субота, 16. новембар 2019.

Pazi snima se......



Zvezdani(n) zapis 2712
Subota. Saturnov dan.

Saturn je u Jarcu na 16°

Saturn je trenutno na pola puta....i ide napred....24.decembra izlazi iz retrogradne senke i onda će lagano ići ka Vodoliji...Prvo će nam stići proleće 2020. a onda 22.marta Saturn će na kratko preći u Vodoliju (do 02.jula) i pokazaće nam u ta tri meseca kako će izgledati kasnije kada definitivno pređe u Vodoliju 17.decembra 2020. godine. 
A Saturn u Vodoliji je originalan ekscentrični naučnik, koji će ko zna šta će sve smisliti i prirediti razna otkrića, biće pomalo i bundžija, ali je i prijateljski nastrojen....U mitologiji Saturn je zbacio svog oca Urana sa prestola....a Uran je vladar Vodolije....Boravak Saturna u Vodoliji biće interesantan jer Vodolijom vlada i Saturn....pa će biti fifti - fifti :))
Saturn u Vodoliji je sklon nauci, znanju, ćudljiv je, uporan, disciplinovan...ali može biti i buntovan, egoističan, snob, hladan, uzdržan....sve zavisi od aspekata.
Kažu da ljudi rođeni sa Saturnom u Vodoliji idu ispred svog vremena....Neko će doživeti svoj prvi Saturnov povratak i on će im doneti neku misiju u životu, neko će doživeti drugi Saturnov povratak on će njima doneti slobodu!!!

"Ljudi, čak više nego stvari, moraju biti restaurirani, 
obnovljeni, oživljeni, popravljeni i spašeni. 
Nikada nikoga nemojte odbaciti."

Audrey Hepburn (Saturn u Vodoliji)


"Što više ličiš na samoga sebe, 
to manje ličiš na bilo koga drugog 
– a to te čini univerzalnim."
Walt Disney (Saturn u Vodoliji)


Pre ulaska Saturna u Vodoliju....on i Pluton će imati susret...to već znate....to već i ptice na grani znaju :)). Ptice možda znaju ali ja mislim da je dobro biti spreman....a biće šta biti mora...
Srešće se oni to već znate 12.januara 2020. ali taj susret će biti aktuelan i krajem decembra....mada kako stvari stoje šta se sve događa i u svetu i okolini ova konjukcija već "radi"!
Sada je Saturn na 16°, Pluton na 21°.....između njih je 5°!!! Sredinom decembra između njih biće 2°

Saturn je još uvek u aktuelnom sekstilu sa RxNeptunom u Ribama od 08.novembra - Snovi se ostvaruju.... 
Saturn je još uvek i u sekstilu sa RxMerkurom u Škorpiji (drugi put), i već znate biće i treći put 30.novembra - Stavi prst na čelo...


U našem kraju snima se neka domaća serija od ranog jutra....scene se ponavljaju više puta :)), oni i ne znaju da se RxMerkur malo igra sa njima :)))
Zbog snimanja "nestale" su kante za đubre a bilo ih je na ovom uglu mislim pet :))
Pripreme su krenule juče....jutros su podigli neke automobile....Ja čekam da završe posao jer se upravo snima scena ispred našeg ulaza....i ne možemo da izlazimo i ulazimo iz zgrade :)))

Mesec je u Raku...
Oko ponoći bio je u sekstilu sa RxUranom, sada oko podneva biće u konjukciji sa RxSMČ, kasnije popodne u trigonu sa RxMerkurom u Škorpiji i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama....
Mesec, Merkur i Neptun su u velikom vodenom trigonu....Pratite šta vam poručuje srce i duša (Mesec konjukcija RxSMČ), osećanja danas velika i duboka k'o voda....
Pre ponoći Mesec će biti u opoziciji sa Saturnom u Jarcu....kraj dana u neharmoničnoj energiji pa će neko u krevet otići umoran i neraspoložen....ali biće i onih koji vole "groznicu subotnje večeri"....ko se seća tog filma zna o čemu pričam....ako niste film gledali toplo ga preporučujem muzika je fenomenalana...Soundtrack je najprodavaniji soundtrack u istoriji sa preko 25 miliona prodanih nosača zvuka!!!

P.S. Ja sada odoh na terasu....da gledam snimanje sledeće scene :)))
Neke scene sam stavila na instagram story....



Нема коментара:

Постави коментар