понедељак, 22. јануар 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 22.januara do 29.januara...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:

24.januar .21:49: Merkur konjukcija Pluton
25.januar 12:27: Merkur sekstil Jupiter
26.januar 13:56: Mars ulazi u Strelca
28.januar 08:08: Merkur kvadrat Uran

Nekome je danas rođendan 😍

Mesec će danas biti u aspektim:
  • Mesec sekstil Sunce 11:54
  • Mesec kvadrat Saturn 14:41 
  • Mesec sekstil Venera 18:27
Da nije ovog kvadrata sa Saturnom, danas bi mogli da se opustimo....ali uvek ima neko ali....Mesec i Sunce će danas biti u ravnoteži. Duša (Mesec) i volja (Sunce) danas u ravnoteži...miru, saradnji...Lepo izbalansirana energija! Onda će svoje "prste" da umeša Satuurn, ne vole se vatra i zemlja...aspekt kvadrata, pa nervoza, neraspoloženje, tuga....umor, a ponedeljak je....prvi dan u nedelji, Mesec vlada ponedeljkom, pa još jači uticaj i utisak....Kasnije popodne još jedan aspekt saradnje, sekstil Meseca sa Venerom...lep kraj dana, večeri...emotivan pre svega...ljubavni...:-)).
Sunce je u Vodoliji, Venera je u Vodoliji....nisu u egzaktnoj konjukciji ali u konjukciji su....U glavi mi pesma Psihomodo popa....



Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe

Generalno, bez obzira na znak konjukcija Sunca i Venere uvek nosi sa sobom energiju samoljublja, egocentričnu ljubav i osećanja :))...."Ja volim samo sebe....:))) La...La....jedinog sebe".... U Vodoliji je to pomalo ekscentrično :-)). Konjukciju Sunca i Venere smo imali na samom početku ove godine 09.januara, kada su Sunce i Venera bili u Jarcu i kada sam pisala o stelijumu u Jarcu!!! Tada smo imali i konjukciju Venere i Plutona, Sunce konjukcija Pluton!!!



Sada su Sunce i Venera u Vodoliji, Sunce je na 2*, Venera na 5*....Venera je već "okrenula leđa" Suncu, ide brže od njega....i oni neće biti u egzaktnoj konjukciji ali jesu u konjukciji (dozvoljen orbis delovanja)! Sledeća egzaktna konjukcija ovih planeta je 26.oktobra 2018. na 3* Škorpije!!!
Sadašnja konjukcija Sunca i Venere dešava se pre Punog Meseca u Lavu (31.januar) i totalnog pomračenja Meseca!!! Imajte to na umu!!! Tada će Sunce biti na 11* Vodolije, RxJMČ na 15* Vodolije i Venera će biti na 16* Vodolije!!! Biće oni dakle i tada u nešto široj konjukciji!!! Svi zajedno: Sunce, JMČ i Venera biće u opoziciji sa Mesecom u Lavu na 11*!!! Zbog ovog sam vas upozorila na konjukciju Sunca i venere u Vodoliji!!! Svaka konjukcija ima svoju dobru i manje dobru stranu....31.januara bi ova konjukcija mogla da pokaže svoju manje dobru stranu!!!

Budite detektivi :))

U sredu 24.januara imaćemo prvi egzaktni aspekt na zvezdanom nebu ove nedelje...
  • Merkur konjukcija Pluton 21:49
Posle svih konjukcija u Jarcu koje smo imali, ostala je još ova konjukcija koja će trajati nekoliko dana zbog Merkurovog brzog kretanja!!! Ali da ćemo je osetiti....hoćemo!!! Moćna je ovo energija...Jaka mentalna energija!!! Detektivski um...Misli koje imaju jak uticaj....reči izgovorene, napisane...takođe. Moćna komunikacija!!! Dešava se u Jarcu pa će imati dozu praktičnosti, poslovnosti, ozbiljnosti, odgovornosti!!! Dobra energija za donošenje bitnih odluka, u vezi karijere, posla, statusa, položaja u društvu!!! I sve to će još više popraviti njihov sekstil sa Jupiterom u Škorpiji...



U četvrtak 25.januara, Merkur će biti u egzaktnom sekstilu sa Jupiterom, Pluton je od ranije u sekstilu sa Jupiterom!!! Tačnije od 16.januara!!!
  • Merkur sekstil Jupiter 12:27
  • Jupiter sekstil Pluton 16.januar
Ovo su zaista moćne energije. Merkur u konjukciji sa Plutonom u sekstilu sa Jupiterom...neka ekspanzija, dobro raspoloženje, optimizam, otkrivanje neke istine (Jupiter)...Ova energija favorizuje mentalne aktivnosti, učenje, donošenje odluka, kraća putovanja, pokreće realni optimizam, donosi mogućnost regeneracije i transformacije!!! Vreme za sklapanje ugovora, za pregovaranje, uspeh... 

Mars u Strelcu

U petak 26.januara....dolazi nam smena energija....Mars napušta Škorpiju i prelazi u vatrenog Strelca...Gori vatra, sad u nama :)))
  • Mars prelazi u Strelca 13:56
Mars će promenom energija postati avanturista, malo buntovan, spreman za akciju, fizičke aktivnosti, avanture razne, istraživanja, biće pomalo impulsivan, hrabar, vrlo aktivan, spreman da uči, filozofira, negde otputuje :))... Voli ovaj Mars da promeni sredinu...Biće pričljiv, pozitivan, baviće se sportom, ali i politikom :)). Možda uđe u neki sukob sa zakonom, u svakom slučaju biće hiperaktivan!!! Naravno i mi sa njim!!! Sredina zime je....idemo lagano ka proleću...Mars je tu da nam pomogne i pripremi nas...U Strelcu će boraviti do 17.marta....proleće nam dolazi 20.marta!!!


Na kraju nedelje, baš u nedelju 28.januara Merkur iz Jarca biće u kvadratu sa Uranom u Ovnu...Da malo "zabiberi" stvari :))
  • Mars kvadrat Uran 08:08
Posle konjukcije sa Plutonom i sekstila sa Jupiterom, Merkur u Jarcu na 24* biće u kvadratu sa Uranom u Ovnu na 24*!!! Posle zaista jakih energija, moćnih energija, posle optimizma i otkrivanja neke istine, može doći do šoka!!! Tako je uvek kada je Uran u kvadratu sa nekom planetom. Ovde je to sa Merkurom, pa su mogući stresovi, nervoza, iznenadne neprijatne vesti i dešavanja...Posle svega pozitivnog nešto što bi to moglo da pokvari....Od ljutnje što se neko ne javlja, ili ljutnje baš zbog javljanja (ko će nam ugoditi), do kvarenja nekih planova, nesporazuma sa prijateljima, problemi sa grupama kojima pripadate... Tvrdoglavo i ekscentrično ponašanje!!! Pripazite!!! Ne donosite nagle odluke...posebno ako su u pitanju neki rastanci....

Život je nekad žut 
nekad siv, život je, život je 
kad si živ, kad si živ 
život je, zato kriv 





Нема коментара:

Постави коментар