субота, 13. март 2021.

Pustili bi mi njega ali neće on nas....priča o virusu!


Moto dana:
Budi strpljiv. 
Za neke stvari je potrebno vreme!

Zvezdani(n) zapis 3185
Subota. Dan Saturna.
Saturn je u Vodoliji na 9°44’

I ako smo svi prilično umorni zbog virusa, on je i dalje tu i kao da funkcioniše po principu - Pustili bi mi njega ali neće on nas...
Sada već svi poznajete nekog ko je bio ili je sada bolestan...na žalost svi znate i nekog ko je preminuo od ili zbog virusa...
Uopšte mi se ne piše na temu virusa ali ako ga ignorišem neće nestati!



Jupiter i Saturn u Vodoliji 
Uran u Biku 
Kvadrati Jupitera i Urana i Saturna i Urana


Novi ciklus Saturna i Jupitera u Vodoliji počeo je 21.decembra 2020.
Saturn je tu da uvede red, strogost, promišljenost, Jupiter je tu da unese radost, optimizam, širenje.
Jedan na drugog puno utiču...Njihov ciklus je tek počeo i nemožemo očekivati da uočimo veliku razliku i promene...jer kao i svako putovanje ovo je tek njihov prvi korak...a promene nas sigurno očekuju!
Tekstovi o ovoj konjukciji:
Ovaj susret je bio i biće pod budnim okom Urana jednog od vladara Vodolije!
Uran je ovde da unese priču o slobodi!

29.decembra 2020. napisala sam:
Uran će nam sledeće godine biti u centru pažnje, od samog početka do kraja godine!
★Prvi kvadrat Jupitera i Urana, prvi i jedini za ovu godinu dogodio se 17.januara - 
Ova energija nam je poručivala -  Usudi se da preuzmeš rizik.
Posle svega što nam se dogodilo 2020. ova energija je mnoge podstakla da se bore za slobodu, protiv zaključavanja, za slobodu odlučivanja i sl. Mnogi su počeli i da rizikuju...u smislu nek' ide život!

I Saturn je mesec dana posle ovog kvadrata bio u egzaktnom kvadratu sa Uranom 17.februara
Za razliku od kvadrata Jupitera i Urana kvadrat Saturna i Urana imaćemo cele godine!
Ova energija nam poručuje - Staro i novo u sukobu! 
Usmerava i usmeriće svu našu pažnju na - Ograničavanje slobode
Prvi kvadrat još uvek traje zbog dozvoljenog orbisa delovanja Saturn je na  9°44’ Uran je na 8°06’.
Prilično jaka energija još uvek traje! Ostala su još dva od ukupno tri:
17.februar 2021. Saturn kvadrat Uran na 7°13’ - I
15.jun 2021. RSaturn kvadrat Uran na 13°06’ - II
24.decembar 2021. Saturn kvadrat RUran na 11°05’ - III
Ono što su započeli Jupiter i Saturn u decembru 2020. ovi kvadrati još više insistiraju na promenama! Samo što su ovde promene burne, neizvesne i nepredvidljive i prilično stresne!
Sve će trajati tokom cele godine, februarski kvadrat nas još uvek drma, očekuje nas još jedan u junu i završni u decembru!
Energija ovog kvadrata usmerena je na borbu starog i novog načina života, ovaj sukob energija se odražava na sve oblasti života a posebno na socijalni, ekonomski i politički!
Ovaj kvadrat zapravo predstavlja borbu za moć. Saturn želi da održi postojeće Uran želi to da sruši!


Ulazak Marsa u Raka

Mars će preći u Raka 23.aprila...Ako se sećate Mars je prošle godine bio deo stelijuma u Jarcu baš kada se dogodila priča o pandemiji kada je virus eksplodirao! Kada Mars pređe u Raka biće tačno nasuprot Jarca i onih stepena na kojima je Mars bio prošle godine. Sada je u Jarcu još samo Pluton. 
Mars će 30.maja biti egzaktno na onom stepenu 22°46’ konjukcije Saturna i Plutona u Jarcu od 12.januara 2020. (kada se zahuktala priča o virusu). Kraj maja i početak juna ovi datumi 30.maj - 04.jun bi mogli biti značajna prekretnica u vezi naše situacije!
Generalno energija Marsa u Raku nije baš najprijatnija energija - Eh, taj Mars u Raku...
Opozicija Marsa u Raku sa RPlutonom u Jarcu dogodiće se 05.juna na 26°27’. Poprilično nezgodan aspekt i energija koji smo poslednji put imali 20.juna 2019. godine - "Sila je oružje slabih; nenasilje je oružje jakih"


Pluton u Jarcu

Pluton u Jarcu će biti direktan do 27.aprila kada će krenuti u retrogradni hod sa 26°48’ Jarca. 
Od tog datuma virus (Pluton) bi mogao da bude manje virulentan i smrtonosan! 
Pluton će biti retrogradan do 06.oktobra.

Neharmonični aspekti Plutona i prilično nezgodni datumi: 

16.april Sunce (Ovan) kvadrat Pluton, 18.jul Sunce (Rak) opozicija Pluton, 17.oktobar Sunce (Vaga) kvadrat Pluton.

17.april Merkur (Ovan) kvadrat Pluton, 25.jul Merkur (Rak) opozicija Pluton, 22.septembar, 01.oktobar i 02.novembar Merkur (Vaga) kvadrat Pluton i 30.decembar Merkur konjukcija Pluton

12.april Venera (Ovan) kvadrat Pluton, 24.jun Venera (Rak) opozicija Pluton, 06.septembar Venera (Vaga) kvadrat Pluton, 11.decembar i 25.decembar Venera konjukcija Pluton

05.jun Mars (Rak) opozicija Pluton, 22.oktobar Mars (Vaga) kvadrat Pluton


Kako preživeti retrogradni Merkur

Retrogradni ciklus Merkura 
u vazdušnim znacima

Merkur će ove godine imati ukupno tri retrogradna ciklusa. Jedan je iza nas od 30.januara do 21.februara u Vodoliji. Ostala su još dva i oba su u vazdušnim znacima! Sledeći retrogradni ciklus je od 15.maja do 30.maja....Merkur retrogradan u Blizancima! Ova energija je usmerena na lokalne zajednice i moguće su neke zabune, zastoji...u organizaciji, komunikaciji i sl 
Posledni retrogradni ciklus Merkura sada u Vagi dogodiće se u periodu od 27.septembra do 18.oktobra i Jovo nanovo, opet neka zabuna, zastoji, pogrešne informacije (dezinformacje)...poremećeni odnosi, veze...problemi sa zakonom, pravdom, ugovorima...



Kratki ulazak Jupitera u Ribe
(pretpremijera za sledeću godinu)

Prelazak Jupitera u Ribe od 14.maja do 28.jula 2021. mogao bi da nagovesti bolje dane...Ovo je jedan od najboljih tranzita u toku ove godine. Energija ljubavi, romantike, univerzalne ljubavi (uticaj Neptuna vladara Riba kao viša oktava Venere), isceliteljska energija...energija velikih ideala, snova, vizija, intuicije...
Jupiter će se vratiti kući (vladar je Riba zajedno sa Neptunom) i na kratko će nam pokazati jednu umirujuću nadasve duhovnu energiju, energiju empatije i saosećanja! Osećanje i potreba da se pomogne svima kojima je pomoć potrebna bez novčane nadoknade i sl, 
Ovo je i priča o putovanju i već sam pisala o tome - Na dan Jupitera....Meni se putuje....a vama?
Ovo je period u kom možete spremiti kofere!!!

Kada ne budu više u istom znaku Saturn i Jupiter osetićemo taj prolazak (tranzit) Jupitera kroz Ribe mnogo slobodnije. Neće Saturn toliko sputavati Jupitera i on će biti slobodan da deluje...a još će biti u svojoj kući! Za nas će taj period biti povoljan da se pozabavimo svojim mentalnim i duhovnim zdravljem! Budite spremni kada 14.maja Jupiter pređe u Ribe da slobodno zaplivate i ako treba zaronite velikim prostranstvima vode Riba! (pogledajte koja kuća/kuće vam je u Ribama i koje će aspekte Jupiter praviti sa vašim planetama)!

Period od 28.jula (Jupiter ponovo u Vodoliji) do 18.oktobra (retrogradan Jupiter)...opet neka vrsta napetosti i što se putovanja tiče biće potrebna nešto veća pažnja ili samo dadatna pažnja!

Jupiter će ponovo preći u Ribe 29.decembra i ovo je zaista svetlo na kraju tunela...Jupiter će u Ribama biti do 11.maja 2022. kada će preći u Ovna, ali biće još jednom u Ribama Od 28.oktobra 2022. do 20.decembra 2022. kada će konačno preći u Ovna!


Priča o Mesecu...i 
Pomračenjima 2021.

★U maju/junu dogodiće se dva pomračenja:
26.maj Pun Mesec u Strelcu 5°25' - Totalno pomračenje Meseca (prvo od četiri pomračenja u godini)!
10.jun Mlad Mesec u Blizancima  na 19°46' - Prstenasto pomračenje Sunca

Pomračenja u Blizancima i Strelcu počela su prošle godine. Pomračenja na osi Blizanci/Strelac počela su 05.juna 2020. Pun Mesec u Strelcu (Pomračenje Meseca) i 30.novembra 2020. Pun Mesec u Blizancima (Pomračenje Meseca). Imali smo i totalno pomračenje Sunca - Mlad Mesec u Strelcu 14.decembra 2020. od tada su počeli da se prepliću lokalno i globalno!

Pomračenja na ovoj osi se nastavljaju i ove godine!
U fokusu će biti pitanja Lokalno - Globalno...da li svet radi zajedno ili se svako brine samo za svoje dvorište...kako se prenosi virus, dokle se stiglo sa vakcinama itd. Lokalna i globalna medijska priča. Maj/jun priča o istini, činjenicama, izvrtanjima istih, manipulacije, lažne vesti, informacije, razne zavere...Pomračenja će staviti neke stvari u prvi plan i veliko pitanje da li treba da verujemo u sve što pročitamo i čujemo. Sa kvadratom Saturna i Urana biće i reči o slobodi...kao i slobodi medija!
U fokusu će biti i putovanja posebno način na koji će se putovanje generalno dešavati!
Maj/jun puno priče oko putovanja, ali i oko obrazovanja...generalno potreba za avanturama - Strelac i kretanjem Blizanac...Ovo će se sigurno poklopiti i sa pričom o vakcinisanju!

24.juna dogodiće se Pun Mesec u Jarcu i imaćemo proveru svega onog što je započeto Mladim Mesecom u Jarcu koji se dogodio 13.januara ove godine (čuveni novi početak na početku godine). Da li je virus pod kontrolom, kako su se snašle zemlje i vlade širom sveta i da li je vreme za vraćanje u normalan život?!


★U julu/avgustu imaćemo dva Puna Meseca u Vodoliji:
24.jul Pun Mesec u Vodoliji na 1° 25' i 22.avgust  Pun Mesec u Vodoliji na 29°36'
Moćićemo da vidimo i saznamo koliko su vakcine doprinele vraćanju života u normalu i da li je virus koliko toliko pod kontrolom?!

19.novembra imaćemo Pun Mesec u Biku (delimično pomračenje Meseca)! Prvo pomračenje u tom znaku od 2004. godine pa samim tim i značajno! Ove godine imamo početak novih pomračenja na osi Bik/Škorpija (nastavak u 2022.) Pitanja finansija, ekonomije, hrane, gladi, životne sredine, zagađenja, siromaštva itd itd. biće samo započeta ove godine! Glavno pitanje će biti i kolike posledice je ostavio na sve nas ovaj virus!

04.decembar i poslednje pomračenje Mlad Mesec u Strelcu totalno pomračenje Sunca! Ovo je zaista intezivna energija koja energiju Strelca stavlja u prvi plan... ali i u iskušenje...naša uverenja, ideale, životnu filozofiju, zakon, pravdu, životne vidike, optimizam, učenje, putovanja, inostranstvo, raznorazne ideologije, duhovnost, veru....Ujedno i provera svega što se dogodilo od maja i Punog Meseca u Strelcu (šest meseci)!

★19.decembar i poslednji Pun Mesec u godini...Pun Mesec u Blizancima i pitanje gde smo lokalno!?




Dnevni aspekti
Mesec je u Ribama

Mesec je Mlad....
Ne vidi se na nebu....ali sigurno osećamo tu energiju...
Trenutno je aktuelan sekstil Meseca i Plutona...snažna energija, intezivna osećanja...
Od 17:37 do 00:43 Mesec se nalazi u praznom hodu...
Nadam se da uživate negde u svom miru...i da ne gledate i ne slušate vesti...
Ja sam se prevarila i upravo čula vest da Evropska unija neće priznati neke vakcine ....i eto priče o slobodi, o slobodi izbora i svemu onome što sam gore u tekstu pisala!!!



Нема коментара:

Постави коментар