четвртак, 24. јануар 2019.

"Gde su oni dobri anđeli čuvari što dolaze tiho da poprave stvari"...Kako (pre)živeti neke aspekte




Zvezdani(n) zapis 2446

Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je u Strelcu na 16°

I dalje je Jupiter u konjukciji sa Venerom...od 22.januara...koliko sutra biće u trigonu sa Marsom u Ovnu....Ovo su zaista fantastične energije...Jupiter se već jako lepo oseća u svom znaku u znaku kojim vlada i ovako sa Venerom širi sreću i ljubav na sve strane...I tako zajedno Jupiter i Venera u aspektu saradnje (trigon) sa Marsom šire i strast, entuzijazam...pozitivnu energiju!!! Lepo je imati ove tranzite baš u ovo vreme...u smislu godišnjeg doba :)) ali i u vreme ostalih aspekata i tranzita...

★Jedan od tih ostalih aspekata je kvadrat Jupitera i Neptuna!!! On je bio egzaktan 13.januara:
Vesti: Paklene vrućine u Australiji (temperatura i do 46°), Nijagarini vodopadi zaleđeni....Zagađenje vazduha na Balkanu...Dačić: Istina je naše oružje...

★Kako su Venera i Jupiter u konjukciji onda je i Venera u kvadratu sa Neptunom....od 21.januara!!!
Ljubavna istina pod maglom, velom tajni.....

★Iza nas je Pun Mesec u Lavu i totalno pomračenje Meseca...i dalje smo pod uticajem ove energije....Efekti ove energije trajaće i do šest meseci:

Uran u Ovnu je na 28° ide lagano ka Biku (06.mart) i sada na ovim poslednjim stepenima Ovna pravi neke prilično nezgodne aspekte....iza nas je kvadrat Urana i Sunca (19.januar - još vrši uticaj), kvadrat Urana i Merkura (23.januar)....tu je i jedan kvadrat koji je ranije bio mnogo više prisutan i aktuelan ali i sada je....O njemu sam ranije često pisala: Uran je u kvadratu sa Plutonom u Jarcu!!! Upravo sam pogledala o ovom kvadratu na blogu postoji 28 tekstova!!! Ova cifra pokazuje koliko je on bio i ostao bitan!!! Prošle godine sam nagovestila njegov uticaj....njegovu prisutnost i ako ovaj kvadrat nije egzaktan...Poslednji put sam ga spomenula 25.aprila 2018.:
Uran je sada na 28° (direktan je i blizu Bika), Pluton je sada na 21° Jarca!!! Ovaj kvadrat je prisutan zbog dozvoljenog orbisa delovanja!!! Utiče ova energija na sve nas i globalno i lično...Ovo je neka vrsta ZAVRŠNICE!!! 
Neke vesti: Kriza u Venecueli, Delimična blokada vlade SAD....samo neke od svetskih vesti....Ono što je meni zapalo za oči....je reč SANU i ovaj naslov: Predsednik SANU: Srbija podeljeno društvo, ako se ventil komunikacije ne uspostavi moguć obračun!!!
Već sam spominjala Kurtu i Murtu :))....i to je negde moje mišljenje o našoj situaciji ovde u našem dvorištu....nema nevinih ni na jednoj strani....iskreno nije me briga da li će "uzjahati" Kurta ili Murta ali me brine rečnik....i kako se olako vređaju žene, po meni prilično jadan i bedan način komunikacije, budite politički protivnici ali pre svega budite ljudi.... 


★Pluton u Jarcu osim ovog kvadrata sa Uranom biće i u kvadratu sa Marsom u Ovnu, već su u kvadratu ovo je aplikacioni (dolazeći) aspekt čije efekte već polako osećamo ali najjači - egzaktan uticaj nas očekuje ne tako daleko 02.februara!!!


"Gde su oni dobri 
anđeli čuvari 
što dolaze tiho 
da poprave stvari"...

Da, prilično je energetski naelektrisano...nervozno, nemirno, neizvesno...
I kada je tako naravno da se "hvatamo" za sve ono što je dobro!!! U ovom trenutku te dobre, pozitivne energije, energije koje nude pomoć, pomoć prijatelja....ili pomoć anđela kako god više volite su:
  • Venera konjukcija Jupiter
  • Venera/Jupiter trigon Mars
  • Saturn sekstil Neptun
Zvezde i energije nude ljubav....ljubav u vazduhu...svida oko nas širi se kao "požar" Venera konjukcija Jupiter trigon Mars!!! Tu su i one teške energije (početak teksta)....kao izazov, iskušenje svakom od nas....

"ako ovo bude kraj
znaću da nije ljubav"...

Ove energije su sada prilično jake....neke će proći....jedna će ostati....
Saturn sekstil Neptun je dugotrajni aspekt koji će biti egzaktan 31.januara!!!

Uživajte dok traju aspekti Venere i Jupitera....a trajaće do kraja januara i početkom februara!!!
Sekstil Saturna i Neptuna će trajati duže!!!

Danas još jedan zvezdani događaj:
Merkur je jutros u 06:49 CET prešao u Vodoliju....





Oslobođene misli, reči, komunikacija....
Merkur iz energije Jarca prešao u energiju Vodolije. 
Misli, um, reči, govor, komunikacija sada u sasvim drugačijoj energiji...svakako opuštenijoj :))
Radiće one male "sijalice" u glavi, bićemo puni ideja, gladni znanja, novih stvari, nikako rutinskih i običnih... Leteće misli kao mali papirni avioni... Misli izlaze iz kutija a tamo su bile neko vreme zatvorene, konzervativne, jasne, temeljne (Jarac)... Kutije više nisu potrebne, dosta je bilo i prošlosti, veme je za budućnost.. za spontanost, širinu, mentalnu aktivnost... ono misli idu 100 na sat :-))). Dobro je to zar ne, samo negde će to doneti i nesanicu.... jer misli će ići neobičnim i neočekivanim tokovima ovih dana. 
Merkur u Vodoliji: naše misli otvorene, originalne, inventivne, ekscntrične, neobične, "otkačene", cool, ovde osećanja nisu u prvom planu... ovde su više upleteni razum, logika, objektivnost, mentalna aktivnost pojačana, komunikacija brža, lakša, spontanija, informacije "lete" ...nove ideje.... poneke čak idu ispred svog vremena (takva je energija Vodolije)...razmišljanje, pričanje o slobodi i oslobađanju...


Bitno je naravno gde se nalazi vaš (natalni) Merkur u kom znaku i kojoj kući...ali bitan je i uticaj tranzitnog Merkura u Vodoliji u vašem horoskopu (uticaj na vaše misli, reči, komunikaciju...itd.). Svi imamo Vodoliju u svom horoskopu....i tu će od 24.januara do 10.februara boraviti Merkur....Tu u toj energiji, u toj kući/kućama (oblast života) mislićete drugačije, slobodnije...radoznalije....Bićete i društveno i socijalno aktivniji....Pričaćemo više...pisati...društvene mreže će biti više nego aktivne...
Oni koji (po)znaju svoj horoskop znaju i u kojoj kući će boraviti (tranzitirati) Merkur, oni koji ne znaju mogu pročitati nedeljni horoskop:

Merkur do kraja boravka u Vodoliji neopterećen retrogradnom senkom (u nju će ući 19.februara deset dana posle ulaska u Ribe) dakle direktan svo vreme u dobrim aspektima....iskoristite ovu energiju:
Aspekti koje će Merkur praviti u tranzitu:
30.januar 03:51: Sunce konjukcija Merkur
03.februar 22:54: Merkur sekstil Jupiter
08.februar 02:24: Merkur sekstil Mars
09.februar 23:53: Merkur sekstil Uran
10.februar 11:50: Merkur prelazi u Ribe!!!

Nedeljni horoskop od 21.januara do 28.januara...



Pesma....pun pogodak....jer zaista....ako bude kraj...onda i nije ljubav....Mislite o tome....


Нема коментара:

Постави коментар