четвртак, 21. јануар 2021.

Zagrlite nekog danas...ali grlite se i svaki dan a ne samo na Međunarodni dan zagrljaja....


Moto dana:
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.

Zvezdani(n) zapis 3137
Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je u Vodoliji na 7°30’


Od 11.januara Jupiter je u sekstilu sa Kironom u Ovnu i od 17.januara u kvadratu sa Uranom u Biku
Ovo su aspekti koji traju duže od dan dva...Imaju oni uticaja na naše i psihološke i stvarne događaje...
Sekstil sa Kironom ima priču o ličnom ali i kolektivnom putu izlečenja (Vodolija - kolektiv, čovečanstvo...Ovan - lično, tkz JA)...Kvadrat sa Uranom ima priču o velikim promenama, iznenađenjima koje te promene donose, ovo je i priča o riziku i rizicima!

Posle kvadrata Jupitera i Urana, konjukcije Marsa i Urana na redu je i kvadrat Jupitera i Marsa!
I u ovom kvadratu ima doze rizika i svakako preterivanja!
Preteran optimizam, preteran entuzijazam, preterano trošenje novca, kazne...moguć je i bes jer ipak je Mars u pitanju...


U ovom trenutku na nebeskoj sceni je aktuelna konjukcija Marsa i Urana u Biku i njihov kvadrat sa Jupiterom u Vodoliji! U ovom trenutku "rade" svi zajedno!
Ako se po januaru godina poznaje ovo je godina velikih promena gde su promene negde iznenađujuće a negde očekivane a opet iznenađujuće! Godina u kojoj možemo napredovati ili biti zatečeni i nesnađeni. Izbor je naš! Uran nas očigledno i lično i sve zajedno dobro drma! U toku je veliko buđenje! Teško je da će model "igrati na sigurno" biti moguć. I nikada nemojte pomisliti ili izgovoriti - Nemam više šta da izgubim...jer Nikad ne reci nikad! Osluškujte šta vam kosmos poručuje i budite na sve spremni!
Čeka nas februar i još jedan nezgodan kvadrat Saturna i (opet) Urana! Čeka nas i stelijum u Vodoliji posebno na dan Mladog Meseca u Vodoliji 11.februara...




Dnevni aspekti:
Mesec je u Biku

Mesec je u energiji zemlje i mnoge od nas je prizemljila ova energija!
Poručuje nam ova energija da budemo pre svega praktični i što realniji...
Što neće biti lak posao danas iz ugla Mesečevih aspekata!
Noćas je Mesec posle kvadrata sa Suncem (Prva četvrt) bio u kvadratu sa Saturnom...Nadam se da ste prespavali ovu nekada prilično tešku i ograničavajuću energiju!
Jutros u 09:36 Mesec se sreo sa Uranom, u 10:08 sreo se i sa Marsom! I ovo je "okidač" za već postojeću konjukciju Marsa i Urana! Nemir se nastavlja! Posebno jer Mesec je i u kvadratu sa Jupiterom egzaktno u 11:14 CET. I ovde sve napisano na početku teksta dolazi do izražaja!!!

Današnje buđenje svakako je bilo drugačije nego inače (konjukcija sa Uranom)! Ako vas to kojim slučajem nije probudilo onda konjukcija sa Marsom sigurno jeste...Nekog probudila nekog razbudila sasvim! A onda će krenuti preterivanje (kvadrat sa Jupiterom)...
Danas je Međunarodni dan zagrljaja, juče sam ovo napisala, ponoviću i danas:
Zagrlite danas nekog..... i tako razmenite ovu energiju!
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.


Нема коментара:

Постави коментар