уторак, 5. децембар 2017.

Prolazi joŠ jedan utorak.... Kiron u Ribama direktno stacioniran...



"Prolazi još jedan utorak

Sve ide, znam
Moram biti jak..."


Utorak je, Marsov dan...Mars je na 27* Vage...
I koliko sutra biće glavna zvezda nebeskog programa :))). Još uvek je Mars u opoziciji sa RxUranom u Ovnu i još uvek iznenađuje ovom energijom svakog od nas već prema natalnom horoskopu!!! U egzaktnoj opoziciji Mars je bio 01.decembra i sa tom energijom smo na vrlo buran način ušli u poslednji mesec ove godine!!! Prodrmala je neke od nas energija ove opozicije....neki se još "puše"....Mnogi su bili (neki su još) hodajući "expres lonci" :)).

Sutra nas očekuje ⭐konjukcija RxMerkura i Saturna u Strelcu na 28* (13:05), po drugi put zbog Merkurovog retrogradnog kretanja , kako će Mars sutra biti na 28* Vage, prvo će biti u ⭐egzaktnom sekstilu sa RxMerkurom u Strelcu na 28* (16:57), pa sa ⭐Saturnom u Strelcu na 28* (22:20)!!! Aktiviraće nam se kuće u kojima se nalaze RxMerkur i Saturn na 28*, kao i kuća gde se nalazi Mars u Vagi na 28*.... Te kuće (oblasti života) biće pod snažnom energijom ovih planeta!!! Konjukcija priča svoju priču, a energija Strelca i energija Vage u saradnji (sekstil) svoju priču!!! Oni koji redovno čitaju Blog setiće se naslova: "A što ne razgovarate?"... Sve je još aktuelno!!!



"Pred tebe razlit' cu svoju bol

K'o crno vino na bijeli stol
Još nosim onaj trag
Što boli al' je drag
A tebe nema i nema te..."



Jutros je Kiron u Ribama stacioniran direktno (10:46)
U nedeljnom izveštaju o zvezdama ja sam već pisala o Kironu i njegovom direktnom kretanju!

Kiron kreće u direktan hod sa 24* Riba!!! 

17.aprila 2018.10:09: Kiron ulazi u Ovna
Kiron će biti u direktnom hodu do ⭐05.jula 2018. kada će krenuti u retrogradni hod sa 2* Ovna!!!
26.septembara 2018. 02:12: RxKiron (ponovo) ulazi u Ribe
Direktno će krenuti 09.decembra sa 27* Riba
U Ribama će boraviti do 18.februara 2019.

⭐Obratite pažnju na kuću u kojoj se Kiron nalazi!!!
Posebno sada kada sa 24* Riba kreće direktno...Ovu energiju će nešto intezivnije osetiti Device (opozicija), Blizanci i Strelčevi (kvadrat) kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 24* ovih znakova!!! Intezivno ovaj ciklus osećaju i Ribe kao i oni koji imaju Nat Kirona u Ribama...
Nešto lakše ovu energiju osećaju Bikovi i Jarčevi (sekstil), Rakovi i Škorpije (trigon) kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 24* ovih znakova!!!

Kiron dakle kreće direktno sa 24*.....17.aprila iduće godine ulazi u Ovna!!! Od sada pa do aprila prelaziće poslednje stepene Riba...Kod mnogih će ostati u istoj Nat kući, kod nekih će preći iz jedne u drugu kuću!!!  Kratko će boraviti u Ovnu i samo će nam nagovestiti novu priču Kirona u energiji Ovna, energiji koja predstavlja početak novog ciklusa, početak nečeg novog za sve nas...Onda će se vratiti ponovo u Ribe da dovršimo sve što treba dovršiti i da konačno svi možemo da kažemo u nekom trenutku da svaki kraj je zapravo novi početak!!! U ponovnom vraćanju u Ribe doći će do 27* Obratite pažnju na stepene!!!



"Al' čuvam jastuk naš

Tek ako zalutaš..."

Mesec je danas u Raku, dok ovo pišem on je na 9* uskoro će biti u trigonu sa Neptunom u Ribama (15:50) i u trigonu sa Jupiterom u Škorpiji (16:38) sve na 11*. Mesec će danas u to vreme oformiti Veliki Vodeni Trigon: Mesec u Raku, Neptun u Ribama i Jupiter u Škorpiji!!! Jako lepa energija za dnevni aspekt, još lepša za one koji će se danas roditi :-))
U ovoj konfiguraciji imamo jaku energiju trigona Jupitera u Škorpiji sa Neptunom u Ribama (egzaktno 03.decembra), Mesec je ovde kao "okidač" ovoj lepoj energiji!!! Mesec nastavlja svoj put dalje ostaje taj trigon!!!



Нема коментара:

Постави коментар