субота, 25. август 2012.

Ne odustaj(te)...

Ne plačite. Ne ljutite se. Shvatite. Spinoza

I ode T-kvadrat...  srećan mu put:-)
Danas je: Venera u Raku na 17*, i nema značajnijih aspekata sem polusekstila sa Merkurom iz Lava koji je isto na 17*. Ovaj stepen je stepen Lava, i malo optimizma, emotivne energije, kreativnosti i zabave nikome sigurna sam neće smetati - ovu su DOBRE VESTI!
Sunce je promenilo znak i sada je u Devici, i Mars je promenio energiju ušavši u Škorpiju, i pravi trigon sa Neptunom iz Riba, i bar nam mašte i kreativnosti neće faliti. Merkur u Lavu je odlično aspektovan i to sa planetom sreće Jupiterom iz Blizanaca koji je neko vreme mirovao, Saturna će za koji dan potpuno napustiti društvo Marsa, tako da će i jednoj i drugoj planeti biti lakše, jer svako će da "radi svoj posao", bez uticaja jedan na drugog...Mars će ići i već ide u akciju, a Saturn će pre ulaska u novi znak sve nas zajedno ali i svakog ponaosob, pitati da li ste naučili lekcije... Lekcije iz zajedničkog života, odnosa sa ljudima, vezama, bračnim ili nekim drugim emotivnim, prijateljskim poslovnim. Za tu priču Saturna u Vagi imaćete još vremena, jer Saturn će tek 5.Oktobra ući u Škorpiju - i ovo su DOBRE VESTI!
Neptun u Ribama i dalje plovi unazad, i od juče pravi opoziciju sa Suncem iz Device, i to naše Sunce "baca" u sumnju, u podložnost raznim uticajima, u razočarenja, u smozavaravanja, obmane, i razna preterivanja koja su zapravo neke zavisnosti od alkohola, cigareta i sl. Sa ovim aspektom lako se možete izgubiti u FANTAZIJAMA i da budete manje sposobni za suočavanje sa svakodnevicom, što i nije ponekad tako loše, nekad beg od stvarnosti pomaže. Ne valja ovde što je VOLJA (Sunce) nešto slabija, nešto je odvlači (Neptun), ali dobra vest je da ovaj aspekt ne traje dugo...
Uran i Pluton i dalje na svom putu unazad "drže se zajedno" u vidu kvadrata koji prave, što i nije najbolja vest, ali kao što sam već u podnaslovu iskoristila reči mudre osobe...ostaje da SHVATIMO, šta ove dve planete hoće od nas SVIH, ali i od svakog od nas posebno.


I ostao nam Mesec lola stari, koji je od juče u Strelcu, a biće i sutra do 3:58pm kada će promeniti znak.. Juče samo što je promenio znak pravio je kvadrat sa Suncem iz Device - Prva četvrt!!! I šta god da ste započeli u vreme Mladog Meseca u Lavu 17.Avgusta, krenule su prve prepreke ili nevolje, ili je samo ovaj položaj Meseca došao kao upozorenje da je potrebna i akcija (kvadrat), da je potrebno i vi nešto da preduzmete...i da postanete SVESNI koliko neki vaši postupci UTIČU  na vašu okolinu na vama bliske ljude posebno!!! Ova faza nešto više utiče na Device, Strelčeve, ali i Blizance i Ribe!!! A na nas ostale tamo gde se ovaj kvadrat nalazi!!!
Mesec u Strelcu željan je avanture, od jutros u opoziciji sa Jupiterom, nije ovo posebno nepovoljan aspekt, ali ne idite u kupovinu bez preke potrebe jer ćete ući u nepotrebne troškove, ovo je i aspekt koji vas uvodi u neumerenosti, pa pripazite danas, kad jedete, pijete... I da završim sa dobrom vešću, Mesec će danas posebno negde popodne imati lep trigon sa Merkurom iz Lava a on donosi mogućnost duženja, lepih vesti, promena, zanimljivu komunikaciju, možda i neki kraći put ili izlet...


Jason Mraz - I Won't Give Up  

 


Нема коментара:

Постави коментар