недеља, 17. јануар 2021.

U danu kvadrata Jupitera i Urana da pričamo o STELIJUMU u Vodoliji!


Moto dana:
I need to learn to fly
to fly out of this world
fly to the stars
fly for life

Zvezdani(n) zapis 3133
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Jarcu na 27°30’

Još uvek je u konjukciji sa Plutonom a za dva dana prelazi u Vodoliju gde ga čekaju Saturn i Jupiter i Merkur. Sa Saturnom će se sresti 24.januara, sa Jupiterom 29.januara! Sa retrogradnim Merkurom 08.februara! Od 01.februara ovom društvu u Vodoliji pridružiće se i Venera! 10. i 11.februara i Mesec će biti u Vodoliji i tada ćemo imati stelijum u Vodoliji. Posebno obratite pažnju na 11.februar dan kada ćemo imati Mlad Mesec u Vodoliji (Sunce konjukcija Mesec) na 23°03’

O ovom stelijumu pisala sam u tekstu - Age of Aquarius - drugi deoTu sam uporedila stelijum u Vodoliji ove godine sa stelijumom u Vodoliji 1962. godine!
Dakle još u avgustu prošle godine vi (čitaoci dnevnika) ste upoznati sa ovom pričom!
Stelijum će biti aktuelan od 01.februara kada četiri planete budu u Vodoliji: Venera, Saturn, Jupiter i Merkur! 10. i 11.februara ovaj stelijum će biti pojačan prisustvom Meseca u Vodoliji!!!
Stelijum je skup više planeta u jednom znaku minimum tri četiri planete ali i više!!!
Skup planeta koje su u međusobnim konjukcijama!!!
Iskreno, tri planete jesu i nisu stelijum (od autora do autora), ali četiri planete u konjukciji to je to!!! Oni koji imaju takvu priču u svom horoskopu su rođeni lideri!!! 
Ja poznajem više takvih osoba!!! 


Gde čeljad nije besna kuća nije tesna.
Svi oni koji su rođeni sa stelijumom planeta (četiri i više) oni su rođeni sa potencijalom revolucionarnih promena!!! Mada da se razumemo, imati toliko planeta u jednom znaku, na jednom mestu nije lako. Takve energije iskoriste samo jaki ljudi! Nosioci stelijuma moraju biti psihološki jake ličnosti da izdrže sve što se od njih "traži"! Ponekad zbog gužve planeta u nekom znaku i kući ove osobe mogu biti preterano opsesivne i preterano fokusirane na nešto ili nekog! Ponekad ove osobe u prvi plan stave nešto i toga se grčevito drže! Neki tranziti za njih su jako dobri, neki ih pošteno izmuče...

Stelijum u Vodoliji: Sunce, Merkur, Venera, Jupiter i Saturn!!!
Sunce - ego, karakter, volja, vitalnost, zdravlje...oni koji predstavljaju Sunce u vašim horoskopima!
Merkur - glasnik, reč, komunikacija, informacija, vest...bliski odnosi, braća, sestre!
Venera - ljubav, emocija, društvena afirmacija, odnos prema vrednostima, kreativnost...
Jupiter - sreća, radost, ekspanzija, prilike, 
Saturn - pravila, mere, kontrola, ograničenja, karijera, uspeh, ugled


Koje nas konjukcije (u Vodoliji) očekuju:
Sunce konjukcija Saturn 24.januar
Sunce konjukcija Jupiter 29.januar
Venera konjukcija Saturn 06.februar
Sunce konjukcija Merkur 08.februar
Venera konjukcija Jupiter 11.februar
Merkur konjukcija Venera 13.februar
Merkur konjukcija Jupiter 14.februar
Merkur konjukcija Jupiter 05.mart

Na Dan zaljubljenih biće prilično interesantno!

Još nešto u vezi ovog stelijuma!
Retko se dešava da Sunce, Merkur i Venera borave u jednom znaku ovde skoro tri nedelje! Merkur će u ovom periodu biti retrogradan!
Vodolijom vladaju Uran i Saturn a oni će biti u vreme stelijuma u kvadratu i u mnogome će priču o stelijumu na neki način promeniti. Neće ovaj stelijum proći nazapaženo i zbog toga sam vas na stelijum pripremila još u avgustu 2020. A sada na dan kada su Jupiter i Uran u egzaktom kvadratu pišem o ovom stelijumu jer će uskoro u to sam sigurna krenuti masovno da se piše na ovu temu a vi čitaoci ovog bloga bićete na vreme u sve upućeni!

Stelijum u Vodoliji i kvadrati sa Bikom!
Planeta u Vodoliji će u nekom trenutku biti u kvadratu sa planetama u Biku (Mars i Uran)
Neke kvadrate smo već imali (današnji kvadrat Jupitera i Urana je najjači), sada da vidimo koji kvadrati dolaze:

Mars kvadrat Jupiter 23.januar
Sunce kvadrat Uran 26.januar
Sunce kvadrat Mars 01.februar
Venera kvadrat Uran 07.februar
Merkur kvadrat Mars 10.februar
Saturn kvadrat Uran 17.februar (prvi od tri)
Venera kvadrat Mars 20.februar

Bik VS Vodolija 
Bik - zemlja i Vodolija - vazduh...
Bik se brine o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, o hrani za telo i dušu (sva čula uživaju). Vodolija se brine o društvenoj i socijalnoj strani našeg života, o hrani za mozak...prijateljstva, grupe kojima pripadamo (zajednički interesi), iznenadna dešavanja, revolucije, sloboda, pobune...

Mars i Uran u Biku protiv planeta u Vodoliji!!!
Bilo je i biće ovde svega!
Sve će se pokrenuti konjukcijom Marsa i Urana 20.januara - Hrabrost ili ludost....
Ostaje nam da vidimo šta će se još dogoditi kada su društvene mreže u pitanju (da vas podsetim Tramp je blokiran od svih relevantnih društvenih mreža). Da li će biti još takvih priča! Šta li će se dalje dešavati generalno sa Internetom (Vodolija), da li će biti još nekih blokiranja (Saturn) ili će biti odbranjen i oslobođen? Da li će biti nekih pobuna protiv tehnologije, ugrožavanja privatnosti, praćenja i sličnih pojava? Da li će Mars u Biku radije ostati kod kuće i uživati u nekoj hrani ili će izabrati agresiju, nasilje? Od danas pa do pred kraj februara smenjivaće se kvadrati koji nose energiju eksplozije, nervoze, agresije, nasilja....
Prepisaću sama sebe:
Prilično nervozne, stresne i izazovne energije!
Šta reći...naoružajte se strpljenjem i vežbajte mir i staloženost...
Preživeli smo 2020. izdržite još malo...ovog dana, ove nedelje, prva dva meseca ove nove 2021.godine!

Ono što je izvesno i sigurno je da će ove energije najveći uticaj imati na fiksne znakove (Bik, Vodolija, Škorpija i Lav) kao i na sve nas koji imamo neke planete u ovim znakovima! Očekujte neočekivano!
Obratite pažnju u kojoj kući (kućama) će se nalaziti stelijum u Vodoliji kao i u kojoj kući se nalaze Mars i Uran u Biku tu je vaša priča bez obzira na znak!

Ubeležite u svoje kalendare sve navedene datume i budite spremni!Stelijum u Vodoliji uticaj i šta "traži" promene i novu energiju - koja oblast života:
1.kuća - Uticaj na vas same, na izgled, način na koji želite da se pokažete, uticaj na sve vaše važne poduhvate!!!
2.kuća - Uticaj na vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, uticaj na sve ono što je vredno ili više nije vredno u vašem životu...Kako upravljate novcem, kako zarađujete ali kako trošite ili možda kako štedite...sve su to teme za ovaj stelijum!
3.kuća - Uticaj na misli, reči izgovorene i napisane, na komunikaciju, bliske odnose, učenje, kraća putovanja...Informacije, vesti koje dobijate...Ideje, odluke...
4.kuća - Uticaj na vaš dom, porodicu, korene, privatne stvari, domovinu, roditelje...Preuređivanje, popravke, selidbe, osamostaljenje (odlazak iz doma). Promene u porodičnim odnosima!
5.kuća - Uticaj na ljubavni život, ljubavne i emotivne priče, priče vašeg srca, na kreativnost, igru, zabavu, uživanje, odmor, hobije..Pitanja vezana za emotivan status, decu (bilo da ih imate ili ne)...I posebno sve u vezi načina na koji dajete ljubav (volite)! Uzbudljiv emotivni život!
6.kuća - Uticaj na vaš svakodnevni život i rutinu koju imate, na posao, poslovne odnose, zdravlje (bolest). Neke promene su izvesne u smislu da vam poboljšaju život!
7.kuća - Uticaj na vaše odnose, veze i emotivne i sve druge vama bitne...Uticaj na ugovore, na brak i bračni status! Ovo je i potreba da se sačuva mir i ravnoteža!
8.kuća - Uticaj na tkz tuđ novac i podršku, na zajedničke resurse, na potrebu da se nešto suštinski menja, na trasformaciju i regeneraciju...Ovo je kuća krize pa i način na koji se nosite sa kriznim situacijama. Novi pristup problemima kroz duboko sagledavanje!
9.kuća - Uticaj na vašu životnu filozofiju i vidike, moral, zakon, pravdu, ideale, uverenja, duhovnost, istinu...učenje, putovanja.
10.kuća - Uticaj na vašu profesiju, status i društveni položaj, ciljeve, uspeh, odnos prema autoritetima, na roditelje...
11.kuća - Uticaj na vaš socijalni i društveni život, na grupe kojima pripadate (zajednički interes), na prijatelje i prijateljske odnose, na humanost i humanitarne akcije, na vaše ideje, želje, nadanja...
12.kuća - Uticaj na vašu podsvest, na ono što krijete i od seb i od drugih, na vaše tajne, snove, intuiciju, potrebu da se povučete i osamite...na sve poslove koje radite tajno ili u pozadiniDnevni aspekti
Mesec je u Ribama

Da li ste budni...da li ste pospani...koju kafu pijete od jutros?!
Požurila sam koliko sam god mogla da #nakafisaastrologom saznate sve astrološke vesti ali evo već je i podne odavno prošlo...Ne žurimo nigde...
Mesec je u konjukciji sa Neptunom jednim od vladara Riba od 10:34 CET i radije bi spavao, sanjao, sanjario...i mi sa njim...Zavodljiva je ovo energija...magična i čudesna...intuitivna, ali i inspirativna...da se na krilima mašte odluta negde...Glava je u oblacima...Ti živiš u oblacima mala...Ja to nikada nisam krila :)...a kada naiđu ovakve energije ja znam i da odlutam negde na neki samo moj oblak...na kratko ali odlutam...pa tako pišem ovaj tekst sa velikim pauzama između...
Ova energija je zaista moćna...jedan svojevrstan kanal ka kosmosu...obratite pažnju na "znakove pored puta"...

Čaroban je ovaj Mesec u Ribama, teško je zadržati noge na čvrstom tlu, teško je biti racionalan sa plimom osećanja koja idu dok Mesec plovi Ribama. Emocije se suprostavljaju zdravom razumu.
Ova energija i najpraktičnije ljude pretvara u sanjare. Lako nas može "odvojiti" od stvarnosti.
Sa ovom energijom lakše "čitamo poruke" duše...intuicija je jača, lakše je uočiti tuđe rane, patnju.
Ako vam fali samoća u dane sa Mesecom u Ribama možete se lakše osamiti.
Ako ste od onih sretnijih koji žive pored neke vode izađite i prošetajte...
Ostali...zažmurite, zamislite more i slušajte talase...i povežite se sa sobom, svojom dušom.
Kada to uradite lakše ćete se povezati sa drugima! Samo nemojte da izgubite sebe u njima!
Ako vam je ovo sve komplikovano...meditirajte na svoj način, slušajte muziku...molite se ili vežbajte disanje. Ili pročitajte neku knjigu ili pogledajte neki film danas je ipak dan za odmor!

Kasnije večeras Mesec će biti u sekstilu sa Plutonom. Vole se energije Riba (voda) i Jarca (zemlja). Ima ova energija terapeutsku moć. Pruža ova energija i mogućnost trasformacije i regeneracije na kratko ali moćno...Ovo je i energija intezivnih osećanja, nema ovde mesta za površnost. Sa ovom moćnom energijom odlazimo na spavanje! Zapišite svoje snove ako ih se setite sledećeg jutra!

Нема коментара:

Постави коментар