уторак, 23. децембар 2014.

Nedeljni horoskop (22.Decembar - 29.Decembar)

Ovo je nedelja koja počinje sa energijom novog početka. 
Prvog dana u nedelji Sunce je prešlo u znak Jarca, došla je zima, najduža noć i najkraći dan. Mesec mu se pridružio i tako zajedno u energiji Mladog Meseca otvorili su  neke nove mogućnosti, otvorili su put novog početka. Vreme je za neki kraj ali i novi početak.
Saturn posle dugog boravka u Škorpiji konačno prelazi u Strelca i sprema nas za nove životne lekcije. Testovi dolaze kasnije.
Jaka energija Jarca gde će se ove nedelje nalaziti: Sunce, Merkur, Venera i Pluton. Negde je to težnja ka uspehu negde je to put kojim se teže ide. Ovolika energija skoncentrisana u jednom znaku u zavisnosti od položaja ovih planeta u vašim horoskopima prosto moraju da donesu neke promene. Promene kreću sa Mladim Mesecom. Na nama je da ovu energiju iskoristimo na pametan način.
Energija Jarca u pozitivnim aspektima donosi: odgovornost, disciplinu, pouzdanost, uspeh, ambicioznost. Energija Jarca u negativnim aspektia donosi: kočnice, strahove, povlačenje, brigu, negde i tugu.
U sve se umešao Uran koji je od skoro u direktnom hodu, unoseći nervozu i stres. Donosi potrebu za slobodom i oslobađanjem. Zajedno sa Merkurom neku mentalnu nervozu, nesporazume i probleme u komunikaciji. Sa Venerom sve ovo se prenosi i na emotivni plan.
Na kraju nedelje mogućnost opuštanja na kreativan i maštovit način. Neko će stvarno na put većina će da putuje kroz snove i maštu. Ovo je i mogućnost bega od stvarnosti.


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ljubav ili posao, najvažnije pitanje tokom ove nedelje. Ne bi trebalo da birate, možda je samo vreme za neke nove početke i na jednom i na drugom planu. Izbalansirajte svoj privatni i poslovni život i sve će biti kako treba. Sa Mladim Mesecom u Jarcu ovo su vaše dileme, karijera, status, položaj u društvu ili porodica, ljubav. Ako se dobro organizujete može i jedno i drugo. Venera, Merkur i Pluton u zoni karijere će doneti mogućnost ljubavi na poslu ili neka situacija zbog koje bi opet mogli da se nađete u dilemi ili biranju strana. Kvadrat sa Uranom u vašem znaku sve ovo može da odvede u pravcu nekog stresa ili iznenađenja. Nekima od vas krajem nedelje tajne ljubavi i beg od stvarnosti. Saturn će ove nedelje preći u vašu zonu daljina, inostranstva, životne filozofije, obrazovanja i vreme će raditi za vas. Neke nove životne lekcije su pred vama.
POSAO: Sa Mladim Mesecom u Jarcu u zoni karijere i statusa imaćete mogućnost za nove početke. Sunce u Jarcu boraviće u ovoj zoni narednih mesec dana i vi ćete imati priliku da se malim koracima penjete na vrh. Na vama je samo da odaberete cilj.
ZDRAVLJE: Moguća su nervoza i stres, koje vam vaš vladar Uran može doneti ove nedelje. Vežbajte tehniku smirivanja i meditiranja.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: U ljubavnom životu ove nedelje moguća je nervoza. Ako ne zove (partner) zašto ne zove, ako zove, zašto zove. Nervoza u ljubavnoj komunikaciji, nervoza oko pogleda na život i svet oko vas, moralne dileme. Neke tajne možda izazovu još nervoze. Venera vaš vladar, Merkur i Pluton u zoni daljina i životne filozofije doneće takođe neku vrstu tenzije. Osim ljubavnih i neke prijateljske veze mogu biti predmet napetosti. Ipak Mlad Mesec u Jarcu u zoni daljina, životne filozofije, morala, obrazovanja doneće mogućnost nekog novog početka. Saturn će ove nedelje napustiti zonu partnerstva i preći u zonu intime, strasti, takozvanog tuđeg novca i podrške, nekretnina, promena. U narednom periodu savladavaćete lekcije vezane za finansije, kredite, pozajmice, nekretnine, partnerov novac, ali i za pitanja fizičke i emotivne intime. Na kraju nedelje moguć je beg od stvarnosti u vidu nekog druženja sa prijateljima, možda u nekoj kućnoj varijanti.
POSAO: Na poslu je moguća tenzija, višak energije sve u stilu "sve ili ništa". Različiti pogledi na svet, posao i poslovne prilike mogu uneti nervozu u poslovne odnose sa kolegama. Nešto komplikovanija komunikacija. I onaj osećaj da vam neko nešto "radi iza leđa". Sa Marsom u Vodoliji uskoro bi mogli i da se pobunite i razmislite o slobodi.
ZDRAVLJE: Nervoza i stres ove nedelje mogli bi da utiču na vaše zdravlje, zato vežbajte mir i suzdržavanje. Naučite ako već niste neku vrstu meditiranja.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Nešto napetija nedelja pred vama kada su emocije i ljubav u pitanju. Venera, Merkur i Pluton u vašoj zoni strasti, intime, zajedničkih resursa (novac) ove nedelje mogu pokrenuti priču "sve ili ništa". Nešto kao sa njim/njom mi je teško ali bez nje/njega još teže. Moguća su i razna iznenađenja ali onakva koja donose nervozu i stres. Obratite pažnju na komunikaciju i bar neko vreme se suzdržite i ne donosite bitne odluke posebno kada je ljubav u pitanju, ali i zajednički novac. Sa Mladim Mesecom u Jarcu u zoni strasti i intime, zajedničkih resursa možete očekivati neki novi početak u ljubavnom i intimnom životu. Ove nedelje Saturn će iz zone posla i zdravlja preći u zonu partnerstva, veza i odnosa sa javnošću. Svi lični i profesionalni odnosi u narednom periodu biće predmet nekih životnih lekcija. Da li neki odnos treba da se menja, u vidu veće odgovornosti, ozbiljnosti i dugotrajnosti. Neko će vezu podići na viši nivo, neko će možda morati da prekine nešto što ga čini nesrećnim. Sve ovo je u najavi jer Saturn će u ovoj oblasti vašeg života borviti dugo.
POSAO: Ove nedelje obratite pažnju na takozvani tuđi novac, dugove, kredite, pozajmice, na sve zajedničke resurse. Kada su lične finansije u pitanju mogućnost novog početka. Više kreativnosti i mašte kada je novac u pitanju od kraja nedelje. Izlaskom Saturna iz zone posla i poslovnih odnosa završava se jedan ciklus u kom ste imali priliku da savladate razne lekcije, vreme je da primenite šta ste naučili.
ZDRAVLJE: Izlazak Saturna iz ove zone ne treba da vas spreči da i dalje budete odgovorni za vašu zdravstvenu situaciju. Ova nedelje moguće su neke stresne situacije koje se mogu odraziti na vaše zdravlje. Moguća su razna iznenađenja.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Ove nedelje sa Mladim Mesecom u Jarcu u vašoj zoni partnerstva, veza i ličnih i poslovnih, dobićete priliku za neki novi početak. Venera, Merkur i Pluton ovde će doneti energiju "sve ili ništa" i neki od vas bi mogli da se nađu u dilemi ljubav, porodica ili posao i karijera. Posvećenost karijeri ili ljubavi i porodici. Nešto nervoznija komunikacija, bilo bi dobro da ne donosite važne odluke neko vreme. Nije vreme za ishitrene i nepromišljane odluke. Saturn će ove nedelje napustiti vašu zonu emocija, kreativnosti, dece, uživanja i preći u zonu posla, poslovnih odnosa i zdravlja. Neke nove životne lekcije su pred vama. Krajem nedelje imate priliku za beg od stvarnosti, sami ili sa partnerom. Imajte u vidu da mašta može svašta i da je vreme da se opustite. Neki od vas će krenuti na neki zajedniči emotivni put. Ko ne može da putuje dobar je i kraći izlet.
POSAO: Ove nedelje Saturn će preći u Strelca i iz zone ljubavi preći u zonu posla, poslovnih odnosa ali i svakodnevnog života. Vreme je da vidite gde je potrebno da se obavežete a gde je potrebno da neku obavezu raskinete.
ZDRAVLJE: Kada Saturn ove nedelje uđe u Strelca ućiće i u vašu zonu zdravlja. Krenuće period u kome bi trebalo da preuzmete odgovornost za vaše zdravlje. Saturn će ovde tražiti više odgovornosti, ozbiljnosti i discipline. Možda je vreme da krenete u razmišljanje o načinu ishrane, vežbanju, i svemu što se zove zdrav život.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Ove nedelje mnogi od vas Lavova mogli bi da budu okupirani svakodnevnim životom, rutinom, poslovima i poslovnim odnosima, zdravljem. Ljubav kao da ostavljate za bolja vremena. Prvo posao, posle ljubav mogla bi da bude vaša deviza neko vreme. Komunikacija nešto napetija, različiti pogledi na neke stvari mogu doneti nervozu i stres i u ličnim i u profesionalnim odnosima. Možda nije najbolje vreme da pričate o poslu sa partnerom, ili obrnuto možda će vas nervirati partner koji samo o poslu priča. Tamo gde su ljubav i posao pomešani može doći do energije "sve ili ništa". Ne donosite neko vreme bitne odluke. Ako je ljubav zapala u rutinu i neku učmalost moglo bi da dođe do nezadovoljstva i želje da se to promeni. Saturn će ove nedelje preći u Strelca i u vašu zonu ljubavi, emocija, dece, uživanja, zabave. Pred vama je duži period u kome će se mnogi od vas uozbiljiti i shvatiti da je vreme za preuzimanje odgovornosti. Neko će neku vezu podići na viši nivo, nivo dugotrajnosti i obavezivanja, oni koji su sami dolazi vreme u kojem nove veze mogu da traju. Period u kome ćete učiti neke nove životne lekcije o ljubavi, kreativnom izražavanju, deci, zadovoljstvu. Kraj nedelje iskoristite za beg od stvarnosti, tako što ćete napuniti baterije.
POSAO: Ove nedelje Mlad Mesec u Jarcu u ovoj oblasti vašeg života doneće vam mogućnost nekog novog početka. Budite oprezni energija "sve ili ništa" Plutona,Venere i Merkura mogla bi da donese tenziju i nervozu u poslovnom svetu. Poseban oprez tamo gde su emocije i posao pomešani. Nešto nervoznija poslovna komunikacija, budite oprezni kada su kolege u pitanju. Suzdržite se neko vreme. Sunce će narednih mesec dana boraviti u ovoj zoni tako da ćete malim koracima moći da se penjete uz neki poslovni vrh i da dođete do nekog cilja. Početkom nedelje pripazite na finansije i nepotrebne troškove. Krajem nedelje ipak sa više mašte i kreativnosti više i novca.
ZDRAVLJE: Kada je vaše zdravlje u pitanju sve je moguće. Nervoza i stres mogu da donesu neke nevolje, ali Mlad Mesec ovde može da pomogne da krenete u novi početak kada je vaše zdravlje u pitanju, sa više ozbiljnosti i odgovornosti. Na kraju nedelje zastanite i napunite baterije.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Nedelja kreće sa jakom energijom Jarca u ovoj oblasti vašeg života. Mlad Mesec u Jarcu doneće mogućnost novih početaka u ljubavnom životu, ali i kada se radi o deci, zabavi, uživanjima. U starim vezama negde više odgovornosti, negde da se krene ispočetka. Oni koji su sami ovo je prilika za nove veze, veze koje mogu da traju. Ovde u ovoj oblasti života ove nedelje zahvaljujući Plutonu, Veneri i Merkur mnogi će biti u fazonu "sve ili ništa", sa tomo mi je teško, bez tebe još i teže. Negde je moguća i nervoza, prekid neki ili samo potreba da se "drvo" malo protrese. Pazite samo da vam ne padne neka "voćka" na glavu. Emotivna komunikacija može biti vrlo nervozna, ako nije zvao/zvala zašto nije, ako je zvao/zvala zašto je...Ne donosite ishitrene odluke. Ove nedelje saturn ulazi u Strelca i u vašu zonu doa, porodice i porodičnih odnosa. Ulazite u period kada će dom i porodica biti predmet nekih životnih lekcija. Sve polazi od korena, uskoro ćete se njima baviti. Neko će u renoviranje, neko u preselenje, neko će se baviti nekim članovima porodice. Na kraju nedelje zasluženi odmor, zajedno sa partnerom možete da odjezdite negde na ćilimu mašte. Možete to i ako ste sami.
POSAO: Više ćete se baviti emocijama i ljubavnim dešavanjima, nego poslom i poslovnim odnosima. Tek onoliko koliko se mora. Vodite računa o finansijama i onim ličnim i onim takozvanim tuđim. Posebno obratite pažnju na zajedničke resurse ako ste u nekom emotivnom odnosu. Komunikaciju svedite na najneophodniju i sačekajte sa donošenjem važnih poslovnih odluka.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza od kako je Mars u Vodoliji i u ovoj oblasti vašeg života. Probjte da pametno kanališete višak energije. Vežbe i rekreacija su samo od nekih mogućnosti.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Ove nedelje sve emocije su u domu ili dolaze iz njega. Mlad Mesec u Jarcu u zoni doma, porodice, porodičnih odnosa doneće priliku za nove početke. Neko će da krene sa renoviranjem, neko možda u preselenje, najčešće u sređivanje porodičnih odnosa. Pluton, Venera i Merkur ovde mogu da pojačaju strasti sve u fazonu sve ili ništa. Negde se u sve ovo može umešati i neka prošlost. Nervoza ide iz pravca partnerstva (oni koji su vezama), zašto se ne javlja, ili ako se javlja zašto se javlja i sl. Moguća su i neka iznenađenja. Ne donosite emotivne odluke neko vreme. Sa Marsom u ovoj oblasti moguće su i razne pobune i želja za slobodom. Kada saturn pređe u Strelca ove nedelje boraviće u narednom dužem periodu u vašoj zoni uma, misli, reči, komunikacije. Imaćete dosta vremena da savladate neke životne lekcije pre svega o načinu razmišljanja ali i nekim bliskim odnosima (braća, sestre) i komunikaciji. Negde će i neke odluke doći na dnevni red. Polako imaćete sasvim dovoljno vremena da savladate sve lekcije.
POSAO: Ako se bavite privatnim posom ovo je dobro vreme za vas. Ostali će posao videti kao neki vid bega od stvarnosti, čak bi posao mogli da "nose" sa sobom. Rad u domu je takođe jedna od opcija. Krajem nedelje maštovite i kreativne poslovne ideje. Saturn je nekoliko godina boravio u vašoj zoni ličnih finasija, i vreme ja da sumirate utiske i šta ste naučili o vrednostima, o novcu i kako ste prošli po pitanju finansija. Od ove nedelje Saturn će vas učiti neke druge lekcije.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, krajem nedelje dobra prilika za neku vrstu odmora, meditiranja i punjenja baterija. To može biti u kući, ili pored neke vode ili u vodi (bazen).
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Ove nedelje Mlad Mesec u Jarcu u vašoj zoni uma, misli, komunikacija, doneće mogućnost nekog novog početka. Vreme je za nove ideje i nove planove. Možda je vreme za nove drugačije misli i razmišljanje. Venera, Merkur i Pluton u ovoj zoni te misli bi mogli da usijaju, posebno kada je vaš emotivni život u pitanju. Sve u stilu sve ili ništa i u mislima i u komunikaciji. Nesporazumi mogu doći i zbog posla vašeg ili partnerovog. Možda sve ovo jer je nekome više stalo do posla nego do emocija u ovom trenutku. Verovatno ćete puno energije potrošiti da kroz razgovor objasnite da vam je sada posao mnogo važniji od nekih drugih stvari, otuda možda i vrlo nervozna komunikacija. Ove nedelje Saturn napušta energiju Škorpije. Vreme je da sumirate šta ste naučili od životnih lekcija i da li Saturn za vas bio učitelj ili mučitelj. Prelaskom u Strelca bavićete se pitanjima vrednosti. Krajem nedelje ipak emotivno smirenje, na vrlo kreativan i maštovit način. Neko će negde na kraći put, zajedno sa partnerom ili samo na put mašte i snova. I oni koji su sami mogu isto, možda usput na nekom oblaku pronađu srodnu dušu.
POSAO: Ove nedelje neka vrsta nervoze pre svega u poslovnoj komunikaciji. Još ako su emocije i posao povezani još i više nervoze. Ne donosite važne odluke neko vreme. Ulaskom Saturna u Strelca u narednom periodu vi ćete učiti neke životne lekcije o vrednostima. I o novcu kao jednoj od vrednosti. Tu su i lekcije u vezi ličnih finasija. Više odgovornosti, discipline, trajnosti. Kako do novca kroz ozbiljan i odgovoran posao i sl.
ZDRAVLJE: Ove nedelje možda nešto jača nervoza i stres se mogu odraziti na vaše zdravlje, pa pripazite malo. Vežbajte mir i strpljenje.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Ove nedelje ljubavni život možda opterećen finansijskim stanjem. Mlad Mesec u Jarcu u toj oblasti života doneće mogućnost za novi početak. Venera, Merkur i Pluton će ipak situaciju malo podgrejati u stilu sve ili ništa. Kod nekih od vas emocije i novac bi mogli da se pomešaju i da zbog toga dođe do raznih nesporazuma. Komunikacija takođe ne najbolja, posebno ako vi i partner imate različite stavove i poglede na vrednosti uopšte i one emotivne i one finansijske. Neki od vas bi mogli da dođu u situaciju da se zapitaju šta je vredno ili nije u vašem životu. Ili šta ili možda ko. Strpite se malo ne donosite ishitrene odluke. Saturn ove nedelje ulazi u vaš znak i krenuće škola života. U narednom periodu imaćete vremena da savladate neke bitne životne lekcije. Kako je Saturn u vašem znaku negov uticaj će pre svega biti ličan. Vreme je da se grade novi temelji, da se preuzme odgovornost za sudbinu. Vreme je da ojačate, preuzmete kontrolu nad vašim životom i budućnosšću.
POSAO: Ove nedelje vi ćete najviše pažnje posvetiti novcu i ličnim finansijama. To što je Mlad Mesec u ovoj zoni može da pomogne da krenete u neki novi početak kada su vrednosti u pitanju. Pripazite tokom nedelje da ne uletite u nepotrebne troškove, suzdržite se neko vreme, najbolje je novčanik ostaviti kod kuće, kreditne kartice obavezno.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mada su moguća neka preterivanja, posebno ako volite slatko. Možda bi neka dijeta pomogla ili nov pristup zdravlju i zdravom život.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ove nedelje Mlad Mesec je u vašem znaku i vi kao da ste zvezda programa. Ovo je inače doba godine koje vam energetski naviše odgovara. Sa ovim Mladim Mesecom možete krenuti u nov početak, tako što ćete iza sebe ostaviti sve strahove, kočnice i ono što vas je sputavalo i zaustavljalo. Neki od vas bi mogli da se "bace" na karijeru, ostali na ljubav, nove veze pre svega. Pluton, Venera i Merkur takođe u vašem znaku možda taj proces malo otežaju svojom energijom sve ili ništa. Neka vrsta nervoze dolazi iz pravca doma, porodice, porodičnih odnosa. Možda se porodica meša u vaš ljubavni život. Nervoznija komunikacija sa bliskim ljudima, sa partnerom oko porodičnih stvari, ili sa nekim čalnom porodice. Možda vam je i nešto teže da uskladite porodičan i profesionalni život. U svakom slučaju vi ste spremni za neki novi emotivni početak bilo da ste u vezi lili niste. Saturn ove nedelje ulazi u Strelca i u vašu zonu skrivenog, tajnog, podsvesti. Slede životne lekcije koje će vas naučiti kako da se oslobodite svega što vas je sputavalo neko vreme u nazad. Ovo je dugotrajan proces ali neophodan, da se oslobodite svega onog što nije dobro po vas, bilo da je to način života, neki odnos, životni ciljevi. Krajem nedelje mogućnost kraćeg bega od stvarnosti, neko će na neki put stvarno više je onih koji će putovati u mašti.
POSAO: Sa ovako jakom energijom vašeg znaka, posebno energijom Mladog Meseca mnogi od vas će u prvi plan staviti profesionalni život na prvo mesto. Tu su negde i položaj, status i želja da se popnete neku stepenicu više ili da osvojite neki vrh do sada neosvojiv.
ZDRAVLJE: Sa Suncem u vašem znaku veća vitalnost. Ipak zbog nervoze i stresa koji su ove nedelje mogući ipak se pričuvajte.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Ove nedelje vaša zona skrivenog, tajni, podsvesti je u prvom planu. Mlad Mesec u ovoj zoni vašeg života govori o nekom novom početku, ali sa dozom neke tajne, nečeg skrivenog od pogleda i uvida javnosti. I emotivan život je pod velom tajni, skrivene emocije ili skrivena veza. Zbog Plutona, Venere i Merkura sve dobija energiju sve ili ništa. Nervoza ide iz vaše glave pre svega, nervozne misli, pa onda i reči, komunikacija. Neka tajna možda više ne želi da bude tajna. Negde je neka priča iz prošlosti prisutna, nikada dovršena pa sada i samo razmišljanje o njoj nije prijatno. Pripazite u komunikaciji neko vreme, možda vam izleti nešto što odavno skrivate. Ove nedelje Saturn ulazi u Strelca i u vašu zonu društvenosti, prijateljstva, okupljanja u grupe, ali i iznenadnih dešavanja, želja, nadanja. Vreme je za neke nove životne lekcije. Vreme je da vidite gde je vaše mesto u nekoj grupi, organizaciji, među prijateljima. Kakvi su vaši odnosi sa prijateljima, sa većim grupama ljudi, i koliko je moguće da zadržite svoju priču  o individualnosti i jedinstvenosti.
POSAO: Saturn ove nedelje napušta vašu zonu profesije i karijere, šta ste naučili naučili ste. Ako ste stekli pozicije u poslu kojim se bavite sada možete biti mirni. Ove nedelje vi ste spremni za neki novi poslovni poduhvat, samo on neko možda bude dalje od očiju javnosti. Finansijska situacija bolja posebno krajem nedelje ako u pitanje novca unesete malo mašte i kreativnosti.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo, mada ove nedelje možete uraditi nešto novo kada je vaš zdrav život u pitanju. Nekima od vas možda je potrebna rutinska kontrola.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Mlad Mesec u Jarcu ove nedelje u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, ideja, iznenadnih dešavanja doneće energiju novog početka. Moguća su razna iznenađenja. Nova prijateljstva, ili obnavljanje nekih starih, nove ideje, neka nova grupna dešavanja. Međutim tu je i mogućnost novih iznenadnih ljubavi, ili neki novi početak onima koji su u dužim vezama. Kako su Venera, Pluton i Merkur takođe u ovoj energiji oni donose energiju inteziteta sve u stilu "sve ili ništa", pa su negde mogući i iznenadni rastanci. Negde je to nervoza zbog finansija, zbog nekih životnih vrednosti generalno. Nešto nervoznija komunikaija i generalno i posebno kada su ljubav i emocije u pitanju. Sačekajte sa donošenjem odluka, a ako ste u dužim vezama suzdržite se neko vreme, mogli bi da kažete nešto što bi kasnije najradije povukli. Krajem nedelje dolazi olakšanje, nekima od vas iznenadni put, ostalima ostaje neki izlet ili beg od stvarnosti. Svakako neki vid kreativnog i maštovitog opuštanja, punjenja baterija, jer Neptun u vašem znaku dobija pozitivne vibracije od Sunca u Jarcu.
POSAO: Energija Mladog Meseca indirektno ove nedelje doneće povoljan uticaj na posao kojim se bavite ili na vaš svakodnevni život ako ne radite. Energija novog početka. Ulaskom Saturna u Strelca ove nedelje i u vašu zonu profesije, statusa, položaja krenuće i neke nove životne lekcije. Gde ste kada su profesija i karijera u pitanju, i da li je potrebno da preuzmete sudbinu u svoje ruke. U smislu veće odgovornosti, ozbiljnosti, dugotrajnosti. Možda je vreme da se popnete na lestvicu i kada je karijera u pitanju ali i vaš status i položaj u društvu. Ovo posebno važi za one koji nisu baš najzadovoljniji svojom karijerom i položajem. Vreme je za više odgovornosti.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, više energije i vitalnosti. Na kraju nedelje mogućnost obnavljanja energije i punjenje baterija.



To The Moon & Back 


Нема коментара:

Постави коментар