понедељак, 17. децембар 2018.

Nedeljni horoskop od 17.decembra do 24.decembra...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
17.decembar 07:57: Mars sekstil Pluton
18.decembar 04:28: Venera izlazi iz retrogradne senke sa 10° Škorpije
20.decembar 17:21: Sunce trigon Uran
21.decembar 17:11: Venera trigon Neptun
21.decembar 18:36: Merkur konjukcija Jupiter
21.decembar 23:23: Sunce ulazi u Jarca - počinje zima
22.decembar 18:48: Pun Mesec u Raku na 0° 

Ponedeljak:
17.decembar 07:57: Mars sekstil Pluton
Nedelja počinje jakom energijom sesktila Marsa i Plutona... O svim tranzitnim aspektima pišem ranije pre egzaktnog uticaja da bi se pripremili...Sada ukratko...ovaj aspekt je aspekt velikog inteziteta, radi se o planetama koje su vladari Škorpije, a oni su sada u aspektu sekstila, aspektu saradnje. Slažu se energije vode (Mars u Ribama) i energija zemlje (Pluton u Jarcu)...Iskoristite na najbolji način ovu energiju a što se globalnog uticaja tiče....pa ostaje nam da vidimo ko je jači i moćniji u ovom trenutku....
Konjukcija Marsa i Neptuna prestaće 23.decembra, dan posle njega i sekstil Marsa i Plutona...
Nedelja počinje Mesecom u Ovnu, Ovnom vlada Mars tako da će sekstil sa Plutonom biti još aktuelniji i intezivniji...Mesec je u fazi punjenja, iza nas je Prva Mesečeva Četvrt....idemo ka Punom Mesecu koji će se dogoditi u subotu!!!

Utorak:
18.decembar 04:28: Venera izlazi iz retrogradne senke sa 10° Škorpije
Venera konačno izlazi iz postretrogradne senke....prošlost će ostati iza nas bar do nekog drugog aspekta i tranzita...Od ovog datuma Venera ide putem kojim nije prošla. Jer prvi put kada je ušla u Škorpiju stigla je do 10° i onda se vratila u Vagu...Venera u Škorpiji ide dalje rasterećena i godinu će završiti u Škorpiji na 23°...

Četvrtak:
20.decembar 17:21: Sunce trigon Uran
Sunce i Uran će biti u trigonu u snažnoj energiji promena....ovo su uglavnom iznenadne promene. Radujte se promenama i ako ste u prilici iznenadite i sebe i druge...I da.....naravno da ću reći budite originalni....kopije nisu u modi!!!

Petak:
21.decembar 17:11: Venera trigon Neptun
21.decembar 18:36: Merkur konjukcija Jupiter
21.decembar 23:23: Sunce ulazi u Jarca - počinje zima
Početak vikenda sa tri bitna nebeska događaja...Venera i Neptun praviće sekstil, probudiće se potreba za romantikom, idealnom ljubavlju...Budite što kreativniji....kada se ukažu ovakve energije u moru drugih (negativnih) zgrabite ih svom snagom.....Vi birate...jer "zvezde ukazuju, ali ne obavezuju"...Pomoći će i susret (konjukcija) Merkura i Jupitera.....vratiće se osmeh u naš (vaš) grad...Iskoristite i ovu energiju...budite otvoreni, iskreni i radujte se....pozitivna energija uvek privlači još pozitivne energije....I na kraju pred ponoć u petak Dolazi zima...duga i hladna :))). Negde zima negde tamo daleko leto....blago vama :))). Sunce će preći u Jarca i petak na subotu možete slaviti dolazak zime...u najkraćem danu u godini (zimski solstcij). Ovo je i tkz. Jarčeva prekretnica. Solstcij počinje 21.decembra u 23:23 CET (na zemlji postoje 24 različite vremenske zone)....Ono što je meni ovde bitno je da će od tog dana dani polako postajati sve duži i duži :)))... idemo ka prolećnoj ravnodnevici!!! Sledeća prekretnica je Rakova 21.juna, kada počinje moje omiljeno godišnje doba i kada imamo najduži dan u godini!!!

Subota:
22.decembar 18:48: Pun Mesec u Raku na 0° 
Kraj nedelje, kraj Mesečevog ciklusa....svaki kraj je zapravo novi početak...možete i tako da gledate na sve ovo :)). Ovo je i poslednji Pun Mesec u ovoj godini....Neka vrsta kulminacije u kojoj mi moramo da pronađemo ravnotežu između doma, porodice... i krijere, položaja, statusa. Sa jedne strane je Mesec u Raku sa druge strane je Sunce u Jarcu na 0°...Baš kao u priči o Jarčevoj i Rakovoj prekretnici gde na jednoj strani imamo početak zime na drugoj strani početak leta....i ovde imamo dve suprostavljene energije... Sigurno ćemo se prisetiti svega ovog leta 2019.

★★★

★Pogledajte kako su ovi događaji uklopljeni u vaš horoskop, znakove (podznak), kuće....

Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
Više o svim aspektima:
ZVEZDE U DECEMBRU



OVAN: 

Dragi Ovnovi, Mars vaš vladar ove nedelje u Ribama u 12.kući sa Plutonom u Jarcu u 10.kući pravi snažnu energiju sekstila i povezuje vaše tajne i vašu karijeru. Ovo su poslovi iza scene i kulisa, poslovi koji nude moć. Ovo je energija promena, nešto što se "kuva" u pozadini. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 10.kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti vašu karijeru. Vreme je za vrhunac, nekako baš u ovo vreme na samom kraju godine kada se svode neki računi. Boravak Sunca u ovoj kući - oblasti života nudi vam da tu zasijate u punom sjaju.
Da nije sve posao i karijera da ne budu samo oni u prvom planu pobrinuće se Venera u Škorpiji u 8.kući u trigonu sa Neptunom u Ribama u 12.kući. Nije sve u poslu nešto je i u uživanju. I ovde su neke tajne u pitanju, tajna ljubav, tajna strast i intima. Možda i neka samo plantonska emocija, skrivena ali ugodna. Ljubav i strast su ovde u uskoj vezi, ali i romantika i romansa...Uživaćete možda negde daleko od pogleda javnosti. Neko će uživati u ljubavi, neko u željenoj samoći, meditiranju i sl. tek svima je ponuđena energija kreativnosti i uživanja. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 9.kući, više optimizma, sreće, osmeha, radosti, širenje i ekspanzija svega lepog. Komunikacija otvorena i iskrena i najvažnije istinita. Ovo je i energija za putovanje, obrazovanje, zakon, pravdu, moral...Budite otvoreni ma koliko vas energija 12.kuće vuče u povlačenje i osamu.
Pun Mesec u Raku na osi vaša 4.kuća i 10.kuća. Na vama je da pronađete i napravite ravnotežu dve važne oblasti u svačijem životu a to su dom, porodica i karijera.
Očigledno je da će ova nedelja ali i duže u prvi plan staviti vašu karijeru i društveni status (10.kuća), da vam Venera nudi uživanje, zabavu ali i mogućnost dobre zarade, a Pun Mesec vas iskušava da svoj život uravnotežite i napravite balans između porodice i karijere, da pronađete vreme za uživanje i najpre da se radujete a možda i negde otputujete...

BIK:

Dragi Bikovi, Mars u Ribama u 11.kući sa Plutonom u Jarcu u 9.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) i vama nude iznenadne akcije, poslove, nove ideje, ciljeve. Iznenadni poslovi, nešto povezano sa inostranstvom, daljinama...možda i iznenadni put. Ovo je odlična energija za vaš društveni i socijalni život. Akcije sa prijateljima, akcije koje su povezane sa grupama i grupnim dešavanjima, nešto u vezi neke promene...nešto u smislu menjanja nečeg u nekoj grupi i zajednici. Ovo je i veliko angažovanje na društvenim mrežama i neki vid moći. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 9.kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vašeg životnog stava i pogleda, u vezi morala, zakona, pravde...ali i putovanja, daljina, obrazovanja, optimizma i životnih vidika. Sunce će vam dati energiju da ovde u ovoj oblasti života zasijate simbolično naravno ali i otvoriti vam neke stvarne puteve ili putovanja umom.
Venera vaš vladar ove nedelje u Škorpiji u vašoj 7.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 11.kući nude vam i energiju uživanja, zabave, kreativnosti. Stavljaju u prvi plan vaš partnerski život, ali i odnose sa ljudima. Moguća su iznenadna lepa dešavanja, druženja, romantični trenuci...Uživajte! Venera je i novac pa očekujte neke lepe stvari u vezi finansija. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 8.kući, odlična energija za tkz. tuđ novac i podršku, pozajmice, kredite i sl. Ovo je i energija koja širi i obnavlja strast, regeneriše. Budite samo otvoreni posebno u vezi neke istine koju možda skrivate ili je skrivena od vas.
Pun Mesec u Raku na osi vaša 3.kuća i 9.kuća. Vreme kulminacije, neka vrsta iskušenja na relaciji vaš tkz. niži i viši um. Potrebno je da nađete ravnotežu između onog što vam je blisko, što je tu negde pored vas i onog što je daleko, šire...Pitanje ostati tu gde je sve blisko i poznato ili otisnuti se negde dalje i šire...Pronađite ravnotežu i balans...
Ove nedelje ali i duže vaša 9.kuća i ta oblast života biće u prvom planu, otvorena vam je energija daljina, putovanja...ili životnog filozofiranja, više optimizma i sl. Venera vam nudi bolje odnose, a Pun Mesec neku kulminaciju kroz komunikaciju i donošenje nekih bitnih odluka.


BLIZANCI:

Dragi Blizanci, Mars u Ribama u 10.kući sa Plutonom u Jarcu u 8.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) i vama nude akciju kada je vaša karijera u pitanju, neku snažnu promenu, nešto u vezi finasija, zajedničkih resursa. Dobro oslušnite šta vam energija Plutona "šapuće", tu je negde vaš motiv, vaša energija za promene, suštinske promene, ali i moćna energija regeneracije i trasformacije. Što dublje "kopate" biće vam jasniji odgovor šta treba menjati a možda ima veze sa profesijom i karijerom, zatim kako vas ljudi vide i sl. Ovo je jaka energija autoriteta, bilo da ste vi u toj poziciji ili ste u nekom odnosu sa nekim autoritetom...Sarađujte. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 8.kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi onog što je duboko, tajnovito, sve u vezi intime, strasti, zajedničkih resursa. Ovo je i kuća kriznih situacija, sa Suncem ovde mogućnost snalaženja u svakoj situaciji. Ova energija vam omogućava da se menjate, da se regenerišete i trasformišete.
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 6.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 10.kući nude vam lepu energiju da osnažite vašu svakodnevicu u smislu da vam ulepša rutinu. Ovo je dobra energija za ugodan i kreativan posao, lepe trenutke na poslu i u karijeri, posebno ako sarađujete sa kolegama i oni sa vama. Ako ste u nekoj emotivnoj vezi u okviru posla i karijere ovo su lepi momenti, a možda tek upoznate nekog zanimljivog i romantičnog partnera. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 7.kući, najpre u otvorenoj i jasnijoj, istinitijoj komunikaciji sa ljudima sa kojima ste u vezi, a onda posebno sa partnerom bilo da ste u dužoj vezi ili braku. Vreme je za istinu, vreme je za iskren i otvoren razgovor. Merkur je vaš vladar tako da su vam mogućnosti više nego naklonjene, iskoristite to!
Pun Mesec u Raku na osi vaša 2.kuća i 8.kuća. Kulminacija i iskušenje na relaciji vaša lična primanja i vaši zajednički resursi...Ovde je na iskušenju vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Pronađite ravnotežu između onog moje - tvoje - naše. 
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 8.kuća, iskoristite ovu snažnu energiju promena, regeneracije i transformacije posebno ako ste imali ili imate nekih psihofizičkih problema. Uživajte u svakodnevici, rutini, potrudite se da imate što bolji odnos prema zdravlju (preventiva), Venera vam nudi razne mogućnosti a Pun Mesec neku kulminaciju kada je vaš odnos prema vrednostima generalno u pitanju.

RAK:

Dragi Rakovi, Mars u Ribama u 9.kući sa Plutonom u Jarcu u 7.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) i vama nude akciju i mogućnost promena u vezi vaše životne filozofije, zatim vaših odnosa i veza. Otvoren vam je neki put negde dalje, sa partnerom ali možda i neki poslovni put. Oni manje sretni putovaće umom. Odlična energija za učenje, obrazovanje, pravna pitanja, ugovaranje, odnose sa javnošću, zapravo jak uticaj na javnost. Dobra energija za strast u vezama, brakovima...Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 7.kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vaših odnosa, veza, emotivnih i onih drugh. Lepa energija za one koji su u dužim vezama i brakovima. 
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 5.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 9.kući nude vam lepu energiju za ljubav pre svega, ali i za uživanje, zabavu, kreativnost, odmor, decu, putovanja. Ako ste u vezi ovo je odličan period za romantiku, putovanje u dvoje. Lepa energija i za druženje sa decom. Ako niste u vezi ovo je energija koja vam može "doneti" srodnu dušu u vaš život. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 6.kući, jer može uneti više radosti i optimizma u vaš svakodnevni život, ali i u poslu ako ste zaposleni. Bolja energija za psihofizičko zdravlje. Budite najpre iskreni prema sebi a onda i prema drugima. Budite otvoreni za komunikaciju, lepe vesti, informacije.
Pun Mesec u Raku na osi vaša 1.kuća i 7.kuća. Kulminacija vaših odnosa, posebno onih "jedan na jedan". Pun Mesec u vašem znaku, tako da ova energija može i najjače uticati na vas. Pokušajte da ne budete preosetljivi. Moguće je da će doći do nekih tenzija između vas i partnera ako ste u vezi. Ili između vas i onih preko puta vas vama bitnih ljudi. Suzdržite se koliko god je to moguće i pronađite ravnotežu u bilo kom odnosu. Moguć je neki kraj i novi početak. 
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 7.kuća, svi vaši bitni odnosi i veze. Venera vam pruža mogućnost da uživate u ljubavi, da ljubav i dajete i primate, možda i da otputujete negde a Pun Mesec donosi neku vrstu kulminacije i možda i neku prekretnicu!!!

LAV:

Dragi Lavovi, Mars u Ribama u 8.kući sa Plutonom u Jarcu u 6.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) i vama nude mogućnost jake regeneracije i transformacije. Ovo je neka promena u vašem svakodnevnom životu, vašim navikama, poslovima, zdravlju. Jaka energija za poslovne ciljeve. Jaka fizička energija, dobra energija za zdravlje. Ovo je i energija strasti. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 6.kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vaše svakodnevice, rutine, navika, posla, poslovnih odnosa, zdravlja i odnosa prema zdravlju. 
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 4.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 8.kući nude vam lepu energiju za boravak u domu, porodici. Nešto kao punjenje baterija, sa ljudima koje volite i koji su vam najdraži. Ovo je i energija dobra za finansije one zajedničke, porodične, partnerske...Mnogo bolje finansijsko stanje a ključ je u dobrim odnosima sa porodicom. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 5.kući, jer ovo je energija sreće i radosti, lepih emocija...Mogućnost da uživate u ljubavi, ljubavnoj komunikaciji, druženju...sa emotivnim partnerom, decom...Iskoristite ovu energiju za iskren razgovor sa vama dragim ljudima, budite otvoreni...
Pun Mesec u Raku na osi vaša 12.kuća i 6.kuća. Vodite računa o psihofizičkom zdravlju, a onda i potisnutim i skrivenim stvarima. Mogućnost problema sa zdravljem, problemi sa nekim tajnama i neprijatnim razotkrivanjem istih uz šta ide i neko razočarenje. Generalno problemi sa svakodnevicom, rutinama, zdravljem, poslom...Pokušajte da pronađete ravnotežu. Pokušajte da izbegnete pritisak, stresne situacije i uvek na prvom mestu neka vam je zdravlje!
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 6.kuća, vaše zdravlje i vaš posao...Venera će vam pružiti mogućnost da svoj emotivni mir i ravnotežu pronađete u domu, a Pun Mesec vas usmerava pre svega na podsvest i skrivene stvari...

DEVICA:

Drage Device, Mars u Ribama u 7.kući sa Plutonom u Jarcu u 5.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) i vama nude energiju strasti koja može da osnaži vašu partnersku i ljubavnu priču. Dobra energija da pokrenete vezu ako je došlo do nekog zastoja. Ako niste u vezi vreme je za akciju. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 5 .kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vaših emocija, ljubavi, uživanja, zabave, odmora, kreativnosti, dece...
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 3.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 7.kući nude vam energiju lepe, romantične komunikacije sa emotivnim partnerom. Ovo je i mogućnost nekog kraćeg puutovanja. Iskoristite ovu energiju za lepa druženja, za romantične trenutke, za lepu komunikaciju sa vama dragim ljudima generalno. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 4.kući, jer ovo je lepa energija, energija koja u vaš dom može uneti sreću, optimizam, lepe trenutke. Ovo je i energija koja nudi iskren i otvoren razgovor sa porodicom, lepe vesti, informacije...
Pun Mesec u Raku na osi vaša 11.kuća i 5.kuća. Gde će se naći na jednoj strani vaš društveni, socijalni, prijateljski život i na drugoj strani vaš emotivni, ljubavni, kreativni život. Moguće je i da će na klackalici biti vaš odnos prema davanju i primanju ljubavi. Ne merite, već pronađite ravnotežu. Sa jedne strane vaši prijatelji, grupe kojima pripadate a sa druge strane vaše emocije, vaša potreba da uživate, da se zabavite, vaš ego...Pokušajte da budete zadovoljan pojedinac u okviru neke grupe.
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 5.kuća, samim tim i vaše emocije, ljubav...Venera će vam omogućiti da uživate u emotivnim razgovorima, dopisivanju i sl. a Pun Mesec neku kulminaciju u društvenim odnosima.

VAGA:

Drage Vage, Mars u Ribama u 6.kući sa Plutonom u Jarcu u 4.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) između vašeg svakodnevnog života, posla, zdravlja... i doma, porodice. Ovo je energija koja nudi akciju u svakodnevnom životu, u poslovnim odnosima. Odlična energija za zdravlje, kao i za neku promenu koja je potrebna u vezi doma, porodice. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 4 .kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, roditelja...
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 2.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 6.kući nude vam energiju dobrih finansija, nešto bolja lična primanja, posebno ako budete kreativniji i ako volite ono što radite. Lepi i ugodni trenuci u svakodnevnom životu, poslu. Dobra energija za psihofizičko zdravlje. Balans u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 3.kući, jer će vam misli biti lepše, osmeh širi i veći...Lepa energija koja privlači još pozitivne energije. Komunicirajte, pišite, razmenjujte misli, ideje, reči...Budite iskreni. Vreme je za istinu.
Pun Mesec u Raku na osi vaša 10.kuća i 4.kuća. Gde će se naći na jednoj strani vaš ego, profesija, karijera, status, uspeh i na drugoj strani vaš dom, porodica, privatne stvari, prošlost. Ovde je potrebno pomiriti obe strane, nikako ne birati jednu stranu. Rešenje je u ravnoteži. 
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 4.kuća, i sve u vezi doma, porodice, roditelja...Venera će vam doneti emotivnu i materijalnu sigurnost i neke lepe trenutke u svkodnevnom ali i poslovnom životu a Pun Mesec neku vrstu kulminacije u karijeri...

ŠKORPIJA:


Drage Škorpije, Mars u Ribama u 5.kući sa Plutonom u Jarcu u 3.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) u vašem emotivnom životu. Ovo je energija strasti, energija koju možete iskoristiti tamo gde je strast utihnula. Ovo je i snažna energija za komunikaciju za komunikaciju koja može pokrenuti i promeniti neke stvari u vezi vašeg emotivnog života.  Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 3 .kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vaših misli, reči, komunikacije, informacija, kretanja...odnosa sa bliskim ljudima.
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 1.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 5.kući nude vam energiju romantike, lepe i ugodne trenutke sa voljenom osobom, decom ako ih imate...Ovo je i energija gde možete učiniti nešto za sebe svoj izgled, ali i da se više zabavljate i uživate. Budite kreativni i maštoviti, to će vam se svakako isplatiti i kroz emocije ali ako se slaže sa vašim horoskopom i kroz finansije.  Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 2.kući, koja će doneti više lepih stvari u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti. Lepe vesti, informacije...Komunicirajte, sada je vreme za iskrene razgovore...odluke u vezi vaših ličnih primanja.
Pun Mesec u Raku na osi vaša 9.kuća i 3.kuća. Na klackalici su vaš tkz viši i niži um...široko i uslo razmišljanje, daljine i najbliža okolina...Najbolje je negde na sredini...da pronađete balans. Pripazite ako putujete, ako učite nešto, ako imate posla sa zakonom...Mogući su problemi i sa uverenjima, idealima, snovima, mislima, komunikacijom.
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 3.kuća, sve u vezi misli, komunikacije...Venera u vašem znaku će vam doneti lepe ali intezivne trenutke i osećanja, a Pun Mesec neku vrstu kulminacije u vezi životne filozofije i vidika...

STRELAC:



Dragi Strelčevi, Mars u Ribama u 4.kući sa Plutonom u Jarcu u 2.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) a sve u vezi doma, porodice, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Energija sa kojom se možete osetiti jači i u emotivnom i materijalnom smislu. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 2 .kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi novca, lične zarade, finansijskog stanja, vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 12.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 4.kući nude vam energiju punjenja baterija u okviru vašeg doma. Energiju povlačenja, mira, meditiranja. Ovo su i tajni romantični trenutci u nekom samo vašem kutku. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 1.kući, ovo je energija koja najviše utiče na vaš znak, energija koja donosi više optimizma, lepih vesti, informacija. Ovo je i mogućnost putovanja...
Pun Mesec u Raku na osi vaša 8.kuća i 2.kuća. Pripazite na novac, dugove, kredite, alimentacije, poreze i sl. Pripazite i kada je lična zarada u pitanju ali i kada je u pitanju neki zajednički i tkz. tuđ novac. Mogući problemi i emotivne i materijalne prirode. Ne meštajte emocije i novac...
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 2.kuća, sve u vezi novca i vrednosti...Venera će vam pomoći da se primirite i povučete da bi sakupili energiju, a Pun Mesec neku vrstu kulminacije u vezi intime, strasti, zajedničkih resursa (novca), zdravlja...

JARAC:



Dragi Jarčevi, Mars u Ribama u 3.kući sa Plutonom u Jarcu u 1.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) a sve u vezi vaših misli, reči (izgovorene i napisane), komunikacije, kretanja, bliskih ljudi...Ovo je dobra energija za akciju, za donošenje bitnih odluka. Možda je vreme za krupnije lične promene.  Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 1 .kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vas lično. Ovo je vaša energija, vaš period...iskoristite ovu energiju u narednih mesec dana vladavine vašeg znaka.
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 11.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 3.kući nude vam zaista lepe trenutke u vašem društvenom i emotivnom životu. Druženje sa prijateljima, sa grupama kojima pripadate. Ako ste u vezi neka iznenadna lepa dešavnja, vesti, poruke...Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja srodne duše, a ona bi mogla da bude negde u nekom krugu prijatelja. Iznenadni susret... ono kada se najmanje nadate. Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 12.kući, kroz veliku intuiciju, predosećanja..Lepa energija za snove...Možda je i vreme za neke razgovore, uglavnom tajne razgovore...sa vama bliskim ljudima ili sa nekim stručnim licem. Imajte na umu i da je istina ...tamo negde!!!
Pun Mesec u Raku na osi vaša 7.kuća i 1.kuća. Pun Mesec suprotno od vašeg znaka, tako da njegov uticaj na vas može biti poprilično intezivan i jak. Pokušajte da ne budete preosetljivi. Moguće je da će doći do nekih tenzija između vas i partnera ako ste u vezi. Ili između vas i onih preko puta vas vama bitnih ljudi. Suzdržite se koliko god je to moguće i pronađite ravnotežu u bilo kom odnosu.
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 1.kuća...ili vi lično, sve u vezi vas, vašeg karaktera, izgleda, zdravlja...Venera će pomoći tako što će vaš društveni život biti intezivan, a Pun Mesec donosi neku vrstu kulminacije u partnerskim odnosima, neku prekretnicu...

VODOLIJA:


Drage Vodolije, Mars u Ribama u 2.kući sa Plutonom u Jarcu u 12.kući ove nedelje prave snažnu energiju saradnje (sekstil) a sve u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Ovo je energija tajnih poslova, tajne zarade...zapravo sve u vezi emocija i novca može biti uspešno ako ne pričate previše o planovima i ciljevima u vezi zarade. Ovo je energija koja bolje funkcioniše ako se "ne udara u bubanj"...Ovo je i energija gde možete da se oslonite na intuiciju, predosećanja, vizije...Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 12 .kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vaše podsvesti, onog što krijete, i što ne želite da ide u javnost. U narednom periodu bićete povučeniji, neko jer mu se to nameće, neko jer tako želi...Svakako ovo je period neke vrste punjenja baterija, pred ulazak Sunca u vaš znak sledeće godine u januaru.
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 10.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 2 .kući nude vam lepu kreativnu i maštovitu energiju u vezi karijere, ali i emotivne i materijalne sigurnosti. Posebno dobra energija za materijalnu satisfakciju ako radite baš ono što volite. Lepa energija za profesionalnu prezentaciju, dobre poslovne odnose, a za neke od vas emotivna priča u okviru karijere...Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 11.kući, sa energijom optimizma, intezivne komunikacije u društvenom životu...Sve je ovde široko i druženje i ideje, nade, želje...Ovo su iznenadne pozitivne vesti, informacije, komunikacija sa prijateljima ili ljudima u okviru neke grupe kojoj pripadate....
Pun Mesec u Raku na osi vaša 6.kuća i 12.kuća. Zbog ove energije najpre vodite računa o psihofizičkom zdravlju, a onda i potisnutim i skrivenim stvarima. Mogućnost problema sa zdravljem, problemi sa nekim tajnama i neprijatnim razotkrivanjem istih uz šta ide i neko razočarenje.  Generalno problemi sa svakodnevicom, rutinama, zdravljem, poslom...Pokušajte da pronađete ravnotežu. Pokušajte da izbegnete pritisak, stresne situacije i uvek na prvom mestu neka vam je zdravlje!
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 12.kuća, kuća podsvesti, tajni...budite oprezni sa tajnama ali ovo je i prilika da budete u pozadini, u nekoj vrsti povlačenja...da bi kasnije mogli da neke stvari sprovedete u delo. Venera će pomoći tako što će vam profesionalni život učiniti ugodnijim i lepšim, a Pun Mesec će doneti neku vrstu kulminacije u vaš svakodnevni život, posao i zdravlje.

RIBE:



Drage Ribe, Mars u Ribama u 1.kući sa Plutonom u Jarcu u 11.kući ove nedelje  prave snažnu energiju saradnje (sekstil) a sve u vezi vas lično pre svega...Sa Marsom u vašem znaku imate potrebnu energiju za bilo koju ličnu akciju. Pluton će vam pomoći da izvršite neke promene u društvenom životu. Ovo su pozitivna dešavanja u prijateljskim odnosima, grupnim dešavanjima...Ovo je i energija moćnih prijatelja. Sve ovo će ulaskom Sunca u Jarca u 11 .kuću dobiti na većem značaju, Sunce će ovde simbolično osvetleti sve u vezi vašeg društvenog i socijalnog života...imaćete energiju za nove ideje, želje, ciljeve...Budite spremni i za iznenadna dešavanja...
Venera u Škorpiji ove nedelje u vašoj 9.kući zajedno sa Neptunom u Ribama u 1.kući nude vam energiju ljubavnog ideala...ako ste u vezi ovo je lepa energija za romantična dešavanja, možda i za neki put u dvoje. Ako niste u vezi sada je prilika da  upoznate srodnu dušu....Pomoći će i konjukcija Merkura i Jupitera u Strelcu u 10.kući, energija koja proširuje mogućnosti u okviru karijere, neke nove informacije, vesti...Budite otvoreni za komunikaciju i saradnju sa nadređenima, sa autoritetima...Sa ovom energijom lakše do istine..
Pun Mesec u Raku na osi vaša 5.kuća i 11.kuća. Što bi moglo staviti na klackalicu vaš emotivni život sa jedne strane i vaš prijateljski život sa druge strane. Kulminacija u vašim ljubavnim pričama, prijateljskim, u odnosu sa decom. Pokušajte da pronađete ravnotežu.
Ove nedelje ali i duže u prvom planu je vaša 11.kuća, vaš društveni i socijalni život, vaše ideje, želje...Venera će vam pomoći da više uživate u životu generalno, da proširite neke vidike i životne stavove a možda i da upoznate vašu srodnu dušu, a Pun Mesec će doneti neku vrstu kulminacije u vaš ljubavni život....

Нема коментара:

Постави коментар