среда, 3. март 2021.

Originalna ljubav...Venera sekstil Uran...


Moto dana:
"Gravitacija nije odgovorna što se ljudi zaljuljuju"

Zvezdani(n) zapis 3176
Sreda. Merkurov dan.
Merkur je u Vodoliji na 15°59

Juče sam pisala o današnjem aspektu Merkura i SMČ:

Obratite pažnju na poruke..one bi mogle da nam da vam promene život!
Obratite pažnju na ono što vam govore, što čujete, pročitate, vidite...
Obratite pažnju i na odluke koje donosite ovih dana.
Zaokružiće se i neke priče iz 19.januara i 11.februara!

Danas pričamo i pišemo o ljubavi!



Danas na zvezdanom nebu:
03.mart 18:08: Venera sekstil Uran

Venera - ljubav, vrednosti, novac, žene, lepota itd u Ribama, gde je ushićena i uzvišena gde baš voli da boravi danas pravi sekstil (60°) sa Uranom u Biku u znaku koji Venera voli jer Bik je njena kuća (Venera vladar Bika). I sve se slaže - vreme je za nešto novo, drugačije, neobično...originalno!
Vreme je da se promeni način na koji volimo, da se promeni ono što volimo...Da se promeni naš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, da se promeni način na koji vrednujemo, zarađujemo...

Prvi put su Venera u Ribama i Uran u Biku bili u sekstilu (od kako je Uran prešao u Bika) 27.marta 2019. na  1°03’. Dotle sekstil između ovih planeta bio je sa Venerom u Blizancima i Venerom u Vodoliji zbog toga što je Uran bio u Ovnu! Od kako Uran boravi u Biku sekstil sa Venerom je moguć kada je ona u Raku i kao sada u Ribama!
Prvi sekstil Venere u Ribama i Urana u Biku mart 2019. drugi je bio 16.januara 2020. na  2°39’. Današnji sekstil je treći po redu na  7°42’. Zbog čega vas vraćam na ove datume? Da bi mogli da povežete neke događaje! Poslednji sekstil Venere u Ribama i Urana u Biku dogodiće se 2025. godine i to tri puta: 27.januara, 8. i 20.aprila (naravno zbog retrogradnosti Venere)...Uran će preći u Blizance ali vratiće se još jednom u Bika i zapravo tada ćemo imati POSLEDNJI sekstil Venere u Ribama i RUrana u Biku - 04.marta 2026. (opet mart) na 27°49’!


Venera sekstil Uran u tranzitu:
(Probaj nešto novo)
Lepi iznenadni događaji i lični i globalni, upoznavanje vrlo zanimljivih i neobičnih ljudi, eksperimentisanje sa izgledom, iznenadne kupovine, trošenje na ono u čemu uživate, iznenadni finansijski dobici, ulaganja i sl. Promene rutine, isprobavnaje nečeg novog...hrane, ili nečeg u čemu ćete više uživati, nova zadovoljstva, nova uživanja...novi ljudi, nova mesta. Nova partnerstva, neobična, originalna, uzbudljiviji društveni i ljubavni život, mešanje ljubavi i prijateljstva...Veći interes za astrologiju...itd. Mile Dupor kaže romantični trubadur :) - https://youtu.be/7wtGbbmbPU4

Sekstil Venere i Urana je uvek isti...ali obojen je energijama znakovima kroz koje prolazi!
Sada je Venera u Ribama a Uran u Biku!
Vole se voda i zemlja...
Promene o kojima je reč kod ovog sekstila idu lakše, nežnije, romantičnije...jer ipak je u pitanju energija Riba...Promene idu lakše i ako su u pitanju promene izgleda, nove veze i upoznavanja, novi način zarade itd...Promene su obojene i energijom Bika pa ima i hedonizma, uživanja a akcenat je i na sigurnosti...

Dakle sve je isto ali i različito!
Evo jednog teksta iz 2016. godine kada je Venera bila u Vodoliji (sekstil) Uran u Ovnu:


P.S. Dok čekamo odlazak na more, plažu, dok čekamo leto...za sada možemo samo da zamislimo letnje iznenadne susrete i ljubavi...možda da se i teleportujemo :))). 
Toliko je filmova koje možemo pogledati i koji nas mogu odvesti u Grčku :): Mamma Mia (Skiatos), The Big Blue (Ostrvo Ios), Captain Corelli's Mandolin (Kefalonija), My Life in Ruins ...ili na neko drugo mesto Under the Tuscan Sun, Eat, pray, love, Love Is All You Need...itd.




Dnevni aspekti
Mesec je u Škorpiji

Od jutros je u trigonu sa Venerom u Ribama pa nije čundno što se meni more "pričinjava"...
Tu je od jutros i opozicija sa Uranom u Biku i do nas su stigle neke vesti i informacije koje su nam "digle živce"...Kažu da je kod epidemiološka situacija katastrofalna...Eksplozija je pogodila centar za ispitivanje koronavirusa u gradu severno od Amsterdama...Haos širom Mjanmara: Masovna hapšenja, suzavac, meci, ima i poginulih...itd.
Od 12:04 Mesec u kvadratu sa Saturnom u Vodoliji...i opet neki D-mol...tuga, nemoć, strah...i pitanje Dokle više!?! Dušu - Mesec pritisnuo neki "kamen" Saturn...Tu su neki strahovi, zastoji...nemoć. Ovde trpe osećanja, duša... (Mesec), neki naši odnosi, pre svega porodični ali i drugi. Žene su posebno osetljive, tužne, neutešne...Kod kvadrata javlja se i bes, nervoza....i uvek je neko drugi kriv, za naše stanje. To je uglavnom pogrešan stav....Mnogo lakše ćete ovu energiju savladati ako ne tražite krivca. Ako besa nema ima hladnoće...lošeg i teškog raspoloženja.

Srećom kasnije u 19:52 Mesec u trigonu sa Suncem u Ribama...
Ovde u ovom Mesečevom aspektu, duša (Mesec), žena, majka, sestra, tetka, i da ne nabrajam...(Mesec) u skladu sa voljom (Sunce), muškarac, otac, brat, muž, autoritet....(Sunce). Lepa energija za muško - ženske odnose, ali i za odnose u porodici. 
Uživajte bar u drugom delu dana...

U jedan sat posle ponoći Mesec u kvadratu sa Merkurom u Vodoliji...najbolje je da prespavate ovu energiju. Ako ostanete budni pokušajte da ne komunicirate bez preke potrebe...ova energija nije najbolja za razgovore oko ponoći...


Нема коментара:

Постави коментар