понедељак, 15. децембар 2014.

Nedeljni horoskop (15.Decembar - 22.Decambar)



Ova nedelja je u znaku kvadrata Urana i Plutona šestog po redu od ukupno sedam. Dobro je to što smo većinu pregurali, preguraćemo i ova dva to je sigurno. Ono što je izvesno je da nas čekaju velike promene i na globalnom i na ličnom nivou. U sredu će Merkur ući u Jarca, misli bi mogle da budu jasnije, konkretnije, ozbiljnije, praktičnije...
A onda dolazi uzbudljiv vikend...  Tako ozbiljan Merkur biće začinjen Neptunom u Ribama i doneti magiju i čaroliju ili beg od stvarnosti....  Uzbuđenje u emotivnom smislu kreće sa Venerom u Jarcu koja će biti u konjukciji sa Plutonom i u kvadratu sa RxUranom u Ovnu. Umešaće se i Mars u sekstlu sa Uranom. I na kraju kao "šlag na tortu" Uran kreće napred!!!


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ove nedelje vi Ovnovi mogli bi da uđete u značajne promene na ličnom i profesionalnom planu, sve zbog Urana u vašoj ličnoj zoni i Plutona u zoni karijere. Venera u Jarcu u vašoj zoni karijere možda će tu oblast života staviti ispred svega. Ljubav će ili čekati bolje dane ili će morati da bude deo priče o karijeri. Na kratko bi mogli da pobegnete od stvarnosti u neki deo života samo vama znan, možda i u neku tajnu. Uzbuđenje kreće u vreme vikenda, posebno ako posao nosite kući ili ako zbog posla imate emotivnih problema. Kretanjem Urana u vašem znaku krenuće promene.
POSAO: Sa Plutonom i Venerom u vašoj zoni karijere moguća su vrlo intezivna dešavnja. Negde je to energija koja vas može transformisati, negde je to energija opsesivnosti, pokušaja kontrole i nametanja moći. Sa Uranom u vašem znaku sve ovo može da bude još burnije i neizvesnije, posebno ako niste spremni za promene. Još ako su i emocije umešane može biti prilično burno. Merkur u Jarcu u zoni karijere može vam pomoći da na maštovit i kreativan način nađete izlaz iz ove situacije. Možda vam je samo potrebno da neko vreme napunite baterije i spremno dočekate kretanje Urana napred kroz vaš znak.
ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, biće još bolje ako pronađete vreme da napunite baterije. Sa malo mašte i kreativnosti sigurno ćete uspeti u toj nameri.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni vaše životne filozofije, vidika, obrazovanja, putovanja i Uranom u zoni skrivenog, tajni, podsvesti, bićete u situaciji da odbacite stare obrasce i da krenete u novu budućnost. Za one u dužim vezama možda je vreme da razmisle u kom pravcu one idu. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom ili će otvoriti nove ljubavne vidike ili će pomoći da donesete neke drastične odluke. Ovog vikenda neki od vas bi mogli ili negde da odu, na neki iznenadni put ili da se posvete učenju i obrazovanju na jedan vrlo kreativan i maštovit način.
POSAO: I ova oblast bi mogla da bude pod uticajem energije promena. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom će doneti energiju inteziteta, kvadrat sa Uranom iz zone tajni ili skrivenu potragu za nečim novim u vezi posla i poslovnih odnosa ili će doći do promene u sistemu verovanja, a ono što je skriveno što ste potiskivali može izaći na svetlost dana. Uran na kraju nedelje kreće napred i on će ovde pomoći ako ste dobro naučili neke njegove lekcije. Oni koji se bave duhovnošću, medicinom, psihologijom i sličnim stvarima moraće da razmisle o novim putevima. Sve ovo će "pogurati" Mars u Vodoliji energijom pobune, promena i hrabrošću da nešto promenite u vašem profesionalnom životu.
ZDRAVLJE: Zbog viška energije pogrešno kanalisane u nervozu, možda zdravlje ne bude onako kako bi želeli.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni intime, strasti, kriza, tuđe podrške i novca i Uranom u zoni društvenosti, prijateljstva, nada, želja i iznenadnih dešavanja, neke od vas će staviti u situaciju gde je potrebno da razmislite šta treba promeniti i kuda treba krenuti dalje. Sa Venerom u Jarcu u zoni intime, strasti i kriza zajedno sa Plutonom ili ćete biti u situaciji da vaše veze posebno one intimne pokrenete ili će zbog uticaja Urana doći do iznenadnih dešavanja, negde i do prekida veza. Ovo posebno važi za one kojima su emocije pomešane sa finansijama. Merkur u Jarcu bi mogao da pomogne da dođete do neke istine i da lakše donesete neke važne emotivne ali i finansijske odluke. Posebno ako su ljubav i novac pomešani. Neko bi mogao da započne neku iznenadnu strasnu tajnu vezu, oni koji su već u tajnim vezama ili još strasti ili nevolje u raju. Uran krajem nedelje kreće napred pa možete očekivati razna iznenadna dešavanja.
POSAO: U ovoj oblasti života zahvaljujući Plutonu bićete u prilici da nešto menjate, da napustite neke stare obrasce i da unesete neke novine. Posebno u odnosu na finansijski deo ove priče. Merkur u Jarcu bi mogao da pomogne da sa dozom mašte i kreativnosti uđete u promene i donesete neke bitne odluke kada je vaša karijera u pitanju. Mars u Vodoliji će vas pokrenuti i uslovno rečeno naterati da ubrzate promene.
ZDRAVLJE: Zdravlje bi moralo da pretrpi neke bitne promene da ne bi došlo do nekih nepoželjnih iznenađenja. Radite na jačanju imuniteta.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni partnerstva, dužih veza i odnosa i Uranom u zoni statusa, karijere doći ćete u fazu neophodnih promena. Nešto vezano za vaš status, status ili veze u kojoj ste ili status vezan za karijeru, ili i jedno i drugo. Kada krene, krene sve odjednom. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom mogla bi vaše veze da "podgreje" ako ima povoljno tlo za tako nešto, ali zajedno sa Uranom moglo bi da dođe do iznenadnih promena, završetka nekog odnosa ili veze. Dakle ili primirje ili neki potres. Merkur u Jarcu bi mogao u svemu ovome da se "nađe", da pomogne nekim maštovitim potezom ili odlukom. Negde bi mogao da pomogne put, nešto kao drugi medeni mesec, negde je to drugačiji pogled i na život generalno ali i na vezu u kojoj ste. Oni koji su sami mogli bi da se nađu usred nekog emotivnog cunamija i da promene svoj emotivni status iz "single" u "in a relationship".
POSAO: Sa Uranom u zoni profesije i karijere bićete u situaciji da nešto menjate i promenite. Možda je vreme da neke stare obrasce napustite i krenete na sasvim nov put, put ka novoj profesionalnoj budućnosti. Mogao bi da pomogne Mars u Vodoliji i da vas ohrabri da se pobunite i da promene budu bolje i brže nego što bi ste očekivali.
ZDRAVLJE: Sa Suncem u ovoj oblasti vašeg života trebalo bi da je zdravlje dobro, da ste vitalni i puni energije. Pomaže i Mars sa svojom energijom.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni rutine, svakodnevnog života, zdravlja i posla i Uranom u zoni pogleda na život, životnoj filozofiji i vidika ući ćete u fazu promena. Nešto treba da se menja, da se napusti neki zastareli obrasci i da se krene u sasvim novi pravac. Kako je zdravlje najbitnije tu su i najneophodnije promene, promene u načinu života, ishrani, vežbanju i sl. stvarima. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom doneće neophodnu energiju i intezitet za promene i napuštanje starih okvira, zajedno sa Uranom koji će doneti nov i svež pogled na život i životni put. Možda nešto treba da se menja i u emotivnom životu posebno ako ga je zahvatila "paučina", dosada i rutina. Bolji emotivni život uticaće pozitivno i na zdravlje. Mars u Vodoliji u zoni partnerstva i dužih veza doneće vam potrebnu hrabrost i uslovno rečeno pobunu, da se pokrenete i hrabro donesete neke bitne odluke. Pomoći će i Uran koji će krajem nedelje krenuti napred i proširiti vam vidike.
POSAO: Sa Venerom i Plutonom ovde, ali i Merkurom imaćete priliku da nešto drastično menjate kada je u pitanju vaš posao i poslovni svet generalno. Uran će vas pokrenuti da do tih promena zaista i dođe. Merkur će pomoći jer ćete imati priliku da unesete više kreativnosti i mašte, proširiće vam i vidike i životne stavove, posebno kada su u pitanju vaše finansije.
ZDRAVLJE: Sa Plutonom u ovoj oblasti vašeg života uskoro ako već nije bićete u potrebi da nešto menjate. Vreme je za regeneraciju, zapravo vreme je za promenu načina života da bi vam zdravlje bilo kako treba.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Sa Plutonom u ovoj oblasti vašeg života i Uranom u zoni kriza, promena, transformacija i regeneracije imaćete priliku da nešto menjate i promenite. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom će ili vašu emotivnu vezu "podgrejati" ili će ubrzati energiju promena. Možda je vreme da se misli na prinovu, možda je vreme za bebe, za neke od vas možda sve ovo dođe kao neka vrsta iznenađenja. Neke ljubavne priče su zrele za promenu i možda negde dođe do razdvajanja, negde do nove ljubavne priče koja može krenuti vrlo strastveno poput nekog cunamija. Strast kao osnova. Merkur u Jarcu u ovoj zoni može pomoći da se neka partnerstva i duže veze pokrenu na jedan vrlo maštovit i kreativan način. Kada Uran krene napred krajem nedelje krenuće promene bilo da ste spremni ili niste. Ako ste prethodnih meseci naučili neke lekcije lakše ćete prihvatiti sve promene koje dolaze.
POSAO: Sa Marsom u Vodoliji u ovoj oblasti vašeg života bićete hrabro buntovni i odlučni da promenite sve što treba ovde da se menja. Razmislite šta treba da se menja, gde su potrebne nove i originalnije ideje, i šta treba da preduzmete da bi na kraju imali koristi od takve akcije. Finansije nešto bolje nego do sada, ali novac kao da neće moći da se zadrži.
ZDRAVLJE: Sa Marsom ovde u ovoj oblasti života sigurno vam neće faliti fizičke energije.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni porodice, doma, porodičnih odnosa i Uranom u zoni partnerstva i dužih veza, ući ćete u fazu neophodnih promena. Došlo je vreme da se napuste stari obrasci i krene u novu i drugačiju budućnost. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom doneće jaku energiju i intezitet, međutim Uran traži promene. Da li je to preselenje, renoviranje neko ili prošireneje, da li je to ugao gledanja na porodični život. Ako ste negde zapeli u prošlosti, ako vaš porodični život utiče i na vaše emotivno stanje možda je vreme da unesete neke novine i promene. Merkur u Jarcu će pomoći da pronađete neko kreativno i maštovito rešenje i možda da donesete neku odluku. Ako imate porodični biznis ili se bavite privatnim poslovima možda je to jedno od rešenja koje će doneti promene i u vašem porodičnom i u partnerskom životu. Mars u Vodoliji u ovoj oblasti života mogao bi vas pokrene i ohrabri i da za vaš ljubavni i partnerski svet učinite nešto novo, drugačije, originalnije. Energije i hrabrosti vam neće faliti. Kada Uran na kraju nedelje krene napred u zoni partnerstva i dužih veza krenuće i promene. Kakve će one biti zavisi od toga koliko ste naučili neke lekcije o ljubavi i partnerstvu.
POSAO: Kao što je već naglašeno ako se bavite privatnim poslom ili porodičnim biznisom ovo je vreme za vas, vreme da uradite nešto maštovito i kreativno, ako se ne bavite takvom vrstom posla ovo je vreme da uravnotežite odnos porodica - posao. Da ih na neki način "pomirite". Možda je vreme da više vremena provodite sa porodicom, a da posao prilagodite i sebi i porodici. Za tako nešto vam neće faliti mašte i kreativnosti. Što se finansija tiče one će biti u narednom periodu u fazi transformacija i neophodnih promena. Mogući su neki prilivi ali i iznenadni troškovi, posebno kada Uran krene napred. Možda je vreme da se obnovi neka tehnika, nešto što će vam kasnije doneti korist kao i finansijsku satisfakciju.
ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, ipak vi za svaki slučaj napunite baterije na neki vama dobro poznat maštovit i kreativan način.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni misli, reči, komunikacije i Uranom u zoni svakodnevnog života, rutine, zdravlja i posla došlo je vreme za bitne promene. Kako je najvažnije zdravlje možda je dobro da krenete odatle. Neki stari obrasci moraju da se menjaju da bi krenuli napred u bolju budućnost. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom doneće energiju koju vi Škorpije najbolje poznajete, energiju "sve ili ništa". Vreme je za neke emotivne razgovore, odluke. Samo pažljivo posebno kada su odluke u pitanju jer ovde ima i previše energije, energije koja se može pretvoriti u posesivnost, želju za kontrolom i nametanjem moći. Vi koji ste u dužim vezama ili ćete uz neku strasnu komunikaciju i neku strasnu akciju osvežiti strast ili ćete otići u neku drugu krajnost, možda prekid veze putem SMS, pisma ili kroz bilo koji oblik komunikacije, vođeni nekom ljubomorom i opsesijom. Međutim Merkur u Jarcu vam ovde može pomoći dozom kreativnosti i mašte. Možda upriličite put ili izlet pomirenja, možda ne morate da odete daleko već negde na neku muziku uz cveće i sveće. Mars u Vodoliji u zoni porodice i porodičnih odnosa pomoći će da tu uradite nešto hrabro, drugačije i originalnije, posebno ako se bavite porodičnim biznisom.
POSAO: Sa Uranom u ovoj oblasti vašeg života ovde su promene izvesne. One vas ili mogu iznenaditi ili ćete biti spremni za njih. Ako ste naučili neke lekcije od ranije mislim da ćete biti spremni da vaš poslovni život krene krupnim koracima napred. Ako niste, onda neka pogrešna komunikacija, neki zastareo obrazac u komunikaciji mogli bi da vam pokvare put promena. Trebalo bi da ostavite iza sebe komunikaciju koja vam čini više štete nego koristi. Budite i pažljiviji u načinu na koji donosite odluke u vreme promena koje dolaze. Kada Uran krajem nedelje krene napred krenuće i priča o promenama.
ZDRAVLJE: Pod uticajem Urana zdravlje je već neko vreme promenljivo. Kada Uran krene napred krajem nedelje možda je vreme i za neke promene.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni vrednosti i vrednovanja, finansija i sa Uranom u zoni emocija, ljubavi krenuće neka vrsta promena koje će uzdrmati neki vaš sistem vrednosti. Možda je vreme da se puste neki zastareli obrasci i viđenje i sopstvenog vrednovanja ali pitanja emotivne bezbednosti. Još ako su novac i emocije pomešani bićete i više u energiji promena. Možda se te promene odnose na to da shvatite koliko vredite, možda da sebi "podignete cenu", možda se radi o imanju ili nemanju emotivne bezbednosti koja je uvek na neki način povezana sa nekim novcem. Možda je vreme da shvatite i prihvatite da vredite više. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom ipak bi mogla da novac i emotivnu bezbednost stavi u prvi plan. Uran bi sve ovo mogao da uzdrma i da donese razna iznenađenja. Kada krajem nedelje Uran krene napred pokrenuće i promene. Ako ste dobro naučili lekcije iz prošlosti i ako ste spremni da nešto pustite nema razloga da se plašite promena i eventualnih iznenađenja. Mars u Vodoliji u zoni komunikacija će vam doneti potrebnu hrabrost i pobunu. Možda sa ovom energijom na neobičan i originalan način rešite sve dileme oko mogućih promena. Možda iskren i direktan razgovor može da pomogne.
POSAO: Sa Plutonom, Venerom i Merkurom u zoni ličnih finansija, finansije i materijalne prilike generalno biće u prvom planu. Vreme je da se tu dogode neke promene. Posebno ako ima nekih skrivanja, tajni i sl. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom bi mogla da "oživi" finansije, međutim Uran je taj koji vas može uvesti u neke troškove i izdatke. Merkur u Jarcu će pomoći da pronađete i neko kreativno rešenje i kada su  poslovi i finansije u pitanju. Ovo je i moguće bolja maštovitija i kreativnija poslovna komunikacija.
ZDRAVLJE: Vaše zdravlje na neki način zavisi od vašeg emotivnog stanja i raspoloženja. Ove nedelje emocije su vrlo burne, možda je dobro da se zaštitite u smislu da vaše zdravlje ne trpi zbog emotivnog stanja.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Sa Plutonom u vašem znaku  u zoni ličnosti i svega što vas lično dotiče i Urana u zoni porodice, doma, porodičnih odnosa vreme je za neke promene i raskidanje starih obrazaca. Vreme je da se vi lično najpre menjate i transformišete. Neke promene od izgleda do samog stila života. U promene će ući i porodica i porodični život i vaš lični odnos prema toj oblasti vašeg života. Da li ste previše vezani za porodicu ili obrnuto niste baš povezani sa porodicom, sada je vreme da se tu nešto promeni. Sve što je zastarelo i što vuče u prošlost trebalo bi da se menja da bi nova energija mogla da funkcioniše a vi sa njom krenete u novi drugačiji život. Venera u vašem znaku zajedno sa Plutonom može u vama pokrenuti vulkan strasti, vaš emotivni život bi mogao da dobije intezitet i snažni impuls. Neka partnerstva i duže veze posebno ako se radi dužim brakovima ili zajedničkom životu i ako niste u braku, mogla bi da uđu u fazu promena, potrebe da se nešto menja. Negde bi moglo da dođe do razlaza. Vi koji ste sami možda u vaš život uđe nova veza sa idejom o zajedničkom životu već na samom početku. Merkur u Jarcu može da pomogne u oba slučaja kroz neku kreativnost i maštovitost.
POSAO: Mars u Vodoliji u zoni vaših ličnih finansija bi mogao da vas ohrabri da se pobunite i uradite nešto od čega ćete imati koristi. Vreme je za neku akciju ali nešto originalno, neobično i drugačije. Merkur u vašem znaku može da pomogne u smislu bolje maštovitije komunikacije, nekih novih ideja, pregovora i sl. Više mašte i kreativnosti bi vaš posao i poslovni život pokrenuo na bolje. Pregovarajte ali uključite intuiciju i maštu.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mada je možda vreme za rutinsku kontrolu ili neka informacija koja vam može pomoći da se još bolje osećate.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni skrivenog, tajni, podsvesti i Uranom vašim vladarem u zoni misli, reči, komunikacije došlo je vreme za neke promene. Možda je vreme da se pozabavite sa onim što ste potisnuli, odložili za neka bolja vremena. Ona neće doći ako ne prihvatite potrebu da se rešite nekih starih obrazaca. Potreban vam je sasvim nov oblik komunikacije, razmišljanja. Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom mogla bi da pokrene neke stare emotivne priče, neke tajne, nešto što ste duboko "zakopali". Nekome je možda u igri nova ali tajna strastvena veza. Uran ovde zahteva promenu, da se tajne i skriveno raščisti ili da sa tim raskrstite. Ako je nova veza u pitanju nešto možda neki problem u komunikaciji ili pitanjima slobode i neslobode.  Mars u vašem znaku u ličnom sektoru doneće vam potrebnu hrabrost i pokrenuće vaše misli i komunikaciju u pravom smeru. Možda se osmelite za donošenje važnih odluka. Kada Uran vaš vladar krajem nedelje krene napred krenuće i potreba za promenama ali i neka moguća iznenađenja.
POSAO: Pluton vladar vaše zone profesije i karijere zajedno sa Uranom donosi potrebu bitnih promena. Vreme je da napustite neke stare obrasce i krenete novim putem. Vaša karijera bi mogla u narednom periodu da doživi neku vrstu transformacije. Ako se bavite nekim tajnim poslovima, ili ako nešto skrivate, tajite, ili ste "čovek iz senke" vreme je da tu nešto menjate. Potrebno je da budete otvoreniji i transparentniji. Ako vaši poslovi nemaju veze sa tajnama i skrivanjem, već ste se možda neko vreme primirili i povukli, sada je vreme da "izađete napolje", da krenete u nove poslove i ostvarivanje nekih ideja od ranije.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo, vreme je da napunite baterije koje su se sigurno istrošile, na maštovit i kreativan način koji će vam svakako prijati.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Sa Plutonom u zoni društvenosti, prijateljstva, grupnih dešavanja, nadanja, želja ali i iznenadnih dešavanja i Uranom u zoni vrednosti, životnog vrednovanja, emotivne i finansijske bezbednosti došlo je vreme za neke važnije promene. Možda je vreme da nešto ili nekog pustite, da promenite neke stare obrasce i da život ali vas lično više vrednujete ili da sebi "podignete cenu". Venera u Jarcu zajedno sa Plutonom može doneti neki intezitet neko iznenadno dešavanje kada su ljubav i prijateljstvo u pitanju. Negde je to nova strastvena veza ili sa prijateljem ili je upoznavanje preko prijatelja. Negde je to potreba da se raskrsti ili sa nekim prijateljem ili sa nekom emotivnom vezom a sve zbog nekog sistema vrednosti i vrednovanja. Neptun u vašem znaku dobro aspektovan sa Merkurom koji je u istoj energiji kao Pluton i Venera, može pomoći da sve ovo rešavate na maštovit i kreativan način. Uran krajem nedelje kreće napred krenuće i vaša potreba da više cenite ili sebe ili vaše okruženje.
POSAO: Generalno ovde nema većih promena, međutim sa Uranom u kući finansija moguće su neke promene. Neke od ovih promena bi za vas mogle da budu iznenađenje, posebno ako niste shvatili do sada šta je to što treba promeniti, koje zastarele obrasce i sisteme treba menjati i napustiti. Krajem nedelje su mogući i neki iznenadni troškovi. Kada Uran krajem nedelje krene napred krenuće i promene u smislu vašeg sistema vrednosti generalno ali i neke promene u vezi sticanja novca.
ZDRAVLJE: Zdravlje je za sada dobro, mada su moguća i neka iznenađenja.


  Život se igra sa nama  

 

Нема коментара:

Постави коментар