недеља, 24. децембар 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 25.decembra do 31.decembra...


Počinju praznici...

Nedelja je....
ne znam da li ste svi tu :)), ali znam gde su planete na nebu :-): 
Sunce vladar nedelje je u Jarcu na 2* (uskoro prelazi na 3*), Saturn je na 0* Jarca, samo što je prešao u ovu energiju, još uvek raspakuje kofere jer stigao je kući posle 28 godina, u Jarcu je i Pluton na 18*!!! Jaka energija Jarca!!! Zima je počela, imali smo najdužu noć i najkraći dan...Polako dani će biti sve duži...jednom će stići i proleće :)). Juče je Merkur u Strelcu krenuo direktno, Venera je na poslednjim stepenima Strleca, danas će biti na 29*!!!
Mesec je u Ribama od jutros na 8*, od jutros Mesec je u trigonu sa Marsom u Škorpiji na 9* (10:09), uskoro će biti u konjukciji sa Neptunom na 11* (14:43), kasnije će biti u kvadratu sa Merkurom u Strelcu na 13* (17:31), na spavanje krenućemo sa trigonom Meseca i Jupitera u Škorpiji na 15* (22:19)...Za nedelju, dan odmora za većinu ovo su lepe energije!!!
Pogledam malo vesti....i vidim da je izvučena "sedmica" :)). Dan pre toga u četvrtak u vreme trigona Venere i Urana ja sam pisala:
"Ja ne bih, ali moraću u ovu priču da umešam i finansije. Jer Venera osim ljubavi i lepote znači i novac (vrednosti)... a mnogi će reći da danas bez novca ni ljubavi nema. Sa ovim aspektom, mogući su novčani, finansijski rizici, i transakcije. Ko reskira kažu dobija. Ipak oprezni budite, jer i ostale planete treba da podrže ovu priču o finansijskom riziku. Uplatite ipak za svaki slučaj loto :)))."
Merkur je tada bio retrogradan....i naravno tu su sumnje u regularnost....istorija se ponavlja, jer ko još veruje u takva čuda....Očigledno veruje mnogo njih kada sedmica vredi oko 4,4 miliona evra!!! Na društvenim mrežama neverica :)), razne teorije zavere...a istina je tamo negde!!!
Na žalost tu je i vest da je muškarac ubio partnera svoje bivše žene...zločin iz strasti, radi i Jupiter u Škorpiji (zločin iz strasti), bez obzira što je na nebu već neko vreme trigon Jupitera i Neptuna! Očigledno da nekada prevlada pojedinačan horoskop a ko zna šta je ovaj muškarac imao u svom horoskopu da je odlučio nekome da ugrozi život, što je imalo smrtni ishod!!! Još jedna vest od jutros je vrlo upečatljiva: U više odvojenih akcija širom Srbije, zaplenjena je veća količina oružja, više od 84 kilograma narkotika, otkriveno pet laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapšene su 132 osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima ili za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja!!! Mračna strana Jupitera u Škorpiji na delu!!!

Vesti su takve, a mi smo stigli do poslednje nedelje u ovoj 2017. godini!!!
Od ponedeljka do kraja godine:


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
25.decembar 06:25: Venera ulazi u Jarca
25.decembar 18:55: Venera konjukcija Saturn
28.decembar 06:58: Mars trigon Neptun

25.decembar 2017.

Za neke od vas nedelja kreće svečano...hrišćani, katoličke veroispovesti dočekaće Božić...Ima nas puno koji obeležavamo taj dan zbog raznih razloga....Na ovim prostorima bilo je "mešanja", tako da se slave dupli i trodupli praznici....Bogati smo mi narodi samo još da to shvatimo i prihvatimo...Daće Bog (bilo čiji) da bude tako!!!
U ponedeljak 25.decembra Venera prelazi u Jarca rano ujutro, a uveče ima zakazan randevu sa Saturnom....
O svim događajima vezanim za Veneru do kraja godine ja sam već pisala!!! Na Božić Venera će preći u Jarca, lepota, emocije, vrednosti...u energiji Jarca, energiji zime, tradicije, ozbiljnih vrednosti!!! I da sve ovo bude još jače i intezivnije pobrinuće se konjukcija Venere i Saturna istog dana!!! Svaka konjukcija je zapravo novi početak!!! Oknjukcija Venere i Saturna je novi ciklus, ovo je njihov prvi susret - za njih a i za nas to je Novi Početak!!!
Imaćemo ovu konjukciju u Jarcu 18.februara 2019. na 16* Jarca 11.decembra 2019. na 19* Jarca!!!


Bog je za nas imao plan
sreli smo se bas na onaj dan
kada je Mesec sakrio Veneru i Mars

25.decembar 2017.
06:25: Venera ulazi u Jarca
18:55: Venera konjukcija Saturn

Ako dobro pogledate kartu neba za 25.decembar, videćete još nešto što nisam nigde spomenula do sada! ⭐Jupiter u Škorpiji je u kvadratu sa RxSMČ u Lavu i sa RXJMČ u Vodoliji...Možda je baš ova energija uticala da se nekome pomrači svest i odluči na korak koji će na kraju nekome oduzeti život, ona vest na početku teksta! Možda je baš ova energija doprinela da se otkriju neke nedozvoljene aktivnosti i pohapse osumnjičeni za te radnje!!!
Šta ova energija može da donese svima nama generalno! Može nam pokvariti neke stvri...Jupiter u Škorpiji krije neke duboke tajne, neke od njih kod nekih naravno ne svih su prilično mračne tajne!!! Neke istine su duboko skrivene u svakome od nas, naravno sve zavisi od ličnih horoskopa!!! Jupiter u Škorpiji ovde aktivira Mesečeve Čvorove!!! Ova priča će biti aktuelna do kraja godine a na samom kraju godine biće egzaktna!!! Žao mi je što moram baš u ovo vreme, vreme radosti, prazničnog raspoloženja da pišem o ovakim aspektima, ali moram, bar da vas upozorim! Šta će se stvarno događati, najbolje je da pogledate gde vam se nalazi Jupiter u Škorpiji, u kojoj kući, kao i gde se nalaze RxSMČ u Lavu i RxJMČ u Vodoliji, tu negde je vaša priča o tajnama, istini i naravno sve povezano sa oblastima života - kućama u kojima se oni nalaze!!!

Jupiter u Škorpiji kvadrat RxSMČ u Lavu/RxJMČ u Vodoliji

Imajte na umu da Jupiter sve što dotakne proširi, uveća, pojača... i više nego što su realnost i stvarnost zapravo prisutni...Drugim rečima, nikada nije sve crno kako na prvi pogled može da izgleda!!! Priča o Mesečevim Čvorovima je jasna, oni uvek idu u paru (opozicija) i uvek donose energiju gde biramo između puta kojeg trebamo ostaviti, napustiti i krenuti drugim putem, putem ka budućnosti!!! Dakle, nešto treba ostaviti u prošlosti i krenuti napred u budućnost. Ovde ima simbolike u vidu kraja godine i početka nove godine!!! Ništa strašno, zar ne!!! Oprostite se lepo sa ovom 2017. godinom i krenite u Novu 2018. godinu!!! Pre toga dobro razmislite šta treba ostaviti i gde treba da se uputite!!!
Dodatno objašnjenje: Mesečevi Čvorovi su ušli u Lava/Vodoliju 08.maja 2017.

Posle prelaska Venere u Jarca, konjukcije Venere i Saturna u Jarcu 25.decembra, kvadrata Jupitera u Škorpiji sa RxSMČ u Lavu/RxJMČ u Vodoliji, na samom kraju godine ✨28.decembra imaćemo jedan poseban aspekt: Mars u Škorpiji biće u trigonu sa Neptunom u Ribama!!!


28.decembar 06:58: Mars trigon Neptun

Kada mašta može svašta
Mars u Škorpiji, Neptun u Ribama na 11*
Imali smo ovaj trigon 18.januar 2016. Mars u Škorpiji, Neptun u Ribama na 8*, 26.juna 2017. Mars u Raku, RxNeptun u Ribama na 14*...sledeći je 14.juna 2019. Mars u Raku, Neptun u Ribama na 18*, 13.decembra 2019. Mars u Škorpiji, Neptun u Ribama na 16*
Kada se planeta strasti, želja, akcije nađe u dobrom aspektu sa planetom za koju kažu da je viša oktava Venere....naslutite i sami šta ova energija može doneti....kada je posmatramo iz ugla emocija, emotivnog i ljubavnog života....Plivaju obe planete (Škorpija, Ribe)....plivamo i mi sa njima. Mars je tu da deluje, da donese ili pokrene akciju, Neptun je tu da sve to začini maštom i kreativnošću....Blago umetnicima....oni će pre svega osetiti blagotovoran uticaj ovog aspekta, ali i muzičari, pisci, glumci....Ostali, koji umetnici nisu, mogu ovaj aspekt "iskoristiti" za razotkrivanje nekih tajni, laži, prevara...Možda čak nećete morati mnogo ni da se potrudite, jer može doći i do samo - otkrivanja :)). Sa ovom energijom lako se otkriva neiskrenost....Idealisti....ovo je vaše vreme takođe....sanjari, duhovnici....svi vi koji se bavite nekim energijama....Intuicija, mašta, kreativnost na višem nivou....ova energija vas može odvesti do cilja, sa njim možete odabrati pravi smer...i ostvariti ono što želite (Mars - želje)! 
Ima ovde puno energije....ako je osetite podelite je sa drugima....ohrabrite one koji možda iz nekog razloga nisu dobro....Možda ćete se naći u obrnutoj situaciji i možda će neko pomoći vama....vas ohrabriti, inspirisati.... Inspiraciju treba "tražiti" u mašti, snovima, idealima, fantazijama....Što da ne.....lepo je budan sanjati, još ako je u dvoje :-))))) 
Sve ovo možete preneti i na teren posla, karijere, profesije.....unesite energiju mašte, kreativnosti u svoj posao, odnose na poslu......
Kada se ovako fizičko (Mars) i psihološko (Neptun) lepo spoje....dobijemo jednu zaista lepu energiju i za umetnost, duhovnost, i za sport....Pa meditirajte :-)), ko voli Jogu blago njemu :-)), ko ne voli a blizu mu neki bazen opet blago njemu :)))...Ako su vam se lepo uklopile ove planete možete i dete učlaniti u neki vodeni sport, nije sve u tenisu :-))). Devojčice mogu u umetničko plivanje (Neptun - ples)....Ovaj aspekt može inspirisati i mađioničare, čarobnjake :-))))), duhovne ljude (korišćenje energije za viši cilj). Može se koristiti kao ventil, kroz glumu, muziku, igru....za sexualne fantazije :)).

Ovaj aspekt je poslednji aspekt u 2017. godini na samom je kraju godine...i odličan je za vaše želje a svi ih imamo na kraju neke godine....


Ovo je poslednji nedeljni izveštaj za ovu godinu....
Mi ćemo se družiti i dalje....
Svima koji slave, želim sve najbolje...
Još uvek čitam šta u zvezdama piše
....

Bog je za nas imao plan...


Нема коментара:

Постави коментар