петак, 29. јул 2016.

Uran kreće u retrogradni hod...."Hit The Road Jack"

Nebeski alarm...kreće na put unazad...
29.Jul 23:06 Uran kreće u retrogradni hod
Uran kreće u retrogradni hod sa 24* Ovna...  
Gospodar slobode i individualnosti kreće na svoj put unazad u prošlost.... Sloboda je ovde lajt motiv. Ali pre nego osvojite svoj slobodu, potrebno je da se oslobodite nekih starih obrazaca. To ćete moći da uradite putujući u prošlost zajedno sa Uranom u Ovnu u onom segmentu vašeg života gde se Uran nalazi... Uran će na taj put krenuti sa 24* Ovna i on će trajati do 29.Decembra 2016. kada će ponovo krenuti napred sa 20* Ovna. 
***Ovo je redovna pojava...da kažem normalna, dešava se svake godine...traje oko 155 dana i Uran za to vreme pređe oko 4* . Neke (unutrašnje) promene, ali i događaje možete očekivati tamo gde vam Uran u Ovnu sada tranzitira!!! Kave promene odrediće aspekti i tranzitni i aspekti Tran Urana sa vašim natalnim planetama!!!
Ovu energiju će najpre i najviše osetiti buntovni karakteri!!! Mnogima je na vidiku neka lična promena... Uglavnom su te promene vezane za ličnu slobodu!!! Te promene su uglavnom unutrašnje, unutar vas samih....Kada Uran krene direktno (29.Decembra) krenuće i spoljašnja manifestacija tih promena...


***Sa kretanjem Urana unazad, pokrenuće se ponovo energija kvadrata Urana i Plutona. Taman kada ste pomislili da smo ga se oslobodili eto njega ponovo....Unazad pet godina ovaj kvadrat je vršljao svuda po svetu....Doneo je veliki haos i stres....ratovi, revolucije, pobune!!! Pluton u Jarcu 26.Septembra kreće napred....Od tada će ponovo ovaj kvadrat biti aktuelan...Tačnije od 5.Oktobra kada će Pluton biti na 14* Jarca, a Uran na 22* Ovna...U Decembru 2016. Pluton će biti na 16* Jarca, Uran na 20* Ovna....Sasvim dovoljno da ovaj kvadrat bude više nego aktuelan na žalost!!!
Da se podsetite....sve o ovom kvadratu OVDE!!!
Konačno nešto dobro!!!
U to vreme 25.Decembra RxUran (pred samo kretanje direktno) imaće jedan pozitivan (dugotrajni, trajaće do Decembra 2017.) aspekt: Saturn u Strelcu trigon RxUran u Ovnu!!!

Poznati sa RxUranom u Ovnu: Friedrich Nietzsche, Andy Warhol, Stanley Kubrick, Karl Lagerfeld, Grace Kelly, Sean Connery,  Jacques Chirac, Ray Charles, Roman Polanski, Jacqueline Kennedy Onassis, Sylvia Plath, Prince George of Cambridge, Barbara Walters, Roger Moore, Charles Manson...

Cause I'll be back on my feet some day



Нема коментара:

Постави коментар