понедељак, 8. децембар 2014.

Nedeljni horoskop (8.Decembar-15.Decembar)



Ove nedelje sa retrogradnim Jupiterom u Lavu krenućemo u razna preispitivanja koja će biti aktuelna u narednih nekoliko meseci. Pomoći će svakako Sunce i Merkur u konjukciji u Strelcu koji će biti u trigonu sa retrogradnim Jupiterom u Lavu. Ovo je nešto kao "prva pomoć". Preispitivanje je dug proces ovo je samo početak. Ulazak Venere u Jarca doneće neku vrstu strategije na duže staze.
Uskoro ulazimo u turbolentniji period jer će Pluton i Uran biti u egzaktnom kvadratu, zato je potrebno da se dobro pripremimo. Ova nedelja pred nama je upravo to... priprema za ono što dolazi. Ako se dobro pripremio nema potrebe da se plašimo onog što dolazi.
*Uz tekst Šta rade zvezde u periodu od 8.Decembra do 15.Decembra..
* Ako znate svoj podznak (ascedent) u kom je znaku, pročitajte šta piše i za taj znak radi ravnoteže, a možda se više "pronađete" u podznaku nego u svom znaku.


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom ovde u ovoj oblasti vašeg života krenućete u neku vrstu preispitivanja od sada pa narednih nekoliko meseci. Gde ste kada je ljubav u pitanju, kreativnost, uživanje, deca... Na početku ove nedelje to će ići lepo jer su tu Sunce i Merkur da podrže neku priču vezanu za neki put, ili bilo šta što je povezano sa nekim daljinama, ili će to biti neki razgovor, možda neka lepa vest.
POSAO: Venera ulaskom u Jarca boraviće u vašem sektoru karijere i društvenog statusa. Nešto lepo u narednom periodu, možda neki uspeh, neko napredovanje ili samo više uživanja u okviru onog čime se bavite. Nekima od vas ljubav preko karijere.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali sa potrebom da se nešto ovde menja. Možda razmotre neki novi pristup ovoj oblasti života.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom u sektoru doma, porodice i porodičnih odnosa krenućete i vi u neku vrstu preispitivanja. Na početku ove nedelje zahvaljujući Suncu i Merkuru razmotrićete i finansije vezane za porodicu, nekretnine, obavićete sve potrebne razgovore, pregovore na tu temu i možda pronaći neko rešenje. Zapravo biće vam mnogo jasnije nešto vezano za dom i finansije. Neki od vas bi mogli da krenu negde daleko ili je to možda član vaše porodice. Drugi predstavnici ovog znaka bi mogli da se odluče za zajednički život sa emotivnim partnerom, neko da renovira prostor u kome živi, a neko će možda krenuti u priču o preselenju. Biće i onih koji će se zainteresovati za privatni biznis.
POSAO: Ulaskom Venere u Jarca mogli bi da očekujete neku promenu kada je ova oblast vašeg života u pitanju. Vreme je da krenete u neki kreativan poduhvat. Možda i da preispitate neke stavove, ideje, težnje. Emocije bi mogle doći u drugi plan, vi više okrenuti ka poslu svesni da nagrada može doći kasnije posle dobro obavljenog posla. Međutim neki od vas bi mogli da krenu u priču putovanja na duže staze, ljubav na duže staze ili nešto vezano za obrazovanje, reklamu, izdavaštvo, životni stav ako ništa drugo.
ZDRAVLJE: Potreba da se promeni nešto u načinu života generalno i posebno kada je zdravlje u pitanju. Možda način ishrane, dijeta ili vraćanje u fizičku formu.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom u oblasti uma, razmišljanja, komunikacije ući ćete u neku vrstu preispitivanja. U narednih nekoliko meseci mogli bi da preispitate vaš odnos sa najbližima kroz komunikaciju. Sa emotivnim partnerom, decom, braćom i sestrama, prijateljima. neke stare priče mogle bi da dođu u prvi plan. Na početku ove nedelje zahvaljujući Suncu i Merkuru već možete da krenete u komunikaciju sa partnerom ako ste u dužoj vezi. Vi koji niste u vezi ovo je najava za nešto novo. Sa Venerom u Jarcu u vašem sektoru strasti i intime ili neko zahlađenje ili potreba za regeneracijom. Nekima od vas možda novi pristup zajedničkim finansijama. Za neke druge možda ulazak u neku tajnu vezu gde su fizička privlačnost i materijalna sigurnost presudni.
POSAO: Uskoro ovde kreće vrlo turbolentan period, mada krajem nedelje i neka povoljna dešavanja kada su finansije u pitanju. Neke promene vezane za vaš posao i karijeru su u najavi, dotle je dobro da se strateški pripremite, posebno kada su u pitanju vaše finansije. Vreme je da na tu temu razmislite ali na duže staze. Sve što je u vezi tkz. tuđih finansija: pozajmice, krediti, dugovi, porezi, partnerove finansije.
ZDRAVLJE: Mogli bi da krenete u brigu o vašem zdravlju na duže staze jer uskoro kreće nepovoljan period kada je zdavlje u pitanju. Vreme je za regeneraciju i transformaciju.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Ovde u ovoj oblasti vašeg života u najavi je jedan turbolentan period. Ulaskom Venere u Jarca ipak ovde neko vreme smirivanje, čekanje ili zatišje pred buru. Bar na neko vreme imate priliku da sredite odnose ako ste u dužoj vezi ili braku. Ovo je vreme da se emocije podignu na viši nivo. Vi koji ste sami možda uđete u neku vezu koja može da traje na duže staze. Da se pojavi neko sa razlikom u godinama ili u statusu. Neko ko je ozbiljan, odgovoran i na koga bi mogli da se oslonite, da se osećate sigurno u svakom pogledu. Možda je vreme i za neku dugoročnu strategiju kada su emocije u pitanju. Neko će da se povuče na kratko a neko će krenuti u osvajanje nekog emotivnog vrha.
POSAO: Sa retrogradnim Jupiterom u oblasti vaših ličnih finansija krenućete u neko preispitivanje. Mnogi će razmišljati na temu bele pare za crne dane. Potrebno je da preispitate sve izvore finansija. Na početku ove nedelje pomoći će Sunce i Merkur koji će boraviti u zoni posla i poslovnih odnosa i razjasniće vam mnogo toga. Tu su i neke nove ideje, novi projekti o kojima treba da razmislite. Krenite i u poslovnu komunikaciju, pregovore, ugovaranja. Sve će krenuti bolje ako odmah krenete u angažovanje i akciju.
ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, imate priliku da razmislite o novom pristupu svemu što se tiče vašeg zdravlja. Informišite se o svemu i krenite najpre u preispitivanje a onda i u akciju.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom u vašem znaku krenućete u neku vrstu preispitivanja. Nešto u vezi izgleda možda ali i svih stavova prema životu generalno, a onda i prema nekim ljudima sa kojima ste u emotivnoj, porodičnoj, prijateljskoj ali i svakoj drugoj vezi. Vreme je preispitivanje vere, verovanja, istine, preispitivanje svega onog što zovemo viši um, životna filozofija. Preispitivanje životnih vidika, znanja, umeća, životnih stavova, predrasuda, pretpostavki. Možda čak i da promenimo stavove o nekim događajima i prema nekim ljudima. Na početku ove nedelje pomoći će Sunce i Merkur iz ove oblasti vašeg života, razjasniće vam mnogo toga bar na početku. Za neke od vas u najavi je trudnoća, negde neko veselje, veridba možda. Negde je to neka lepa vest, negde nova emotivna priča ili ako ništa od ovog promena izgleda, nova frizura ili nešto drugo.
POSAO: Ulaskom Venere u Jarca i u ovu oblast vašeg života neki od vas će se "baciti" na posao i karijeru, ljubav će ostaviti za bolja vremena. Međutim neki od vas bi mogli da imaju priču gde se ljubav i posao mešaju. Moguće je i nešto novo u vezi posla, neko napredovanje za stepenicu više ili samo neka nova strategija na duže staze. Finanasije bolje bar početkom nedelje.
ZDRAVLJE: Ulaskom Jarca u ovu oblast vašeg života imate priliku da o zdravlju razmislite na duže staze, kao i da napravite strategiju kada je vaše zdravlje u pitanju. Bolja ishrana, možda i neka dijeta ali i vraćanje u fizičku formu.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom u oblasti tajni, skrivenih stvari, podsvesti veme je za neko preispitivanje. Neke stvari ste možda potisnuli, sakrili ili je neko nešto sakrio od vas. Vreme je da se pozabavite u narednih nekoliko meseci sa onim što ste "gurnuli ili u neki orman ili pod tepih". Vreme je da preispitate verovanja, stavove, i možda neke emocije koja je iz nekog razloga skrivena ili je tajna. Na početku ove nedelje pomoći će Sunce i Merkur iz oblasti doma, porodice i porodičnih odnosa. Možda vam neko od članova porodice može pomoći u nekoj dilemi, vreme je za iskren razgovor. Ulaskom Venere u Jarca u ovu oblast vašeg života možda ćete krenuti u neku strategiju nešto na duže staze a u vezi ljubavi, dece, uživanja, kreativnosti.
POSAO: U ovoj oblasti vašeg života gde trenutno boravi Mars možda je već krenula neka priča o pobuni. Promene vam u svakom slučaju predstoje u narednom periodu. Za neke od vas one će biti prilično turbolentne. Međutim ove nedelje možete mnogo toga da uradite kada su posao i poslovni odnosi u pitanju. Komunicirajte, pregovarajte, ugovarajte, pripremite teren za ono što dolazi.
ZDRAVLJE: Sa Marsom u ovoj oblasti vašeg života ne fali vam energije, možda ima i "viška". Potrudite se da pametno kanališete ovu energiju.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom u oblasti društvenosti, prijateljstva, ali i želja, nadanja, ideja i iznenadnih dešavanja bićete u nekoj vrsti preispitivanja. Vreme je da preispitate svoju veru, nadanja, želje, kao i neke prijateljske odnose. Preispitivanje vaše uloge u životima drugih onih vama bliskih, gde ste emotivno angažovani ali i na svaki drugi način. Koja je vaša uloga u životu drugih ljudi, kao i  nekih grupa i grupnih dešavanja. Preispitivanje i ličnih sloboda i vaše individualnosti. Na početku ove nedelje pomoći će Sunce i Merkur u oblasti komunikacije da kroz iskren razgovor krenete u preispitivanja. Računaju se i pisma, poruke svaka vrsta komunikacije. Možda će stići i neka lepa vest. Sa Venerom u Jarcu u oblasti porodice i porodičnih odnosa možda je vreme da se malo usamite ili da napravite neku strategiju na duže staze.
POSAO: U ovoj oblasti vašeg života ništa novo, bez većih promena uglavnom. Mada je ovo vreme kada možete napraviti strategiju na duže staze. Finansije nestabilne pa bi i ovde neka strategija pomogla. Nešto što će vam obezebditi ili bolja ili sigurnija primanja.
ZDRAVLJE: Zdravlje bez većih promena, krajem nedelje bi mogli da se povučete na kratko i u svom domu obnovite "baterije" uz neku vrstu meditacije.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Karijera i vaš poslovni život će svakako biti u prvom planu mnogima od vas. Kada su emocije i ljubavni život u pitanju ulaskom Venere u Jarca u vašu oblast komunikacije dobićete priliku za strategiju na duže staze. Vreme je za ozbiljne razgovore, negde da se situacija popravi, negde da se emocija "podigne" na viši nivo. Krajem nedelje biće prilike i za romantiku. Vi koji ste u dužim vezama ovo je prilika da budete odgovorniji i ozbiljniji. Negde bi odnosi mogi da se ohlade, negde suprotno da se poprave zavisi od sadašnjeg stanja vaše veze. Oni koji su sami mogli bi da upoznaju nekog sa razlikom u godinama ili statusu ali to je neko ko pruža sigurnost najpre. Ovog vikenda romansa u najavi.
POSAO: Sa retrogradnim Jupiterom u oblasti karijere i društvenog položaja vi ćete biti u prilici da tu nešto preispitate u narednih nekoliko meseci. Gde ste kada su karijera i položaj u pitanju. Vreme je da se preispitaju dugoročni ciljevi, ambicije i težnje. Šta treba promeniti, preispitati. Pomoći će na početku nedelje Sunce i Merkur u oblasti finansija i možda je najbolje krenuti odatle. Obaviti neke razgovore, pregovore, ugovore koji se odnose na poslove ali i finanasije.
ZDRAVLJE: Uskoro dolazi nešto turbolentniji period pa je potrebno da se i fizički i mentalno pripremite i ako do sada niste da naučite kako da izbegnete stresne situacije.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Uskoro ovde u ovoj oblasti vašeg života može da bude prilično turbolentno. Sa retrogradnim Jupiterom u oblasti životne filozofije, životnih vidika, višeg uma i razmišljanja bićete u prilici da preispitate sve u vezi vaše vere, verovanja, istine, životnih stavova, predrasuda, pretpostavki. Možda čak i da promenite stavove o nekim događajima i prema nekim ljudima. Na početku ove nedelje pomoći će Sunce i Merkur u vašem znaku i vi bi mogli da krenete u neku otvorenu komunikaciju i razgovor. Razmena informacija, ideja, stavova mogu vam pomoći. Možda će neko na neki put, većina će bar imati priliku da uđe u organizaciju nekog budućeg puta. Mnogi od vas bi mogli da se pozabave učenjem, proširivanjem znanja, većina će biti okupirana duhovnošću jer idu praznici.
POSAO: Ulaskom Venere u Jarca i u vaš sektor ličnih finansija imaćete priliku za strategiju na duže staze. Vreme je za stabilnije finansije. Ovo je i vreme preispitivanja nekih vrednosti i životnih i onih opipljivih materijalnih. Ako su emocije i materijalno pomešani uskoro ćete i to morati na neki način da razrešite jer dolazi nešto turbolentniji period.
ZDRAVLJE: Zdravlje će biti dobro ako krenete u neku vrstu strategije na duže staze. Poslušajte šta vam neki član porodice savetuje jer vam želi samo dobro.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom u vašoj oblasti strasti, intime, regeneracije bićete u prilici da nešto preispitate. Vreme je za neku vrstu regeneracije i transformacije. Vreme je za promene ali prvo da se utvrdi gde su te promene neophodne. Imaćete vremena u narednih nekoliko meseci. Na početku nedelje Sunce i Merkur će pomoći. Oni se nalaze u zoni tajni, skrivenog i podsvesti pa će razgovor pomoći ili sami sa sobom ali da vas niko ne čuje ili sa nekim u koga imate poverenja ili sa nekim ko je stručan. Mogli bi mnogo toga da otkrijete a što na neki način krijete i od sebe. Iskren i otvoren razgovor će pomoći i dati vam smernice za dalje jer ovo je dugotrajan proces. Ulaskom Venere u vaš znak imaćete priliku da napravite strategiju na duže staze. Ovo je vreme za ličnu promenu od fizičkog izgleda do emocija. Vreme je za ozbiljniji pristup emocijama, da se popravi nešto tamo gde treba. Ako ste sami ovo je vreme za druženja ali i za novu ljubav koja pruža sigurnost. Moguća je razlika u godinama ili statusu.
POSAO: Vreme je da napravite dugoročniju strategiju kada su finansije u pitanju. Možda je vreme za štednju u stilu bele pare za crne dane. Ostavite nešto sa strane. Možda će neko od vas neko vreme biti više okupran poslom i poslovnim uspehom manje emocijama, ako je tako onda nagrada dolazi posle dobro obavljenog posla. Neko će možda krenuti u neku ljubavnu priču u okviru posla i karijere.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, međutim možda je dobro da napunite baterije kroz neku vrstu ili vežbanja ili meditacije ako vam to više odgovara.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Sa retrogradnim Jupiterom u oblasti partnerstva, dužih veza i brakova bićete u prilici narednih nekoliko meseci da nešto preispitate. Gde ste kada su veze u pitanju i one emotivne i svake druge. Sve što ste neko vreme izbegavali sada je vreme za razmatranje i ponovnu procenu. Preispitivanje vezano za slobodu ili neslobodu u odnosima, pitanje nekih istina, morala, etike. Negde su to i neke daljine koje treba razmotriti. Na početku nedelje Sunce i Merkur u zoni društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja i iznenadnih dešavanja će pomoći. Možda je vreme za neki iskren razgovor sa nekim ko vam može pomoći u bilo kojoj emotivnoj ili nekoj drugoj dilemi. Ulaskom Venere u Jarca i u vašu oblast tajni, skrivneog, podsvesti moguće su ili tajne veze ili neko povlačenje na neko vreme. Moguće je i neko čekanje na nešto ili nekog.
POSAO: Promene koje su dogodile oko Punog Meseca u Blizancima sada se nastavljaju. Natavite i dalje u pravcu promena jer uskoro dolazi nešto turbolentniji period kada je vaša karijera u pitanju. Krajem nedelje finansije mnogo bolje, moguće iz nekih tajnih izvora. Možda je u pitanju i neka tajna strategija na duže staze kada su finansije u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo posebno od Punog Meseca na ovamo. Ako osećate manjak energije pokušajte da je nadoknadite baveći se nekom fizičkom aktivnošću.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Možda ste još uvek pod uticajem Punog Meseca i energijom koja je tražila neku promenu. Ulaskom Venere u Jarca u vašu oblast društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja i iznenadnih dešavnja bićete u prilici da napravite strategiju na duže staze. Nekima od vas možda se smeši nova ljubav. To bi mogao da bude neko sa razlikom u godinama ili u materijalnom statusu, ali svakako neko ko pruža sigurnost. Ako ste u vezi možda je vreme da se nešto menja a sa ovom energijom to može biti nešto u vezi neke odgovornosti, trajnosti, vernosti. Kraj nedelje vam može doneti priliku za romansu, romantična druženja, ali i za mešanje emocija i prijateljstva. Ili samo upoznavanje nekog preko prijatelja.
POSAO: Sa retrogradnim Jupiterom u ovoj oblasti života bićete u nerednih nekoliko meseci u prilici da nešto preispitate. Sve u vezi posla, poslovnih odnosa, odnosa sa kolegama. Ako ne radite onda da se preispita razlog zašto je to tako i da se možda pronađu nove mogućnosti zaposlenja. Ako nije posao u pitanju onda je moguće preispitivanje svkodnevnog života i rutine. Početkom nedelje Sunce i Merkur u oblasti karijere svakako će pomoći da bar shvatite odakle treba početi. Razgovarajte, komunicirajte, pregovarajte nek to bude početak.
ZDRAVLJE: Sa retrogradnim Jupiterom u ovoj oblasti vašeg života biće potrebno preispitivanje gde ste kada je zdravlje u pitanju. Krenite od redovnih kontrola ali i od poboljšanja fizičke kondicije.


Kad pogledaš me preko ramena

 

Нема коментара:

Постави коментар