понедељак, 25. новембар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 25.novembra do 02.decembra...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
26.novembar 01:29: Venera ulazi u Jarca
26.novembar 15:05: Mlad Mesec u Strelcu 4°
27.novembar 09:48: Neptun kreće u direktan hod sa 15° Riba
28.novembar 10:50: Merkur trigon Neptun - 3 put
28.novembar 19:27: Venera trigon Uran
30.novembar 07:12: Merkur sekstil Saturn - 3 put



Nedelja počinje sa Mesecom u Škorpiji, gde se već nalaze Mars i Merkur...
Sunce je od nedavno u Strelcu, Venera i Jupiter su na poslednjim stepenima Strelca...
Venera koliko sutra prelazi u Jarca....Jupiter će preći 02.decembra!!!
Venera će se sresti u energiji trigona sa RxUranom u Biku...
Sutra će se sresti Mesec i Sunce na 4° i kreće novi Mesečev ciklus...
U sredu će Neptun krenuti direktno i do kraja godine samo su Uran i Kiron retrogradni!!!
Merkur u škorpiji će biti po treći put u aspektima sa Neptunom i Saturnom

Ovo je poslednja nedelja u kojoj će Jupiter boraviti u Strelcu.....Pozdravićemo se sa njim 02.decembra a sledeći boravak Jupitera u Strelcu dogodiće se 22.oktobra 2030. 

Ledena kraljica toplog srca...

Venera prelazi u Jarca u utorak, gde ima poprilično ne zasluženu reputaciju...Venera u Jarcu ima ozbiljan pristup emocijama, želi ozbiljne i stabilne veze i odnose, ali i ova Venera može biti i te kako suptilna i sexi :)...Na samom početku boravka u Jarcu praviće nezgodan kvadrat sa RxKironom u Ovnu, jer se energije Jarca i Ovna ne slažu, tačnije u sukobu su...mogući su neki bolni emotivno profesionalni momenti i događaji...
Samo dan posle Venera će imati bombastičan trigon sa RxUranom gde od nje možete očekivati neočekivano...Nešto kao "pomoć prijatelja" u bolnim situacijama
Sa Venerom u Jarcu ozbiljno ćemo se baviti ljubavnim i finansijskim temama u našim životima!!!
Venera će ostati u Jarcu do 20.decembra...

Gađaj Mesec. 
Čak i ako promašiš, završićeš među zvezdama...

U utorak srešće se Mesec i Sunce u Strelcu na 4°
- Mlad Mesec i novi početak!!! Ova energija se dešava tačno mesec dana pre poslednjeg pomračenja ove godine - prstenasto pomračenje Sunca - Mlad Mesec u Jarcu na  4° 26.decembra!!! Vreme je za odbrojavanje već od utorka....

"Budi mi svetionik osvetli mi more..."

U sredu Neptun u Ribama biće stacioniran direktno na 15°
...
Svi ćemo osetiti promenu smera - kretanja, ali nešto više osetiće naravno Ribe (intezitet), Rakovi i Škorpije (trigon), svi znakovi vode, ali i promenljivi znaci Device (opozicija), Blizanci i Strelčevi (kvadrat)....Nešto blaži uticaj osetiće Bikovi i Jarčevi (sekstil), naravno i svi oni koji imaju neke planete na oko 15° ovih znakova!!!
Generalno, kretanje Neptuna direktno uticaće na ostvarenje naših snova...i naši snovi mogu da krenu napred....ka ostvarenju!!!

Tajanstven, intuitivan, kreativan....ozbiljan, odgovoran..

Merkur u Škorpiji će se sresti po treći put
....sa Neptunom sada i on direktan...i sa Saturnom...Ovo je nešto kao "treća sreća" i treći pokušaj da nešto istražite, otkrijete, da razgovarate, pregovarate, ugovarate, donosite bitne odluke...Sve je povezano sa sredinom oktobra ove godine!!!
Verujte svojoj intuiciji, budite kreativni...trigon Neptun, budite ozbiljni, mudri, odgovorni, pažljivo slušajte, dobro promislite....sekstil Saturn!!!

Samo iskren razgovor pomaže...


Ovako izgleda poslednja nedelja novembra....



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u novembru 2019.





OVAN: 
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 10.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 1.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 2.kuća....Venera će probuditi vašu 10.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše lične rane ali i pokazati gde je lek ili ključ za izlečenje, pomoći će i trigon sa Uranom...nove finasije, nove ljubavi, originalan pristup emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti!!!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 9.kući....Nova energija, novi početak za vaše vidike, životnu filozofiju, moral, zakon, pravdu, obrazovanje, putovanja, istinu...Vaš znak se odlično slaže (trigon) sa Strelcem, iskoristite ovu energiju!!!
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 12.kući dosta ste sanjali sada je vreme da ostvarite svoje snove, ali i da vas neke tajne manje opterećuju...
Merkur u Škorpiji u vašoj 8.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 12.kuća i sekstilu sa Saturnom 10.kuća....Budite otvoreni za suštinske promene i suštinske odluke, otvorite svoj um, svoju podsvest, vreme je za ostvarivanje nekih snova, i tajnih planova, vreme je i za poslovne odluke...Duboko istražite sve i onda krenite u ozbiljnu komunikaciju i ozbiljne odluke!

BIK:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 9.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 12.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 1.kuća....Venera će probuditi vašu 9.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše skrivene rane i boli ali i pokazati gde je lek ili ključ za izlečenje, pomoći će i trigon sa Uranom...nove ljubavi, putovanja, obrazovanje...Iznenadna lepa dešavanja koja vam mogu promeniti život!!!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 8.kući....Nova energija, novi početak za vašu intimu, strast, zajedničke resurse, tkz tuđ novac (pozajmice, krediti, stipendije, alimentacije, porezi...), nova energija za suštinske promene i pomoć kod kriznih situacija! Pripremite se (inkonjukcija) za Mlad Mesec u Jarcu i trogon sa vašim znakom! 
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 11.kući vreme je da ostvarite neke snove, ideje, nadanja, vreme je za kolektivne snove, grupne...Vreme je da se pokrene vaš društveni i socijalni život na maštovit i kreativan način!
Merkur u Škorpiji u vašoj 7.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 11.kuća i sekstilu sa Saturnom 9.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju sa ljudima sa kojima ste u vezi ili nekom odnosu, komunikacija sa partnerom, prijateljima...iskren razgovor. Možda je vreme za neki put, nešto u vezi obrazovanja (dobre odluke)...Ovo su i vrlo lični razgovori (sa partnerom) ali i razgovori u društvenom i socijalnom smislu (vaše društvene veze i odnosi).


BLIZANCI:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 8.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 11.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 12.kuća....Venera će probuditi vašu 8.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše rane i boli iznenada i kada se najmanje nadate ali i pokazati gde je lek ili ključ za izlečenje, pomoći će i trigon sa Uranom...tajne veze, tajni odnosi, tajne strategije koje će vam pomoći...Mogući su iznenadni prekidi ljubavi, prijateljstva...rešenje je negde skriveno ali ne i za vas!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 7.kući....Nova energija, novi početak za vaše odnose, veze, partnerstva, brakove, ugovore, javni život i odnose sa javnošću! Budite oprezni jer Strelac je nasuprot vašeg znaka (opozicija). 
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 10.kući vreme je da ostvarite neke snove u vezi vaše profesije, karijere, položaja i statusa u društvu...
Merkur u Škorpiji u vašoj 6.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 10.kuća i sekstilu sa Saturnom 8.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju onu svakodnevnu ali i poslovnu...Vreme je za suštinske promene vaših navika, odnosa prema zdravlju, poslu. Iskoristite intuiciju, maštu, budite mudri i krenite u neke promene!!!

RAK:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 7.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 10.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 11.kuća....Venera će probuditi vašu 7.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše rane i boli na relaciji vaš partnerski život i vaša karijera, možda vas povredi ili vas je već ranije povredilo nešto u vezi karijere i vašeg položaja, teški odnosi i veze, neprijatne situacije u javnosti...Bolna promena statusa i sl. Međutim možete očekivati neočekivano, neki novi odnos, ljubavnu vezu, pomoć prijatelja. 
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 6.kući....Nova energija, novi početak za vaše navike, zdravlje, posao...Pripremajte se (inkonjukcija) za Mlad Mesec u Jarcu i opoziciju sa vašim znakom....Pripreme kreću već ove nedelje!!!
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 9.kući vreme je da ostvarite neke snove, ideale, nešto u vezi obrazovanja, putovanja...vreme je za istinu!!!
Merkur u Škorpiji u vašoj  5.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 9.kuća i sekstilu sa Saturnom 7.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju onu emotivnu, ljubavnu, partnersku...Vreme je za neku istinu i iskren razgovor. Možda je vreme i za neko putovanje, obrazovanje...

LAV:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 6.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 9.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 10.kuća....Venera će probuditi vašu 6.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše rane i boli, neke loše navike, tažak poslovni odnos, nešto sa zdravljem... Međutim možete očekivati i neka iznenadna i vrlo originalna rešenja pre svega u poslu, karijeri ali i sa navikama i zdravljem. Moguć i nov ljubavni odnos preko karijere!!!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 5.kući....Nova energija, novi početak za vaš emotivni, ljubavni život, za vaše uživanje, zabavu, odnos sa decom...nešto kreativno i nadahnuto. Vaš znak se odlično slaže (trigon) sa Strelcem, iskoristite ovu energiju!!!
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 8.kući vreme je da ostvarite neke snove koje ste negde duboko "zakopali"...vreme je za suštinske promene ali na maštovit, intuitivan i kreativan način!
Merkur u Škorpiji u vašoj  4.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 8.kuća i sekstilu sa Saturnom 6.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju pre svega u porodici sa članovima porodice, dogovorite se o nekim promenama koje će svima značiti. Budite otvoreni i na poslovnom planu, za neke vama bitne odluke. Razmislite i o vašem svakodnevnom životu i navikama o zdravlju i tu donestie neke važne odluke!

DEVICA:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 5.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 8.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 9.kuća....Venera će probuditi vašu 5.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše emotivne rane, možda ćete i biti u fazi nekog prekida, raskida i sl. ili samo u nekoj svađi...Međutim sledi i iznenađenje i nešto što ne očekujete, neka nova veza, ljubav, neki iznenadni put ili nečiji iznenadni dolazak...
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 4.kući....Nova energija, novi početak za vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, prošlost. Vaš znak se ne slaže (kvadrat) sa Strelcem, budite oprezni u svemu što počinjete...
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 7.kući vreme je da ostvarite neke snove u vezi vaših odnosa, veza, partnerstva...posebno ako ste sami ili ako ste u vezi koja treba neki "viši nivo".
Merkur u Škorpiji u vašoj  3.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 7.kuća i sekstilu sa Saturnom 5.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu ali posebno ako ste u nekom emotivnom partnerskom odnosu ili vezi. Vreme je za ozbiljne emotivne odluke i za iskrene razgovore!!!

VAGA:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 4.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 7.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 8.kuća....Venera će probuditi vašu 4.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše porodične i partnerske rane, ovo posebno važi za vas koji ste u brakovima...Međutim možete očekivati neočekivano, neko iznenadno rešenje i iznenadnu (povoljnu) suštinsku promenu! Nešto vrlo originalno i oslobađajuće!!!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 3.kući....Nova energija, novi početak za vaš um, misli, reči i izgovorene i napisane, komunikaciju generalno...Vaš znak se slaže (sekstil) sa Strelcem, iskoristite ovu energiju!
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 6.kući vreme je da ostvarite neke snove u vezi vaše svakodnevice, navika, zdravlja, posla...
Merkur u Škorpiji u vašoj  2.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 6.kuća i sekstilu sa Saturnom 4.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju na poslu, u svakodnevnom životu...Povežite vaše finasije, vaš posao ali i vaš porodični život. Iskren razgovor će pomoći!

ŠKORPIJA:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 3.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 6.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 7.kuća....Venera će probuditi vašu 3.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše rane, u vezi nekih loših navika, zdravlja ali i posla ako radite...Međutim, možete očekivati neočekivano, nešto kao pomoć prijatelja, pomoć partnera ako ste u vezi....mada su moguće i nove iznenadne veze i odnosi! Dobra energija za javne nastupe i odnos sa javnošću!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 2.kući....Nova energija, novi početak za vaš novac, lične finasije, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Vaš znak je u komšiluku (polusekstil) sa Strelcem, iskoristite to i budite spremni za Mlad Mesec u Jarcu (sekstil).
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 5.kući vreme je da ostvarite neke snove pre svega emotivne, ljubavne ali i u vezi uživanja, zabave, odmora, kreativnosti, dece...
Merkur u Škorpiji u vašoj  1.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 5.kuća i sekstilu sa Saturnom 3.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju sa emotivnim partnerom...uživajte, maštajte, iskoristite svoju kreativnost...Možda je i vreme za neke ozbiljne odluke!

STRELAC:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 2.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 5.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 6.kuća....Venera će probuditi vašu 2.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše emotivne rane, probudiće nesigurnost i emotivnu i materijalnu...Međutim, tu su i neka izenadna rešenja, nešto što će učiniti da se osećate vrednije i sigurnije. Iznenadni novac, iznenadni posao...Iznenadne promene i u vezi vašeg posla, zdravlja, navika...nešto originalno!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 1.kući....Nova energija, novi početak za vas lično, za vaš izgled, za vaše poduhvate...vreme je za novi početak. Mlad Mesec je u vašem znaku pa je i intezitet i uticaj jači....iskoristite to....krenite hrabro u budućnost!
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 4.kući vreme je da ostvarite neke snove vezane za vaš dom, porodicu, privatne stvari...
Merkur u Škorpiji u vašoj  12.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 4.kuća i sekstilu sa Saturnom 2.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju sa porodicom, ili je možda vaša priča zapravo povlačenje i "punjenje baterija" za ono što dolazi. Vreme je i za štednju, za neki tajni fond...Vreme je za tajni porodični savez!!!

JARAC:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 1.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 4.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 5.kuća....Venera će probuditi vašu 1.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše porodične rane, nešto vrlo privatno i vezano za prošlost. Međutim, budite spremni i za iznenadna dešavanja, za iznenadne ljubavne priče, veze....nešto što će vam pomoći da prebolite ono što vas boli!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 12.kući....Nova energija, novi početak za vas lično, za vašu podsvest, za sve ono što ste potisnuli, sakrili...Vaš znak je u komšiluku (polusekstil) sa Strelcem, budite spremni za Mlad Mesec u vašem znaku...Krenite sa pripremama nešto kao "punjenje baterija" pred taj događaj (delimično pomračenje Sunca)!
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 3.kući vreme je da ostvarite neke snove, nešto o čemu duže vreme razmišljate...
Merkur u Škorpiji u vašoj  11.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 3.kuća i sekstilu sa Saturnom 1.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju u najširem smislu...Budite intuitivni, maštoviti, kreativni. Vreme je za važne odluke (Saturn u vašem znaku). 

VODOLIJA:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 12.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 3.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 4.kuća....Venera će probuditi vašu 12.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše skrivene rane, uzdrmaće neke tajne i nešto što skrivate...Međutim, stiže pomoć, nešto iznenada od strane vaše porodice. Porodica nudi izlaz i rešenje kroz neki tajni savez!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 11.kući....Nova energija, novi početak za vaš društveni i socijalni život, prijateljstva, za grupe kojima pripadate. Vaš znak se slaže (sekstil) sa Strelcem, iskoristite tu energiju!
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 2.kući vreme je da ostvarite neke snove u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti!
Merkur u Škorpiji u vašoj  10.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 2.kuća i sekstilu sa Saturnom 12.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju u vašem poslovnom svetu u vezi vaših finasija i ličnih primanja pre svega. Vreme je za bitne odluke ali one bi trebale da budu tajna u vašoj karijeri...tajni pregovori, duboke pripreme u tajnosti...

RIBE:
Ove nedelje, Venera prelazi u Jarca u vašu 11.kuću, pravi kvadrat sa RxKironom u Ovnu 2.kuća i trigon sa RxUranom u Biku 3.kuća....Venera će probuditi vašu 11.kuću, biće vam lakše da privučete ono što želite, ta kuća postaje privlačnija...kvadrat sa Kironom probudiće neke vaše rane i vašu nesigurnost i emotivnu i materijalnu. Međutim, možete očekivati neočekivano, neke iznenadne informacije, razgovori, pregovori mogu rešiti situaciju u kojoj se nalazite. Moguće su i iznenadne veze prijateljske, ljubavne...iznenadna druženja!
Mlad Mesec u Strelcu na 4° i novi početak dogodiće se u vašoj 10.kući....Nova energija, novi početak za vašu karijeru, društveni status i položaj ali i za odnos sa autoritetima. Vaš znak se ne slaže (kvadrat) sa Strelcem pa budite oprezni i obazrivi sa svakim početkom...
Neptun u Ribama 15° kreće napred u vašoj 1.kući vreme je da ostvarite neke lične snove, uverenja...ovaj uticaj ćete vi Ribe najviše i osetiti!
Merkur u Škorpiji u vašoj 9.kući po treći put u trigonu sa Neptunom u Ribama 1.kuća i sekstilu sa Saturnom 11.kuća....Budite otvoreni za komunikaciju za otkrivanje istine...zbog svega ovog vama je zapravo potreban iskren razgovor...Vreme je za neke važne odluke u vezi vaših uverenja, ideala, morala, zakona, pravde, obrazovanja, putovanja!!!



Plešite....


Нема коментара:

Постави коментар