понедељак, 4. новембар 2019.

Nedeljni horoskop od 04.novembra do 11.novembra....


"Budućnost pripada onima 
koji veruju u lepotu svojih snova"

Ove nedelje na zvezdanom nebu:
05.novembar 02:41: Jupiter izlazi iz retrogradne senke sa 24° Strelca
05.novembar 11:27: Mars kvadrat Pluton!!!
08.novembar 18:06: Sunce sekstil Saturn
08.novembar 18:56: Sunce trigon Neptun
09.novembar 03:46: Saturn u Jarcu sekstil RxNeptun u Ribama na 16°  - III put
10.novembar 03:08: Merkur sekstil Pluton


U mesečnom horoskopu napisala sam: Obratite pažnju na ovu nedelju novembra!!!
Ova nedelja počinje Mesecom u Vodoliji...i kvadratom sa Suncem u Škorpiji u 11:23 CET...

Ponedeljak...Prva Mesečeva Četvrt i neka kriza kao uvod u Pun Mesec u Biku sledeće nedelje -  12.novembra...
Utorak je dan kojim vlada Mars i utorak 05.novembar biće obeležen kvadratom Marsa i Plutona!!! Posle kvadrata Marsa i Saturna (još aktuelan) sada i ovaj drugi kvadrat koji je zapravo povezan sa konjukcijom Saturna i Plutona....
Mars u Vagi je ovde okidač za ovu dugo najavljivanu konjukciju!!!
★Saturn sada na 15°, Pluton na 20° (prave konjukciju - aplikacioni aspekt)....12.januara 2020. obe planete na 22° - egzaktna konjukcija.
★Sadašnji kvadrati sa Marsom u Vagi su uvod u dešavanja krajem decembra i početkom januara (obratite pažnju na sadašnja i naša i svetska dešavanja)!!!

Mars će 12.januara biti u Strelcu na 6°! Dakle u komšiluku (praviće polusekstile sa svim planetama u Jarcu tokom januara (od 03.januara do 16.februara)) Od 16.februara i Mars će biti u Jarcu!!! Tada će u Jarcu biti naravno Saturn i Pluton i Jupiter i sa njima (Jupiter i Pluton) Mars će u nekom trenutku biti u konjukcijama: ★20.marta sa Jupiterom na 22°, 23.marta sa Plutonom na 24°!!!
Saturn će na kratko preći u Vodoliju 22.marta, Mars će preći u Vodoliju 30.marta i 31.marta Saturn i Mars će biti u konjukciji!!!
Konjukcije sa Marsom su bitne jer od tada kreće novi ciklus Marsa i planete sa kojom je u konjukciji! Nešto kao novi početak ( kao Mlad Mesec i ta energija)....
I ako su za sada januar, februar, mart 2020. daleko ipak je dobro znati (i pripremiti se) šta će se događati prva tri meseca sledeće godine!!! A dogodiće se energije novih početaka.....


Da se vratim u sadašnjost :))
Sadašnji kvadrati Marsa sa Saturnom i Plutonom spadaju u neharmonične i poprilično teške aspekte i energije...
Mars kvadrat Saturn - “Poslušaj svoju mudrost, a ne bes" i Mars kvadrat Pluton - "Ne smem se uzbuđivati..."

Pokušajte da pronađete mir u sebi....mir i ravnotežu. Suzdržavajte se koliko god je to u vašoj moći...Savladajte bes i ljutnju....jer ta osećanja nikome ne pomažu, naprotiv mogu da odmognu!!!
Da li će rubrike crne hronike biti pune, sve su šanse da hoće ali već i jesu....piše se i pisaće se o korupciji, mitu, kriminalu....Pune su i političke rubrike i sve su očiglednije namere nametanja moći i kontrole velikih sila....Kod nas je u poseti specijalni  izaslanik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer...ko zna šta nam sprema!?
Vidim i da je ponovo buknuo požar u podnožju Suve planine....

Međutim, da zaista ništa u životu nije ni crno ni belo govore aspekti od petka do nedelje:

08.novembar 18:06: Sunce sekstil Saturn
08.novembar 18:56: Sunce trigon Neptun
09.novembar 03:46:Saturn sekstil Neptun

U dva dana petak i subotu Sunce, Saturn i Neptun biće u harmoničnim snažnim aspektima!
Sunce u trigonu sa Neptunom, Sunce u sekstilu sa Saturnom i Saturn sekstil Neptun!!! 
Najjači i najaktuelnijii i najintezivniji je svakako sekstil Saturna i Neptuna!!!
Saturn u Jarcu sekstil RxNeptun u Ribama na 16°  - "Nikada niste previše stari da postavite novi cilj ili sanjate novi san"

★Sve tri planete rade zajedno....da naši snovi mogu postati java i realnost!!!

I za kraj u nedelju RxMerkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom i vratiću vas unazad (RxMerkur :) na ovaj tekst - Samo iskren razgovor pomaže...
Ovaj aspekt je druga šansa, prilika.....biće i treće 03.decembra!!!


Neka vam ove nedelje (ali i uvek) snovi budu inspiracija!!!



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u oktobru 2019.



OVAN: 
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 7.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 10.kuća....nezgodna energija na relaciji vaši odnosi, veze, partnerstva, ugovori I vaša karijera, položaj, status, ego, autoriteti....Sukobi sa partnerima i emotivnim i poslovnim. Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 8.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 10.kuća i RxNeptuna u Ribama 12.kuća....Vreme je za promene, za ostvarenje nekog sna u okviru vaše karijere, položaja, statusa....neki tajni snovi mogu postati stvarnost!!!
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 8.kuća sekstil Pluton u Jarcu 10.kuća. Razgovarajte o promenama koje želite u karijeri.

BIK:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 6.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 9.kuća....nezgodna energija na relaciji vaša svakodnevica, navike, rutina, posao, zdravlje I vaši snovi, ideali, pogled na svet, putovanja, obrazovanje, moral, zakon....Sukobi u svkodnevnom životu, na poslu, zbog besa i stresa problemi sa zdravljem...Nervoza zbog putovanja, učenje odložite ili se ne nervirajte ako ne ide....Mogući problemi sa zakonom, pravdom... Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 7.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 9.kuća i RxNeptuna u Ribama 11.kuća....Vreme je za bolje partnerske odnose, za planirana putovanja, nove ideje, želje, nadanja...Iznenadna putovanja, iznenadne veze, prijateljstva. Neki snovi se mogu iznenada ostvariti.
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 7.kuća sekstil Pluton u Jarcu 9.kuća.  Razgovarajte sa partnerima i emotivnim i poslovnim o idejama, idealima....


BLIZANCI:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 5.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 8.kuća....nezgodna energija na relaciji vaš emotivni ljubavni život, uživanje, zabava, kreativnost, deca I vaša intima, strast, zajednički resursi....Sukobi, nervoza, zbog previše strasti, mogućnost prekida veze ili nečega...do čega vam je stalo. Sukobi i oko novca, zbog dece ili sa decom.... Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 6.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 8.kuća i RxNeptuna u Ribama 10.kuća....Vreme je za posao, bolje navike, bolje zdravlje, bolji odnos prema zdravlju...Vreme je za suštinske promene u vezi posla, karijere....Vreme je da ostvarite neki san....bolji posao, bolji položaj, status!!!
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 6.kuća sekstil Pluton u Jarcu 8.kuća.  Razgovarajte sa poslovnim partnerima, neki poslovni odnosi mogu da se promene...

RAK:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 4.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 7.kuća....nezgodna energija na relaciji vaš dom, porodica, privatne stvari, prošlost I vaša partnerstva i emotivna i sva druga. Sukobi u porodici, sa članovima porodice, sa partnerom ako ste u braku ili dužoj vezi (zajednički život). Previše strasti, posesivnosti, nametanja moći i kontrole... Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 5.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 7.kuća i RxNeptuna u Ribama 9.kuća....Vreme je za ljubav, emocije, uživanje, zabavau, decu....Vreme je za ljubavne snove i ljubavni ideal (srodna duša), za snove koji se mogu ostvariti, vreme je za obrazovanje, daleka putovanja, širenje vidika!!!
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 5.kuća sekstil Pluton u Jarcu 7.kuća.  Razgovarajte sa emotivnim ili bračnim partnerom!

LAV:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 3.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 6.kuća....nezgodna energija na relaciji vaše misli, reči, komunikacija, bliski odnosi I vaša svakodnevica, rutine, navike, posao....Brze reči, nekontrolisane reči...Sukobi u svakodnevnom životu, na poslu...Zbog besa i stresa problemi sa zdravljem, lošim navikama....Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 4.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 6.kuća i RxNeptuna u Ribama 8.kuća....Vreme je za porodicu, porodične odnose, privatne stvari...Vreme je za snove koji se ispunjavaju, za suštinske promene u kući, na poslu. Promena posla, loših navika, bolji odnos prema zdravlju. Snovi koji će aktivirati i ostvariti regeneraciju i trasformaciju. 
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 4.kuća sekstil Pluton u Jarcu 6.kuća.  Razgovarajte sa članovima porodice, kolegama na poslu...

DEVICA:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 2.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 5.kuća....nezgodna energija na relaciji vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, lična primanja, materijalne stvari I vaše emocije, ljubav, uživanje, zabava, deca....Sukobi oko novca ili zbog novca, osećanja nevoljenosti....sukobi zbog manjka samopoštovanja....Sukobi, bes u odnosu sa emotivnim partnerom, decom....u osnovi neka emocija i nešto materijalno.....Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 3.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 5.kuća i RxNeptuna u Ribama 7.kuća....Vreme je za lepše, pozitivnije misli, za pozitivne afirmacije...Vreme je za ostvarivanje zajedničkih ljubavnih, emotivnih snova...Vreme je za ostvarenje partnerskih snova...ili je vreme za nove ljubavi, novi partneri, san o deci.....
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 3.kuća sekstil Pluton u Jarcu 5.kuća.  Razgovarajte sa ljubavnim partnerom, decom...

VAGA:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 1.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 4.kuća....nezgodna energija na relaciji vi lično I vaš dom, porodica, privatne stvari, prošlost....Mars je u vašem znaku pa je sve mnogo intezivnije...Sukobi sa članovima porodice, roditeljima....svađe, bes, nemir...Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 2.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 4.kuća i RxNeptuna u Ribama 6.kuća....Vreme je za bolji odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, za bolje finansije, materijalni status...Vreme je za ostvarivanje snova u vezi doma, porodice ali i nekih navika, posla, zdravlja...Možda je vaš san da promenite stan, kuću, da se preselite...ili da promenite posao....da krenete u privatni biznis i sl.
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 2.kuća sekstil Pluton u Jarcu 4.kuća.  Razgovarajte sa članovima svoje porodice, roditeljima...

ŠKORPIJA:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 12.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 3.kuća....nezgodna energija na relaciji vaša podsvest, skriveno, tajne, duhovnost, snovi I vaše misli, reči, komunikacija, bliski odnosi....Neprijatna komunikacija, loš period za tajne....Svađe, sukobi sa bliskim ljudima....Teške reči.....Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 1.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 3.kuća i RxNeptuna u Ribama 5.kuća....Ovo je vaše vreme (vladavina Škorpije), vreme je za lične promene....Neke snove možete ostvariti, emotivne, ljubavne snove...Vreme je za kreativnost i ostvarenje kreativnih snova. 
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 1.kuća sekstil Pluton u Jarcu 3.kuća.  Razgovarajte, komunicirajte, pregovarajte, ugovarajte....nešto u vezi prošlosti....

STRELAC:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 11.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 2.kuća....nezgodna energija na relaciji vaš društveni i socijalni život, prijateljstva, grupe, iznenadna dešavanja I vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti....Iznenadne neprijatne situacije sa prijateljima, sa novcem i oko novca....Svađe, sukobi sa prijateljima ili u grupi kojoj pripadate...Mogućnost iznenadnih prekida prijateljskih odnosa......Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 12.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 2.kuća i RxNeptuna u Ribama 4.kuća....Ovo je vreme za vaše snove, za one relane snove koje imate već neko vreme...Ovo je vreme za stabilnu porodičnu priču i situaciju. Mnogi će ostvariti neki svoj porodični san....Neko će se preseliti, neko kupiti novu nekretninu....Neko će ostvariti neki svoj privatni san (nešto vezano za prošlost)....da li je to proširenje porodice ili nešto drugo to samo vi znate....Svakako vam predstoji stabilniji period...
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 12.kuća sekstil Pluton u Jarcu 2.kuća.  Razgovarajte sa vama bliskim i od poverenja ljudima...Razmišljajte i o štednji i tajnim fondovima...

JARAC:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 10.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 1.kuća....nezgodna energija na relaciji vaša karijera, status, položaj, autoriteti I vi lično.....Mogući sukobi, nervoza, svađe na poslu...Ljudi će vas u ovom periodu videti kao ljutu i besnu osobu....Obratite posebno pažnju na vaš odnos sa autoritetima i roditeljima...Pluton je u vašem znaku pa je intezitet svega ovog jači.....Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 11.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 1.kuća i RxNeptuna u Ribama 3.kuća....Ovo je vreme za druženje, društvenost, socijalnost, grupna dešavanja, prijateljstvo, novih ideja, nadanja, želja....Vreme za ostvarenje nekog vašeg ličnog i dugotrajnog sna....Razmišljajte, pričajte, komunicirajte o svojim snovima...lakše ćete krenuti u realizaciju...
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 11.kuća sekstil Pluton u Jarcu 1.kuća.  Razgovarajte sa prijateljima....

VODOLIJA:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 9.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 12.kuća....nezgodna energija na relaciji vaši vidici, ideali, moral, zakon, pravda, obrazovanje, putovanje I vaša podsvest, skriveno, tajne....Budite oprezni na putovanjima, budite oprezni sa svojim i tuđim tajnama...moguće su razne neprijatnosti.Izbegavajte nepoznata područja i sredine....Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 10.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 12.kuća i RxNeptuna u Ribama 2.kuća....Ovo je vreme za vašu profesiju, karijeru, položaj, status i način na koji vas drugi ljudi vide....Vreme je da ostvarite neki tajni san, nešto na čemu ste dugo radili u tkz. pozadini. Vreme je za bolje finansije...za bolju emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost.
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 10.kuća sekstil Pluton u Jarcu 12.kuća.  Razgovarajte sa kolegama, autoritetima, sa ljudima od poverenja....

RIBE:
Ova nedelja počinje kvadratom Marsa u Vagi vaša 8.kuća sa Plutonom u Jarcu vaša 11.kuća....nezgodna energija na relaciji vaša intima, strasti, zajednički resursi, tkz tuđ novac, krizne situacije I vaš društveni i socijalni život, prijatelstva, grupe kojima pripadate....Moguće su razne krizne situacije...Potreba za promenama kada im vreme nije. Svađe i sukobi sa prijateljima, grupama...Iznenadni prekidi prijateljstva....Kontrolišite bes, nije vreme za bitke...svađe, sukobe...Ne pravite sebi neprijatelje!!! 
Usmerite svoju pažnju na snove....Sunce u Škorpiji 9.kuća aktiviraće treći po redu ove godine sekstil Saturna u Jarcu 11.kuća i RxNeptuna u Ribama 1.kuća....Ovo je vreme za vaše vidike, životnu filozofiju, ideale, duhovnost, putovanja, obrazovanje...Vreme je da ostvarite neki lični san...koji ima veze sa putovanjima ili obrazovanjem. Možda i sa nekim idealima ili je nešto u vezi duhovnosti. Neptun je u vašem znaku pa je intezitet veći i snažniji. Iskoristite ovu energiju snovi mogu postati stvarnost.
Ove nedelje pomaže i iskren razgovor....RxMerkur u Škorpiji 9.kuća sekstil Pluton u Jarcu 11.kuća.  Razgovarajte sa prijateljima gde god da oni jesu u ovom trenutku...





Kao mornar dobro more sanjao sam te


Нема коментара:

Постави коментар