петак, 12. јануар 2018.

Naposletku.....O nekim zvezdanim aspektima danas i sutra....


Petak je, Venerin dan....Venera je danas prešla na 23*....

Od ranije Venera u ovim aspektima:

Ono što čeka i Veneru i nas:




Uzbudljivo je krenula godina sa Venerom u Jarcu, Venera u tom znaku jeste ozbiljna, čuvena "ledena kraljica", ali sa aspektima koji su je dočekali već prve nedelje januara (03.januar 18:38: Venera sekstil Neptun) i ove druge koja je pri kraju, Venera je sve samo ne tako ledena :)))... Konjukcija sa Plutonom je podgrejala strasti, omogućila mnogima od nas da se regenerišemo i transformišemo! Sekstili sa Jupiterom i Marsom su je razigrali, pokrenuli u raznorazne akcije...Bilo je i još su tu neka preterivanja :)), ali i osećanje da je Život lep....


Naposletku, Ti si dobro znala ko sam ja...
Sutra u subotu, Venera će biti u egzaktnom kvadratu sa Uranom u Ovnu!!! Malo da prodrma (Uran) sve uspavane princeze ali i prinčeve :-))). Neko će da oseti kako se "kavez drma" ili "trese drvo":-)), biće i onih koji će pomisliti da je negde tamo "trava zelenija", da se "bršljan za točak ne hvata" ili "brošić sto se teško pribada"...

Mesec je danas u 08:04 CET prešao u Strleca, danas nema bitnije aspekte!
Juče je Merkur prešao u Jarca!!! Kada god pomislim na Merkura u Jarca ja se setim Rowan Atkinsona ili Mr. Bean :-)).
Sutra nas čeka susret Merkura i Saturna, ozbiljne misli za subotnje jutro i subotnji dan! Saturn je inače vladar subote, tako da će ova konjukcija svakako obeležiti sutrašnji dan ali i vikend!!! Budite ozbiljni ali ne preterjute :)). Ne dozvolite da vam D-mol "zasvira"... Suta nas čeka i već spomenuti kvadrat Venere i Urana....setite se one narodne "igračka plačka"...ne igrajte se, sem ako ta igra nije u svrhu zabave i druženja!!! Mi ovde sutra imamo još jedan Doček Nove Godine :)). Blago nama :-)).

  • 13.januar 08:03: Merkur konjukcija Saturun
  • 13.januar 20:08: Venera kvadrat Uran
  • Prvi aspekt Meseca u Strelcu je sutra u 08:37 CET...

Kada se ovako pomešaju energije: ozbiljne misli, malo depresije, melanholije - Merkur konjukcija Saturn, potreba i osećanje za više slobode - Venera kvadrat Uran, sa ovom energijom se dešava opet kao ona  u narodu "zaludan pop i ovce krsti" :)), na sve ovo Maesec u kvadratu sa Neptunom, gde je teško razlikovati san od jave, maštu od stvarnosti....gde su moguće iluzije, fanatizam, prevelika osetljivost, senzualnost, osećanje žrtve...gde su mogući skandali, prevare, obmane, razočarenja...Da, kada se sve ovo ovako pomeša ne izgleda najbolje...ALI...setite se da svako od vas ima svoj horoskop, zapravo setite se da ste posebni i jedinstveni, da svako od vas "trpi" neke uticaje, neke dugotrajne i kratkotrajne aspekte, pa su i vaše priče posebne i jedinstvene! Zašto onda pišem svaki dan :)), zašto spominjem dnevne aspekte? Zato što oni neosporno vrše neke uticaje, i vi ih možete prepoznati...neko u jačem neko u slabijem intezitetu....to već zavisi od vaših horoskopa!!!
AUTOR: Zvezdana (Zvezdanin dnevnik)


Za mene je vikend počeo upravo sada. Nisam stigla ranije da pišem, a znam da volite da popijete neku prvu ili drugu jutarnju kafu sa Zvezdaninim dnevnikom...Hajde, da popijemo zajedno jednu kasnu popodnevnu :)))
Želim vam lep vikend



Нема коментара:

Постави коментар