субота, 30. децембар 2017.

Gde si sad....jedan dan do nove godine...


Naše ljeto
"Gdje si sad sad gdje si sad
koja je zemlja koji grad"

Slušam Zdravkov CD, pijem kafu....i pišem :-)))...
Mesec je prešao u Blizance u 09:30 CET, prvi i jedini aspekt Meseca danas je inkonjukcija sa Saturnom u Jarcu oko podneva!!! Da li će malo da nas smori ova energija...Može i ne mora, sve zavisi od naših horoskopa i aspekata Meseca sa našim planetama!!!
Ja imam natalno Meseca u Blizancima i tu energiju odlično poznajem i uvek joj se radujem :)). Danas će Mesec biti u sekstilu sa mojim Merkurom i Suncem u Lavu!!! Za sve planirane aktivnosti za danas odlična energija....to što sam malo smorena u ovom trenutku (uticaj Tran aspekta) brzo će da me prođe...Kasnije imaću još jedan aspekt Tran Meseca i Nat Saturna....taman da kada sve pozavršavam a spisak je poduži...sledi odmor....Venera u Jarcu prolazi kroz moju 3.kuću....Slušam Zdravka i planiram....zbog posla nisam stigla u kupovinu...ostala je za dan pre dočeka...Neka mi je Bog u pomoći.....ne volim gužvu....ali ko me pita :-))). Slušaću Zdravka i u autu...:-)))


"More smijeha idem na more
mrvice grijeha i stare fore
poljupci slani dodir u vodi
a još od lani ljubav u modi"


Venera konjukcija Saturn
Prije nego te izgubim

Subota je....poslednja u ovoj godini...
Subotom vlada Saturn on je u Jarcu na 1*!!!
Venera se polako ali sigurno odvaja od Saturna, već mu je okrenula leđa :)...
Ide Venera dalje....ka sekstilu sa Neptunom u Ribama 03.januara i sa Jupiterom u Škorpiji 08.januara!!! ⭐Ide ka susretu sa Suncem i Plutonom u Jarcu 09.januara!!! Još jedan intezivan susret!!! Venera u Jarcu na početku godine pričaće ozbiljnu priču, opustiće je (sekstil) i Neptun i Jupiter, čekaju nas lepi momenti i na emotivnom i na materijalnom planu.... A onda i taj susret sa Suncem...."probudiće se ledena kraljica", u isto vreme i sa Plutonom sve na 19* Jarca....ima sve da pršti od energije!!! Sa druge strane tu je još jedna konjukcija 07.januara, nju sam već najavila:

Mars konjukcija Jupiter (Amelia Earhart)
Ono malo sreće

⭐Mars je sve bliže Jupiteru u Škorpiji....srešće se oni 07.januara dolazeće godine....
Najavila sam već taj susret, tek da budete spremi...Ne paničite, ali budite oprezni jer ću vas samo potsetiti da Jupiter sve što dotakne proširi, uveća....i dobro i loše!!! Povećaće ova energija vaše samopouzdanje do neslućenih granica, ok, nije to loše ali ne preterujte ne čini jedan aspekt ceo vaš život ima i onih drugih koji "vrebaju" tu negde iza nekog ćoška, tu je i vaš karakter (natalni), od njega ne možete pobeći sve i da hoćete. A baš tu u karakteru u natalnom horoskopu je odgovor na to kako se snalazite, suočavate ili šta već sa trenutnim (i dolazećim) aspektima!!!
Ova konjukcija će vas svakako podstaći na akciju, pre svega fizičku (Mars), pripazite da to samo ne ode u pogrešnom pravcu!!! Jupiter svakako donosi sreću, nije to sporno, samo pripazite na euforiju, jer Jupiter može baš to da vas uvede u euforiju....i sve bi bilo super da posle eforije obično dolazi pad! Lep je imati borbeni (Mars) duh, odlučnost, velike (Jupiter) želje, ciljeve...to vam niko ne može osporiti....samo ne preterujte!!! Budite i hrabri (Mars), odlučni, jaki....samo mislite i na druge...

Tebe čuvam za kraj 

I dalje su Mars i Jupiter u trigonu sa Neptunom i ništa vas ne sprečava da Verujete u Čuda!!!

⭐Na globalnom nivou, očigledno vršlja (pomalo) zaboravljen kvadrat Urana i Plutona!!!
I ako je Uran u Ovnu na 24* a Pluton u Jarcu na 18* oni su u (širem) kvadratu...Pisala sam u novembru o ovom kvadratu pa da se ne ponavljam:
Godinama je ovaj aspekt bio prisutan u egzaktnom uticaju, i sada je tu i eto na kraju ove godine vesti su takve da i dalje kada čujemo eksplozija u tom i tom delu sveta, odgovornost preuzela ta i ta organizacija....ledi nam se krv u žilama...
Već ste navikli da neke aspekte povežem sa nekom pesmom upravo mi na pamet pada Đoletova pesma Ja nisam luzer: Rođen pod sretnom zvezdom magičnom, ali kad dođem kući tu si ti, e tu ce tvrđavicu malo teže srušiti. Baš tako, svetska i sva druga dešavanja su tu hteli mi ili ne, budite deo celine jer tako je kako je, ali neka vašu tvrđavicu niko ne može da sruši!!




Нема коментара:

Постави коментар