понедељак, 11. новембар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 11.novembra do 18.novembra




Ove nedelje na zvezdanom nebu:
11.novembar 16:21: Sunce konjukcija Merkur
12.novembar 13:43: Pun Mesec u Biku 19° 
12.novembar 19:20: Mars sekstil Jupiter
13.novembar 15:34: Merkur sekstil Saturn 
13.novembar 19:00: Sunce sekstil Pluton 
13.novembar 23:34: Merkur trigon Neptun - 2 put 
14.novembar 18:06: Venera kvadrat Neptun


Ponedeljak. Mesečev dan. Mesec u Biku od 00:17 CET, od jutros je u konjukciji sa RxUranom...kasnije večeras biće u sekstilu sa RxJMČ!
Sve interesantne energije za početak nedelje...Mesec u praktičnom Biku....Uran je tu da "prodrma" malo ili više sve nas koji smo u nekoj rutini...Uran insistira na slobodi, originalnosti.....Koliko je od jutros probuđenih buntovnika s' razlogom i bez :)
Sekstil Meseca sa JMČ je samo uvod u Pun Mesec u utorak


Danas je na nebu konjukcija RxMerkura i Sunca....novi ciklus je pred nama....Ove godine ovo je poslednja konjukcija ovih planeta (ukupno pet ove godine)...
Svaka konjukcija Merkura i Sunca intezivira misli, reči, komunikaciju...
Merkur je retrogradan konjukcija u Škorpiji.....pripazite šta pričate i kome pričate, šaljete poruke....i sl. Ko zna i šta ćete sve otkriti....ipak vi čuvajte svoje tajne :)
★★Ovaj događaj je interesentan astronomski jer će Merkur biti najbliži Sunčevom disku...Ovo je retka pojava koja se može videti sa Zemlje....Nije vidljiva golim okom ali jeste putem teleskopa. Sledeći put ova pojava će se dogoditi tek 2032. 
Astrološki gledano ova konjukcija će se dogoditi egzaktno u 16:21 CET

U utorak zasijaće Mesec u punom sjaju....sve što ste započeli od Mladog Meseca u Škorpiji sada će doživeti kulminaciju....Bikovi, Škorpije, Lavovi i Vodolije će najviše osetiti efekte Punog Meseca, kao i svi vi koji koji imate neke planete na oko 19° ovih znakova!
U vreme Punog Meseca lepi uticaji...Mesec trigon Saturn, Mesec sekstil Neptun i naravno ne Džej :), nego sekstil Saturna i Neptuna! I ovaj Pun Mesec "radi" za vas....priča o snovima posebno o ostvarenim snovima i dalje vrlo aktuelna - Snovi se ostvaruju.... 
U vreme Punog Meseca, Mars u Vagi biće (konačno) u harmoničnom sekstilu (60°) sa Jupiterom u Strelcu - Optimizam sa pokrićem... Ovo je nebeski poklon u vidu aspekta - energije. 

U sredu nebo kao da nam poručuje vreme je samo za harmonične aspekte, RxMerkur u sekstilu sa Plutonom po drugi put - Stavi prst na čelo... Merkur i Saturn ovom energijom poručuju da misli, reči, komunikacija mogu da budu praktični, odgovorni....naravno Merkur je retrogradan, pa eto prilike da nešto dovršite, završite, ponovite....
RMerkur će biti i u trigonu opet po drugi put i sa RxNeptunom, meni omiljen aspekt koji poručuje - I believe in fairy land... Ako vam kojim slučajem u poslednje vreme nije po vašem ili nije onako kako bi vi voleli i hteli....ovo je odlična energija da "odete" ili odete tamo gde je sve po vašem :)). Ja znam gde ću, nadam se da i vi znate....možda se tamo na nekom oblaku i sretnemo....
Na te aspekte nadovezaće se Sunce sekstil Pluton - Energija promena... Ovo je prilika za suštinske promene...."počistite" sve šta treba :). Ovo je energija lične (Sunce) transformacije (Pluton).

U četvrtak ipak da ne bude sve po našem :)) a i da se ne opustimo i jedan kvadrat. Venera u Strelcu u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama - Ljubavna iluzija...Vadiće se ružičaste naočari iz ladica :)) naravno ako ste ih i skidali....tu su i šećerne vune :))....ili ako više volite baloni od sapunice...Samo da vaš ljubavni život ne zaliči na neku sapunicu. Šalu na stranu ovo je malo smućkana Venera...sve joj lepo i sve nekako ružičasto....a nije ni svesna da ništa nije kako izgleda....Izvesna je i mogućnost nekog razočarenja!!!



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:


OVAN: 
Sunce u Škorpiji 8.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, vreme je za suštinske promene, trasformaciju....sekstil RxMerkura sa Saturnom 10.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na karijeru, trigon sa RxNeptunom u Ribama 12.kuća u priču uvodi neke tajne i uvid u njih. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 2.kući, usmerava vas na materijalna pitanja, na vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, vaše zajedničke resurse i tkz. tuđ novac....Sekstil Sunca u Škorpiji 8.kuća sa Plutonom u Jarcu 10.kuća u priču uvodi i vašu karijeru, status, položaj, odnos prema autoritetima u pozitivnom smisli. Mogućnost suštinskih promena i vas lično i vaše karijere ali i načina na koji vas drugi ljudi vide.
Mars u Vagi 7.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 9.kuća, pozitivna energija i optimizam u vašim partnerskim odnosima.
Venera u Strelcu 9.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 12.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, posebno vaše partnerske odnose, zbog nekih tajni, zbog ljubavi na daljinu i sl. ali moguće su i neke iluzije i u vezi obrazovanja, putovanja, zakona, pravde...

BIK:
Sunce u Škorpiji 7.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vašim partnerskim odnosima, razgovarajte sa partnerom...sekstil RxMerkura sa Saturnom 9.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na filozofski teren, na vaše idelae, putovanje, obrazovanje, zakon, pravdu, trigon sa RxNeptunom u Ribama 11.kuća u priču uvodi i vaš društveni život i javnu komunikaciju (recimo društvene mreže), u priči su i prijatelji i vaš odnos sa njima. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 1.kući, ovo je energija koja posebno utiče na vas lično na vaš izgled, karakter, na vaše poduhvate, vaše partnerske odnose....Sekstil Sunca u Škorpiji 7.kuća sa Plutonom u Jarcu 9.kuća u priču uvodi i vaš pogled na svet, ideale, obrazovanje, putovanja, zakon, pravdu...Mogućnost suštinske promene u vašim i finansijskim i partnerskim odnosima.
Mars u Vagi 6.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 8.kuća, pozitivna energija i optimizam u vašem svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju. Pozitivna energija za promene.
Venera u Strelcu 8.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 11.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, moguće su emotivne krize, rastanci i ljubavni i prijateljski. Mogući su i finansijski problemi,  opomene, kazne i sl.


BLIZANCI:
Sunce u Škorpiji 6.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vašim poslovnim odnosima, ali i sa navikama, zdravljem....sekstil RxMerkura sa Saturnom 8.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na teren dubokih istraživanja, transformacije i regeneracije posebno je u pitanju zdravlje ali i neke finasije, trigon sa RxNeptunom u Ribama 10.kuća u priču uvodi i vašu karijeru, društveni položaj i status, odnos sa autoritetima. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 12.kući,  usmerava vas na vašu podsvest, skrivene stvari, tajne, nešto što ste nekada "gurnuli pod tepih"....Sekstil Sunca u Škorpiji 6.kuća sa Plutonom u Jarcu 8.kuća u priču uvodi i vašu svakodnevicu, rutinu, navike, posao, zdravlje....Mogućnost suštinskih promena i vas lično i vaših navika, posla, nešto sa zdravljem. Posebno obratite pažnju na zdravlje.
Mars u Vagi 5.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 7.kuća, pozitivna energija i optimizam u vašem ljubavnom i partnerskom životu. Ako ste u vezi sledi novi nalete pozitivne energije. Ako ste sami mogućnost upoznavanja emotivnog partnera.
Venera u Strelcu 7.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 10.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, ako ste u vezi moguća su razočarenja, ako ste u fazi upoznavanja nekog budite oprezni jer nije sve onako kako izgleda na prvi pogled. Moguće su i nejasne situacije na materijalno poslovnom planu.

RAK:
Sunce u Škorpiji 5.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vašim emotivnim, ljubavnim odnosima, ali i u onome u čemu uživate, kako se zabavljate, odnos sa decom....sekstil RxMerkura sa Saturnom 7.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na teren partnerstva i emotivnog i bilo kod drugog vama bitnog, razgovarajte, trigon sa RxNeptunom u Ribama 9.kuća u priču uvodi i vaš pogled na svet, ideale, duhovnost, obrazovanje, putovanje, zakon, pravdu, moral. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 11.kući,  usmerava vas na vaš društveni i socijalni život, prijateljstva, nadanja, želje, iznenadna dešavanja....Sekstil Sunca u Škorpiji 5.kuća sa Plutonom u Jarcu 7.kuća u priču uvodi i vaš emotivni, ljubavni život, uživanje, zabavu, kreativnost, decu...Mogućnost suštinskih promena u partnerskim, emotivnim, prijateljskim odnosima.
Mars u Vagi 4.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 6.kuća, pozitivna energija i optimizam u vašem porodičnom životu, porodičnim odnosima, privatnim stvarima, svakodnevnom životu, navikama, zdravlju. Uradite nešto za sebe svoje navike ali i porodične stvari.
Venera u Strelcu 6.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 9.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, da odloži neka putovanja, zbuni oko obrazovanja, zakonskih, moralnih pitanja, poslovnih, finanasijskih. Pripazite i na zdravlje, ishranu, vežbanje. Moguće je da se tu nešto razočarate..

LAV:
Sunce u Škorpiji 4.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vašem porodičnom životu, odnosu sa porodicom, privatnim stvarima, sa prošlošću...sekstil RxMerkura sa Saturnom 6.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na teren rutine, navika, svakodnevice, posla, zdravlja, trigon sa RxNeptunom u Ribama 8.kuća u priču uvodi i vašu intimu, strast, krize, tkz tuđ novac, zajedničke resurse, promene. Razgovarajte sa porodicom mnogo toga će biti jasnije. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 10.kući,  usmerava vas na vašu karijeru, društveni status, položaj, odnos prema autoritetima, način na koji vas drugi vide.....Sekstil Sunca u Škorpiji 4.kuća sa Plutonom u Jarcu 6.kuća u priču uvodi i vaš dom, porodicu, porodične odnose, svakodnevni život, navike, posao, zdravlje....Mogućnost suštinskih promena u ovim oblastima života. Naravno ovo su povoljne promene i za vas i za porodicu.
Mars u Vagi 3.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 5.kuća, pozitivna energija i optimizam u vašim mislima, komunikaciji, emotivnim pričama, odnos sa decom, zabava, uživanje, kreativnost. Optimistična komunikacija, druženje, lepi emotivni momenti i događaji.
Venera u Strelcu 5.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 8.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, da uvede u krizu neke ljubavne veze, zbog nekih nejasnih dešavanja. Moguće je i neko razočarenje, negde i neki rastanak. Manite se fantaziranja i ružičastih naočara.

DEVICA:
Sunce u Škorpiji 3.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno vaše misli, komunikacija, bliski odnosi....sekstil RxMerkura sa Saturnom 5.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na vaš ljubavni, emotivni život, kreativnost, uživanje, zabavu, odnos sa decom, trigon sa RxNeptunom u Ribama 7.kuća u priču uvodi i vaše partnerske odnose, emotivne, poslovne....bračne, vaše ugovore, vaš javni život. Razgovarajte sa emotivnim partnerima pre svega ali i sa ostalim vama bitnim. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 9.kući,  usmerava vas na vaše vidike, životnu filozofiju, ideale, duhovnost, moral, zakon, pravdu, obrazovanje, putovanja, daljina....Sekstil Sunca u Škorpiji 3.kuća sa Plutonom u Jarcu 5.kuća u priču uvodi i vaše misli, reči izgovorene, napisane, komunikaciju, bliske odnose...Mogućnost suštinskih promena u vašem emotivnom životu, odnosu sa decom ali i sa vašim mislima, odlukama.
Mars u Vagi 2.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 4.kuća, pozitivna energija i optimizam u vezi vaših finasija, odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Optimizam i pozitivna energija u porodici, materijalnim prilikama. Uradite nešto za sebe i porodicu dok ova energija traje. Odlično za privatan biznis.
Venera u Strelcu 4.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 7.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, da pokvari porodične i partnerske odnose posebno se odnosi na one koji su u dužim vezama ili brakovima. Mogućnost nekog razočarenja.

VAGA:
Sunce u Škorpiji 2.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti....sekstil RxMerkura sa Saturnom 4.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, prošlost, trigon sa RxNeptunom u Ribama 6.kuća u priču uvodi i vaš svakodnevni život, navike, rutinu, posao, zdravlje. Razgovarajte sa članovima porodice, sa kolegama, razmislite o navikama, zdravlju i šta tu možete da uradite za sebe. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 8.kući,  usmerava vas na vašu intimu, strast, krize, tkz. tuđ novac, zajedničke resurse, suštinske promene....Sekstil Sunca u Škorpiji 2.kuća sa Plutonom u Jarcu 4.kuća u priču uvodi i vaše finasije, vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, vaš dom, porodicu...Mogućnost suštinskih promena u vezi finasija i ličnih i zajedničkih ali i porodičnih odnosa, privatnih stvari i nečega iz prošlosti.
Mars u Vagi 1.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 3.kuća, pozitivna energija i optimizam pre svega vama lično od izgleda do nekih vaših poduhvata, optimizam u mislima, komunikaciji, bliskim odnosima. Mogućnost putovanja, nekog obrazovanja..novih ideja, informacija.
Venera u Strelcu 3.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 6.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, da pokvari svkodnevicu, navike ali i komunikaciju generalno (svakodnevnu) ali i posebno sa kolegama ili nešto u vezi posla. Moguća su razočarenja. Obratite pažnju najviše na psihofizičko zdravlje.

ŠKORPIJA:
Sunce u Škorpiji 1.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno vama lično jer se ova energija dešava u vašem znaku. Sve je intezivnije i jače nego kod ostalih znakova.....sekstil RxMerkura sa Saturnom 3.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na teren vaših misli, razmišljanja, reči i pisanih i izgovorenih, razgovora, pregovora, odluka, bliskih odnosa, trigon sa RxNeptunom u Ribama 5.kuća u priču uvodi i vaš emotivni život, krativnost, uživanje, zabavu, decu. Razgovarajte, komunicirajte intezivnije nego do sada i sa partnerom i sa vama bliskim i važnim ljudima. Možda ćete doneti i neku bitnu odluku. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 7.kući,  usmerava vas na vaše odnose, veze, partnerstva, ugovore, javni život....Sekstil Sunca u Škorpiji 1.kuća sa Plutonom u Jarcu 3.kuća u priču uvodi i vaše ideje, informacije, pregovore, razgovore, razmišljanja, bliske odnose. Razgovarajte, pregovarajte, ugovarajte, dobro razmislite možda je i vreme za neke odluke. Mogućnost suštinskih promena pre svega u načinu razmišljanja i komunikaciji.
Mars u Vagi 12.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 2.kuća, pozitivna energija i optimizam pre svega u vezi nekih finansija, ličnih primanja ali i u vezi nekih vaših tajni. Oslonite se na intuiciju i na dobro osmišljene stvari.
Venera u Strelcu 2.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 5.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, i vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Mogućnost nekog razočarenja. Ne preterujte ni u romantici ni sa novcem. Mogli bi da potrošite više nego što vam je to potrebno.

STRELAC:
Sunce u Škorpiji 12.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno se ovo kopanje odnosi na vašu podsvest, snove, skrivene stvari, tajne i sve ono što ste ranije gurnuli pod tepih, razgovarajte sami sa sobom najviše, ali i sa nekim u koga imate poverenja. Ako to ne pomaže pomoći će razgovor sa nekim stručnim licem....sekstil RxMerkura sa Saturnom 2.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na teren vaših ličnih finasija, vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, trigon sa RxNeptunom u Ribama 4.kuća u priču uvodi i vaš dom, porodicu, privatne stvari, prošlost. Razgovarajte sa porodicom o svemu što vas muči, možda zajedno doneste neku odluku. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 6.kući,  usmerava vas na vaš svakodnevni život, navike, rutinu, zdravlje, posao, poslovne odnose.....Sekstil Sunca u Škorpiji 12.kuća sa Plutonom u Jarcu 2.kuća u priču uvodi vašu podsvest, tajne, vaš materijalni status, finasije. Mogućnost suštinskih promena pre svega u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Mogućnost i otkrivanja nekih tajni.
Mars u Vagi 11.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 1.kuća, pozitivna energija i optimizam pre svega u vezi vašeg društvenog i socijalnog života, prijateljskih odnosa. Moguća su i neka prijatna izenađenja. Nove ideje, želje, nadanja...
Venera u Strelcu 1.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 4.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, i vaš porodični život. Neki vid razočarenja u nekog člana porodice.

JARAC:
Sunce u Škorpiji 11.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vašim društvenim i socijalnim odnosima, odnosima sa prijateljima, grupama kojima pripadate....Razgovarajte više sa ljudima koji vam nešto znače, aktivirajte svoj društveni život kroz razgovor, poruke, pisma.....sekstil RxMerkura sa Saturnom 1.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na vas lično, sve kreće od vas, trigon sa RxNeptunom u Ribama 3.kuća u priču uvodi vaše misli, razmišljanja, reči i pisane i izgovorene, komunikaciju, bliske odnose. Razgovarajte više nego do sada, pišite, komunicirajte na sve načine. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 5.kući,  usmerava vas na vaš emotivni, ljubavni život, kreativnost, uživanje, zabavu, decu.....Sekstil Sunca u Škorpiji 11.kuća sa Plutonom u Jarcu 1.kuća u priču uvodi vaš društveni i socijalni život, ovde je u priči i odnos davanja i primanja emocija pre svega. Mogućnost suštinskih promena, iznenadnih promena i vas lično izgled i karkater, emotivnog života, prijateljskih odnosa.
Mars u Vagi 10.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 12.kuća, pozitivna energija i optimizam pre svega u vezi vaše karijere, položaja, statusa, odnosa sa autoritetima. Moguće su i neke tajne ali nešto pozitivno. Ostvarenje nekih tajnih želja ili nečega što ste ranije pripremili u tajnosti.
Venera u Strelcu 12.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 3.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, neke emotivne tajne ne žele da budu više tajne. Mogućnost prevare, obmane, laži..neki vid razočarenja. Za one koji su sami mogućnost ulaska u tajnu vezu.

VODOLIJA:
Sunce u Škorpiji 10.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vezi vaše karijere, društvenog statusa i položaja, odnosa sa autoritetima, načina na koji vas drugi ljudi vide...Razgovarajte sa svim relevantnim ljudima...sekstil RxMerkura sa Saturnom 12.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na teren podsvesti, svega što skrivate i od sebe i drugih, što ste ranije gurnuli pod tepih, na teren nekih tajni, trigon sa RxNeptunom u Ribama 2.kuća u priču uvodi vaše lične finansije, vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Razgovarajte sa ljudima koji su bitni za vašu karijeru, budite samouvereniji kada su finansije u pitanju. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 4.kući,  usmerava vas na vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, prošlost.....Sekstil Sunca u Škorpiji 10.kuća sa Plutonom u Jarcu 12.kuća u priču uvodi vašu karijeru, položaj, status. Mogućnost suštinskih promena pre svega ako ste dobro "kopali" po podsvesti. Ovo je energija transformacije i regeneracije, punjenje baterija. Neke promene dolaze iz nekih tajnih izvora i sfera.
Mars u Vagi 9.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 11.kuća, pozitivna energija i optimizam pre svega u vašem društvenom i socijalnom životu, prijateljskim odnosima. Iznenadna lepa dešavanja, putovanja, iznenadne informacije, želje, nadanja sa energijom ispunjenja.
Venera u Strelcu 11.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 2.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, neka neprijatna dešavanja sa novcem. Iznenadni troškovi. Problemi sa prijateljima oko novca. Ne pozajmljujte novac.

RIBE:
Sunce u Škorpiji 9.kuća konjukcija RxMerkur - jasan uvid u neke stvari, što dublje "kopate" sve će vam biti jasnije, posebno u vezi vaše životne filozofije, ideala, duhovnosti, morala, zakona, pravde, obrazovanja, putovanja....sekstil RxMerkura sa Saturnom 11.kuća istraživanje i komunikacija se prenose na teren društvenosti, socijalnosti, prijateljskih odnosa, grupa kojima pripadate, trigon sa RxNeptunom u Ribama 1.kuća u priču uvodi vas lično i širi vam vidike, otkrivanje neke istine vam predstoji...Ostvarenje nekog sna. Neko će na put, neko će da krene sa obrazovanjem, neko će da filozofira, bavi se duhovnim stvarima....neko će na neko duhovno putovanje. Razgovarajte sa prijateljima ili sa grupama kojima pripadate. Merkurovi aspekti sa Saturnom i Neptunom vas vraćaju u period sredine oktobra!
Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj 3.kući,  usmerava vas na vaše misli, reči i pisane i izgovorene, na komunikaciju, bliske odnose....Sekstil Sunca u Škorpiji 9.kuća sa Plutonom u Jarcu 11.kuća u priču uvodi vašu životnu filozofiju, vidike, daljine, ideale, duhovnost, moral, zakon, pravdu. Mogućnost suštinskih promena u formi nekog iznenađenja. Suštinske promene u društvenom i prijateljskom životu.
Mars u Vagi 8.kuća sekstil Jupiter u Strelcu 10.kuća, pozitivna energija i optimizam pre svega u vašoj karijeri, položaju, statusu, odnosu prema autoritetima. Ovo su neke moćne promene.
Venera u Strelcu 10.kuća kvadrat RxNeptun u Ribama 1.kuća bi mogla malo da pokvari kraj ove nedelje, posebno vaše odnose sa autoritetima ili ako ste u nekoj emotivnoj vezi sa vama nadređenim ljudima. Mogućnost nekog razočarenja. Ljudi bi mogli da vas vide u pogrešnom svetlu.

Želim vam uspešnu nedelju!!!



Нема коментара:

Постави коментар