уторак, 25. септембар 2018.

Hajde lagano....priča o balansu i ravnoteži....



Zvezdani(n) zapis 2340
"Svemir, konačna granica"


Utorak je...Marsov dan....
Mars je u Vodoliji na 3°
Mars je još uvek u kvadratu sa RxUranom u Biku, sve više se razdvajaju ali još uvek je ova energija jaka i vrši jak uticaj na sve nas....Mars je još uvek i u kvadratu sa Venerom u Škorpiji (širok kvadrat)...
Aktuelni aspekti Marsa: trigon sa Suncem u Vagi, trigon sa Merkurom u Vagi...
Mars je u konjukciji sa RxJMČ u Vodoliji i u opoziciji sa RxSMČ u Lavu!!!
Od jutros Mars je u sekstilu sa Mesecom u Ovnu!!!




Pun Mesec u Ovnu je iza nas....dogodio se egzaktno u 04:52 CET!!!
Prvo je Mesec prešao u Ovna u 01:03 CET, napravio konjukciju sa RxKironom u Ovnu na 0° u 01:08 i onda opoziciju sa Suncem u Vagi!!!
Još uvek smo pod jakim uticajem Punog Meseca....Neko je noćas spavao, neki nismo imali najbolji san :))). Preletela sam po google vestima i svega tamo ima....Istini za volju ne samo zbog Punog Meseca, ali on je bio okidač mnogim aspektima. O svemu sam pisala juče:

Izdvojiću samo jak uticaj Saturna u Jarcu - kvadrat sa Suncem i Merkurom u Vagi i kvadrat sa Mesecom u Ovnu!!! Saturn u ulozi iskušenja, testiranja...!!!
Izdvojiću i jak uticaj RxKirona u Ovnu - konjukcija sa Mesecom, opozicija sa Suncem i Merkurom u Vagi i sekstil sa Marsom i RxJMČ u Vodoliji i trigon sa RxSMČ u Lavu!!!
★Posebno jak uticaj je kvadrat Sunca u Vagi sa Saturnom u Jarcu - egzaktno u 01:50 26.septembra! Negde u isto vreme 02:11 26.septembar i Kiron ponovo ulazi u Ribe!!!


Kako je Pun Mesec u Ovnu, jako je bitan uticaj Marsa u Vodoliji!!!
Preko puta Meseca u Ovnu je Sunce u Vagi, jako je bitan i uticaj Venere u Škorpiji!!!
Svi naši odnosi, veze, partnerstva su na iskušenju!!! Njih je simbolično osvetleo ovaj Pun Mesec!!!
Preko Marsa i Venere posebno su istaknuti naši muško - ženski odnosi!!!
Ovo je vatreni Pun Mesec, ovo je i vrlo emotivan Pun Mesec!!!
Sada smo u nekoj vrsti kulminacije!!! Sledi neki kraj i novi počettak!!!

Venera u Škorpiji i Mars u Vodoliji su u kvadratu još od 08.septembra!!!
I sve bi bilo u fazonu dođe i prođe, ali nije tako....Ovaj kvadrat će biti aktuelan i 10.oktobra sve zbog retrogradne Venere!!! Ovaj kvadrat će prestati da postoji negde posle 09.oktobra!!! 
Ono što treba istaći je da će mnoge Vage imati ovaj aspekt u svom solarnom - godišnjem horoskopu. 
Vage će biti i pod opterećenjem retrogradne Venere...(Venera vladar Vage)...
Vagama ne prija ni sadašnji položaj Venere u Škorpiji...
Da zaključim Vage su trenutno u nešto težem periodu!!!

Generalno Vage i Ovnovi su sada (u vreme Punog Meseca) pod snažnim uticajem Punog Meseca u Ovnu, Ovnovi zbog konjukcije, Vage zbog opozicije....tu su i Rakovi i Jarčevi zbog kvadrata!!!
Pun Mesec se dešava na 2° (Mesec u Ovnu, Sunce u Vagi)...
Jako utiče na kardinalne znakove: Ovanove, Vage, Rakove i Jaračeve i na sve one koji imaju neke planete na oko 2° ovih znakova!!!
Utiče i na promenljive znakove (na kraju ovih znakova): Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe i na sve one koji imaju neke planete na oko 28° ovih znakova!!!

Saturn u Jarcu je taj koji nam donosi brige, iskušenja kao deo T-kvadrata koji je formirao sa Punim Mesecom - kvadrat sa Suncem, kvadrat sa Mesecom!!! Još je i u kvadratu sa Merkurom i Kironom!!!
Nema mesta za paniku!!! Jednostavno ako Saturna prihvatimo kao učitelja ne kao mučitelja lakše ćemo proći ovaj period!!! Jasno kao dan!!! On jeste trenutno kao neka vrsta prepreke, zastoja, nemira, strahova...Ali...ovi aspekti su kratkog trajanja i ako smo spremni (kada znamo njegov uticaj) onda lakše i prihvatamo to što nam se događa!!! Stresovi, frustracije su mogući....i svako od nas drugačije reaguje na njih....Ali ako sve ovo shvatimo i prihvatimo kao izazov, iskušenje, još jedan od Saturnovih testova i testiranja....sve ide lakše. Ovo je samo još jedno iskustvo više...
RxKiron u Ovnu je taj koji nam budi neke rane i boli iz prošlosti...Ali on u isto vreme nudi i ključ i lek za (iz)lečenje!!! Jer on to i jeste i rana i lek - ranjeni iscelitelj!!! Ovaj Pun Mesec je osvetleo te neke naše rane iz prošlosti....sa njim su one isplivale na površinu!!!

★Gde je rešenje ili izlaz....
U Marsu u Vodoliji!!! On je naš pokretač, zamajac u ovom trenutku...on i neki harmonični aspekti koje pravi!!! Gore na početku teksta sam ih navela: trigon Sunce, trigon Merkur, sekstil Mesec!!!
Tu su i Mesečevi Čvorovi i harmonični aspekti sa njima!!!
Tu je svakako još uvek jak i vrlo pozitivan trigon Saturna u Jarcu i RxUrana u Biku!!!

Razmislite još dokle ove energije traju o vašim odnosima, vezama, partnerstvima....Pogledajte ko je sve preko puta vas. Ko vas čini srećnima a ko ne baš!!! Sa kojim vezama ste zadovoljni a sa kojim niste. I sve će vam se samo "nacrtati"!!! Nisu ove energije tu da vam naude....naprotiv, tu su da vam pomognu da rešite neke stvari i situacije. Možda na nešto bolniji način....ali tako je kako je...
Saturn je tu da prihvatite odgovornost, da preuzmete sudbinu u svoje ruke, Kiron je tu da vas podseti ko vas je i kada ranio ili šta je to što vas ranjava!!! Kada sve ovo osvestite (a očigledno je da Pun Mesec ima i tu ulogu) lakše ćete rešiti problem (ako ga ima)!!!

U vreme ovog Punog Meseca mnogo se spominju balans i ravnoteža....
Balans je uvek tu kada imamo dva ili više polariteta...Kada su neke strane suprostavljane jedna drugoj u priču uvodimo balans!!!
Neko će reći da je balans samo mit....kako god, ali balans nam je sada potreban....pre svega u odnosima i vezama, a onda i u ostalim oblastima života: poslu, zdravlju, svakodnevnom životu....Mada u ovom trenutku sve se vrti oko naših odnosa sa ljudima!!! 
Tek ako balans nije moguć onda se odlučite za neko drastičnije rešenje...



Нема коментара:

Постави коментар