недеља, 30. април 2023.

Idemo na piknik....


Moto dana:
"Lekari leče, priroda ozdravljuje"

Zvezdani(n) zapis 3781
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Biku na 9°41’

Dan uoči 01.maja...sezona Bika je....za sutra najavljen vedar sunčan dan!

Idemo na piknik....

Ćebence, korpa sa hranom...u dvoje...ili neko veće društvo...
Trava, ležanje na leđima....pogled na oblake, brojanje oblaka...
Veenčići od maslačka...belih rada...
Hrana spremana s ljubavlju...
Svež vazduh...izležavanje...Uživanje...
Knjiga ili društvo, već po želji, okolnostima...
Ovo je "recept" za savršen praznik...samo "umutite" sastojke i ....Uživajte!



Danas i sutra....Mesec je u Devici...
I ovde imamo zemlju (Devica), ovde imamo i ono...."sitnice koje život znače".
Sinonim za Devicu je praktičnost...ali Devica je i sinonim za zdravlje i sve se slaže...ona voli i detalje...pa možda je tu na pikniku crveni karirani stoljnak..."ukarirajte" livadu, travnjak :), umesto plastičnih čaša neke staklene čaše...jer sve je u detaljima :).
Zna energija Device da je tajna dobrog piknika u jednostavnosti, dobrom društvu i planiranju.
I ako je najavljeno lepo vreme, "spakovaće" ona i neki kišobran ili kabanicu :))

Mesec će moći da se vidi od 14:02 CET...a on je sve puniji...danas vidljiv 72,6%
Jutros je bio u opoziciji sa Saturnom u Ribama...i dilema ustati...ili ostati u krevetu...
Srećom tu je sekstil Marsa u Raku i Urana u Biku....da pokrene, da probudi, razbudi...da se krene u akciju....Piknik možda ne spada u originalne ideje...ali lokacija može da bude originalna...a za uspešan piknik lokacija je najvažnija...naravno pored društva :).

Mesec će danas od 16:59 biti u trigonu sa Suncem u Biku, prava energija u pravo vreme...Duša (Mesec) i Volja (Sunce) sarađuju...Lepa energija za muško - ženske odnose, ali i za odnose u porodici...Sarađuju duša i volja...sarađujte i vi....uživajte!
Za kraj dana Mesec će biti u trigonu sa RMerkurom u Biku, ovde sarađuju duša i razum...Razum i osećajnost...ali i energija da vas čuju i vide...:)

Merkur, vladar Device je u Biku....taman za priču o pikniku...on je retrogradan pa vas može odvesti negde gde ste već bili...Ili to ili...da tamo negde sretnete nekog iz prošlosti...ko zna, sve je u igri! Merkur je blizu Sunca (konjukcija), taman za razgovor(e)...

Venera, vladar Bika je u Blizancima...Ljubav je u vazduhu....Odlična energija za uživanje u društvu, za ljubav, za veselu komunikaciju...za kraći put, izlet....piknik :). Da, Venera je u aplikacionom kvadratu sa Neptunom u Ribama...tu su i ružičaste naočari i one stvarne za sunce ali i one nevidljive...koje pogled čine ružičastim. Pa šta? Neka bude...samo budite oprezniji....budite svesni da će neke stvari ili ljudi izgledati lepše nego što stvarno jesu....

Ako odlučite da na piknik krenete sutra....
Mesec je i dalje u Devici....Od jutra u trigonu sa Uranom i u sekstilu sa Marsom...
Možda iznenada odlučite za piknik i neku lokaciju, Uran je to...nepredvidljiv....Možda samo krenete pa gde stignete...Ova energija donosi iznenadne odluke, razbija dosadu i rutinu...Iznenadite i sebe i druge...
Sekstil sa Marsom će dodati energije...tu je i strast, spontane reakcije, jak entuzijazam, jake želje, potreba za takmičenjem (i pobedom), možda u bagmintonu...ili nekoj drugoj aktivnosti (za one kojima je piknik na travi pomalo dosadan). Muško (Mars) ženski odnosi (Mesec) na visokom nivou ili naponu.
Nadam se da vam kraj dana neće pokvariti kvadrat Meseca sa Venerom u Blizancima...u stilu...mrivice, bubice...zelene fleke od trave...:)).

Pluton će koliko sutra krenuti u retrogradni ciklus....taman da počistite sve iza sebe....
Pluton će biti na strani onih koji će želeti drugačije da proslave Dan rada....protestima, ali to je neka druga tema....


Neka vam zvezde budu naklonjene...



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Pročitajte:

AKTUELNO na zvezdanom nebu 2023



Нема коментара:

Постави коментар