четвртак, 23. август 2012.

Mars u Škorpiji

"Ja sam špijun osjećanja
prolazim kroz ljude i promatram
mogu čitati tvoje misli
ali ti ne mozeš osjetiti mene"


Mars ulazi u Škorpiju
Najveći ratnik zodijaka jedva čeka da napusti Vagu, gde mu nije bilo kao "kod kuće", dosadila mu je diplomatija, vaganje, sistem hoće-neće... Za nama ostaje jedno pasivno-agresivno ponašanje i dolazi jedno drugačije vreme i drugačija energija. Mars danas u 5:24pm ulazi u znak Škorpije i tu će boraviti do 7.Oktobra. Kako god vam ovo zvučalo ali dolazi OLAKŠANJE!!! Jer Mars voli Škorpiju!!! Prija mu ta energija istraživanja, energija ODLUČNOSTI, borbenosti... nema više kompromisa, samo energije "sve ili ništa". Poraz ovde nije opcija!!! Ovaj i ovakav Mars ne voli da gubi!!! Ne čudite se ako osetite ogromnu energiju, snagu, izdržljivost. Ne očekujte dosadu, ma ništa slično!!! Nervozu i napetost... to je već izvesno!!! Želje one strasne, intezivne, jake...napetost u vazduhu:-) Magnetizam u vazduhu, strast...gde je strast, nađe se i ljubomora..., posesivnost što je moje, samo je moje:-), revanšizam, osvetoljubivost... ne čačkajte ovih dana previše tamo gde niste spremni adekvatno da odgovorite... Ne beži ovaj Mars od opasnosti...naprotiv gleda je pravo u oči.

Ipak svejedno budite oprezni, ova i ovakva energija traži poseban način "rukovanja", ne postoji doduše neko speijalno upustvo za upotrebu, ali ipak imajte na umu da se ova energija može okrenuti protiv vas.
Inače svašta vam može pasti na pamet sa ovom ogromnom energijom, da (o)jačate svoje mišiće, pojačate imunitet, da se regenerišete (Škorpija), da promenite posao, partnera, (Škorpija-promene)... Šta god vam padne na pamet sa ovom energijom, bilo  da otkrijete neku tajnu, ili da nešto promenite, ili recimo da konačno "dođete" do diplome (jedna od mogućnosti, želje su ipak vaše), ovo je odlično vreme da stignete do nekog cilja, ali pre toga uradite neophodno istraživanje (Škorpija) - kako do tog cilja doći. Moćna energija ovog tranzita može vas odvesti gde god (po)želite!!!
Mnogi će Škorpiju povezati sa smrću. Ali Škorpiju smrt ne plaši. Tako je i sa Marsom u Škorpiji. Smrt i ne treba da nas plaši, ovde smrt ne znači obavezno fizičko umiranje, smrt može biti i simbolično "umiranje" nečega, obnavljanje, promena...regeneracija.
Ako ste mislili da neću spomenuti osećanja, grdno ste se prevarili :-))), osećanja pod uticajem ove energije su više nego intezivna. Emocije jake, strastvene, ovde važi ono "Zašto kažeš ljubav kada misliš na sex" ;-).  Emocije pod uticajem ove energije hrane se strašću, zahtevaju dubinu, tajanstvenost, a sve to može otići u vode posesivnosti, ljubomoru...

A vi žene, devojke otiđite do ginekologa, tek da vam potvrdi da je sve u redu. Usput pregledajte grudi, ne budite lenje i bez straha. Zašto vas "teram" kod ginekologa, Mars u Škorpiji mi je dao ideju, a za one koji kojim slučajem ne znaju Škorpija je simbol genitalija, reproduktivnih organa zapravo, ali i bešike, rektuma... Kada je već i Sunce u Devici, ne vidim razloga zašto to ne bi uradili. Ok?


Mars u Škorpiji pravi ove aspekte (tranziti): Sekstil sa Suncem iz Device, ovaj sekstil je nešto drugačiji od onog gde su u sekstili bili Mars iz Vage i Sunce iz Lava. Ovo su nešto drugačije energije, energija analitične i vredne Device i energija strastvene i duboke Škorpije!!! Velika energija u svakom slučaju.  Mars u Škorpiji pravi i trigon sa Neptunom iz Riba, (egzaktan će biti 25.Avgusta), ovde je maštovitost (Neptun) na delu (Mars), jake emocije, strast i intuicija na delu:-), snovi (Neptun) i realizacija istih (Mars)! Još uvek je prisutna konjukcija Marsa i Saturna, samo sada sa nešto drugačijom energijom, ali nešto mi se neda više da spominjem ovu konjukciju, mene je sasvim dovoljno (iz)mučila...
Šta je još potrebno da znate? Kroz koju kuću vam prolazi ovaj Mars, (tamo gde vam se u horoskopu nalazi Škorpija), i kakve aspekte pravi sa ostalim planetama.

Danas je i Mesec u Škorpiji, u kvadratu sa Merkurom iz Lava... moguća nervoza, rasprave, a sve intezvno i burno jer u sukobu su dve jake volje Škorpije i Lava, srećom pa Mesec pravi i trigon sa Venerom, pa lepo raspoloženje možda ipak prevagne, i ljubav sa njim....


FILM - Mi Smo Pali S Marsa