понедељак, 13. март 2023.

Šta rade zvezde u periodu od 13.marta do 20.marta...



Moto nedelje:
"Ne spavaju svi kojima su oči zatvorene,
 niti vide svi oni kojima su oči otvorene"

Ove nedelje na zvezdanmom nebu:

15.mart 00:38 Mars u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama na 25°04’
15.mart 2023. Mars izlazi iz retrogradne senke sa 25°36’ Blizanaca 
16.mart 00:38: Sunce konjukcija Neptun
16.mart 18:12: Merkur konjukcija Neptun
16.mart 19:09: Sunce kvadrat Mars
16.mart 20:58: Venera kvadrat Pluton
16.mart 23:34 Venera ulazi u Bika
17.mart 05:48: Merkur kvadrat Mars
17.mart 11:44: Sunce konjukcija Merkur
17.mart 23:25: Venera sekstil Saturn
19.mart 04:23: Merkur sekstil Pluton
19.mart 05:24 Merkur ulazi u Ovna

Šta reći...potrebno je neko vreme da se samo nabroje svi aspekti i promene koje će se dogoditi ove nedelje....Poslednji put kada smo imali ovoliko događaja u jednoj nedelji bilo je prve nedelje septembra 2019. sećam se jer sam tada bila na Peloponezu u Grčkoj!

Pokušaću da celu priču skratim, držim sama sebi palčeve da uspem. 
Ako na dodeli Oskara prvi put nije bilo crvenog tepiha mogu i ja da nedeljne prognoze za ovu nedelju skratim tako što ću napisati ono najbitnije!




Ova nedelja detaljno:



SREDA
Do srede neće biti većih promena. U sredu, na sredini marta (mesec velikih promena), udarna astro vest je kvadrat Marsa u Blizancima sa Neptunom u Ribama! Treći po redu od kako je Mars u Blizancima. Aspekt frustracije, nemira, nejasnoća...Mars je na poziciji na kojoj je već bio u oktobru prošle godine! Izgleda da smo i mi na neki način ponovo tamo gde smo već bili i kolektivno i lično!
Pročitajte sve o ovom aspektu koji je prisutan mesecima - Nejasne želje...(provera stvarnosti) Jedan generalni savet bio bi: Pažljivo birajte svoje bitke!!!
Mars će posle ovog aspekta kada stigne na 25°36’ Blizanaca konačno izaći iz retrogradne senke i konačno krenuti putem kojim nije prolazio do 25.marta.  Pročitajte - Sredina marta 

ČETVRTAK
U četvrtak gužva na zvezdanom nebu! Srešće se Sunce i Neptun, ovo je njihov godišnji susret, kada mi sebi postavljamo pitanje: Ko sam ja i gde se nalazim?! U ovoj energiji možemo se izgibiti ili pronaći....u stvarnosti ili u snovima. Budite oprezni jer bi mogli da se izgubite u Neptunovim pogrešnim signalima! Pročitajte - Bal pod maskama...
I Merkur će se sresti sa Neptunom pa je sve ovo sa Neptunom još intezivnije i nejasnije!
Imaćemo ovde konjukcije Sunca, Merkura i Neptuna i situaciju gde su volja (Sunce) i um, razum (Merkur) pod snažnim uticajem Neptuna, koji donosi nejasnoće, nesporazume, maglu...Ovde je glava u oblacima, ovde su misli negde tamo, ovde bi mnogo toga moglo da izgleda bolje nego što stvarno jeste ili previše dobro da bi bilo istinito!

Na sve ovo Sunce će (kao i Neptun) biti u kvadratu sa Marsom u Blizancima koji više nije u retrogradnoj senci! Vrlo nezgodan aspekt jer su u pitanju muške energije! Sa ovim aspektom stres je vrlo moguć. Pročitajte - Ko će da se (na)ljuti... Pokušajte da dobro kanališete ovaj višak energije što je zapravo lepo upakovana priča o svađama, sukobima, besu..."Bes je kratkotrajno ludilo" a vi pokušajte da ne donosite odluke kada ste ljuti!
U isto vreme imamo i kvadrat Venere i Plutona, još napetosti i nervoze i priču: "Ja bez tebe ne mogu....S tobom mi nije lako, nije mi lako.."Kako jedan ovakav kratkotrajni aspekt u tranzitu može da utiče na vaš ljubavni život? Pročitajte - Opasne veze...i biće vam jasnije!

Da Venera može da priča rakla bi da je njen ulazak u Bika najlepša vest ove nedelje. Venera se vraća kući i to i jeste lepa vest. U Biku nije bila od maja prošle godine! Uživaće Venera u Biku, mogli bi i mi da uživamo, već prema našim horoskopima! Jedva je čekala da stigne kući. Dok je boravila u Ovnu morala je da bude i žena, ljubavnica ali i borac. Kada uđe u svoju kuću gde je svoja na svome, moći će da uživa i u sebi i u svim čulima. Vreme je za hedonizam. Ulazi u zemljani i plodan znak Bika, koji vlada prirodnom 2.kućom, kućom emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti.
Posetiće Venera vaše kuće Bika...i tu će boraviti do 11.aprila - Uživajte! I pročitajte - "Ti si moja čokolada"

PETAK
Posle Sunca i Merkur u kvadratu sa Marsom...I tako će ove nedelje Mars da se "posvađa" sa svim planetama u Ribama (ovde se ne računa Saturn). I ovo je vrlo napeta energija, još nervoze, još stresa...Može vas ovaj tranzit dovesti do mentalne i fizičke iscrpljenosti...Brži jezik od pameti...brzi prsti, pa pripazite kada pritiskate enter!!! Pročitajte - Reći ili prećutati pitanje je sada...Odgovor ćete sazanti samo gledajte da ne bude (pre)kasno!
Sunce i Merkur počinju novi ciklus pročitajte - "Ja sam ono što mislim"
Ponoviću: Sunce, Merkur i Neptun (svi u Ribama) u kvadratu sa Marsom u Blizancima koji više nije u retrogradnoj senci! Ovo bi moglo i da se svede ukratko na: "Zbogom pameti"! Sačuvajte živce!

Lepa vest je i da će Venera (tek prešla u Bika) i Saturn (takođe nedavno ušao u Ribe) formirati sekstil. Ako oni mogu da sarađuju možemo i mi! Ovo je njihov prvi sekstil (Venera u Biku, Saturn u Ribama) još od 03.aprila 1996. na 29°29’ Pročitajte -  Energija koja čuva ljubav

NEDELJA
Merkur će pre nego što pređe u Ovna formirati sekstil sa Plutonom koji se sprema za svoju Pretpremijeru i ulazak u Vodoliju! Pročitajte - Znanje je moć...Ovaj aspekt bi svakako mogao da bude uvod u promene. Prva promena je Merkurov ulazak u Ovna, pročitajte - Što na um...to na drum...
Ovo bi mogla da bude i najava proleća, ulazak Sunca u Ovna, početak nove astrološke godine, najava prvog (od dva) Mladog Meseca u Ovna, najava stelijuma u Ovnu, prelaska Plutona u Vodoliju....ali i Marsa u Raka a sve to će se dogoditi sledeće nedelje! Nema predaha! Planete su još uvek sve direktne, Saturn se polako navikava na energiju Riba, nadam se i vi....


I eto.....ovo je bilo najkraće moguće!
O svemu ću naravno pisati kako aspekti i promene pristižu!
Prošle nedelje je bila pesma Samo mi se spava...ove nedelje mi je nekako prikladna pesma Buđenje ranog proleća :).

☆☆☆


Neka vam zvezde budu naklonjene...



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Pročitajte:


AKTUELNO na zvezdanom nebu 2023


Нема коментара:

Постави коментар