понедељак, 3. децембар 2018.

Nedeljni horoskop od 03.decembra do 10.decembra...




Ove nedelje na zvezdanom nebu:
03.decembar 01:34: Sunce kvadrat Mars
05.decembar 23:21: Sunce kvadrat Neptun
06.decembar 22.22: Merkur kreće u direktan hod sa 27° Škorpije
07.decembar 08:20: Mlad Mesec u Strelcu na 15°
07.decembar 15:11: Mars konjukcija Neptun
09.decembar 08:52: Kiron kreće u direktan hod sa 27° Riba 


Počeo je ovaj decembar pomalo burno...

Burna će biti i sledeća nedelja....
★Najvažniji nebeski događaj ove nedelje je svakako Mlad Mesec u Strelcu!!!
Sunce nastavlja svoj put (tranzit) kroz Strelca, u ponedeljak će biti pod uglom od 90° (kvadrat) sa Marsom u Ribama u sredu sa Neptunom u Ribama!!!
Već sam napisala... ali da ponovim, neko će zbog ovih energija da se naljuti, neko će biti nervozan, napet...velike su šanse i predispozicije za raznorazne stresne situacije, konflikte, višak energije koji se pogrešno koristi itd. (kvadrat sa Marsom). Mogućnost da nam oslabi volja, da dođe do pada energije, da prevladaju sumnje, oslabljen ego itd. (kvadrat sa Neptunom).
Savet: Dobro bi bilo pronaći "izduvni ventil", svako svoj (zbog Sunce kvadrat Mars) ali i pronaći način kako da "napunite baterije" (zbog Sunce kvadrat Neptun)...Blago umetnicima njih će muze podsetiti da je najlepše stvarati...Sanjari će budni sanjati...."Oblaci i ćilimi" mogu biti prepuni!!!
U četvrtak "ozloglašeni" Merkur će da uspori - biće stacioniran direktno....ali on mora još jednom da prođe put kojim je već išao i mi sa njim!!! To povlači i neke situacije koje nisu rešene, dakle još jedna šansa da se nešto završi...nešto u vezi komunikacije generalno!!! 
U petak još jedan Mlad Mesec (u Strelcu), još jedna energija novog početka!!! Skoro pa u isto vreme kada će "zaplesati" (konjukcija) Mars i Neptun...i sve bi bilo kreativno, umetnički, inspirativno da nije njihovih kvadrata sa Suncem sa početka nedelje (biće aktuelni do kraja nedelje), sada i sa Mesecom!!! 
U nedelju i Kiron usporava i stacionira se za direktni hod....i priprema nas da se suočimo sa svojim bolnim situacijama i da krenemo u potragu za ključem - rešenjem, lekom i sl.

★Pogledajte kako su ovi događaji uklopljeni u vaš horoskop, znakove (podznak), kuće....


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
Više o svim aspektima:
ZVEZDE U DECEMBRU



OVAN: 

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 9.kući, budite otvoreni za nove životne avanture, poglede na svet, spremite se za neko putovanje ili ga sada isplanirajte, možete putovati i umom...obnovite ili proširite svoje znanje, uradite nešto za svoju duhovnost, veru, ideale, snove....krenite u potragu za istinom i slobodom! Sreća je na vašoj strani, iskoristite ovu energiju za nove poduhvate.
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 12.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi kroz vašu podsvest, kroz sve što skrivate, kroz tajne...Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, posebno ako nešto krijete, ako ne želite da se nešto sazna. Krenite putem novog početka, ali budite oprezni i spremni da možda neće sve ići glatko. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 8.kući kreće direktno! 


BIK:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 8.kući, nude vam šansu da uradite nešto za vaše finansije, posebno za one zajediničke i za tkz. tuđ novac. Možda je vreme za vraćanje dugova, refinansiranje i sl. ili za novu pozajmicu, kredit, zajam...za nešto novo ako ste u priči oko alimentacija. Možda vam je potrebna materijalna podrška partnerska ako ste u vezi, porodična...Ako ste neko vreme bili u krizi ovo je energija koja vam nudi izlaz i novi početak (regeneracija i transformacija). Nudi ova energija i obnavljanje strasti, nešto novo u vezi vaše intime. Otvara vam novu energiju za pitanja nasledstva, nekretnina...Nešto novo u vezi zdravlja.
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 11.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...onako iznenada, iznenadite i sebe i druge...one koji su vaši prijatelji ili su deo neke grupe kao i vi. Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Izbegnite svađe sa prijateljima pre svega, ali izbegnite negativnu energiju u svim društvenim i socijalnim sferama. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 7.kući kreće direktno!


BLIZANCI:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 7.kući, otvaraju vam razne mogućnosti. Nove početke u vezi u kojoj ste već neko vreme, braku ili nekoj drugoj vezi vama bitnoj. Nove mogućnosti generalno u odnosima sa ljudima, odnosima sa javnošću...Moguć je put u dvoje ili planiranje puta na koji bi uskoro mogli da krenete. Ako niste u vezi ovo je prilika da se pojavi partner o kome sanjate, partner koji nosi energiju Strelca! Ovo je dobra energija i za ugovore, sporazume, pogodbe, parnice...
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 10.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...pokažite drugima (10.kuća kako vas drugi vide) svoju kreativnost, nadahnutost....Pokažite to i svojim pretpostavljanima, šefovima i sl, autoritetima. Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Izbegnite svađe, nesporazume u karijeri, sa autortetima...Pokažite svoju kreativnu stranu i energiju. Izbegnite probleme, izbegnite sve ono što bi moglo da vam šteti na putu ka uspehu u karijeri, društvenom položaju i statusu. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 6.kući kreće direktno!

RAK:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 6.kući, otvaraju vam se mnoge mogućnosti: da obnovite svoje dobre navike, da se rešite onih loših, da na poslu (ako radite) imate bolje mogućnosti kroz neki novi početak (novi posao, položaj, ugovor i sl.), ili ako ne radite da krenete u potragu za poslom. Za one koji rade ovo je dobra energija za odnose sa kolegama posebno ako su oni poremećeni. Ovo je i kuća zdravlja (bolesti) pa i ovde imate nove mogućnosti, da uradite nešto za svoje zdravlje ili kao preventivu ili da se pobrinete ako vam je zdravlje već narušeno. U najmanju ruku ovo je šansa da imate bolji odnos prema zdravlju. Ovo je i šansa da obnovite garderobu, da promenite način ishrane, da se pobrinete za higijenu, da popravite odnose sa nekim rođacima....
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 9.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...zapravo uživajte u kreativnosti koju donosi ova energija, proširite vidike bilo da stvarno putujete ili putujete umom....Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Razmislite dobro pre nego što krenete na neki put ako putujete, ne krećite ljuti, dobro se organizujte...Budite oprezni ako ste u nekoj fazi učenja, ispita...gledajte da sačuvate energiju. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 5.kući kreće direktno!

LAV:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 5.kući, otvaraju vam se mnoge mogućnosti: kroz emocije, ljubav, romansu...Obnovljanje strasti i ljubavi ako ste u vezi ili mogućnost nove ljubavi ako ste sami. Ovo je i dobra energija za odmor, uživanje, zabavu...možda vam baš to treba da se malo opustite. Dobra energija i za pitanje dece...bilo da ih već imate ili ako ih nemate da na tom planu uradite nešto!!! Možda je vreme za trudnoću!!!
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 8.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...ovo su energije koje obnavljaju strast, intimu na kreativan i inspirativan način...Mogućnost obnavljanja energije, možda i neka terapija, neko meditiranje...Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Ne budite ljuti na emotivnog partnera...Možda problem sa decom i oko dece...Pokušajte da čuvate energiju i da je obnavljate, iskoristite pozitivne strane ovih kvadrata. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 4.kući kreće direktno!

DEVICA:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 4.kući, otvaraju vam se mnoge mogućnosti u okviru vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari. Možda je vreme za proširenje doma, za neko renoviranje ili za preselenje (zavisi od ličnog horoskopa). Možda je vreme da rešite neke stvari oko nekretnina. Neko od vas će imati priliku da napusti dom, domovinu...ima i onih koji će se vratiti...
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 7.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...Zaplešite sa vašim partnerom i bukvalno i u prenosnom smislu. Iskoristite ovu energiju što kreativnije možete, obnovite strast ako je to ono što fali, ali i romansu i romantiku. Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Ne budite ljuti na partnera, emotivnog, poslovnog...Ne ljutite se na porodicu, izbegavajte svađe, neprijatne situacije sa roditeljima, majkom pre svega...Ne svađajte se sa partnerom zbog vaše ili njegove porodice...Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 3.kući kreće direktno!

VAGA:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 3.kući, otvaraju vam se mnoge mogućnosti u komunikaciji u najširem smislu: reč, govor, pisanje, razmena misli i reči, razgovori...sve ovo ima energiju novog početka. Dobra energija za bolju, novu komunikaciju sa bliskim ljudima posebno braćom i sestrama ali i onima koje tako doživljavate....Dobra energija za saobraćaj, za vaš automobil ako vozite, za neki kratki put, izlet. Dobra energija za kurseve, ispite, učenje posebno ako krećete ispočetka. Dobra priča i za komšiluk. Najuopštenije dobra energija za vaše misli...ima mesta za novi optimizam.
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 6.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...Krenite u kreativnu promenu navika, zaplešite i bukvalno, vežbajte i sl.....Budite kreativniji i na poslu....ali pripazite na zdravlje... Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Pre svega budite oprezni sa zdravljem jer vrebaju raznorazni virusi, a onda budite oprezni i u odnosima na poslu sa kolegama i sl. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 2.kući kreće direktno!

ŠKORPIJA:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 2.kući, otvaraju vam se razne mogućnosti kada su vaša lična primanja u pitanju, kao i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Možda neki novi izvor zarade ili nešto što će proširiti mogućnost zarade. 
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 5.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...Budite kreativni, vreme je za romantiku, ples, muziku, zabavu...Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Pre svega budite oprezni u emotivnoj priči sa partnerom ako ste u vezi. Ljutnja i svađa vam neće ići u prilog. Ne trošite uzalud energiju, bolje je preokrenite u nešto kreativno i magično.Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 1.kući kreće direktno!


STRELAC:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 1.kući, otvaraju vam se razne mogućnosti, vama lično jer ovo je energija vašeg znaka!!! Možda je vreme generalno za neki novi početak. Da li je to nešto u vezi zdravlja, posla, emocija to znate samo vi (i vaš lični horoskop). Mogućnosti su velike...jer ovo je kuća početka svih poduhvata!!! Ovde se računa i promena izgleda (1.kuća).
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 4.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...figurativno naravno, ali i bukvalno ako osetite potrebu...Budite kreativni, iskoristite ovu energiju za vaš dom, porodicu, porodične odnose. Možda je ova energija dobra da napunite baterije u svom domu. Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Pre svega budite oprezni u porodičnim odnosima, ne ljutite se nepotrebno na članove porodice to je uzaludno trošenje energije. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 12.kući kreće direktno!


JARAC:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 12.kući, kući koja je podsvest, skriveno, nešto tajno...Možda je vreme da neke tajne dobiju novi oblik, možda neke tajne neće da budu tajne...Možda je samo vreme da više radite na sebi, sami ili uz nečiju pomoć...nekog vama bliskog ili nekog stučnog. Da radite na strahovima, na vašem nesvesnom JA. Ako osetite potrebu da se usamite i to je dobro za vas. Radite na svojim skrivenim osobinama, sklonostima....Možda je vreme za neki daleki put, možda za duhovnost...I gledajte da dobro razmotrite sve skrivene stvari i tkz. ostavu, kutijice, posebno ono što ste "gurnuli pod tepih"...i da ih sagledate na nov način, kroz novi početak!!!
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 3.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...Budite kreativni, maštoviti...i sa mislima i rečima...Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Pre svega budite oprezni generalno u komunikaciji. Budite oprezni, kontrolišite bes i ljutnju i pazite šta pričate, posebno ako imate neku tajnu. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 11.kući kreće direktno!


VODOLIJA:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 11.kući, kući koja je vama jako bliska jer je to kuća kojom Vodolija vlada. Otvorene su vam razne mogućnosti u društvenom i socijalnom životu, sa prijateljima, poznanicima...grupama kojima pripadate! Ovo je dobra energija za nove ideje, želje...nova prijateljstva. Možda vas čeka i neki iznenadni potez i događaj. Najkraće...možete očekivati nove poduhvate, ciljeve...
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 2.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...Budite kreativni, maštoviti...kada su vaša zarada i lična primanja u pitanju. Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Pre svega budite oprezni u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Ne svađajte se oko novca i zbog novca i budite oprezni jer ovo je i energija obmane, laži, prevara. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 10.kući kreće direktno!

RIBE:

Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka ove nedelje u vašoj 10.kući, otvaraju vam se razne mogućnosti u vašoj profesiji, karijeri, položaju, statusu, usponu, upehu....Odlična energija za poslovne odnose, nove poslove ili nešto novo u okviru trenutnog posla što vam može pomoći u "penjanju" na drušvenoj lestvici. Nešto novo u odnosu sa autoritetima, roditeljima najpre sa ocem...Nešto novo u načinu na koji vas drugi vide (10.kuća).
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama je u vašoj 1.kući, zaplesaće energije zaplešite i vi...Budite kreativni, maštoviti...Ovo je energija (Ribe) koju dobro poznajete, iskoristite ovu konjukciju. Mlad Mesec i ova konjukcija su u kvadratu, budite oprezni, mogući su nesporazumi, neprijatna dešavanja posebno ako ne kanališete višak energije. Nađite svoj ventil, nađite svoj način da napunite baterije. Možda pomogne Kiron u Ribama koji ove nedelje kreće direktno u istoj kući!!!
I Merkur u Škorpiji u vašoj 9.kući kreće direktno!




Нема коментара:

Постави коментар