субота, 23. децембар 2017.

"Keep calm and move it"...Merkur u Strelcu kreće u direktan hod!



Danas prvo na FB i Instagramu :-))
Za one koji ova čuda nemaju, evo copy-paste:




"Keep calm and move it"...
Od 02:50 CET Merkur u Strelcu stacioniran direktno!!!
U direktan hod kreće sa 13*
I Like To Move It...🎶🎶🎶
U retrogradnu senku ušao je 15.novembra sa 13* Strelca, isti stepen sa koga će krenuti u direktan hod!!!
Retrogradan je od 03.decembra do 23.decembra
10.januara 2018. Merkur će izaći iz retrogradne senke sa 29* Strelca
Posle nekoliko nedelja retrogradnog kretanja Merkur će konačno da nas oslobodi problema u komunikaciji i u donošenju nekih važnih odluka. Ako ste se osećali kao izgubljeni u prostoru i vremenu, ako niste uspevali da ostvarite komunikaciju na neću reći normalan način ali jasnu i bez zbunjenosti, ako je mnogo toga što ste započeli moralo da čeka ili da se odloži... došlo je vreme da lakše dišete i da krenete napred!!! Ako je vaše razmišljanje bilo na neki način iskrivljeno, nelogično... vreme je da se tu stvari poprave!!!
Ali....ima nešto što treba da znate!!! Nije uvek sve jednostavno kako na prvi pogled izgleda... Merkur zaista kreće (polako) napred ali ima tu i neka caka , biće još neko vreme u retrogradnoj senci, zapravo sve do 10.januara 2018.
Mali oprez i sve će biti kako treba!!!
Za početak "zanjišite kukovima".....kukovi - Strelac  i polako napred uz optimizam, smeh, istinu (Strelac)....dan po dan sve do sledećeg retrogradnog ciklusa....za one koji vole unapred da znaju to će se dogoditi 23.marta 2018. kada će Merkur biti retrogradanu Ovnu!!!




Нема коментара:

Постави коментар