понедељак, 24. септембар 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 24.septembra do 01.oktobra...

Šta rade zvezde u periodu od 24.septembra do 01.oktobra...

Ove nedelje na zvezdanom nebu:
24.septembar 03:29: Merkur trigon Mars
25.septembar 04:52: Pun Mesec u Ovnu na 2*
26.septembar 01:50: Sunce kvadrat Saturn
27.septembar 01:34: Sunce trigon Mars


Ponedeljak je....Mesečev dan....
Mesec je u Ribama u trigonu je sa Jupiterom u Škorpiji....taman da popravi utisak ovog pravog jesenjeg jutra sa vetrom i kišom....
Od 07:25 CET Mesec je u praznom hodu....mnogima će krevet izgledati kao jedina opcija danas....jer Mesec će biti u praznom hodu sve do 01:03 CET - utorak!!!
Srećom pa danas Merkur u Vagi je aktivan u trigonu je sa Marsom u Vodoliji...U trigonu je i sa RxJMČ u Vodoliji...u sekstilu sa RxSMČ u Lavu...."Vagaćemo" od jutros na koju stranu krenuti...."raskrsnica" života je pred nama....prošlost je tu...ali tu je i mogućnost izbora, traženje balansa i ravnoteže (Vaga) u mislima, rečima, komunikaciji (Merkur)...Mars dodaje hrabrost i odlučnost....akciju! Mesečevi čvorovi ukazuju na put kojim treba ići....I sve ovo dan pred Pun Mesec u Ovnu...

Ko i dalje ima dilemu...ustati ili ostati u krevetu....znači da je pod jakim uticajem energije Vage....
(sa FB)

Od svoje konjukcije u Devici (21.septembra) Sunce i Merkur su vrlo aktivni i aktuelni. Prešli su posle tog susreta u Vagu, jedan za drugim...i od tada imaju iste aspekte....o tome sam pisala prošle nedelje. Da se podsetimo i utvrdimo gradivo :):




24.septembar 03:29: Merkur trigon Mars

Prvo je Merkur prešao u Vagu 22.septembra, formirao je opoziciju sa RxKironom u Ovnu istog dana i kvadrat sa Saturnom u Jarcu u nedelju 23.septembra. Dakle još uvek sveže i aktuelno. Srećom već na početku nedelje ★u ponedeljak 24.septembra Merkur pravi trigon sa Marsom u Vodoliji (već najavljeno sada se dešava)!!! Posle nekih prilično teških aspekata, gde Kiron otvara stare rane, a Saturn nameće odgovornost i negde donosi tugu i melanholiju, evo nam jednog snažnog i moćnog aspekta koji nas može prodrmati....i mentalno i fizički!!! I sve pred Pun Mesec...

Pun Mesec u Ovnu 25.septembar 04:52 CET

U utorak 25.septembra Sunce će biti u još jednoj opoziciji sada sa Mesecom u Ovnu.
Pun Mesec u Ovnu je pred nama i energija neke kulminacije!!! Sve posle opozicije sa RxKironom i kvadrata sa Saturnom, tako da ovaj Pun Mesec možemo nešto teže doživeti....
Svaki Pun Mesec u Ovnu je energija koja suprostavlja pojedinca (JA - Ovan) sa onima preko puta njega (TI; VI - Vaga)!!! To je odnos koji traži balans, ravnotežu....nikako biranje strana!!!




Ovaj Pun Mesec u Ovnu opterećen je nekim energijama:

Sunce i Mesec su na 2°, na istom stepenu je i Saturn u Jarcu!!! Dakle, Saturn je u kvadratu u vreme Punog Meseca i sa Suncem u Vagi  i sa Mesecom u Ovnu!!! Ovo je konfiguracija T-Kvadrat!!!
Mesec u Ovnu biće u konjukciji sa RxKironom!!! 
Saturn u Jarcu pored kvadrata sa Mesecom biće i u kvadratu sa RxKironom!!!
Merkur u Vagi u konjukciji (široj) sa Suncem, dakle i on u kvadratu sa Saturnom i opoziciji sa RxKironom i Mesecom u Ovnu!!!

Poprilično teške i neharmonične energije u vreme Punog Meseca u Ovnu. Nešto intezivnija kulminacija nas očekuje to je izvesno!!!
Neke osetljive tačke, bolne situacije, priče....aktivirane rane iz prošlosti....sve ovo (negde i više) će i stvarno i simbolično osvetleti ovaj Pun Mesec pred nama!!!

Saturn u Jarcu i RxKiron u Ovnu su ovde u ovoj priči ti teški momenti...Zbog svega na njih najviše treba obratiti pažnju - posebno na kuće kroz koje tranzitiraju u ovom trenutku!!! Oni će dodatno poremetiti svaki pokušaj ravnoteže i balansa u našim odnosima (kuće Ovan - Vaga)...
Na karti neba za 25.septembar crvene linije su ova priča!!! Opozicije i kvadrati!!!




Naravno da ima i dobrih okolnosti (aspekata) u ovoj priči...
Tako je uvek....mogu samo da ponovim da ništa nije crno ni belo...tu su i nijanse:
Mars u Vodoliji i Mesečevi Čvorovi (RxSMČ u Lavu i RxJMČ u Vodoliji) su ovde te nijanse ili "izlaz u slučaju opasnosti"!!! Mars će biti u konjukciji sa RxJMČ u trigonu sa Suncem i Merkurom u Vagi, u sekstilu sa Mesecom i RxKironom u Ovnu! Mesec i RxKiron su u trigonu sa RxSMČ u Lavu!!!



Priču o Marsu u Vodoliji i konjukciji sa RxJMČ smo već imali tokom leta....Prvi put smo se sa njom sreli u junu, drugi put u julu i sada treći put:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/06/nedelja-je-i-svi-ste-tudanas-na.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/07/same-mistake-retrogradni-mars.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/07/dance-me-to-end-of-lovekada-zaplesu.html
Na karti neba za 25.septembar zelene linije su ova priča!!! Trigoni i sekstili!!!
Konjukcije su ovde sve i pozitivne i manje pozitivne...sve zavisi od daljeg odnosa i aspekta!!!



26.septembar 02:12: RxKiron (ponovo) ulazi u Ribe
Bio je Kiron već u ovoj energiji od aprila 2010. do aprila 2018.
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2015/11/kiron-u-ribama-krece-napreda-dusa-boli.html
Ja sam ga prvi put spomenula u januarau 2013. Nije to bilo slučajno....tada sam se ja suočavala sa velikim bolom....Kirona sam tada osećala ovako: "Zbog tebe plačem i kad suza više nemam..."
I nešto ne volim što se vraća na "mesto zločina" ali ko mene pita :))). Što bi rekao jedan moj prijatelj: Pomeri malo te planete :)) - Bih ja ali nije moguće :))).
Gore u tekstu Kiron je u energiji opozicije i kvadrata i to je onaj bolan momenat, ali on je i u energiji trigona i sekstila....i zaista nudi lek i izlečenje....Možda je sve ovo konfuzno i izgleda komplikovano ali takav je i život ponekad, zar ne? Bitno je da rešenje i izlaz postoji....Svako od nas pojedinačno ima svoju priču tako da ni malo nije lako ovde uopšteno pisati o ovome!!!
Ulaskom (ponovo) Kirona u Ribe neke stare rane ćemo sagledati ponovo na drugačiji način! To se dešava u vreme Punog Meseca tako da će za nas biti ovaj ulazak i neka vrsta prosvetljenja!!!
Kiron je retrogradan to znate, on će direktno krenuti sa pozicije Riba (27° do tog stepena će stići u Ribama) 09.decembra!!!
Kiron će boraviti u Ribama do 18.februara 2019. kada će ponovo ući u Ovna
U Ovnu će boraviti do 19.januara 2026. 


26.septembar 01:50: Sunce kvadrat Saturn
27.septembar 01:34: Sunce trigon Mars

Posle Merkura i Sunce je prešlo u Vagu 23.septembra i formiralo istu opoziciju (kao i Merkur) sa RxKironom u Ovnu. I kao da nam nije dosta jedne eto i druge...ovo osim psiholoških može doneti i fizičke boli ili bar manjak energije...★U sredu 26.septembra i Sunce će formirati kvadrat sa Saturnom....zastoj energije, manjak energije...I na kraju u četvrtak 27.septembra i Sunce će formirati trigon sa Marsom u Vodoliji...još snage, još energije da izdržimo sve što nas je snašlo....
Sa ovim aspektom završava se septembar....

ZVEZDE U SEPTEMBRU


Нема коментара:

Постави коментар