понедељак, 17. август 2015.

Nedeljni horoskop za period od od 17.Avgusta do 24.Avgusta



Jupiter samo što je ušao u Devicu, Sunce će ove nedelje....počinje sezaona Device....
Pre toga i lepe i manje lepe vesti....Lepa vest je da će retrogradna Venera u Lavu biti u trigonu sa retrogradnim Uranom u Ovnu...Gori vatra....Sa Uranom možemo da očekujemo neočekivano....od nekog iznenadnog pisma u inboxu do iznenadnog pojavljivanja neke ljubavi stare ili nove sve već prema vašem horoskopu....Manje dobra vest je inkonjukcija retrogradne Venere u Lavu i retrogradnog Kirona u Ribama, ali i  kvadrat Sunca u Lavu (pre prelaska u Devicu) sa Saturnom (još uvek) u Škorpiji.... Neka vrsta potrebe za prilagođavanjem (inkonjukcija) kao i manjak energije, zastoj, kašnjenja (kvadrat)...
I na kraju ove nedelje Sunce će preći u Devicu taman da krenemo u reorganizaciju života....

http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2015/08/sta-rade-zvezde-od-17avgusta-do.html

Ove nedelje za vaš znak ili podznak....
_____________________________________
OVAN:

Ova nedelja bi mogla da vam donese lepa iznenađenja trigon Venere i Urana u vašem znaku nekima od vas mogu doneti nove ljubavi, začeće, više uživanja i zabave. Negde možda i iznenadni put u dvoje. Inkonjukcija Venere i Kirona kod nekog bi mogla da u pitanje dovede neku tajnu, ili nešto što već neko vreme skrivate. Nešto manje energije krajem nedelje zbog kvadrata Sunca i Saturna, odmarajte više. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor svakodnevnog života, posla, zdravlja...vreme je za reorganizaciju.



_____________________________________
BIK:
Venera i Uran u trigonu ove nedelje vam mogu doneti razna iznenađenja, vezana za dom, porodicu, porodične odnose, ali i za neke vaše tajne. Nekome ide preselenje, nekome preuređivanje, nekome rešavanje nekih porodičnih stvari (daleko od očiju drugih), negde neki privatni posao ili posao kod kuće. Inkonjukcija Venere i Kirona mogla bi da pokrene neke stare prijateljske priče, neka razočarneja. Krajem nedelje manjak energije zbog kvadrata Sunca i Saturna posebno u partnerskim vezama ili su partneri ti koji će imati manje energije nego obično. Negde teži odnosi sa javnošću. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor emocija, ljubavi, dece, uživanja... vreme je za reorganizaciju

_____________________________________
BLIZANCI:
Trigon Venere i Urana ove nedelje vam može doneti razna iznenađenja, posebno u komunikaciji. Iznenadne poruke, susrete, razgovore. Izneadne ljubavne veze, kraća putovanja, neke vaše nove ideje, odluke. Susreti sa starim ljubavima. Inkonjukcija Venere i Kirona bi mogla da "otvori stare rane". Budite oprezni u komunikaciji. Nekome osim ljubavne i poslovna komunikacija može biti predmet razočarenja. Krajem nedelje manjak energije, vitalnosti zbog kvadrata Sunca i Saturna. Obratite pažnju na zdravlje i zdravstvene navike i vaše i onih oko vas. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari.... vreme je za reorganizaciju.

_____________________________________
RAK:
Ove nedelje trigon Venere i Urana mogao bi da vam popravi raspoloženje kada su u pitanju vaša i emotivna i materijalna sigurnost. Neka iznenadna dešavanja sa finanasijama. Što bi mnogima od vas donelo više sigurnosti, samim tim i bolje emotivno stanje. Ovo se posebno odnosi na one priče gde su emocije i novac pomešani. Možda vraćanje neke prošlosti. Inkonjukcija Venere i Kirona može doneti neka emotivna i materijalna razočarenja nešto povezano sa daljinama ili obrazovanjem, životnom filozofijom, moralom, zakonom, pravdom. Krajem nedelje manjak energije u emotivnom smislu povezano sa novcem zbog kvadrata Sunca i Saturna. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor komunikacije, misli, odluka....vreme je za reorganizaciju.

_____________________________________
LAV:
Venera i Uran u trigonu ove nedelje vam mogu doneti neka lepa iznenađenja. Nekome sledi nova ljubav, više druženja, zabave, neko će na iznenadni put, neko će možda imati susret sa starom ljubavi. Nekome će stići neko izdaleka. Inkonjukcija Venere i Kirona bi mogla u isto vreme da otvori stare rane. Nekome možda i neko razočarneje srazmerno očaranosti koja je bila. Krajem nedelje manjak energije zbog Sunca u vašem znaku u kvadratu sa Saturnom. Mogući su i neki porodični problemi, pripazite na starije članove svoje porodice. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor materijalne i emotivne sigurnosti, odnosa prema vrednostim... vreme je za reorganizaciju.

_____________________________________
DEVICA:
Trigon Venere i Urana ove nedelje mogao bi da pokrene neke vaše tajne, posebno one emotivne, duboko intimne i skrivane od drugih. Moguće je da neke tajne neće to više da budu. Nekome nove emotivne priče ali sa nekim skrivanjem i potrebom da bude tajna. Inkonjukcija Venere i Kirona bi mogla da otvori neke stare rane posebno ako imate nešto što skrivate. Negde su moguća i razočarenja u partnera ili partnerovo razočarenje zbog neke vaše tajne. Krajem nedelje manjak energije, zbog kavadrata Sunca i Saturna, možda i želja za povlačenjem, bez prevelike želje za komunikacijom sa nekim ljudima oko vas. I na kraju Sunce će preći u vaš znak vreme je da zasijate, vreme je da se posvetite sebi, vreme je za ono što vi najbolje umete za reorganizaciju.

_____________________________________
VAGA:
Ove nedelje trigon Venere i Urana može vam doneti uzbudljiv i emotivni i partnerski život. Neko iznenađenje sasvim moguće, iznandna ljubav, ili neko iznenađenje u postojećim vezama. Negde je moguć i susret sa emotivnom prošlošću. Inkonjukcija Venere i Kirona bi mogla da vam donese neka iznenadna i neočekivana razočarenja. Mogli bi i da pripazite na zdravlje, posebno ako je ranije postojao neki problem. Krajem nedelje i manjak energije zbog kvadrata Sunca i Saturna koji bi mogao da bude povezan sa emotivnom i materijalnom sigurnošću. Finansijski problemi. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor skrivenog, tajnog, podsvesti.... vreme je za reorganizaciju svega skrivenog.


_____________________________________
ŠKORPIJA:
Trigon Venere i Urana ove nedelje bi mogao da vam donese razna iznenađenja u profesionalnom životu, karijeri, društvenom statusu i položaju. Negde su iznenađenja povezana sa emocijama, negde više sa novcem. Negde su to novi poslovi ili poslovni potezi, negde sveže ideje ali povezane sa nekom prošlošću. Inkonjukcija Venere i Kirona mogla bi da donese neko emotivno razočarenje, ljubavno, porodično, prijateljsko. Moguće je i nešto sa karijerom. Potrebno vam je prilagođavanje situaciji. Krajem nedelje manjak energije zbog kvadrata Sunca sa Saturnom u vašem znaku. Moguća su neka kašnjenja, neki zastoj, možda i umor. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja....vreme je za reorganizaciju.

_____________________________________
STRELAC:
Ove nedelje trigon Venere i Urana može vam doneti neka iznenađenja u vezi ljubavi i vama koji ste u vezama i vama koji niste. Moguće su nove veze ali moguć je i susret sa emotivnom prošlošću. Neko će možda na neki iznenadni put, ili će vas neko iznenaditi svojim dolaskom. Nekome će deca na školovanje negde dalje. Inkonjukcija Venere i Kirona može vam doneti neke stare porodične rane, negde možda i neko razočarenje. Krajem nedelje manjak energije izazvan kvadratom Sunca i Saturna, moguć problem sa inostranstvom, zakonom, pravdom. Čuvajte i zdravlje posebno ako je ranije bilo narušeno. Fizički zamor. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor karijere, društvenog statusa i položaja....vreme je za reorganizaciju.

_____________________________________
JARAC:
Venera i Uran u trigonu ove nedelje bi mogli da vam donesu neka iznenadna dešavanja u vezi doma, porodice, porodičnih odnosa. Negde je to neko preselenje, negde preuređivanje, negde iznenadno napuštanje doma zbog neke emotivne priče. Moguće su i nove strastvene ljubavne veze. Negde i susret sa emotivnom prošlošću. Inkonjukcija Venere i Kirona mogla bi vam doneti neku staru ranu, neko razočarenje pre svega kroz komunikaciju. Krajem nedelje manjak energije zbog kvadrata Sunca i Saturna posebno kada je vaš društveni život u pitanju. Negde i manjak energije zbog finansijskog stanja. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor daljina, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine....vreme je za reorganizaciju.

_____________________________________
VODOLIJA:
Ove nedelje Venera i Uran u trigonu mogu vam doneti razna emotivna iznenađenja. Negde je to nova veza, negde putovanje, negde susret sa emotivnom prošlošću. Inkonjukcija Venere i Kirona mogla bi da vam donese neko razočarenje posebno tamo gde su emocije i novac bili upleteni. Krajem nedelje kvadrat Sunca i Saturna može doneti manjak energije posebno u vezi vaših poslova, karijere, društvenog statusa. Mogući su i nesporazumi sa autoritetima, starijim ljudima oko vas. Ako ste u dužim vezama možda i neka situacija koja donosi težinu, zastoj. Problemi i sa odnosima sa javnošću. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor kriza, initime, strasti, tuđeg novca i podrške... vreme je za reorganizaciju.

_____________________________________
RIBE:
Trigon Venere i Urana ove nedelje mogao bi da vam donese neka iznenađenja u materijalnom smislu. Nekome možda novu ljubav na poslu ili preko posla, nekome šansu za bolje finansije. Moguć je i novi posao. Inkonjukcija Venere i Kirona u vašem znaku mogla bi doneti neko razočarenje ili otvoriti neku staru ranu. Čuvajte zdravlje posebno ako je ranije postojao neki zdravstveni problem. Krajem nedelje moguć manjak energije zbog kvadrata Sunca i Saturna. Moguć je umor i fizički i psihički. Možda i neke nevolje vezane za zakon, obrazovanje ili daljine. I na kraju Sunce će preći u Devicu u vaš sektor partnerstva, i emotivnih i svih drugih, kao i odnosa sa jvnošću....vreme je za reorganizaciju....


U trenutku postavljanja teksta ova pesma se čula iz nekog auta.....




Нема коментара:

Постави коментар