razna iznenađenja i u postojećim vezama ali i onima koji su sami da to višše ne budu. Iznenadne neobične i vrlo originalne veze su moguće ove nedelje. Međutim sa Saturnom u zoni komunikacija na generalnom planu moglo bi da bude i neke težine i nekih negde težih misli i reči. Zajedno sa Marsom to bi moglo da bude još teže. Ovo se posebno odnosi na svakodnevni život ali i na poslovni ko radi. Suzdržite se neko vreme.
POSAO: Sa Marsom u zoni posla i zdravlja zajedno sa Saturnom iz zone misli i komunikacija nešto komplikovanje stanje neko kraće vreme. Poslovna priča, naročito poslovni odnosi i komunikacija nešto teži, negde bi mogli da uvedu u neki sukob, zato oprezno suzdržite se. Ni finansije nisu baš najbolje neko vreme pa još nervoze i stresa. Pritajite se neko vreme, sve prođe pa će i ovo.
ZDRAVLJE: Sa Marsom u ovoj zoni i Saturnom iz zone misli i komunikacija, zdravlje bi moglo da trpi. Najpre pokušajte da promenite misli a onda i neke navike, psebno ako ste od nečega zavisni
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Sa Marsom u Ribama u ovoj oblasti vašeg života nešto više osetljivosti, negde možda i nekog razočarenja. Sredinom nedelje zajedno sa Saturnom u ovu priču mogu da se upletu i finansije one zajedničke, porodične. Probjete da se smirite i da ne donosite neke bitne odluke i zaključke. Negde su mogući bes i ljutnja, suzdržite se jer ovo kratko traje a posledice mogu biti teške.  Suzdržite se kada su emocije i deca u pitanju. Ipak zahvaljujući Merkuru i Veneri u sektoru doma i porodice mnogo bolja komunikacija, drugačija i originalnija, zajedno sa Uranom moguća su i neka lepa iznenađenja, nešto povezano sa porodičnim biznisom ili bilo kojim privatnim poslom.
POSAO: Ovde neko vreme nije bilo kako treba, neka nervoza i stres posebno u poslovnoj komunikaciji, pregovorima, ugovorima. Ove nedelje nove ideje, originalne, drugačije, novi poslovi su na vidiku, negde povezano sa porodicom, negde sa bilo kojim privatnim poslom. Finansije neko vreme ne kako bi želeli, ove nedelje neka posebna težina, nešto zbog nekih nepredviđenih troškova a nešto zbog nekih vaših strahova. Ovo će proći zato ne donosite nagle finansijske odluke, više pažnje posvetite novim idejama i novom pristupu poslu i karijeri.
ZDRAVLJE: Ovde ono "sve ide iz glave" važi već neko vreme, ako promenite misli promeniće se i vaš odnos prema zdravlju i manje ćete videti onog što zapravo nema, ne prizivajte. Bolje uvedite neke nove metode u vaš odnos prema zdravlju.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Sa Uranom u ovoj zoni vašeg života ništa nije izvesno već neko vreme, međutim ove nedelje on će zajedno sa Merkurom i Venerom iz zone komunikacije doneti i neke lepe vesti i lepe događaje. Nešto iznenada, neobično, drugačije i originalno. Negde su to nove veze, negde je to oživljavanje postojeće posebno u komunikaciji. Razmenite osećanja sa partnerom sigurno će vam biti bolje. Sa Saturnom u vašem znaku i Marsom u Ribama u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa moguće su neke komplikacije, ili u odnosima ili nekom članu porodice. Negde je moguć i neki bes, ljutnja neki potisnuti strahovi sada bi mogli da isplivaju na površinu. Sudržite se neko vreme.
POSAO: Zahvaljujući Veneri i Merkuru u zoni komunikacija indirektno će ta energija povoljno uticati na vaš posao i karijeru, kroz nove ideje, nove poslove ali i mnogo bolju komunikaciju, pregovore, ugovore i slično. Finansijska situacija već neko vreme opterećujuća, što se prenosi i na vaš odnos u okviru porodice, decu pre svega. Neki stres i nemir zbog materijalnih stvari.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno ako ste rešili da unesete neke nove i sveže ideje koje se odnose na bolji odnos prema zdravlju i bolji pristup toj inače osetljivoj temi. Raspitajte se o novim tretmanima, terapijama ako ste u takvoj nekoj priči.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Neko vreme unazad zbog Plutona u vašem znaku vama generalno ne ide kako bi želeli i voleli. Posebno od poslednjeg Punog Meseca. Kvadrat sa Uranom trese li trese. Kod mogih je to u porodičnoj priči i porodičnim odnosima ali odnosi se i na sve privatno.Kada su emeocije u pitanju tu je već neko vreme procena vrednosti generalno, da li je nešto vredno ili više nije. Ove nedelje zahvaljujući Veneri i Merkuru mogli bi konačno da shvatite šta je vredno vaše pažnje i vaših emocija, zajedno sa Uranom moguće su i neke lepe vesti ili neka lepa iznenađenja. Slobodnim Jarčevima možda neka nova veza, nešto sasvim drugačije, neobičnije, originalnije, mada možda ima veze sa nečim ili nekim iz prošlosti. Ako ste rasčistii sa nekim stvarima vezano za prošlost otorićete put ovoj novoj i svežoj energiji, ako niste sve bi moglo da se svede na kratkotrajni uticaj novih i svežih ideja i prilika. Sa Marsom u Ribama u kući komunikacije ove nedelje zajedno sa Saturnom iz kuće tajni, možda nešto komplikovanije misli i komunikacija. Vreme je za čišćenje, nije vreme za bes i nervozu. Mir i suzdržavanje pomažu, brojanje do koliko je potrebno i sve prođe proći će i ovo.
POSAO: Sa Merkurom i Venerom u zoni finansija ove nedelje vrši povoljan uticaj, kroz nove ideje ili nove poslove. Negde je to dodatni posao, negde iznenadni priliv u okviru postojećeg, najbolje prolaze oni koji se bave privatnim poslom.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mada ne opuštajte se dokle god je Pluton u vaše znaku u napetim aspektima.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Sa Venerom i Merkurom u vašem znaku vi ste generalno miljenici neba kada su emocije ali i komunikacija u pitanju. U saradnji sa Uranom vašim vladarem iz zone misli i komunikacije možete očekivati razne lepe događaje i razna iznenađenja. Slobodnim Vodolijama smeše se nove ideje i nove mogućnosti kada su emocije u pitanju, negde je to nova, neobična, drugačija, originalna emocija, negde je sve ovo ali u postojećoj vezi koja je možda negde zapela u neku dosadu i kolotečinu. Nove veze mogu biti na neki način povezane sa prijateljstvom. Sa Saturnom u zoni društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja, nešto komplikovanija situacija. Neke ideje, želje i nadanja možda poprime neki oblik nervoze i straha, ali i neki odnos sa prijateljima možda dođe u pitanje. Zajedno sa Marsom u Ribama u sve ovo može biti upleten i neki novac, pa pripazite malo.
POSAO: Sa Marsom u Ribama u zoni ličnih finasija u najavi neki problemi, osetljivost i razočarenje. Zajedno sa Saturnom tu su i raznorazne brige kada je novac u pitanju, a možda je sve to još povezano sa nekim prijatelstvom, ili preteranim očekivanjima i željama. Što se posla tiče od poslednjeg Punog Meseca do sada možda nešto intezivnija poslovna priča, sa mogućim problemima posebno oko 13.januara i poslednje mesečeve četvrti. Već sledeće nedelje od mladog meseca sasvim nova energija, energija novog početka je pred vama.
ZDRAVLJE: I zdravlje je na indirektan način povezano sa Mesecom i njegovom energijom, pa možda od Punog Meseca na ovamo neka manja osetljivost, pripazite se sredinom nedelje. Od sledeće nedelje mnogo bolja situacija kada je zdravlje u pitanju.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Ulaskom Marsa u vaš znak to je prilika za vas Ribe da osetite više energije, ali negde je to i moguća preosetljivost posebno kada su emocije u pitanju. Negde je to višak energije koji se pogrešno kanališe. Iskoristite pozitivne uticaje ove energije kroz maštu, kreativnost, muziku, umetnost. Sa Venerom i Merkurom u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni nekome možda povlačenje radi punjenja emotivnih baterija kroz neki vid komunikacije, pisanje, čitanje, razgovor sa sobom ili nekim u koga imate poverenja a sve na temu ljubavi, ili će to biti tajna veza i tajna emotivna komunikacija. Ako ste u dužoj vezi ili braku mogućnost povlačenja je još i veća ili u dvoje ili svako za sebe. Ako je tako onda vam i prvom i drugom slučaju sledi zanimljiva komunikacija.
POSAO: Sa saturnom u zoni profesije i karijere već neko vreme potreba za većom disciplinom i više odgovornosti. Zajedno sa Marsom u vašem znaku moguća je neka napetost, nervoza u poslovnim odnosima, posebno sa predpostavljenima, pa pripazite neko vreme, da se ne bi posle kajali. Mir i suzdržavanje će vam svakako pomoći, ali brojanje nije važno do koliko ako će pomoći.
ZDRAVLJE: Ulasakom Marsa u vaš znak negde je to više enegije, negde opet manje sve zavisi od pojedinca.

Knockin' on Heaven's DoorНема коментара:

Постави коментар