петак, 29. март 2024.

Jupiter konjukcija Uran .....za natalne kuće, znak i podznak


Krenite u susret promenama.
Budite kreativni i originalni na tom putu

Zvezdani(n) zapis 4024

Nadam se da ste pročitali ranije napisane tekstove o konjukciji Jupitera i Urana sledi nastavak:

21.april 04:27 Jupiter konjukcija Uran na 21°49’ Bika
Ova konjukcija u vašem horoskopu!


Pogledajte gde vam se nalazi Bik u horoskopu.
Ta kuća će biti pod snažnim uticajem ove konjukcije!

Natalne karte u ruke ili na ekran pa pokušajte sami!
Ako ne možete sami ili nećete sami možete mi se obratiti. Kako? 
Pogledajte na kraju teksta linkove! 

Jupiter konjukcija Uran u ulogama u 12. filmova (kuća)
"Glumci" su ovde Jupiter i Uran, uloga je energija Bika, a predstava, film, serija je kuća u kojoj se ova konjukcija glimci nalaze. Dakle glumce i ulogu znamo ostaje nam još film - kuća. 
Njih ima 12 i negde u tom astrološkom krugu nalazi se znak Bika... kada to otkrijete potražite značenje.




Kakav će uticaj ovaj tranzit imati na vaš znak, podznak, natalnu kuću:

1.kuća: Vreme je za samopouzdanje i lični rast i promene!
Ključne reči: JA SAM - (identitet)
Identitet, označava i ego, karakter, temperament, izgled, telo, genetika...prvi utisak i osobine svake ličnosti...način na koji želimo da nas drugi vide... početak svih naših poduhvata.

Mogao bi da vam se dogodi onaj čuveni Eureka momenat...da vam zablista neka sijalica neka ideja ili više njih ipak je Jupiter u pitanju. Mogli bi i da dobijete želju i potrebu da se predstavite svetu i okolini u najboljem svetlu (1.kuća JA kao brend)...kroz izgled ali i kroz razne nove poduhvate! Ovo je jedan sasvim nov i drugačiji pristup životu! Mogli bi iznenada da između ostalog promenite frizuru drastično i originalno, da se tetovirate i sl. Mogli bi sebe da stavite u prvi plan, svoje zdravlje, vitalnost. Ova konjukcija najviše i najintezivnije će uticati na Bikove!

☆Blago vama, Veliko buđenje i Iznenadna sreća su vam naklonjeni, ali imajte na umu... morate i vi nešto da uradite preuzmite inicijativu da bi promene i rast i osetili!
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u 1.kući, ali i za Bikove i za one sa podznakom u Biku.

2.kuća: Vreme je za emotivni i materijalni rast i promene
Ključne reči: Ja IMAM - (vrednosti)
Vrednosti, odnos prema vrednostima, novac, lične finasije, mogućnost i predispozicije za zaradu (zajedno sa 6.i 10.kućom), dugovanja, samovrednovanje, osećanje sopstvene vrednosti, kuća lične slobode, što ima smisla ako novac posmatrate kao pitanje slobode...odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti.

Mogli bi da dobijete razne ideje koje će doneti više novca, bolje finasijske prilike. Ovo su nove iznenadne prilike za zaradu. Iznenadne vesti u vezi novca. Neko će da promeni posao, neko da započne svoj lični biznis. Ako novi put za nove novčane tokove bude u skladu sa vašim principima (priča o vrednostima i novcu) ovo bi mogao da bude jako dobar period za vas!
Očekujte neke iznenadne dobitke, poklone, finansijske prilive...

☆Vreme je da promenite nešto u sistemu vrednovanja! Veliko buđenje i Iznenadna sreća bi mogli da se isplate posebno ako krenete od samovrednovanja i samopoštovanja! Više će vas ceniti i vrednosvati svi drugi ako vi sebe cenite i vrednujete.
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u 2.kući, ali i za Ovnove i za one sa podznakom u Ovnu.

3.kuća: Vreme je za rast i promene misli, ideja, komunikacije
Ključne reči: Ja MISLIM  - (svest)
Svest, um (niži), razmišljanje, inteligencija, komunikacija, govor,  pisanje, svaka interakcija, bliski ljudi, svakodnevno okruženje, braća, sestre, komšiluk, kraća putovanja, saobraćajna sredstva, niže obrazovanje, mediji...

Ovo je prilika da se više družite sa vama bliskim ljudima, da učite, više se krećete...Da vam se misli roje ko pčele...da one proizvedu neke nove ideje. Da pričate više, da pišete više. Da promenite nešto u bliskim odnosima (braća, sestre i ostali), možda da sprovedete neku zajedničku ideju. Možda je vreme da promenite auto, da upišete neki novi kurs, školu, nešto novo i drugačije, nešto što će se kroz vreme isplatiti (Bik - finasije). Možda je vreme da promenite način na koji mislite i razmišljate, da promenite način komunikacije. Svakako ovo je odličan period za razmenu ideja, informacija, misli!

☆Vreme je za uzbudljivu životnu vožnju, uživajte! Veliko buđenje i Iznenadna sreća bi mogli da promene vaš pravac misli i bliske odnose. Ovde promene mogu ići u pozitivnom pravcu jer ovo je pozicija sekstila!
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u 3.kući, ali i za Ribe i za one sa podznakom u Ribama. 

4.kuća: Vreme je za rast i promene privatne prirode
Ključne reči: Ja OSEĆAM - (bezbednost)
Naši koreni, dom, domovina, porodica, porodični odnosi, emotivni obrasci (detinjstvo, vaspitanje), naši preci, tradicija, privatno, sigurnost, instiktivno ponašanje, roditelji (majka ili otac), prošlost, genetika, nekretnine...pokazaće i dom koji ćemo mi stvoriti ili smo već stvorili...

Možda se javi iznenadna potreba da se promeni nešto u vašem porodičnom životu ali i u odnosu sa članovima porodice, nešto što ima duboku emotivnu osnovu. Ovo je prilika da promenite nešto u kući, ili da se negde preselite gde vam je bolje, sigurnije, možda da se odselite iz kuće (osamostaljivanje). Putovanje zbog posla ili školovanja. Promena statusa - porodičnog, osnivanje porodice, proširenje porodice...Možda je vreme za porodični biznis! 

☆Vreme je da otkrijete da li su dom i porodica vaše utočište i sreća ili kamen spoticanja! Veliko buđenje i Iznenadna sreća bi mogli da znatno promene vaše porodične odnose, ali i da donese neki nemir i nervozu jer ovo je pozicija kvadrata!
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u  4.kući, ali i za Vodolije i za one sa podznakom u Vodoliji. 

5.kuća: Vreme je za promene i rast u ljubavi...i svemu onome što proizilazi iz ljubavi
Ključne reči: Ja ĆU - (kreativnost)
Samoizražavanje, kreativno i umetničko izražavanje, uživanje, zabava, zadovoljstvo, ljubav, ljubavne veze, romantika, ljubav koju dajemo, deca, trudnoća, sve takozvane slobodne aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor....

Očekujte razne promene u ljubavnom i romantičnom životu...ali i u zadovoljstvu, uživanju, kreativnosti. Očekujte više zabave, uživanja, radosti...očekujte iznenadne susrete, sastanke ali i putovanja. Isplanirajte neki put i odmor koji se pamti. Očekujte i promene kada su deca u pitanju i ako ih imate i ako ih (još) nemate! Vreme je za bebe. Ovo mogu da budu nove kreativne ideje, novi hobi...uspeh u sportu, bilo kom takmičenju...

☆Vreme je da zablistaćete na pozornici života, poklonite se i počnite! Veliko buđenje i Iznenadna sreća bi mogli znatno da promene pre svega vaš emotivni život a onda i sve ono što je u simbolu 5.kuće! Ovo je pozicija trigona i zaista možete očekivati lepa iznenađenja.
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u  5.kući, ali i za Jarčeve i za one sa podznakom u Jarcu. 

6.kuća: Vreme je za promene svakodnevnice, rutine, navika, posla, zdravlja...
Ključne reči:  Ja ANALIZIRAM - (dužnost)
Svakodnevni život, rutina, rad, posao, zaposlenje, kolege, odnos sa kolegama, usluge, stanari, zdravlje (bolesti), terapije, lečenje, izlečenje, higijena, ishrana, dijete, briga o sebi i drugima, odevanje, kućni ljubimci...

Vreme je da promenite svakodnevni život, a posebno neke navike i rutinu. Da promenite odnos prema zdravlju (i bolestima). Promenite način ishrane, vežbajte. Ovo su i neki novi pristupi ovoj temi, nove ideje, novi izazovi. Vreme je za neki preventivni sistematski pregled. Vreme je i da promenite posao ili nešto u poslu kojim se bavite, posebno ako posao na neki način utiče na vaše zdravlje. Mogu se pojaviti nove poslovne ideje...A možda je i vreme da postanete sam svoj gazda!

Ne žurite, neka vam moto bude Zdravlje je na prvom mestu! Veliko buđenje i Iznenadna sreća bi mogli da budu okidač za promene oko zdravlja, navika i posla kojim se bavite! Ne opuštajte se jer biće još izazova.
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u  6.kući, ali i za Strelčeve i za one sa podznakom u Strelac. 

7.kuća: Vreme je za promenu i rast vaših odnosa, veza, partnerstva...
Ključne reči: Ja BALANSIRAM -  (saradnja)
Odnosi, partnerstvo, udruživanja, jedan na jedan odnosi, poslovni, emotivni, brak i bračni odnosi, ortaci, posrednici, klijenti, svi ugovori poslovni, pravni (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, ljudi koji su kao ogledalo i koji nam pomažu da sagledamo sebe... delovi naše ličnosti koje projektujemo kroz odnos sa drugima...naše najjače karakterne osobine, javnost i naš odnos prema javnosti...babe, dede...

Ovde je pre svega potreba da se menjaju odnosi "jedan na jedan"...odnosi sa ljudima koji mogu biti bliski, emotivni, plantonski, poslovni...i svi drugi odnosi. Možda je potrebna neka nova, drugačija faza odnosa. Vreme je da preispitate odnose u kojima ste i da vidite kojim vašim odnosima su neophodne promene. Možda je vreme za neko razdvajanje, privremeno ili stalno. Možda je vreme za kraj i neki novi početak! Ako osećate da vas neko partner ili bilo ko vama bitan već neko duže vreme koči, sputava možda je vreme da odete! Ili je obrnuto....pustite svakog ko hoće da ode!

☆Vreme je da se dobro pogledate u ogledalo, ogledalo koje predstavlja ljude sa kojima ste u vezi. Energije Bika i Škorpije su suprostavljene (opozicija). Veliko buđenje i Iznenadna sreća bi mogli znatno da promene neke vaše odnose i veze, na vama je da makar pokušate da pronađete balans!
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u 7.kući, li i za Škorpije i za one sa podznakom u Škorpiji. 

8.kuća: Vreme je za duboke suštinske, definitivne promene
Ključne reči: Ja ŽELIM -  (regeneracija)
Krize i trasformacije, promene, obnova, naš stav prema krizama i promenama, intima, strast, seksualnost, lični razvoj, regeneracija, smrt i ponovno rađanje, tkz. tuđi novac i resursi, raspolaganje sa tuđim novcem, pozajmice, stipendije, tuđa podrška i psihološka i materijalna, porez, razvod, alimentacija, zavisnosti, nasledstvo, mistične i okultne stvari...hirurgija.... 

Ovo su duboke intimne promene pre svega. Promene u intimnim odnosima, ali i finasijama posebno onim zajedničkim i sa tkz tuđim novcem i podrškom! Ovo je iznenadna potreba da se "kopa" dublje nego do sada. Moguće su i neke iznenadne krizne situacije posle kojih dolazi do krupnih promena. Imajte na umu da je ovo kuća završetka! Možda je vreme da krenete u proces trasformacije i regeneracije svega što vas sputava i sprečava da krenete dalje! Da krenete u (iz)lečenje.

☆Usmerite ovu energiju na transformaciju i regeneraciju, suštinske promene i neko iscelenje! Veliko buđenje i Iznenadna sreća su u suštinskim promenama....nikako u površnim! Što bolje uđete u ovaj proces više ćete uživati kasnije.
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u 8.kući, ali i za Vage i za one sa podznakom u Vagi. 

9.kuća: Vreme je za promenu i rast uverenja, verovanja, životne filozofije...
Ključne reči: Ja VIDIM - (aspiracije)
Viši um, verovanja, životna filozofija, mudrost, širenje vidika, duhovnost, duhovna putovanja, vera i verska uverenja, moral, etika, daljine, inostranstvo, daleka putovanja, visoko obrazovanje, istina, izdavaštvo, zakon, trgovina, avanture, dalji rođaci, unici...

Ovo je svakako okidač za nove avanture svih vrsta...Životne avanture, širenje vidika, znanja...Vreme za iznandna putovanja...Vreme za učenje, širenje znanja. Ovo je i neka nova životna filozofija, nova uverenja...Pojačan interes za astrologiju, jogu, za pronalaženje mentora, učitelja...duhovnika.
Vreme je da se otisnete...zov daljina. Za svaki slučaj spakujte kofere!

☆Mnogo toga je na vašoj strani, ako se malo potrudite možete shvatiti da nebo nema granice! Energije Bika i Device sarađuju (trigon). Veliko buđenje i Iznenadna sreća mogu doći kao poziv da raširite krila i da se otisnete da vidite šta to svet može da vam ponudi.
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u 9.kući, ali i za Device i za one sa podznakom u Devici. 

10.kuća: Vreme je za promenu društvenog statusa, karijere, ega, javne reputacije...
Ključne reči: Ja KORISTIM -  (čast)
Vrhunac života, profesija i karijera, položaj u društvu, status, ugled, uspeh, autoriteti, roditelji (majka ili otac), gazde, država, vlast...

Ovo je okidač za promene pre svega u karijeri i na vašem profesionalnom putu. Neko će se pokrenuti i boriti za neko unapređenje, za neku stepenicu više, neko će se zadovoljiti sa priznanjima. Mogući su neki novi profesionalni ciljevi, ponude...Vreme je za reflektore! Vreme je i da sebe predstavite drugima, jer ovo je kuća koja vas predstavlja drugima, kuća kako vas drugi vide! Moguće su i neke promene u odnosima sa autoritetima. Neki sukobi bi mogli da vas pokrenu da konačno krenete u priču sam svoj gazda!

☆Imajte na umu da se do vrha može lako stići ali da se teško se zadržava sa ovom pozicijom! Ako se neko pita zašto...to je zbog napetosti između energije Bika i Lava (kvadrat). Veliko buđenje i Iznenadna sreća su ovde u prevazilaženju ega!
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u 10.kući, ali i za Lavove i za one sa podznakom u Lavu. 

11.kuća: Vreme je za promenu u sferi društvenosti, prijateljstva, kolektiva...
Ključne reči: Ja ZNAM - (društvena svest)
Naši istomišljenici, društvenost, socijalnost, grupe, klubovi, organizacije, prijateljstvo, prijatelji, nade, ciljevi, želje, ideali, ljubav koju dobijamo, iznenadna dešavanja, penzija..., usvojena deca, pastorci... 

Promene su ovde povezane za sve ono gde ste na neki način umreženi...Manjaju se prijateljstva, grupe kojima pripadate, traže se i otkrivaju novi interesi, ideje...Ovo je i mogućnost novih svežih, originalnih ideja, ovo je neki timski rad, novi projekti. Ovo su i iznenadni susreti i nova prijateljstva koji bi mogli da vam promene i osveže život. Mogli bi da upoznate neke interesantne ljude...slobodoumne, buntovne, ekscentrične i više nego originalne!

☆Uživajte i očekujte neočekivano. Veliko buđenje i Iznenadna sreća ovde u prirodnoj kući Urana su više nego izvesni...zgrabite sve prilike i šanse, jer energije Bika i Raka sarađuju (sekstil).
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u  11.kući, ali i za Rakove i za one sa podznakom u Raku. 

12.kuća: Vreme je za duboke psihološke promene i rast i još dublji rad na sebi....
Ključne reči:  Ja VERUJEM - (podsvest)
Sve što je skriveno, tajno, podsvest, snovi, sve zatvorene ustanove, zatvori, ali i bolnice, mesta gde se osamite, udaljite, tajni neprijatelji, smetnje, prepreke, ilegalni poslovi, ono što smo sakrili od sebe ili drugih gurnuli "pod tepih" "ostavu"....naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti.....

Ovo je prilika da se prodrma vaša podsvest, da pokrenete priču o vašim snovima...vreme je da se neki snovi i ostvare! Najbitnije je da pre svega radite na svom psihološkom zdravlju. Možda pronađete neke nove ideje, metode, sredstva i tehnike za rad na sebi....na svom psihološkom zdravlju. Neki novi samo vaš način meditiranja, punjenja baterija...Možda se opredelite za neki vid psihološke terapije i analize! 
Snovi koje budete imali u ovo vreme mogu biti proročki, zato držite olovku i papir na noćnom ormariću. Očekujte i da neke tajne neće više da budu tajne! Budite hrabri i otvorite ormane i pogledajte ispod tepiha....

☆Uživajte u periodu svojevrsne zaštite, i pripremajte se za sreću koja dolazi...
☆Za sve vas kojima je Jupiter konjukcija Uran u  12.kući, ali i za Blizance i za one sa podznakom u Blizancima. 


Svi znate svoj znak, oni koji znaju i podznak, mogu da pročitaju (pored značenja za znak) i za znak u kome vam se nalazi podznak (on je čak i tačniji i najpribližniji kući Bika u vašim horoskopima).
Oni koji znaju tačno kuću u kojoj će se nalaziti ova konjukcija detaljan opis je tu!
Obavezno pogledajte i kojim kućama vladaju Jupiter (Strelac, Ribe) i Uran (Vodolija) i ove kuće treba uklopiti u opis uticaja ove konjukcije!

Lični primer: Ja sam Lavica podznak Vaga! Ja čitam :)), za Lavove, pa onda za Vage! Ako čitam po prirodnom horoskopu, za Lava ova konjukcija je u 10.kući, ako čitam za Vage ova konjukcija je u 8.kući. Naravno da ja znam gde mi se tačno nalazi ova konjukcija :)....u 8.kući!
Uticaj će se proširiti i na 3. 5. i 6.kuću...


I naravno tu je i gospodin glumac:
On je Škorpija/Vaga
Jupiter konjukcija Uran u Biku u 8.kući
On može hipotetički :) da pogleda opis i za Škorpiju i za Vagu i za 8.kuću.
U priči su i 3. 5. i 6. kuća!
Ova konjukcija njemu će praviti opoziciju sa Suncem i Merkurom u Škorpiji iz 2.kuće!

Svi opisi su uopšteni...
Za samo vašu ličnu priču bitno je i koje će aspekte praviti Tran Jupiter i Uran sa vašim natalnim planetama. Ovi aspekti mogu mnogo toga da promene negde na bolje, negde na gore!
I obavezno imajte na umu da - Nije život samo jedan aspekt


☆☆☆
Neka vam zvezde budu naklonjene...



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар