понедељак, 3. април 2023.

Nedeljni horoskop - Šta rade zvezde u periodu od 03.aprila do 10.aprila...


Moto nedelje:
Festina lente. - Požuri polako.

Ove nedelje na zvezdanom nebu:

03.april 18:22 Merkur ulazi u Bika
03.april 20:55: Merkur kvadrat Pluton
05.april 18:20: Merkur sekstil Saturn
06.april 06:34 Pun Mesec u Vagi na 16°07’
07.april Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 5°50’ Bika
07.april 19:57: Venera sekstil Neptun
08.april 08:28: Merkur sekstil Mars


Nedelja počinje sa Mesecom u Devici, od juče u opoziciji sa Saturnom u Ribama...nebo je sivo ni malo ne liči na proleće....teško je od jutros biti raspoložen...
Nedelja počinje pričom o Merkuru...danas u ponedeljak Merkur menja znak! Večeras prelazi u Bika gde će ostati do 11.juna...pogađate, ovoliko dugo zbog svog retrogradnog ciklusa!
Merkur će cele ove nedelje biti zvezda nebeskog programa, ali i celog meseca!!!

Prvo Merkur prelazi u fiksni znak Bika, tempo se usprava...misli, reči, komunikacija više neće biti ratoborne (Merkur u Ovnu), sve je sporije, usporenije, praktičnije...Ovaj Merkur ima fokus na emotivnu i materijalnu sigurnost...On je praktičan (voli zemlju, prirodu) ali on je i kreativan i senzualan. Usmeren na konkretne i praktične detalje u svakodnevnom životu. Ne voli promene, rizike, vrlo je uporan (lepša reč za tvrdoglav). Ovaj Merkur teško menja mišljenje! 

Danas, čim promeni znak formiraće kvadrat sa Plutonom u Vodoliji. Mnogo toga bi moglo da izađe na površinu. Reči (Merkur) ovde imaju ogromnu moć (Pluton)... problem je što je kvadrat u pitanju gde se ova moć uglavnom zloupotrebljava! Moć je ovde destruktivna! Budite oprezni u komunikaciji - "Ćutanje je ponekad najbolji odgovor". Pročitajte šta je ranije napisano i možda vam bude jasnije šta se dešava i na kolektivnom i na ličnom planu.
Pročitajte - Opsesije i paranoje...

U sredu, 05.aprila, opet Merkur, sada u harmoničnom sekstilu sa Saturnom u Ribama. Pravi aspekt u pravo vreme! Da smiri, ustabili, disciplinuje, uozbilji....Odličan je da ohladi "usijane glave" (Merkur kvadrat Pluton). Pročitajte - Stavi prst na čelo ....Mnogiće ovo morati da urade i na kolektivnom i na ličnom planu!

Mali dodatak: Imajte na umu da će Merkur ovog meseca biti jako važan. U vreme Punog Meseca u Vagi 06.april biće u konjukciji sa SMČ, onda će ući u retrogradnu senku 07.april, u vreme Mladog Meseca u Ovnu i pomračenja Sunca 20.april biće u konjukciji sa Uranom i 21.aprila krenuće retrogradno...Zapamtite ove datume!!!

U četvrtak, 06.aprila, najvažniji događaj ove nedelje...dogodiće se Pun Mesec u Vagi i na testu će biti naši odnosi, veze...Sunce i Kiron u konjukciji, Merkur i SMČ u konjukciji, Mesec i Uran u inkonjukciji...Naši emotivni odnosi, naše veze biće u centru pažnje...ali ne samo sada, oni će od sada pa nadalje i ove godine i sledeće godine biti u centru pažnje! Ovo je nešto kao okidač!
Pročitajte - Na testu emocije, odnosi sa ljudima...

U petak, 07.aprila, Merkur će ući u retrogradnu senku - Merkur iz senke...Najaviće retrogradni ciklus, a na nama je da se pripremimo za njega! 
Samo dan posle Punog Meseca u Vagi, Venera u Biku će formirati harmoničan aspekt sekstila sa Neptunom u Ribama....vreme je za predah, za ljubav, kreativnost, za boje...za snove i za poneko Neptunovsko čudo...Ljubav ovde ne poznaje granice....Ovo je inače i poslednji aspekt Venere pre nego napusti svoj dom i pređe na teren Merkura u Blizance!


U subotu, 08.aprila, Merkur kako na početku tako i na kraju nedelje vodi glavnu reč...sada u sekstilu sa Marsom u Raku. Energija zdrave pameti...a to nam je preko potrebno...Ovaj sekstil gneralno ubrzava misli i reči...ali kako je Merkur u Biku i ovde ide ona Požuri polako...Naše misli, reči, komunikacija (Merkur) i naša energija, dela, akcije, želje (Mars) su na istoj strani, na strani saradnje i harmonije! Ovde oni pomažu jedan drugome, a zajedno pomažu nama!!!


Neka vam zvezde budu naklonjene...


Pesma nedelje:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Pročitajte:


AKTUELNO na zvezdanom nebu 2023

Нема коментара:

Постави коментар