среда, 08. август 2012.

Sreda dan kojim vlada - Merkur

Sreda - dan za komunikaciju
Sreda, sredina nedelje, još dva dana do vikeeenda:-). Kada se to zna sve se lakše podnosi, čak smo i spremni za komunikaciju. Kako i ne bi kada Sredom vlada - Merkur. A gde je Merkur tu je komunikacija, dan stvoren da komunicirate, telefonirate, šaljete poštu, pregovarate, ugovarate... Odlično je za sastanke, za traženje saveta, ili pružanje saveta... Mentalna energija pojačana. I ako je sada raspust, treba spomenuti da je ovo dobar dan za učenje, i za svako renošenje i usvajanje znanja. Dobro je i za sve što je u vezi kompjutera, interneta, "skidanje" dokumenata, programa, sređivanje arhive, i sl. Sve u svemu dosta priče, moguće su i šale, humor.... Dan kada možda krenete na neki put...

Živela sreda :-))

Merkur u Lavu, krenuo NAPRED!!!
Kada smo već kod Merkura jutros u 7:40am, Merekur sa pozicije 1* Lava kreće NAPRED!!! Merkur je od 15. Jula retrogradan i eto od danas kreće u direktan hod. Kakve god da ste nevoje imali, sada je vreme da odahnete. Nesporazumi, greške, loša komunikacija, sve je to sada iza vas. Sve ono što niste mogli da započnete iz raznih razloga sada više nema izgovora za to. Sve što ste svesno ili nesvesno odlagali sada možete da pravite nove planove. Ako ste neke odluke odlagali, sada je veme da počnete da ih donosite. Ove tri nedelje su dodatno bile opterećene, jer i Uran je samo dva dana pre Merkura krenuo unazad, tako da vam sigurno nije bilo lako. Sada će bar misli, i sve to je vezano za Merkura krenuti napred. Merkur će i dalje boraviti u vatrenom znaku Lava, ceo ovaj mesec će nositi tu energiju, znak će promeniti 1. Septembra.


Mesec u Biku
Mesec će danas u 9:28am iz Ovna preći u znak Bika. Mesec u Biku će nas motivisati da potražimo mir (posle Ovna i njegove energije), udobnost, pojačaće se naša želja za uživanjem, hedonisti ovo je vaše vreme:-)). Život se pomalo usporava, ne žurite nigde, nije vam baš do nekih promena, ali pitanje je sa ovakvim položajem zvezda da li ćete uspeti da se promenama oduprete. Mada Mesec u Biku donosi i dozu tvrdoglavosti, pa je sve moguće. Ovo je odličan dan za sređivanje materijalih pitanja, računa u banci, finansijskih izveštaja, podnošenja zahteva za kredite i sl. Ovo je i jedan od najsenzualnijih položaja Meseca, tako da se može javiti želja za dodirom, i uživanjima razne vrste :-)). Mesec od jutros ima kvadrat sa Merkurom iz Lava, ne opuštajte se, jer ovo je asp. rasprave, svađa, nervoze, pre svega mentalne....Mesec je i dalje (u šrroj) opoziciji sa Marsom i Saturnom iz Vage, a to je ona situacija o kojoj sam pisala juče, kada vi imate osećaj da vozite u isto vreme sa nogom na gasu i nogom na kočnici..., srećom pa Mesec pravi dva sekstila, jedan sa Venerom iz Raka, a drugi Neptunom iz Riba...raspoloženje će se popravljati, lepo i veselo raspoloženje vrlo moguće, želja za ljubavlju velika, za druženjem, dobro za materijalna pitanja (sekstil sa Venerom), mistična iskustva, snovi, ali ono budni sanjate, mašta razvijena (sekstil sa Neptunom)...

Lep dan vam želim :-))
Sreda je, dan Merkura, Merkur krenuo napred, Mesec sa energijom Bika, sve upućuje da bi dan pred nama mogao da bude ugodan. Naravno ako su se i ostale kockice u vašim horoskopima složile.
Ja sam jutros ustala za mene neobično rano, Mesec je bio i još uvek je dok ovo pišem u Ovnu, pa to se mene tiče nije ni čudo. Sem toga obaveze su takve, a vremena malo da ustajanje u sitne sate je jedina opcija :-))). A danas me očekuje komunikacija, priča od nekoliko sati, ranije zakazane aktivnosti da bi sve stalo u jedan dan, pisanje za danas sigurno nije završeno, a ostaje i druženje i svašta još nešto.
Želim vam lepu i uspešnu Sredu!!!


Leontina - Sreda  

 

Нема коментара:

Постави коментар