среда, 27. новембар 2019.

Svetlo koje tražim....Neptun danas kreće direktno....



Zvezdani(n) zapis 2724
Sreda.Merkurov dan.

Merkur je u Škorpiji na 14°

Merkur i dalje putuje istim putem kojim je išao u retrogradnom hodu, i pravi iste aspekte koje je već pravio sada po treći put. Ove nedelje trigon sa Neptunom i sekstil sa Saturnom! Blizu Merkura je i Mars i oni su u vrlo širokoj konjukciji! Nebeski glasnik je harmonično aspektovan....ali vesti od juče i danas nisu lepe! Ceo region strahuje od zemljotresa koji se juče dogodio u Albaniji ali tresla se zemlja i u Bosni i kod nas....i Grčkoj...
Gde sam sve ranije pisala o prirodnim katastrofama? U tekstu o konjukciji Saturna i Plutona, u tekstu o opoziciji Marsa i RxUrana!!! Ovi aspekti su ovih dana aktuelni! Uran je u Biku i tu sam pisala da se nadam da ih neće biti!!!
Zemljotresi se ne mogu predvideti ali seizmolozi kažu da seizmička aktivnost ne prestaje. Seizmolozi ne mogu kao metereolozi da prognoziraju kratkoročno....njihove prognoze su uglavnom dugoročne na 10 i više godina! Naišla sam i na ovaj tekst: Evo šta je izazvalo zemljotres!

Astrološki zemljotres: Uran i Pluton! Vulkan: Pluton!
Uran u Biku, Pluton u Jarcu - oba znaka - zemlja!
Kada ukucate u search na Blogu zemljotres ima puno tekstova
Bilo ih često u vreme kvadrata Urana (tada u Ovnu) i Plutona (2012 - 2017.). Bilo je vulkanskih erupcija, cunamija...Jedan tekst sa kraja prošle godine: 

Od početka ove godine bilo je zemljotresa, gledam sada te tekstove. Bilo ih je u Grčkoj, Turskoj...tada sam napisala "priroda se buni"! Priroda se bunila i u vreme ponovnog ulaska Urana u Ovna (u novembru 2018.)
Bilo je i velikih požara, tornada....proradio vulkan u Italiji (sve ovo u julu oko pomračenja Sunca i Meseca). U julu je bio i veliki požar na Eviji!!!
U skoro svim tekstovima spominju se Uran, Pluton.....
Sada kada je Uran u Biku (Bik - zemlja), kada je retrogradan i opet blizu Ovna....ponovo priča o zemljotresima na žalost...
Sada je Mars u Škorpiji....Bik i Uran su u opoziciji i "ratuju" energetski...

U vreme kada je Japan pogodio jedan od najsnažnijih zemljotresa u istoriji sveta od 8,9 rihtera, Uran je bio u Ovnu (Mars vladar Ovna), evo dela teksta:
"Ulazak Urana u Ovna marta 2011. je bio porilično buran...u to vreme dogodio se snažan zemljotres u Japanu, propraćen cunamijem...tri godine kasnije ovakav naslov:

Ni astrologija ne može da predvidi tačno prirodne katastrofe, može samo da nagovesti. Uvek sam pisala da je Uran nepredvidljiv i težak za prognozu! Zemljotresi se vezuju i za pomračenja Sunca i Meseca a nama predstoji jedno u decembru!!!
Nisam mislila da pišem o zemljotresima....međutim teško je ostati imun a i bilo je juče poruka u kojima me podsećate na to što sam ranije pisala!



Venera je juče prešla u Jarca i danas je u egzaktnom kvadratu sa RxKironom u Ovnu. 
Šta možete da očekujete od ove energije:
Da vas neko razočara, da vas nečiji postupak zaboli, da osetite neku emotivnu blokadu, nesigurnost....da se probuditi neko bolno sećanje, na neko ljubavno razočarenje i ljubavnu izdaju...Bilo da ste u vezi ili niste ova energija može donati neko bolno iskustvo, izazov..Ne potiskujte to osećanje, najbolje je da "popričate" sami sa sobom ili sa nekom osobom od poverenja....Ovde je kvadrat u pitanju, aspekt izazova, akcije...možda ćete poželeti da se tog bola rešite....Budite oprezni...
Energije Jarca i Ovna se ne slažu, zapravo one kao da se svađaju....
Najpoznatiji među onima koji imaju baš ovaj aspekt Venera u Jarcu kvadrat Kiron u Ovnu je vama svima znan Fyodor Dostoyevsky (Škorpija/Strelac)....


★Danas jedan veliki astrološki događaj i velika astrološka vest:
Neptun u Ribama kreće direktno sa 15° u 13:32 CET 
Svetlo koje tražim...

"Moj" svetionik sa Peleponeza...

Neptun
je sada stacioniran direktno i upravo je najsnažniji...
Neptun kao da je stao (naravno da neće stati) spreman da iz retrogradnog krene u direktan hod!!!
Sad je u stanici (stacioniran)....i u 13:52 kreće na direktno putovanje!
To što je sada stacioniran i najjači takav je i njegov uticaj danas (juče, sutra)....
Svaka promena pravca planete je bitan događaj....i nosi energiju kroz koju se i nama nešto dešava. Donosi neke promene, a koje zavisi od položaja Tran Neptuna u Ribama na 15° u našim horoskopima kao i od aspekata koje pravi sa našim Nat planetama.
Kada je u pitanju Neptun mogućnosti su razne. Evo teksta o Neptunu pa vidite i sami:

Pročitajte o Neptunovom direktnom kretanju ovde:

Bilo retrograda ili direktan Neptun uvek priča o iluzijama, snovima, obmanama, poricanjima....itd. U kom pravcu to ide zavisi uvek od aspekata. Neptun je uvek šansa za "beg od stvarnosti". Kada je harmonično aspektovan možemo tu energiju iskoristiti na maštovit i kreativan način. Kada su aspekti neharmonični eto nebuloza, laži, obmana, zabluda, razočarenja....Jedan od izazova direktnog kretanja je da otkrijete razliku iluzije od stvarnosti, istine od laži...itd.

★Neptun će biti direktan sve do 23.juna 2020. kada će krenuti retrogradno sa 20°



Mesec je i dalje u Strelcu
Upravo je u kvadratu sa Neptunom u Ribama (12:37)....neposredno pred Neptunovo direktno kretanje (13:32)....
Mogućnost da baš danas osetimo uticaj Neptunovog direktnog kretanja još jača zbog ove energije...a sve se dešava samo dan posle Mladog Meseca u Strelcu. Koliko li je vas zbunjenih...Koliko li će vas "tražiti svetlo" nekog samo vašeg svetionika?!
Sa ovim aspektom Meseca i Neptuna: Teško je razlikovati san i javu, maštu i stvarnost...zablude, iluzije, fanatizam, prevelika osetljivost, senzualnost...On donosi i osećanje da ste žrtva nekog ili nečemu, razočarenja...skandale, prevare, obmane...
Ne vole se energije Strelca i Riba....što donosi napetost, nervozu....negde pospanost, manjak energije, kao da vam neko "pije na slamčicu"....

Нема коментара:

Постави коментар