четвртак, 23. август 2012.

Device srećan vam rođendan;-)

Sunce već greje, vetar čarlija
Jutarnja rosa, zemlja mirisna
Sunce već greje, a a a a a
Bogata žetva, radujem se ja.

Sunce u Devici
Od juče na svoj način zvezde nam poručuju da smo se dosta odmarali (kako ko doduše), da je vreme velikih zabava i odmora pri kraju i da je vreme da se RADI. Sunce je iz Lava, juče u 7:07pm ušlo u analitičnu i vrednu Devicu. Došlo je vreme da se okrenemo DETALJIMA iz naših života i kao komade neke slagalice da ih složimo onako kako nama odgovara, tako što ćemo utvrditi šta je vredno našeg truda i energije!!! Vreme je da se organizujemo!!! Pomoćiće nam Sunce u tranzitu kroz znak Device!!! Došlo je vreme za ANALIZU i PRAKTIČNOST!!!  
Posle energije vatrenog Lava, dolazi nam energija zemljane Device, pod čijim uticajem ćemo dati prednost LOGICI u odnosu na emocje. Ova energija će pomoći svima onima koji žele da svoj život bolje organizuju, da malo urede svoj život...ova energija pruža: pedantnost, preciznost, tačnost, pouzdanost, temeljnost, analizu do sitnih detalja, praktičnost, štedljivost, marljivost....
Kada već spominjem energije, da vam pojasnim kako to otprilike ide... Planeta u ovom slučaju Sunce odgovoriće nam ŠTA zapravo hoće ili "radi"-  hoće da zablistamo, tamo gde se ono nalazi tu je nam je život tu je srce...a znak - Devica govori sa KOLIKO energije će to naše Sunce blistati, delovati, kuća kroz koju Sunce prolazi, rećiće nam GDE je ta energija najjača, a aspekti koje će praviti dok tranzitira prolazi kroz znak i kuće odgovoriće na pitanja  KAKO i ŽAŠTO.
Devica nosi energiju marljivosti, praktičnosti i organizacije, pre svega ali sklonost ka analizi, detaljima, logici... energija RED-RAD-DISCIPLINA!!! To je i energija suzdržanosti, trezvenosti, i kontrolisanja emocija... energija nenametanja, uslužnosti, skromnosti, poštenja...Međutim ako neki aspekti malo "začine" celu priču u vidu nekih kvadrata i opozicija eto i energije kritičnosti, sitničavosti, mrzovolje, sebičnosti, skeptičnosti, zajedljivosti, hipohondrije...sa ovom energijom ponekad od drveta ne vidimo šumu!!! 

Devica je promenljiv znak, zemljani znak, Merkur je planeta koja vlada ovim znakom, a šesta kuća je prirodna kuća Device!!! To što je promenljiv znak donosi energiju i sposobnost adaptacije, to što je zemljani znak izvesnu sklonost materiji i materijalnom, Merkur ovde unosi logiku... Sunce sa ovom energijom uvodi RED u naše živote. Kako, koliko i zašto zavisi od kuće kroz koju prolazi u vašim horoskopima, i od aspekata koje pravi sa ostatkom planeta!!!
Vreme je za letnju žetvu!!!


Device srećan vam rođendan :-)))

 

Idoli - Maljciki 

 

2 коментара: