понедељак, 21. јануар 2019.

Nedeljni horoskop od 21.januara do 28.januara...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
21.januar 05:14: Venera kvadrat Neptun
21.januar 06:15: Pun Mesec u Lavu 0° (totalno pomračenje Meseca)
21.januar 12:47: Mars kvadrat Saturn
22.januar 13:25: Venera konjukcija Jupiter
22.januar 15:42: Saturn ulazi u retrogradnu senku sa 13° Jarca
23.januar 12:13: Merkur kvadrat Uran
24.januar 06:50: Merkur ulazi u Vodoliju
25.januar 18:53: Mars trigon Jupiter

Nedelja koja počinje Punim Mesecom i pomračenjen....

Ponedeljak 21.januar
Pun je Mesec od jutros u 06:15 CET....oblačno je bilo nad Beogradom...Sat vremena pre pomračenja Venera kvadrat Neptun, oko podneva Mars kvadrat Saturn...
Mnogo toga se dogodilo noćas dok smo spavali...mi ovde....Mesec u Raku je bio oko ponoći u konjukciji sa RxSMČ, u 02:49 bio je u kvadratu sa Uranom, Mesec je bio u praznom hodu od 02:49 do 04:54 CET, tada je Mesec prešao u Lava!!! Posle prelaska vrlo brzo smo imali Pun Mesec - Mesec opozicija Sunce i totalno pomračenje Meseca....


Venera i Mars u kvadratima....jedan je zbunjujući (Neptun) drugi je težak i komplikovan (Saturn)...
Vesti od jutros ne baš najbolje....bilo je zemljotresa, u SAD zimska oluja, Grci protestuju, u Siriji napeto....kod nas se polemiše oko vanrednih izbora....Naslovne strane dnevnih novina ne mogu bez jedne ljubavne afere koja "drma" ovih dana javnost...da nije tužno bilo bi jako smešno...Tužno ne zbog afere nije ni prva ni poslednja....tužno jer se ovom narodu i dalje serviraju nebitne stvari da bi bitne bile što skrivenije....Tako da recimo povlačenje priznanja Kosova je na istoj strani gde piše kladionice prognoziraju razvod za 6 meseci....Ja lično mogu da kažem: Koga je briga za razvod neke tamo zvzde...ali očigledno je da neko misli da mi treba da se time bavimo!!!
Danas je i međunarodni dan zagrljaja....Možda jedan ili više zagrljaja pomognu da ovo ludilo koje vlada lakše savladamo...

Utorak 22.januar
U utorak na zvezdanom nebu jedan jako lep aspekt, konjukcija Venere (mala sreća) i Jupitera (velika sreća)....Da, više nego lepa energija....ALI...da li je ta energija u mogućnosti da popravi sve ono što rade druge energije!? 

Sreda 23.januar
Posle Sunca i Meseca i Merkur u kvadratu sa Uranom u Ovnu....nastavlja se trend nervoze, uznemirenosti, iznenadnih vesti, informacija, neprijatnih iznenađenja....U tekstu o Punom Mesecu i pomračenju istakla sam važnost Urana u Ovnu ovih dana....

Četvrtak 24.januar
Merkur prelazi u Vodoliju....oslobodiće se naše misli, reči....komunikacija!!! 

Petak 25.januar
Na kraju nedelje, za vikend nešto lepo....Mars u trigonu sa Jupiterom!!! Posle teškog kvadrata Marsa sa Saturnom ovaj trigon je tu da nam olakša život....Saturn je kočnica, zaustavljanje....Jupiter je širenje....Dakle, posle noge na kočnici sada je noga na gasu....Budite oprezni!!! 


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
ZVEZDE U JANUARU 2019.


OVAN: 
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 5.kuća/11.kuća!!! Ljubavni život i društveni život na klackalici...Neka ne pretegne ni jedna strana!!! Ne dozvolite da vam društveni i socijalni život ugroze ljubavni, a ovo pomračenje prihvatite kao energiju promena i energiju koja će vaš ljubavni i društveni život držati u ravnoteži. Neprijatnosti su moguće, ali njih prihvaite kao priliku da nešto promenite...Vi ste vatreni znak, ova energija Punog Meseca u Lavu će snažno delovati na vas!!!
Venera je u vašoj 9.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 12.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 9.kući. Pripazite na vaš ljubavni život i finanasijski....jer na jednoj strani je sumnja, tu su i neke tajne, obmane, a na drugoj strani velike mogućnosti širenje ljubavi, optimizma, putovanja....Ljubav je pokretač svega, budite samo oprezniji i ne dozvolite da vas bilo šta zavede i razočara. Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars (vaš vladar) u vašem znaku u 1.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 10.kući, smanjite doživljaj...budite oprezni u karijeri i sa autoritetima ma koliko ih ne priznavali kao takve....Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 9.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...Možda i krenete na neki put ako je on u planu, možda vam se otvore neki novi životni vidici!!!
Merkur u Jarcu u 10.kući će pre ulaska u Vodoliju u 11.kuću biti u kvadratu sa Uranom u vašem znaku, moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...u vezi vaše karijere pre svega ali i svega onog što se tiče vas lično. .Ulaskom Merkura u 11.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!


BIK:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 4.kuća/10.kuća!!! Ovo je rastrzanost između doma, porodice, privatnog i vaše karijere, profesije, društvenog položaja i statusa...Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Morate naći načina da te dve oblasti povežete da ni jedna strana ne trpi...Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red, da vam život bude lakši i da se vi osećate sigurnije i bezbednije. Vi ste zemljani znak i ova energija Punog Meseca u Lavu će prilično uticati na vas (kvadrat)!!!
Venera (vaš vladar) je u vašoj 8.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 11.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 8.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire strast, intimu ali i tkz tuđe finansije...Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pripazite na mešanje ljubavi i prijateljstva, na mešanje prijatelja u vašu ljubav i sl. Pripazite i na finansije, posebno na onaj novac koji vi niste zaradili. Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 12.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 9.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Pripazite na tajne i sve što skrivate. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 8.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...Ovo je jaka strast, ovo je i dobra energija za neke finansije!!!
Merkur u Jarcu u 9.kući će pre ulaska u Vodoliju u 10.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 12.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...posebno ako imate neku tajnu...Ulaskom Merkura u 10.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!


BLIZANCI:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 3.kuća/9.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vašeg tkz nižeg i višeg uma, između onog što je blisko, tu negde oko vas...braća, sestre, komšiluk, bliski odnosi i onog što je negde tamo daleko, nepoznato a mami...Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Morate naći načina da te dve oblasti povežete da ni jedna strana ne trpi...Ostati ovde ili otići negde tamo...Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red....posebno vaše misli i komunikaciju, učenje, potrebu za putovanjem...Vi ste vazdušni znak i vaša energija se slaže sa ovim energijama!!!
Venera je u vašoj 7.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 10.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 7.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu u vašem partnerskom životu, odnosima i vezama sa ljudima "preko puta vas". Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pripazite posebno na partnerstva i emotivna i poslovna, na odnos sa autoritetima...i na to koliko vaša karijera negativno utiče na vaš partnerski život i vašeg partnera. Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 11.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 8.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite ako su vam finansije povezane sa prijateljima...ali i ako nisu generalno vam stoji neki problem oko finasija, strasti, intime...moguća je neka kraća kriza...čuvajte vi psihofizičko zdravlje...Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 7.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...Ovo je jaka strast, ovo je i dobra energija za partnerske odnose, da se popravi nešto ako treba, ali i za prijateljske....opet ako treba. Za emotivno slobodne moguća je neka strastvena veza.
Merkur (vaš vladar) u Jarcu u 8.kući će pre ulaska u Vodoliju u 9.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 11.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...pripazite i na reči koje ćete izgovoriti ali i na finasije, posebno one tkz tuđe...Ulaskom Merkura u 9.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

RAK:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 2.kuća/8.kuća!!! Ovo je rastrzanost između onog što se zove lična zarada, lična primanja i tkz tuđ novac. U pitanju je sa jedne strane vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti i na drugoj strani zajednički resursi (partnerov novac) ali i pozajmice, krediti, alimentacije, porezi...Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Morate naći načina da te dve oblasti povežete da ni jedna strana ne trpi...Da bi imali mira nađite balans....Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red....možda će biti potrebno da nešto završite da bi počeli nešto novo...neki odnos, nešto u vezi posla i finasija...neki zdravstveni problem....Mesec je vaš vladar....ove energije će sigurno na vas uticati više nego na ostale....
Venera je u vašoj 6.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 9.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 6.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu u vašem svakodnevnom životu, navikama, poslu, poslovnim odnosima, zdravlju....Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pripazite posebno na navike i zdravlje...sve drugo ćete lako ako ima zdravlja.... Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 10.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 7.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite na partnerske odnose i one profesionalne prirode ali i one emotivne. Ne dozvolite da strah ili bes pokvari neki vaš odnos. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 6.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...ovo su dobre poslovne mogućnosti, novi poslovi, novi finansijski izvori...Dobra energija za zdravlje, vežbanje, popravljanje rutine....
Merkur u Jarcu u 7.kući će pre ulaska u Vodoliju u 8.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 10.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite u komunikaciji sa partnerom pre svega ali i sa autoritetima....Ulaskom Merkura u 8.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

LAV:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 1.kuća/7.kuća!!! Pun Mesec u vašem znaku!!! Vreme je za dramu, reflektore...ovo je težnja ka priznanju publike...vi na jednoj strani 1.kuća - Lav svi drugi - "publika" na drugoj strani - Vodolija 7.kuća....Oko dve godine ste u nekoj priči (pomračenja u 2017. i 2018. u vašem znaku i konačno je vreme da pokažete šta umete....:). Lepo je biti u centru pažnje ali morate i da vodite računa na one oko vas...na jednoj strani VI na drugoj strani oni drugi ljudi sa kojima ste u nekom odnosu. Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Niti možete sasvim sami niti morate da budete okruženi ljudima koji vam ne prijaju. Morate naći načina da te dve oblasti povežete da ni jedna strana ne trpi...Da bi imali mira nađite balans....Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red....i da shvatite koji su to ljudi koji vam pružaju mogućnost da vi budete vi....
Venera je u vašoj 5.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 8.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 5.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu u vašem emotivnom, ljubavnom životu, tamo gde ste kreativni, gde uživate, zabavljate se, odmarate...tu su i deca ako ih imate ili tek imate nameru da ih imate....Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Skinite ružičaste naočari....pokušajte jasnije da sagledate emociju, ljubav, decu...Pripazite posebno na krizne momente, na strast, intimu, tuđ novac i podršku...Mogućnost je velika da ćete nešto morati da završite, ostavite, napustite ili će biti obrnuto...Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 9.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 6.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite na neke stavove u životu ali i na navike, zdravlje, posao... Ne dozvolite da strah ili bes pokvari neke vaše odnose, ali i da utiče na vaše zdravlje. Izbegavajte stres ovih dana. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 5.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...posebno vaš emotivni i ljubavni život...Evo i začeća tamo gde se ostale kockice (zvezde) slože...Nekome sledi put ili nečiji dolazak sa puta...Oni koji su sami možda to više neće biti...
Merkur u Jarcu u 6.kući će pre ulaska u Vodoliju u 7.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 9.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite u komunikaciji sa kolegama, prijateljima. pripazite i na stavove, moral, zakon, pravdu...Ulaskom Merkura u 7.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

DEVICA:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 12.kuća/6.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vaše podsvesti, onog što krijete, tajni sa jedne strane i vaše svakodnevice, navika, posla, zdravlja sa druge strane. Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Nešto skriveno mora ili bi trebalo da bude otkriveno, pri tom mislite najpre na svoje psihofizičko zdravlje...Da bi imali mira nađite balans....Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red...da tajne koje trebaju da budu tajne to i ostanu, ali sve što vas pritiska i opterećuje treba i razjasniti - (ra)otkriti...Najviše radite na svom zdravlju...Što se posla tiče najpotrebniji vam je neki mir i ravnoteža...
Venera je u vašoj 4.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 7.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 4.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu u vašem domu, porodici, porodičnim odnosima, privatnim stvarima...Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pokušajte da što realnije sagledate svoj dom i porodicu. Neke sumnje idu najviše iz partnerskog odnosa posebno ako ste u braku. Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 8.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 5.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite na ljubavno intimni odnos. Ne dozvolite da strah ili bes pokvare vaš ljubavni život. Ne donosite nagle odluke posebno ne o nekom prekidu...sačekajte pa kada sve prođe (a prolazi) onda donesite odluku, kraj će doći ako je to potrebno. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 4.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...to su vaš dom i vaša porodica i porodični odnosi. Podržavajte jedni druge i emotivno i materijalno...porodica je sve...od nje sve počinje tu se i završava...Zajedno možete čuda da napravite.
Merkur (vaš vladar) u Jarcu u 5.kući će pre ulaska u Vodoliju u 6.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 8.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite u komunikaciji u ljubavi, sa decom...bliskim ljudima. Budite oprezni i sa promenama, odlukama gde nešto želite da završite...Uran je to...a on je nepredvidljiv. Ulaskom Merkura u 6.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

VAGA:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 11.kuća/5.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vašg društvenog života, socijalnosti, prijateljstva, davanja emocija sa jedne strane i ljubavi, kreativnosti, uživanja, dece, primanja emocije sa druge strane. Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Davanje i primanje ovde moraju da budu u ravnoteži da bi i vi bili u miru i ravnoteži. Svako iskakanje donosi nervozu, nemir i stres. Da bi imali mira nađite balans....Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red...vaš prijateljski život, grupe kojima pripadate i vaš ljubavni život....Vama su potrebni za mir i prijatelji i ljubav...
Venera (vaš vladar) je u vašoj 3.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 6.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 3.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu u vašim mislima, razumu, šire se i reči, izgovorene, napisane....komunikacija, razgovori, bliski odnosi (braća, sestre)...Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pokušajte da što realnije sagledate pre svega vaš svakodnevni život, vaše navike, odnos prema zdravlju, poslu....jer tu negde su obmane, laži, prevare...bilo prema vama ili vaše prema drugima! Trudite se da budete iskreni i prema sebi i prema drugima. Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 7.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 4.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite na vaš partnerski ali i porodični odnos. Ne dozvolite da strah ili bes pokvare vaše najbliže odnose (partner, porodica, roditelji...).Ne donosite nagle odluke i izbegnite svađe. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 3.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...to su vaše misli (optimizam, sreća...), vaše reči, komunikacija, učenje, putovanja....Jako lepa energija za obnavljanje strasti sa partnerom, za neki kraći put, za neku jasnu, direktnu i iskrenu komunikaciju...
Merkur u Jarcu u 4.kući će pre ulaska u Vodoliju u 5.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 7.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite u komunikacijiu u svom domu, sa članovima porodice, sa partnerom...Uran je nepredvidljiv i promene mogu biti nepovoljne... Ulaskom Merkura u 5.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

ŠKORPIJA:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 10.kuća/4.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vaše profesije, karijere, društvenog položaja i statusa, odnosa prema autoritetima, načina na koji vas drugi vide sa jedne strane i vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, prošlosti...
Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Nije rešenje ni poso...kuća poso :))), već je rešenje negde na sredini u uklapanju obe sfere važeg života. Da bi imali mira nađite balans....Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red...poslovni i porodični život, status, položaj...Rešenje je da ni jedna strana ne trpi, niti prevagne! Lav od vas traži liderstvo....i to nije sporno...ako to lepo uklopite u svoj život. Vi ste vodeni znak, Lav je vatreni i tu generalno ima sukoba (kvadrat).
Venera je u vašoj 2.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 5.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 2.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu u vašim emocijama ali i materijalnim prilikama. Ovde se radi o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Imate novac...imate i slobodu, slobodu odlučivanja!!! Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pokušajte da što realnije sagledate tu priču ljubav, emocije...novac! Budite što realniji...Ne obmanjujte ni sebe ni druge! Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars (jedan od vaših vladara) u Ovnu u 6.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 3.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite na vaš svakodnevni život, na navike, posao, zdravlje. Čuvajte pre svega zdravlje...sve ostalo onda ide lakše. Ne donosite nagle odluke i izbegnite svađe. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...i setite se zdravlje se ne može kupiti. Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 2.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...to je u vašem slučaju emotivna i materijalna sigurnost. Više mogućnosti za zaradu, ali ovo su i pokloni i koje dobijate ali i koje vi dajete nekome. Što se više daje više se i dobija :)!!! Ovo su mogućnosti novog posla, novih ličnih primanja, sa malo više akcije sa vaše strane sve je moguće.
Merkur u Jarcu u 3.kući će pre ulaska u Vodoliju u 4.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 6.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite pre svega na poslovnu komunikaciju, ugovore, pregovore...Čuvajte pri tom svoje živce. Ne donosite nagle odluke ipak je u pitanju Uran a on je nepredvidljiv....Ulaskom Merkura u 4.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

STRELAC:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 9.kuća/3.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vašeg tkz višeg i nižeg uma...Onog što je široko, tamo negde...i onog bliskog tu pored vas...Ovo je potreba da se ode negde daleko i dilema ostati ili otići...Želja da se šire vidici, uči i upozna nešto dalje...a opet ono poznato i blisko vuče na svoju stranu... Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Da bi imali mira nađite balans....Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red... vaše misli, potrebu za učenjem, komunikacijom...Ali najpre vaše misli....jer kakve su vam misli takav vam je i život!!! Vaš znak je vatreni kao i energija Punog Meseca, tako da imate velike mogućnosti!!!
Venera je u vašoj 1.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 4.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 1.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu...Ova konjukcija je u vašem znaku tako da su mogućnosti razne...Što bi se reklo..."Široko vam polje"... Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pokušajte da što realnije sagledate vaše porodične odnose jer razočarenja idu iz tog pravca. Nemojte da ta energija utiče previše na vas. Budite iskreni i prema sebi i prema vama bliskim ljudima. Ne obmanjujte ni sebe ni druge! Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 5.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 2.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite na vaš emotivni život, na odnos prema deci, ali i novcu... Ne donosite nagle odluke i izbegnite svađe posebno oko nekog novca. Nemojte da dozvolite da strah i bes upravljaju vama. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 1.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...Ova energija vas svakako može "podići" i učiniti vaš život mnogo lepšim. Ovo je odlična energija za ljubav, strast, lep odnos sa decom...ali ovo je i energija za začeće za one koji o tome razmišljaju.
Merkur u Jarcu u 2.kući će pre ulaska u Vodoliju u 3.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 5.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite pre svega na poslovnu komunikaciju, ugovore, pregovore...Čuvajte pri tom svoje živce. Ne donosite nagle odluke ipak je u pitanju Uran a on je nepredvidljiv....Ulaskom Merkura u 3.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

JARAC:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 8.kuća/2.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vašeg intimnog, strastvenog života, kriznih situacija, tkz tuđeg novca i podrške sa jedne strane i vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnog sigurnosti i bezbednosti. Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Da bi imali mira nađite balans....Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red... sve ono tvoje - moje - naše...Zapravo da ne bude ni moje je samo moje, ni tvoje je tvoje ili tvoje je i naše...već sve je naše :)). Pomračenje ovde može doneti i neke krupnije promene koje nisu samo finansijske prirode. Možete očekivati i neki kraj i novi početak!!!
Venera je u vašoj 12.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 3.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 12.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu...a to nešto je skriveno, možda u podsvesti, možda je neka tajna...možda samo potreba da se izolujete. Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pokušajte da budete što realniji, jer neke tajne možda više neće biti tajne...posebno ako imate ljubavni tajni odnos. Možda ćete tek ući u takav odnos. Budite iskreni i prema sebi i prema drugima. Ne obmanjujte ni sebe ni druge! Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 4.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 1.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite jer je Saturn u vašem znaku...Ne donosite nagle odluke i izbegnite svađe posebno one porodične. Nemojte da dozvolite da strah i bes upravljaju vama. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 12.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...posebno ako imate bilo koju tajnu a još jače ako imate neku ljubavnu tajnu. Ovo je dobra energija za tajnu strastvenu vezu.
Merkur u Jarcu u 1.kući će pre ulaska u Vodoliju u 2.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 4.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite pre svega na porodičnu komunikaciju i opet posebno ako se radi o nekom novcu. Ne donosite nagle odluke ipak je u pitanju Uran a on je nepredvidljiv....Ulaskom Merkura u 2.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

VODOLIJA:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 7.kuća/1.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vašeg odnosa sa ljudima, vezama, javnim životom sa jedne strane i vi lično, vaš karakter, temperament, vitalnost, izgled sa druge strane...Na jednoj strani su svi oni drugi, oni preko puta vas na drugoj strani ste vi...Obe strane treba pomiriti, naći balans i ravnotežu...Oko dve godine ste u nekoj priči (pomračenja u 2017. i 2018. u vašem znaku i konačno je vreme da donesete neke odluke. Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red... Ako ste u partnerskom odnosu da odlučite šta dalje, ako ste sami da se konačno pojavi neko...Možete očekivati i neki kraj i novi početak!!! Vaš znak je vazdušni i on se odlično slaže sa energijom Punog Meseca u Lavu.
Venera je u vašoj 11.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 2.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 11.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu...a to je širenje emocija, ljubavnih, prijateljskih...to je i više druženja, raznih iznenadnih lepih dešavanja, novih ideja, želja, nadanja...Međutim Neptun ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pokušajte da budete što realniji, posebno u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Ne mešajte ljubav, prijateljstvo i novac... Ne obmanjujte ni sebe ni druge! Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 3.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 12.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite jer je Saturn u vašoj zoni tajni, strahova, skrivenog...Ne donosite nagle odluke, zapravo sačekajte neko vreme sa odlukama i ne ulazite u nepotrebne sukobe i svađe. Nemojte da dozvolite da strah i bes upravljaju vama. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 11.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...vaše ljubavne i prijateljske veze pre svega, kao i razne mogućnosti koje ova konjukcija donosi. Ovo je odlična energija za komunikaciju sa bliskim ljudima, možda za kupovinu nekog auta, telefona ili neke tehničke sprave koja će vam olakšati komunikaciju.
Merkur u Jarcu u 12.kući će pre ulaska u Vodoliju u 1.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 3.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite pre svega na sve vaše tajne, na sve ono što ne želite da se sazna. Budite oprezni u komunikaciji da vam nešto ne "izleti". Ne donosite nagle odluke ipak je u pitanju Uran a on je nepredvidljiv....Ulaskom Merkura u vaš znak u vašu 1.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!

RIBE:
Pun Mesec u Lavu i pomračenje Meseca na osi 6.kuća/12.kuća!!! Ovo je rastrzanost između vašeg svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja sa jedne strane i onog što krijete svesno ili nesvesno sa druge strane...Ne dozvolite da ni jedna strana prevagne. Da bi imali mira nađite balans....Posebno obratite pažnju na psihofizičko zdravlje, jer kada imate zdravlje sve ostalo ide lako. Pomračenje traži od vas neke promene...ništa preko noći, imate negde oko šest meseci da ovu priču dovedete u red... Ako imate tajne koje vas opterećuju vreme je da to rešite. Ako imate nezdrave navike vreme je i da njih rešite. Najviše vodite računa da napravite balans psihe i fizičkog tela, jer u zdravom telu i duh je zdrav!!!
Venera je u vašoj 10.kući, u kvadratu sa Neptunom iz 1.kuće i u konjukciji sa Jupiterom u 10.kući. Venera i Jupiter na jednoj strani šire požar, šire ono što zateknu...a to su razne mogućnosti kada je vaša karijera u pitanju, vaš uspeh i vaš društveni položaj...Međutim Neptun u vašem znaku ovde donosi pometnju, iznenadne neprijatnosti, razočarenja...Pokušajte da budete što realniji, jer jedno su mogućnosti a drugo je realno stanje...Potrudite se da što realnije sagledate vaš profesionalni život. Posebnu pažnju obratite na vaš odnos prema autoritetima. Ne obmanjujte ni sebe ni druge! Jedan aspekt će brzo proći (Venera Neptun), ostaje onaj drugi dugotrajni, imajte to na umu (Jupiter Neptun)!!!
Na početku nedelje Mars u Ovnu u 2.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 11.kući, budite baš oprezni, možda je dobro da prikočite. Posebno pripazite na vaš odnos prema prijateljima naročito ako je u igri neki novac. Ovde su moguća i neprijatna iznenađenja kada je vaš lični novac u pitanju.Ne donosite nagle odluke, zapravo sačekajte neko vreme sa odlukama i ne ulazite u nepotrebne sukobe i svađe. Nemojte da dozvolite da strah i bes upravljaju vama. Ovo je prilično destruktivna energija, primirite se...Na kraju nedelje Mars u trigonu sa Jupiterom u Strelcu iz 10.kuće. Ono što je nagovestila konjukcija Venere i Jupitera ovaj trigon će da proširi i rasplamsa...vašu potrebu da napredujete, bolje i više zarađujete i sl. Možda je i vreme za neku akciju, za neki novi posao i sl.
Merkur u Jarcu u 11.kući će pre ulaska u Vodoliju u 12.kuću biti u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 2.kući....moguća su razna neprijatna iznenađenja, vesti, odluke...Pripazite pre svega na vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Pripazite i na odnos sa prijateljima ali i grupama kojima pripadateNe donosite nagle odluke ipak je u pitanju Uran a on je nepredvidljiv....Ulaskom Merkura u 12.kuću u narednom periodu ćete više razmišljati, pričati, komunicirati u okviru svega što je u vezi ove kuće!!!






Нема коментара:

Постави коментар