уторак, 11. децембар 2018.

Merkur inkonjukcija Uran....ili kada je Merkur izazavan...



Zvezdani(n) zapis 2408...
Utorak. Marsov dan.
Mars u Ribama na 16°
Još uvek je u kvadratu sa Suncem u Strelcu (od 03.decembra)...Ide Mars i ka egzaktnom sekstilu sa Plutonom u Jarcu (17.decembar)!!! 
Ove godine Mars je dugo bio u prvom planu...Ušli smo u 2018. sa Marsom u Škorpiji...onda je Mars prešao u Strelca 26.januara...Prešao je u Jarca 17.marta, 16.maja u Vodoliju, 13.avgusta ponovo u Jarca i 11.septembra ponovo u Vodoliju!!! Bio je retrogradan od 26.juna do 27.avgusta!!! 08.oktobra izašao iz retrogradne senke....i onda 15.novembra ušao u Ribe gde se i danas nalazi!!!
Ovu godinu ćemo završiti sa Marsom u Ribama (poslednji znak u zodijaku) na 29°! Prvi dan 2019. Mars prelazi u Ovna (prvi znak u zodijaku)!!! Sledeće 2019. godine Mars će preći od Ovna (početak godine) do Škorpije (kraj godine)!!! Tek 2020. Mars će ponovo boraviti u znacima kroz koje je prolazio ove godine (Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe)....i od juna boraviće u Ovnu a od 10.septembra ponovo retrogradni ciklus do 14.novembra!!! 2020. godinu završavamo sa Marsom u Ovnu!!!
Eto mala retrospektiva boravka Marsa kroz znakove za ovu godinu ali i pregled boravka Marsa za 2019. i 2020. godinu!!!


Danas u prvom planu Merkur u Škorpiji...
  • Merkur je danas u egzaktnoj inkonjukciji sa RxUranom u Ovnu na 28°

Iznenadno (raz)otkrivanje...
Već smo imali ovaj aspekt 02.decembra, Merkur je tada bio retrogradan kao i Uran na 29°...
Iritantan je ovo aspekt (inkonjukcija), aspekt prilagođavanja...a teško je sada se prilagoditi....vesti su kao i na početku decembra sve takve da vam se od njih "diže kosa na glavi"...
Uran k'o Uran...traži promene...Merkur je u Škorpiji a Škorpija je fiksni znak...
Uran ovde otkriva, razotkriva...informacije, tajne...Ovo je energija neprijatnih, iznenadnih vesti, informacija, reči...Ovo su vesti koje baš i ne želimo da čujemo!!!

"Jer nema ništa tajno, što neće biti javno, niti ima što skriveno, što neće izaći na videlo"
"Zaklela se zemlja raju da se svake tajne znaju."

★Merkur je u Škorpiji od 01.decembra, direktno je krenuo 06.decembra i sada pred sam prelazak u Strelca (13.decembar) rešio baš da zakomplikuje stvari...Sve probleme sa početka decembra vraća ali dodaje i nove...Merkur u Škorpiji bi da sakrije, sačuva neke informacije...ali mu Uran to nedozvoljava....


Poznati sa inkonjukcijom Merkura i Urana: Albert Einstein, Nicolas Sarkozy, Silvio Berlusconi, Margaret Thatcher, Theodore Roosevelt, Oprah Winfrey, Larry King, Grigori Rasputin, Virginia Woolf, Gianni Versace, Josephine Baker


I malo humora :)))
neprijatno razotkrivanje i iznenađenje :)))
★Merkur u Škorpiji je od 09.decembra u trigonu sa RxSMČ u Raku i u sekstilu sa RxJMČ u Jarcu. Postoji izlaz za one koji žele izlaz...Postoji mogućnost ako ste na nekoj životnoj raskrsnici (SMČ opozicija JMČ), ako ste u dilemi šta napustiti ili koga i gde dalje ići!!!

Da nije RxUrana sve bi bilo lakše....Ovako Merkur u Škorpiji je u saradnji (dobrim aspektima) sa Mesečevim Čvorovima i Kironom...nude nam ove energije mogućnost da rešimo neke stvari, da dobro razmislimo, da komuniciramo....Ali sa druge strane "čačka" RxUran i nešto hoće da razotkrije, željan je skandala, neprijatnih iznenađenja, neprijatnih informacija, vesti...komunikacije!!!
Savet: Pripazite! Zapravo pokušajte da se kontrolišete...sačekajte neko vreme. Merkur uskoro ulazi u Strelca - 13.decembra, u januaru 2019. tačnije 04.januara imaćemo trigon Merkura i RxUrana!!! Trigon koji dolazi posle ove današnje energije inkonjukcije. Dakle, posle perioda prilagođavanja dolazi period gde će biti prijatnih iznenađenja....Gde će sadašnja situacija u kojoj smo svi zajedno ali i svako pojedinačno dobiti neki epilog i pozitivni ishod!!! Sada to izgleda daleko (početak januara) ali vreme brzo prolazi...


Danas je nekom divan dan...:))
Mom Strelcu od Strelca 


1 коментар: