уторак, 16. јануар 2018.

Bez naslova....u skladu sa današnjim događajem!!!



Ovaj tekst je trebao da bude tekst optimizma, tekst nade i inspiracije!!!
Vesti od jutros nisu takve. Vesti su tužne, melanhonične...crne!!! Nisu ovo prejake reči, ovo su reči sa pravom merom stvari i situacije! Ubijen je Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović!!! Ovde su baš te vrednosti: Srbija, demokratija, pravda "ubijeni" i ugroženi.

Mesec u Jarcu je od jutros u konjukciji sa Plutonom u Jarcu egzaktno!!! Kao i svaka konjukcija i ova ima "dve strane medalje", ja ću navesti ovde onu drugu: zastrašivanje, povređivanje, nasilje, pretnje, destruktivnost...Pluton u negativnoj energiji, aspektu: kriminal, fanatizam, ekstremnost, pretnja, mržnja, špijunaža, terorizam, ubistvo....Mesec...dom, domovina, narod, ognjište....Konjukcija intezitet!!!
U energiji Jarca od jutros: Saturn (3*), Merkur (7*), Pluton (19*), Mesec (19*), Sunce (26*) i Venera (27*)!!! Mesec konjukcija Pluton u Jarcu, Jarcem vlada Saturn, on je u konjukciji sa Merkurom....nebeski glasnik, vesti, misli, komunikacija!!! Deo iz ranijeg teksta:
"Međutim gde je Saturn tu je moguće i nešto više od ozbiljnosti, teške misli, melanholija, depresija, sve zbog nekih strahova (Saturn)!!! Saturn može doneti hladnoću, kočnice, izolovanost..."

Pluton, Mesec, Sunce i Venera u kvadratu sa Uranom u Ovnu!!!
Pluton kvadrat Uran....na žalost ova energija i ako više nije egzaktna odavno radi i dalje i o toj energiji sam vam pisala i na kraju prošle godine i na početku ove godine!!!
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/11/al-je-neptun-slao-talaseneptun-u-ribama.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/11/sta-rade-zvezde-u-periodu-od-13novembra.html
Mesec kvadrat Uran je današnji tranzitni aspekt!!! Neprijatna vest, neprijatno iznenađenje, skandal...
Sunce kvadrat Uran, egzaktno 14.januara, radikalna energija, stres, haos, nervoza....
I najteža energija od jutros:
Mars u Škorpiji u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu:
Mars sa Uranom u negativnom aspektu je uvek eksplozivna kombinacija, sa radikalnim ishodom!!!
Anarhija, nasilje, provokacija...aspekt radikalne akcije...Ovo je čest aspekt u horoskopima terorista. Svaka teška kombinacija Marsa i Urana (kvadrat, opozicija, inkonjukcija) donosi prasak, šok, skandal, eksploziju, fanatičnost, nasilje....Ekstremne akcije i reakcije, pobunu, nasilje, nepredvidljive besne ispade i napade, vrlo brze akcije, vrlo iznenađujuće akcije...

Ja sam jutros planirala da pišem o sekstilu Jupitera i Plutona koji je egzaktan od 05:12 CET!!!
Ovo su rečenice koje sam napisala, pre ove vesti:
"Da li smo spremni za promene? Da li je došlo vreme da imamo više poverenja u bolje sutra? Kakav god da je odgovor na ova pitanja, pred nama je period koji svakako nudi optimizam i pozitivan stav, sve zbog aspekta koji je danas egazktan. Danas su Jupiter u Škorpiji i Pluton u Jarcu u sekstilu!!!
Otvoren nam je put velikih promena!"
I ovde sam stala kada sam čula vesti!!!
Ja ne mogu danas da nastavim ovaj tekst....
Mnogo smo mi ovde na brdovitom Balkanu, bili i još uvek smo u teškim pričama...
Ovaj Blog čitaju svi....bez obzira odakle su, koje su vere, nacionalnosti i sl. I za sve ima mesta i uvek će biti mesta. Rođena sam u neko vreme kada smo svi živeli zajedno...I svako ima svoje viđenje kako mu je tada bilo...Najlepše godine naših života moje generacije i drugih generacija su prošle u nekim teškim situacijama...I nikako da prođe!!! 

Dosta (bre) više!!! Dosta je smrti, tuge, ratova....
Hoću da pišem o ljubavi, rađanju, sreći....Hoću da pišem o optimizmu, boljoj budućnosti....lepšem životu...Životu gde za sve nas ima mesta bez obzira na prezime, veru, religiju, boju kože i sl.



Istrajavam(o)...
Kako da sada pišem o optimizmu, boljem sutra i sl.? Ja trenutno ne mogu.
Ovaj aspekt sam više puta ranije spominjala, pisala sam o njemu više puta. Tako da oni koje ova današnja priča ne dotiče iz bilo kog razloga, mogu da se obaveste bez problema!!! OVDE!!!

Umesto muzike....u glavi mi je jedna pesma...koja će ostati u mojoj glavi....
Grčka je ....Epimeno....Istrajavam...
Život moj je ostrvo....



Нема коментара:

Постави коментар