четвртак, 28. децембар 2017.

Veruj u čuda, jer čuda se događaju!!! Mars trigon Neptun!!



Četvrtak je, Jupiterov dan, Jupiter je u Škorpiji na 16*, i Mars je tu u Škorpiji sada na 11*...njihov susret je zakazan za 07.januar 2018. I ako će se sresti za deset dana, ovu konjukciju osećamo i ovih dana. Dovoljno je pogledati vesti, posebno crnu hroniku! Jedan učenik je u komi, pretučen je tkz bokserom, jedna devojka je u bolnici jer je jedan mladić isekao nožem lice....dogodila se eksplozija u Rusiji, u Kabulu...Sa ovakvom energijom Marsa pojačanom energijom Jupitera neke stvari odu predaleko!!! 
Veliki je ovo intezitet, u energiji Škorpije još jači i intezivniji! I sve ovo još pre egzaktnog uticaja. Širi Jupiter sve što dotakne....ovde se ova energija oslobađa u talasima (Škorpija - voda), ogromni su ovo izlivi energija, koje (po)negde dovode do potresa!!! Jake želje, strasti, osećanja...koje se najčešće preliju u vidu neke fizičke aktivnosti....konstruktivne ali i vrlo destruktivne!!! Pojedinac oseća ogromnu snagu, nalet hrabrosti...problem je ako ta osoba ne može da kontroliše ovaj očigledni višak energije!!! Ovo je hiperaktivna energija, nezaustavljiva energija....problem nastaje kada osoba ne zna da je kontroliše!!! 

Mars konjukcija Jupiter

⭐Više puta sam ovde na Blogu napisala: Sam po sebi Mars nije loša planeta, ali energija koju on nosi može da se pretvori u nešto loše u nasilje, agresiju, destruktivnost. Sa energijom Marsa može se ili stvarati ili rušiti, sve zavisi kako se energija troši!!! Mars je vladar Ovna i kovladar Škorpije!!!
Juče je Mesec bio u Ovnu, Ovnom vlada Mars i negativna energija je juče bila oslobođena!!! Neki od nas su tu energiju osetili na ovaj ili onaj način, uglavnom na teži!!! 
I ako je Jupiter planeta sreće, optimizma, blagostanja....ipak jedna od njegovih uloga je da proširi ono što zatekne...Od pre neki dana Mars se približio Jupiteru (Mars na 11*, Jupiter na 16*), oni su u dozvoljenom orbisu delovanja za konjukciju i eto to je donelo šta je donelo...napetost, nervozu, agresivnost.... Ova energija donosi veliko samopouzdanje, do mere da se u tome pretera!!! Neustrašiva je ovo energija, posebno jer se konjukcija ovih planeta nalazi u Škorpiji, ne zna ova energija da kaže NE i NE MOŽE!!! Ako još pronađe pogodno tlo (nečiji horoskop) eto velikih nevolja!!!
⭐Juče je jedan mladić imao egzaktan kvadrat Tran Jupitera u Škorpiji sa Nat Marsom u Vodoliji!!! Napravio je nesvesno veliki problem....nešto kao "igračka plačka" (ono kada se preigraš ili što bi naši stari reki povileniš)!!! U isto vreme Tran Mars u Škorpiji je u kvadratu sa njegovim Nat Marsom u Vodoliji!!! Mars u Vodoliji je buntovan, ekscentričan, tvrdoglav....rađa uglavnom buntovnike sa razlogom i bez razloga!!! Rođeni sa Marsom u Vodoliji su nepredvidljivi, spontani, nestabilni, tvrdoglavi....sa velikom potrebom za slobodom ali oni su i veliki humanisti!!! Imaju ovi ljudi potrebu da budu drugačiji, neobični, "otkačeni"...Ne vole stereotipe, tabue, mačo stavove!!! Vole individualnost ali su i deo grupe...to su prijateljske grupe, udruživanja radi nekog cilja...Uglavnom biraju put kojim se ređe ide!!! Mars u Škorpiji je sasvim drugačiji !!! Mars je trenutno u tranzitu kroz Škorpiju!!! Ovom mladiću sada je Tran Mars u kvadratu sa Nat Marsom! Energije Škorpije i Vodolije (voda - vazduh) se ne vole (kvadrat)!!! I eto nevolje!!! On je Riba, sa Marsom i Venerom u Vodoliji ali sa Merkurom u Ovnu (brži jezik od pameti)!!! Mesec mu je u Biku!!! Jako je zaljubljen, do te mere da u tome preterije!!! Tran Mars i Jupiter u Škorpiji je rasplamsao njegove strasti, do te mere da radi neke stvari i ulazi u neke situacije koje nisu dobre za njega!!! Srećom pa su Tran Mars i Jupiter u sekstilu sa njegovim Nat Uranom i Neptunom!!! Prvo Jupiter a za neki dan i Mars!!! Smiriće se on to je sigurno...ali ga ovih dana čeka jako težak period!!! Period nerazumevanja okoline, posebno njemu bitnih ljudi!!! Doživeće ovih dana neverovatno teške napade! Nadam se da će izdržati! I nadam se da će ga najpre razumeti oni koji ga vole!!!



Mesec je danas u Biku od 07:23 CET, od jutros je na 2*!!!
✨Za razliku od juče Mesec danas lepo aspektovan: Mesec trigon Saturn u Jarcu (09:02); Mesec trigon Venera u Jarcu (14:37), Mesec trigon Sunce u Jarcu (19:46)!!! Slažu se (trigon) energije Bika i Jarca (zemlja - zemlja)!!! Probudiće se konjukcija Venere i Saturna na bolji način!!! Današnji dan ima mnogo bolju energiju od jučerašnjeg, mada ne treba zaboraviti konjukciju Marsa i Jupitera u Škorpiji na koju sam vam već skrenula pažnju!!! Uživajte "za sve pare" (Mesec u Biku), budite strpljivi, stabilni, odmereni (trigon Saturn), volite i pustite druge da vas vole (trigon sa Venerom), budite u ravnoteži volje i duše (trigon sa Suncem)!!! 

Mesec u Biku trigon Saturn, Venera i Sunce u Jarcu
Danas će nam sva čula biti u intezitetu :)). Ovo je i jako praktična energija, taman pred praznike...
Međutim danas je aktuelan jedan aspekt koji sam već odavno najavila!!!
Danas poslednji aspekt u ovoj godini: 
✨Mars u Škorpiji trigon Neptun u Ribama!!!
Aspekt mašte, kreativnosti....čarolije, čuda!!!
Taman za kraj godine....taman za sam dan dočeka nove godine (trajaće do tada)!!!
Ako su, a jesu Mars i Jupiter u Škorpiji u konjukciji onda su oni zajedno u trigonu sa Neptunom u Ribama!!! Trigon Jupitera i Neptuna smo imali egzaktno 03.decembra!!! Imamo ga i sada nešto slabije na samom kraju i početku godine!!! Ovo su sve jako lepe energije koje će vam ovih dana pomoći posebno ako vam je pomoć potrebna!!!

"Veruj u sebe, jer sve možeš ako ne upadneš u zamku sopstvene slabosti i ograničenja,
 a kada to osetiš samo poželi još više i jače i Pobeda je Tvoja."


28.decembar 06:58: Mars trigon Neptun
Sve o ovom aspektu ovde

Dan kada budeš prestao da se takmičiš, je dan kada ćeš pobediti.
Bob Marli (Mars trigon Jupiter)

Verujte!!! Verujte u čuda i čuda će se dogoditi! Usmerite ove snažne energije na neki cilj, neku želju, neki san...Ne odustajte!!! Energije Škorpije i Riba će vam pomoći!!! Ovde je trigon u pitanju, pa nije dovoljno samo da vam kosmos šalje dobre vibracije...nešto morate i vi sami!!! Ko ne (po)kuca neće mu se ni otvoriti!!!

I won't give up, no I won't give in
'Til I reach the end and then I'll start again
No, I won't leave, I wanna try everything
I wanna try even though I could fail
I won't give up, no I won't give in

Shakira (Mars trigon Jupiter)


Нема коментара:

Постави коментар