недеља, 30. децембар 2018.

Uran u tranzitu kroz kuće:




Sa Uranom u 1.kući dolaze naglost, iznenađenja, neprilagođenost. On je tu da vas prodrma da vas pita šta u stvari želite od života, koji su vam ciljevi, nadanja, želje...Kada on pokrene taj mehanizam uglavnom ćete i biti u prilici da korigujete svoje ponašanje. On je tu i da promeni izgled često iznenada, više kao neki eksperiment. Da se dogodi nešto (uglavnom iznenada) što će promeniti sliku o vama...Više nervoze, pobune, ali i potrebe za druženjem, više kretanja...Ukratko: otvorenost za sve novo, nagle i neočekivane promene. 
Sa Uranom u 2.kući mogući su ili iznenadni dobici ili iznenadni gubici novca, više rizika kada je energija novca u pitanju, manje rutine i ustaljenih načina za sticanje novca... Korišćenje tehnike, savremeni vid komunikacije (internet, društvene mreže) u vezi novca...Prijatelji mogu da pomognu ili odmognu kada je novac u pitanju. Sa Uranom ovde iznenadne šanse za zaradu ali i iznenadni bankrot...sigurno menjanje odnosa prema novcu i vrednostima. 
Sa Uranom u 3.kući radikalna promena misli i razmišljanja, nove ideje često genijalne, revolucionarne svakako drugačije i originalnije... Misli se šire kao požar. Drugačija komunikacija, negde nervoznija, napetija....potreba za savremenim sredstvima komunikacije (internet, društvene mreže..)....neka vrsta umrežavanja... Potreba za kretanjem, putovanjem, druženjem... Iznenadna dešavanja sa braćom i sestrama, komšilukom...interesovanje za astrologiju. 
Sa Uranom u 4.kući najpre želja za osamostaljenjem (kod mlađih), traženje više slobode i nezavisnosti u okviru doma, porodice... Nemirni porodični odnosi, negde razdvajanja, raskidi, cepanje porodice... Potreba za ličnim prostorom u kući u porodici. Iznenadna dešavanja sa nekretninama (gubitak ili dobitak). Negde selidba, negde promena i doma i domovine...
Sa Uranom u 5.kući iznenadna dešavanja u ljubavnom životu, iznenadni susreti, nove ljubavi, ali i iznenadni rastanci. Moguće su i ljubavne avanture.. i osećanje da je u ljubavi sve dozvoljeno. Vreme u kome neko iznanada poželi da zasnuje dom, porodicu, da ima potomstvo...Moguća iznenadna trudnoća, negde i prekid trudnoće. Negde su to iznenadne promene sa decom ili deci (ko ih već ima)... Više zabave, uživanja, druženja, novi hobi, kockanje.... Kreativnost u usponu, nešto drugačije, neobično i originalno... 
Sa Uranom u 6.kući za mnoge je to neka prekretnica u životu. Potreba da se menja nešto u svakodnevnom životu, da se razbije rutina... Pasivan stav prema životu ovde nije opcija. Vreme je za promene u vezi posla, poslovnih odnosa, vreme je da se okrenete poslu i da budete korisni, da vam se sva ta energija ne sruči na zdravlje...Bolesti uzrokovane stresom... 
Sa Uranom u 7.kući neočekivani obrti, iznenadna potreba i želja za više slobode ako ste u nekoj vezi, odnosu, braku....Nema puno harmonije ovde. Veća potreba za slobodom i ujedno prilagođavanje i prilagodljivost nekoj zajednici....Traži se više slobode nego obično, a svaka sloboda ima cenu. Neko bi mogao da dobije slobodu ali ne i partnera. Na drugoj strani to je i strah od vezivanja za one koji još nisu u vezi. Negde je to baš iznenadna veza i brak (uz ostale aspekte). Mogući su problemi sa jvnošću i odnosima sa javnošću, neki skandali i sl. 
Sa Uranom u 8.kući  javljaju se velika iskušenja i rizici, buđenje i oslobađanje od tabua...posebno u sferi intime, sexa. Iznenadne promene suštinske i duboke. Ovde nešto treba da "umre da bi se nešto rodilo"...promena mora da bude suštinksa, ona gde nema vraćanja unazad. Nešto mora da se izgubi da bi se nešto dobilo. Promene i u vezi tuđeg novca i podrške. Neočekivana nasledstva, stipendije, finansijski pokloni. 
Sa Uranom u 9.kući želja i potreba da se putuje, istražuje van poznatog i van utabanih staza. Velika iznenadna promena životne filozofije i vidika, potreba da se vizije i vidici prošire, kao i znanje i obrazovanje... Vrlo revolucionarna promena pogleda na svet i okolinu... Postaje se buntovnik sa razlogom...Iznenadna putovanja...Zanimanje za astrologiju. 
Sa Uranom u 10.kući najpre otpor autoritetima. Nagle promene u profesiji, karijeri, društvenom položaju... Ego bi mogao da pretrpi razne promene. Želja da se postane nekome autoritet. Možda izbor nekog neobičnog zanimanja...ide se ispred vremena, ljudi se čude i izgledu i ponašanju. 
Sa Uranom u 11.kući iznenadne promene u društvenom životu i društvenim odnosima, posebno kada se radi o prijateljima i prijateljskim vezama. Negde su to radikalni raskidi prijateljstva, negde su to proširenja... neka vrsta umrežavanja... Iznenadno učlanjenje u neke grupe... Potreba da se bude human. Moguće su i iznenadne ideje....međutim ovde je i nagalašen problem sa odanošću, što se može reflektovati na emotivne i bračne veze. 
Sa Uranom u 12.kući može doći do iznenadnog buđenja podsvesti. Buđenje svega što je skriveno, što predstavlja neku tajnu. Tajne trpe, obično ne mogu više da budu tajne....Duhovno i duševno oslobađanje. Tajni prijatelji i prijateljstva, negde prijatelj postaje Ppneprijatelj...




Нема коментара:

Постави коментар