понедељак, 7. октобар 2024.

Šta rade zvezde u periodu od 07.oktobra do 14.oktobra - Nedeljni horoskop




Moto nedelje:
"Voditi računa o sebi ne znači "prvo ja". 
To znači "i ja"."


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

08.oktobar 12:21: Venera trigon Mars
08.oktobar 14:22: Merkur trigon Jupiter
08.oktobar 16:36: Merkur opozicija Kiron
09.oktobar 09:04 Jupiter u retrogradnom ciklusu 
12.oktobar 02:32 Pluton direktan sa 29°38’ Jarca
12.oktobar 09:34 Jupiter sekstil Kiron 
13.oktobar 16:02: Merkur kvadrat Pluton
13.oktobar 21:24 Merkur ulazi u Škorpiju

Ove nedelje četiri važna astro događaja!
Dve planete menjaju pravac, Jupiter u Blizancima konačno kreće retrogradno, Pluton kao i do sada prvi kreće direktno (prvi je i krenuo retrogradno). Imamo i sekstil RJupitera u Blizancima sa RKironom u Ovnu i Merkur menja znak (energiju) prelazi u Škorpiju! Imamo i četiri aspekata gde se izdvajaju opozicija Merkura i Kirona i  kvadrat Merkura i Plutona! 
Na prvi pogled ovo je značajna nedelja gde će na površinu izaći mnogo toga!

Retrogradni Jupiter će nam pružiti šansu da obnovimo sisteme verovanja i uverenja, daće nam i neku drugu šansu i priliku! Ovo je i prilika da dublje "zavirite" u svoju unutrašnjost! 
Pluton će posledni put u našim životima krenuti direktno u Jarcu a na površinu će izaći sve ono što smo potisnuli ili "gurnuli pod tepih". Dolazi Vreme uštinskih promena. Ono što smo odložili na neko vreme sada će morati da se pokrene!
Jupiter u Blizancima i Kiron u Ovnu ove nedelje u prvom od tri sekstila...Da pronađemo kroz znanje, veru, uverenja svoj ključ za (iz)lečenje i starih i novih rana i ličnih i kolektivnih. Nešto ćemo morati da odložimo na neko vreme!
Merkur će preći iz priče o miru, saradnji, harmoniji (Vaga)...u energiju gde misli i reči imaju moć i intezitet, gde nema površnosti, gde je sve duboko, intuitivno...(Škorpija). 

Imaćemo dva harmonična aspekta baš u pravo vreme da stavimo ljubav i emocije u prvi plan ali i da popravimo raspoloženje. Ali uvek je tu neko ali...imaćemo i dva prilično neharmonična aspekta biće i napetosti, nervoze, nemira....opsesije, paranoje...biće i nekih bolnih momenata i na globalnom i na ličnom planu!
  
Ova nedelja detaljnije

Nedelja počinje Mesecom u Strelcu gde je prešao noćas u 01:34 CET.
Merkur u Vagi je još uvek u kvadratu sa Marsom u Raku budite i dalje oprezni!

U utorak, Venera i Mars, Merkur i Jupiter u trigonima, i Merkur opozicija Kiron
Taman da malo predahnemo, da pomislimo i kažemo Vodite ljubav a ne rat, Hajde da se volimo, duboko, intimno, intezivno, strastveno - Venera u Škorpiji, da volimo posvećeno, istrajno, intuitivno - Mars u Raku. Ovo je sklad vode (Škorpija/Rak) pojačane emocije, saosećajnost, empatija, rodoljublje...itd. 

Istog dana poslednji aspekt Direktnog Jupitera pre retrogradnog kretanja sa Merkurom. 
I ovaj aspekt je taman tu da popravi raspoloženje, misli, komunikaciju...Pozitivne misli donose pozitivne događaje.... Ovo su dobre, lepe vesti i informacije, srećni događaji...Ovde su u harmoniji energije vazduha (Blizanci/Vaga), pa misli i reči, komunikaciju idu glatko....

Ali...uvek je tu neko ali....

Merkur u Vagi je u opoziciji sa RKironom u Ovnu i mogući su i neki bolni momenti, neke rane iz prošlosti...pa je moguća neka kombinacija slatko-gorkih vesti...Ovo su Bolne misli....Bolni razgovori.
Jaka osetljivost na ono šta ljudi govore i kako govore...Ovde su i misli bolne...izražavanje misli kroz reči su bolne...Vesti i poruke su bolne...Teško je reći pravu reč u pravo vreme...Više o ovom aspektu uskoro!


U sredu, Jupiter konačno kreće u retrogradni ciklus. Zašto konačno? 
Nekoliko godina unazad Jupiter je u retrogradni ciklus išao ranije...u maju 2020. u junu 2021. u julu 2022. u septembru 2023. Ipak ovo je redovni retrogradni ciklus koji će trajati od 09.oktobra 2024. do 04.februara 2025. ukupno 118 dana!

Naš nebeski mudri učitelj, kreće retrogradno u Obnavljanje sistema verovanja i uverenja...
Ovde u Blizancima neke informacije, odgovori, istine, činjenice...mogu biti odloženi. Mnogo toga na temu Jupitera u Blizancima biće podložno promenama. Ovo je prilika da "zavirite" u svoju unutrašnjost, da malo zastanete što nikako nije loše...ovo je prilika i za sve ono što ste propustili, nešto kao druga šansa...

Sledi intezivan vikend...

U subotu, Pluton kreće u direktan hod, Jupiter biće u sekstilu sa RKironom
Poslednji put u našim životima Pluton kreće u direktan hod u Jarcu! Mnogo toga će konačno izaći na videlo! I ono odloženo i neke tajne...sve što ste "gurnuli pod tepih ili u orman" sada će se pojaviti...
Ovo će generalno biti okidač za mnoge događaje i na globalnom svetskom planu i na ličnom pojedinačnom planu! Ovo je... Vreme za suštinske promene!

Istog dana Jupiter u Blizancima sada retrogradan biće u sekstilu sa RKironom u Ovnu
Ovo je njihov prvi sekstil od ukupno tri...Rekla bih pravi aspekt u pravo vreme!
Da pronađemo kroz znanje, veru, uverenja svoj Ključ za (iz)lečenje i starih i novih rana i ličnih i kolektivnih. I Jupiter i Kiron su simboli učitelja, učenja...imaju figuru učitelja!
Ovde sarađuju Jupiter i Kiron, životna filozofija pomaže u procesu iscelenja! Mudrost možete pronaći kroz učenje i proučavanje folozofije, religije, stranih kultura!


U nedelju, kvadrat Merkura i Plutona pre prelaska Merkura u Vagu!
Još jedan aspekt koji ćemo imati poslednji put!
I ovde važi ono "Ćutanje je ponekad najbolji odgovor"...Čuvajte se i svojih i tuđih opsesija i paranoja. Izbegavajte ljude koji vam crpe energiju, izbegavajte fanatike, destruktivne ljude...one koji vam nameću neku moć...Mnoge patologije će izaći na površinu! Neko bi mogao da pokuša da demonstrira vlast i moć, da "trenira strogoću".

Istog dana Merkur će preći u Škorpiju
Iz priče o miru, saradnji, harmoniji...prelazimo u energiju gde misli i reči imaju moć i intezitet, gde nema površnosti, gde je sve duboko, intuitivno...i gde ćete često pomisliti Ima neka tajna veza

Neće nam baš biti udobno ove nedelje....sa ovoliko promena, inteziteta, smena energija, promena pravca kretanja planeta...Ova nedelja bi za mnoge mogla da bude izazovna, ali imajte veru u sebe...
Imajte na umu da sami stvarate svoj svet...okružite se ljudima, bojama, zvucima i aktivnostima koje vas čine srećnim i zadovoljnim!




☆☆☆
Neka vam zvezde budu naklonjene...


Pesma nedelje:




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com






Нема коментара:

Постави коментар