уторак, 12. јул 2016.

Venera u Lavu (tranzitna)
Posle boravka u zaštitniči nastrojenom Raku, Venera će promeniti energiju i poprilično se promeniti. Ulaskom u znak Lava njene potrebe se menjaju one su drugačije, one su vatrene, strastvene. 

Venera ulaskom u znak Lava, želi da zasija pre svega. 
Željna je slave, aplauza. pažnje. Dok je boravila u Raku, pomalo se zatvarala, bila je sklona negovanju, zaštitnički naklonjena, ponekad je pribegavala samozaštiti, bila je (pre)osetljiva,  promenljivih osećanja, dubokih kao što su vode Raka. Volela je Venera toplinu doma, porodična okupljanja, bila je brižna poput majke, saosećajna, raspoložena da svije gnezdo, plodna i ponekad tužna...

Nije nikakvo čudo što će prelaskom u harizmatični znak Lava, naša Venera poželeti da se zabavlja, poželeće  romansu ali takvu da se vidi, da svi vide. Drama je deo ove priče o Veneri u Lavu. Svetlost pozornice, reflektora, nek sija, neka šljašti... moto je ove Venere. Šta ipak najviše želi ova Venera, da otvori svoje hrabro srce (Lav) i da voli i da je vole... Želi udvaranje, flert, romansu... Želi ljubav svog života. Želi "pravu ljubav", a za Lava je svaka ljubav ona prava :-). Ako je već ima... onda želi da je pokaže. Želi ona i da je obožavaju, želi ljubav svo vreme. Ona ovde mora da bude posebna, jedinstvena... ona će vas i učiniti da budete takvi, posebni i jedinstveni. Vreme je da (pro)slavite vašu ljubav, možda romantična večera u dvoje da se podsetite zašto ste zajedno, ili put u dvoje, nešto kao drugi medeni mesec ili prvi, kako god... Udvarajte se, flertujte kao na početku veze, poklonite pažnju emotivnom partneru, neka oseti kraljevski tretman (Lav). Obnovite plamen strasti.
Lav traži najbolje, a Venera to zna...

Sami ste... onda je vreme  za novu ljubav! Otvorite srce, budite hrabri, prihvatite sve pozive, a njih će sigurno biti (Lav ima energiju 5.kuće). I ako vas ne zovu, izađite gde god možete da se zabavite, da vidite nešto lepo i kreativno. Neka sve na vama blista, osmeh pre svega kao Sunce vladar znaka u kome je planeta ljubavi i zakoračite na vaš zamišljeni crveni tepih...tamo negde je vaša nova ljubav. I ako nije, uživajte budite centar sveta, budite otvoreni za ljubav i ona će doći... možda ne sada ali će doći.
Da, budite centar sveta, budite dramatični, provocirajte, koketirajte, pokažite svoju naklonost, ako vam se neko dopadne pokažite to, sa ovakvom Venerom sve je moguće, preuzmite inicijativu ili pustite da vas osvajaju. Uživajte!Šta još možete očekivati u vreme ovog tranzita:   

Ko više od Lava voli da uživa, posebno u ljubavi, zabavi, deci, luksuzu, umetnosti, kreativnosti. Venera je ovde obasjana Suncem (Vladar Lava) i ta joj energija baš prija.
Ipak ne treba zaboraviti da je Venera planeta ljubavi, lepote i odnosa u znaku koji voli dramu i dramatičnost. Bez obzira na vaše natalne karte (i vašu Veneru) osetićete na neki način ovu energiju. Od flerta do ljubavi vašeg života, sve je ovde moguće. 
U svakom slučaju dok traje ovaj tranzit vi se možete zabaviti, kreativno izraziti, družiti se, baviti nekim sportom, hobijem možda, ako imate decu posvetiti im više svog vremena i pažnje, ako ih nemate možda bar da  pomislite vreme je za bebe, možda nešto i uradite u vezi toga :-).

Vreme je i da dok ova energija traje budete kralj ili kraljica, najbolje je biti nečiji kralj ili kraljica, ali sve se ovde računa :-))).

Lav pre svega voli luksuz, neće mu smetati ni bogastvo! Za energiju Lava bogastvo je možda:  Nova svilena posteljina, dan proveden u neko wellness-u, poseban tretman za kosu (simbol Lava). Ovakvu Veneru usrećiće kupovina nove garderobe, mora se, jer ovakav način života traži drugačiju garderobu. Boje su ovde jako bitne, upadljive, sjajne, tople, kao i srce ove Venere. Lav voli perje, firmiranu garderobu...
I za muškarce i za žene:
Sa ovom energijom Venere u Lavu: Ljubav je na prvom mestu!!! Na delu je staromodno ali otmeno udvaranje. Ni muškarci ni žene se neće bojati da ljubav pokažu...Žene sa ovom energijom nisu za sex već prve večeri,  one žele poštovanje, žele udvaranje, divljenje. Ima vremena za strast. Vatra Lava gori duže, postojanije. Želeće da ih tretiraju kao kraljice, jer i one same pružaju maksimum.  Muškarci sa ovom energijom želeće da pokažu (svetu) izabranicu srca svog. Želeće da im se dive na izboru partnerke, sa kojom mogu na svaki crveni tepih pravi ili zamišljeni... 

Žene će pod uticajem ove energije poželeti da budu lepe, najlepše, izvadiće iz ormana najlepše komade odeće, "popeti" se na štikle, staviti crveni karmin koji mami poljupce, tu je i nakit (računa se i bižuterija), kap dva ili više omiljnog parfema, ekstravagancija i glamur je ono što ova energija donosi.... A muškarci, oni će se od uticajem ovog tranzita okretati baš za ovakvim ženama i biraće ovakve žene, bez obzira na položaj njihove Venere (koja često želi nešto sasvim drugo).
Svi i muškarci i žene sa ovom energijom "postaju" kraljevi ili kraljice i traže svoje kraljice i kraljeve. A kada ih pronađu (ili ako ih već imaju) postavljaju ih na pijedestale, krunišu ih krunama, obožavaju, paze ih i maze. Mada u osnovi svi oni žele isti tretman. A on je biti nečiji centar sveta! Žene će privući hrabri, samosvesni muškarci, oni koji se neće stideti da pokaži i kažu ljubav. Muškarci pod uticajem ovog tranzita pre će zapaziti ženu koja sija, koja flertuje, nego neku drugu i biće spremniji su nego ikada da poklanjaju, kupuju cveće, obasipaju pažnjom svoje izabranice...
Ljubav (Venera) koju treba pokazati (Lav):

Biraju se lepa mesta, restorani, klubovi, ali i galerije, pozorišta,  sva ona mesta gde lepota caruje. Zabava je takođe imperativ, ples, koncerti, svi društveni događaji gde šljašti, sija, još ako je crveni tepih tu negde :-)). Osećanja. Uh to je tek posebna priča, Ljubav je drugo ime za Veneru u Lavu, zaljubljivanje na prvi pogled, otvoreno pokazivanje emocija - ljubav za ceo život. Ova Venera je izmislila flert, udvaranje. Oko mladih devojaka starija uspešna gospoda (Venera - devojka, Lav/Sunce - uspešan muškarac). Moć i lepota na delu! I gde je tu ljubav? Tu je verovali ili ne, u moći, novcu, autoritetu, luksuzu. Skromnosti ovde nema mesta. Venera (devojka, žena, ljubavnica...) i Lav/Sunce - moć, glamur, sjaj, ljubav i moć, velike ljubavi, ljubav koja privlači pažnju, velike raskošne zabave, glamur...Potreba za osvajanjem.
I ma koliko ova energija volela luksuz, glamur, divljenje, priznanje, poštovanje je ono što želi još i više... Ako nema poštovanja ova Venera ne može voleti, ne više.
Vreme je za bebe!

Dok traje ovaj tranzit, posla će imati kozmetičari, frizeri, radnje sa robom koje imaju potpis. Znam para nema - uglavnom, ali "posao" će završiti i jedna obična maskara, crveni karmin ili parfem.
I da nije sve samo raskoš i sjaj, treba da znate da ova Venera obožava decu, svoju, tuđu, svejedno je. Pod uticajem Lavlje energije nađe vremena i da se druži sa njima, da ih razmazi, što i nije loše, mogao bi ovaj tranzit bar kada su deca u pitanju da potraje što duže :-).
Više nego obično razmišlja se o deci, o bebama...vreme je za bebe:-).Garderoba ne čini čoveka ali dosta govori o njemu....

Ako imate natalnu Veneru negde u nekoj drugoj energiji i znaku, možda više volite udobnu garderobu, garederobu za akciju, kao recimo Venera u Ovnu. Sada je vreme da se "popenjete" na štikle, obučete zanosnu haljinu i blistate, nema žene koja ponekad ne poželi tako nešto. Sa ovom energijom muškarci mogu poželeti da patike zamene nekim divnim kožnim cipelama, možda neki od vas stave i kravatu za neki važan događaj :-). Kosa je ovde jako bitna, ukrasi, trake, brijanje glave (muškarci), frizeri imaju puno posla u ovom periodu (Lav je ponosan na svoju grivu :-). Boje su ovde takođe važne, one koje se vide :-). Zlato ide uz kralja i kraljicu, Prada takođe :-) ili neki drugi brend zašto da ne, jednom se živi :-) misli ova Venera. I naravno "Diamonds Are a Girl's Best Friend"... 
Dok prolazi (tranzitira) kroz energiju Lava, Venera voli:

Zabavne parkove, koncertne hale, plesne podijume; Butike, prodavnice nakita; Sva luksuzna mesta, crveni tepih; Proslave, rođendane, žurke; Umetnost, pozornicu, kreativna dešavanja; Prvo mesto na nekoj modnoj reviji; Izražavanje ljubavi i prvrženosti - javno; Odmor na nekoj plaži, računa se i "naše more Ada" :-); "Kinđurenje", creni karmin (koji mami poljupce), statusni simbol; Kozmetičke salone, frizerske salone; Sportske terene, fitnes centre; Decu, dečije prodavnice...  
Venera u tranzitu kroz Lava prosto zrači, zrači optimizmom, dobrim raspoloženjem...a sve zahvaljujući Suncu vladaru Lava... Venera i Sunce se vole!
Venera je vladar Bika i Vage, tu u tim energijama se jako dobro oseća jer je "kod kuće", u izgonu je ili tamo gde se ne oseća baš najbolje je u znacima nasuprot Biku i Vagi - u Škorpiji i Ovnu, tu su pravila kuće (energije) drugačije i tu se Veneri najmanje boravi, u egzaltaciji je u Ribama i tu se jako dobro oseća, u padu je u Devici (ona je suprotno od Riba) i tu se baš ne oseća dobro...

Venera u Lavu se oseća dobro jer joj prija njen vladar - Sunce! Svaki boravak Venere u nekom znaku je sličan konjukciji Venere i vladara tog znaka. Venera u konjikciji sa Suncem je lepa priča i lep aspekt.

"Moda prolazi, stil ostaje."

"Ne razumem kako žena može izaći iz kuće bez da se malo dotera,
 ako zbog ničeg, onda iz pristojnosti. 
A potom, nikad ne znaš, možda baš tog tada ima zakazan sudar sa sudbinom. 
A najbolje je izgledati što je ljepše moguće za sudbinu."
 Coco Chanel 
 (Lav, sa Venerom u Lavu)

Poznati sa Venerom u Lavu:   
Michael Jackson (Devica), Madonna (Lav), Nicole Kidman (Blizanac), Monica Bellucci (Vaga), Tom Cruise (Rak), Whitney Houston (Lav), Amy Winehouse (Devica),
Olivia Newton-John (Vaga) Gwyneth Paltrow (Vaga), Sylvester Stallone (Rak), Coco Chanel (Lav), Salma Hayek (Devica), Alfred Hitchcock (Lav), Andy Warhol (Lav), Greta Garbo (Devica), Françoise Sagan (Devica), Dita von Teese (Vaga), Yves Saint Laurent (Lav), Paulo Coelho (Devica), Leo Tolstoy (Devica).

Sve o Veneri ovde -  Venera 
Energija Lava

Lav je: fiksni znak, vatreni znak, aktivan znak....  
Vladar Lava je Sunce, prirodna kuća Lava je 5.kuća, suprotni znak je Vodolija... 
U grupi je (vatra) sa Ovnom i Strelcem... 
Osnovna fraza: Ju ću.... Ključna reč: magnetizam
Vlada: srcem, leđima (kičma), kosom....
Lav vlada: Crnom Gorom, Češkom, Francuskom, Irakom, Italijom, Kapadokijom, Kubom...
Lav vlada: Berlinom, Bombajem, Čikagom, Damaskom, Filadelfijom, Los Anđelesom, Madridom, Majamijem, Požarevcem, Pragom, Rimom....  
Lav vlada: jarko narandžastom bojom, Lav je i zlatna boja... 
Vruće - vruće - vruće - LAV :-). 
Romantika i Lav idu ruku pod ruku.... 

Ko više od energije Lava voli decu, i ko je veće dete od Lava. Lavovski entuzijazam je zarazan...:-). Energiju Lava videćete u Las Vegasu ili Rinu, ili bilo kojoj kockarnici na svetu, videćemo ovu energiju na disko podijumu, na nekom podijumu ili pozornici, disko kugla je obavezna ili reflektori neki :-))), videćete je na nekom koncertu, ali i na sporstkom terenu: golf, tenis, jahanje i sl. :-))), može i teretana ako baš mora, ni jahta ovde nije strana....:-))), ko više voli dijamante od ove energije, i sjaj, i šljokice.... kič....nemojte da nas Lavovi čuju :-))).Ovu energiju možemo videti na nekoj egzotičnoj plaži na nekoj ležaljci ispod velikog suncobrana sa dugmetom koje ispunjava sve želje, može i peščana pustinja sa velikim šatorom (ima klimu :-), naravno ako je tu neki šejik ili princeza koja priča bajke iz hiljadu u jedne noći.....energija je potpuna. Fanatazija? Ko ima srca da rastuži ovu energiju, ja ne :-)))), i sama je posedujem.....
Lav vlada srcem.....a ono je ovde veliko, toplo, gotovo uvek zaljubljeno....Lav voli da voli!!!Lav voli dramu, pozornicu, reflektore. Osim što voli decu, zaljubljen je u ljubav, ali voli i vlast, voli i da zapoveda :-)) Lav je velikodušan, odan, lojalan i veran, i kada voli, voli duboko i kompletno. Lavovsko srce je veliko poput neke palate i nikako nije škrto. Zna Lav (sa nekim aspektima) i da bude snob, egocentričan, egoista, diktator....Voleti i biti voljen ♥♥ je ipak glavna težnja energije Lava. Deviza Lava je  "Posle kiše Sunce sija". Sunce (vladar Lava) je centar našeg soalarnog sistema, a Sunce svima šalje energiju, svetlost i toplinu.  Lav je i simbol srca kao organ pre svega. Ali kada kažemo srce... uvek mislimo Ljubav :-)). Osim drame Lav voli i luksuz i bogastvo. U vreme vladavine energije Lava, svako može biti kralj ili kraljica :-)))
Lav: Dete - deca, burma, diktator, ekstravagancija, glumac, kreativnost, odkucaji srca, letovanje, maslina, menadžer, nakit, narcis, otac, očinstvo, otvorenost, palata, plesna sala, političar, pozornica, pozorište, predsednik, kraljevstvo, presto, samoizražajnost, sport, srdačnost, toplina, udvaranje, vrućina, zabava, zamak, cirkus, godišnji odmor, hobi, kazino, kockarnica, koncert, letovanje, ljubav, praznik, rekreacija, romansa, stadion, šou-biznis, estrada, veridba, veselje, viša društvena klasa....
5.kuća: zovu je "bona fortuna" - dobra sreća

To je kuća emocija, ljubavi (ljubav koju dajemo i pružamo, kako doživljavamo ljubav i sva ljubavna iskustva), kuća naše mladosti, naše dece, zabave, zabavljanja, uživanja, kako se provodimo, kuća naše kreativnosti, sporta, stvaralaštva, hobija, odmora, praznika, igre, razbibrige, odnosa sa decom (način vaspitanja...), u njoj će se videti da li je neko bezbrižan, koliko važi ono mladost-ludost, kakav stav ima prema rizicima (kocka, lagana zarada, lutrija...).Ovo je i kuća koja će razjasniti sve u vezi trudnoće.
Prirodna kuća Lava, vladar Sunce!


 


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com
Нема коментара:

Постави коментар